Druhé čtení zákona o manželství pro všechny proběhne ve středu

06. 02. 2024 v 12:22
Anonym

https://www.facebook.com/photo/?… Držíme moc palečky, snad se zadaří. :)

Manželství pro všechny, takže i pro čokla s nafukovacím lehátkem? :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Mozna misto "drzeni palecku" delej neco uzitecnyho, tohle stejne neovlivnis ... :-)
Btw jen technicka, kdyz prahnes po tech svatbach, tak si uvedom, ze jako anonyma te stejne neoodaji ... :-)
Btw jen technicka, kdyz prahnes po tech svatbach, tak si uvedom, ze jako anonyma te stejne neoodaji ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Držení palečků nikdy ničemu nepomohlo, anonyme. Jinak nás z toho vynech, některým z nás je toto téma úplně u zadku :s)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

06. 02. 2024 v 15:49
Anonym

To chápu stačí se tedy nevyjadřovat k tomu co vás nezajímá a přát štěstí jiným. :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A proč bych se k tomuhle neměl vyjadřovat? Z jaké pozice mi tohle píšeš? :sD Zareagoval jsem na tu část ohledně držení palečků, která mi přišla úsměvná. Ne, přání štěstí a držení palečků opravdu NIKDY NIČEMU NEPOMOHLO. Tak si klidně drž ptáka levým palcem u nohy, když si myslíš, že to k něčemu bude, snad tě pak už konečně někdo bude chtít, když budou ta manželství pro všechny :sD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Gde jsou ty dvě čivavy? Dyš je tu tak lákavý téma O_o
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

06. 02. 2024 v 15:59
Anonym

Já reaguji na to, že některým z vás je to téma úplně u zadku. Zvláštní, když je mi nějaké téma u zadku, tak se k němu nevyjadřuji a přejdu ho. Takže chceš vlastně jen demonstrovat, že ti je nějaké manželství gayů u zadku a lidé to musí vědět, aby jsi se cítil v pohodě, že ty to nepotřebuješ a přehlédl jsi všechny ostatní páry které na to čekají. Proč dehonestovat hned lidi kteří se milují, kvůli tvé preferenci? Co zlého ti život udělal? :/
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Přesně každý jsi u ***u k***ičko Ellvinko, zase tě svrbí p***l co když se takhle vyjadřuješ. Anonyme klid ona Elvinka je podrážděná k***a co si dlouho nezaprcala tak je nasrana na lidi co chtějí být šťastný
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Určitě nemám v plánu si vzít nějakého kluka :D Ale podporuji to, když myslím i na jiné lidi. V dnešní době je fajn trošku toho dobra vracet.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Proč by někdo na téma nereagoval i když mu je u ***u? Třeba ho jen baví nast**tovat anonymní blbky na první šlápnutí jak dobře seštelovanou dvaapůlu :-) a tahle anonymní blpka má evidentně vyčištěnej karbec a nový svíce ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Anonym
Já manželství pro všechny dehonestuji, jo? A kde přesně? :sD Jen jsem napsal, že tohle téma je mi u zadku, což není dehonestace ničeho, proboha -_- jinak ta má poznámka ohledně držení palečků byla náhodou k věci. Jestli to vnímáš jinak, to už není můj problém :s)
ReprezentaceNaroda
Tak hlavně já mám všechny ostatní na háku... chápeš? :s) Jediný, kdo tu zní tak trochu podrážděně, jsi ty. Co jsem chtěl napsat, to jsem napsal. A jestli z mého komentáře bude mít nějaká přecitlivělá slečinka trauma, to už mi je jedno. Hele vezmi si svou radu k srdci a zaprcej si :s)
Klucinek
Podle anonyma bych asi měl přát homoušům možnosti uzavřít manželství, protože jsem taky homouš :sD takto uvažující lidé jsou srandovní :sD
Já manželství pro všechny dehonestuji, jo? A kde přesně? :sD Jen jsem napsal, že tohle téma je mi u zadku, což není dehonestace ničeho, proboha -_- jinak ta má poznámka ohledně držení palečků byla náhodou k věci. Jestli to vnímáš jinak, to už není můj problém :s)
ReprezentaceNaroda
Tak hlavně já mám všechny ostatní na háku... chápeš? :s) Jediný, kdo tu zní tak trochu podrážděně, jsi ty. Co jsem chtěl napsat, to jsem napsal. A jestli z mého komentáře bude mít nějaká přecitlivělá slečinka trauma, to už mi je jedno. Hele vezmi si svou radu k srdci a zaprcej si :s)
Klucinek
Podle anonyma bych asi měl přát homoušům možnosti uzavřít manželství, protože jsem taky homouš :sD takto uvažující lidé jsou srandovní :sD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Já si myslím, že to není o orientaci, podporují to i heterosexuálové. Spíše je to tom, přát druhému štěstí a spokojenost, nežít v lhostejnosti.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Koho to zajímá? nikdo nechce manželství na papíře, každý chce lásku na celý život.
kdyby zajebaní čeští politici radši začali řešit problémy českých lidí
kdyby zajebaní čeští politici radši začali řešit problémy českých lidí
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

A my nejsme češi nebo jsi posledních pár let někde zavřený, že nevíš co se teď ve společnosti řeší dlouhodobě? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

P***ionate.boy
Já zase nevidím důvod, proč bych měl cokoliv přát lidem, na kterých mi nějak extra nezáleží. Já říkám žij a nech žít. Jestli někteří budou jako manželé šťastnější, tak ať :s)
Já zase nevidím důvod, proč bych měl cokoliv přát lidem, na kterých mi nějak extra nezáleží. Já říkám žij a nech žít. Jestli někteří budou jako manželé šťastnější, tak ať :s)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Elvine tvoje komentáře znějí jako že ti někdo řekl že tu p***l co máš tak to už je vytahaný tunel než p***l co, spíše ty jsi podražděna a stejná jako každý autobusák takže ses právoplatně autobusák s těmi nazorama co znějí jak od staré panny než od promiskutiní běhny
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jak jsem napsal výše, jsi docela podrážděný. Minimálně tak aspoň reaguješ. Zkus si s někým zam***t, Reprezentace, a uvidíš, že všechno bude dobrý :s)
Nahlásit

06. 02. 2024 v 17:04
Anonym

Už je i nejnovější průzkum, třeba to bude budíček i pro Ellvina https://www.facebook.com/photo?…
Nahlásit

Dnes v TV mluvil poslanec za SPD a vyjadřoval se tak, že díky manželství pro gaye se bude kšeftovat s dětmi.
Podle něj ženy budou rodit děti na kšeft
Podle něj ženy budou rodit děti na kšeft
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já v tom nevidím problém, když manželství pro všechny funguje jinde a normálně, tak proč ne.
Problém hledají jen vyhledávači problémů, takže asi tak.
Problém hledají jen vyhledávači problémů, takže asi tak.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Někomu to pomůže, nikomu to neuškodí (krom jejich ega). Takže bych to podpořil. Mě to ale bude s nějvětší pravděpodobností k ničemu, protože chlapi, které bych si představoval jako manžela, vymřeli.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.