Jsem ženatý

11. 02. 2024 v 10:40
Anonym

Ahoj, jsem ženatý je mi 27 let... poslední dobou přemýšlím víc a víc o tom jaké to je... sex s borcem... jsem nezkušený... nevím co mám dělat. Možná kdybych to zkusil řekl bych si ze je to blbost ale bojím se ze by se mi to zalíbilo.

Anonym, tak prajem ti tolerantnú a chápavú manželku, ktorá ti dovolí si to sem tam rozdať aj s mužom :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No nejsem si jistý, jestli se tohle dá dělat na zkoušku.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To by se měla spíš obávat tvá paní, že se ti to zalíbí.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

V pohode, manzelstvi se da lecit. Uz to mam za sebou ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Manželství není žádná nemoc a ani trest, který si bez keců musíš odpykat. Z manželství můžeš kdykoliv vystoupit.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Taky si můžeš nechat v klidu zajít chuť.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Co je statečnýho na tom podvýst manželku s chlapem? O_o
A navíc svět nepatří statečným.... Svět patří těm, co se neposerou :-)
A navíc svět nepatří statečným.... Svět patří těm, co se neposerou :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kašli na to, už je plno ženatých bisexek co nakonec ublíží všem. A pak se stane náplní jejich života žrádlo, moře, ex manželka, haranti a jeden chlap a vtipné komentáře zde.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Diky rakosi, ze sis na me vzpomnel. Jen skrtni tu ex, prosim, a nekaz mi tim nedeli ... :-)
Jinak jsi to vypsal uplne skvele. Dobry jidlo, dobrodruzstvi, more, skvely deti a bajecnej p***el. Co ty? Vystrkujes p***l v satickach za prachy bisexualum, ktery tak desne nenavidis, p***ele taky nemas, protoze kdo by chtel deffku a deti a kamose na sdileni konicku taky nemas zadny. A jeste se tu tim chlubis. Takze dik, necham si to svoje ... :-)
Jinak jsi to vypsal uplne skvele. Dobry jidlo, dobrodruzstvi, more, skvely deti a bajecnej p***el. Co ty? Vystrkujes p***l v satickach za prachy bisexualum, ktery tak desne nenavidis, p***ele taky nemas, protoze kdo by chtel deffku a deti a kamose na sdileni konicku taky nemas zadny. A jeste se tu tim chlubis. Takze dik, necham si to svoje ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Taky bych manželku vyměnil za rum kdybych nějakou měl ^_^ je to totiž to nejrozumnější řešení ^_^
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

No tak za Bozkov asi zase jako ne ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já klidně i za Božku a klidně i na půl vypitou ^_^ až tak ty stvoření s dírou a schopností všude najít problém, mám rád ^_^ ale taky spadám do skupiny "ani přes práh" :-) kde je ovšem i spousta hátéček :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo, s bandou hateckovejch kamosu jdu v tejdnu opet na pivo, to bude zase stesku, jak je ty zensky stvou. No poradim jim jako vzdy spravnou cestu ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak se rozveď a pak to zkoušej na kluky.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

To mi připomíná když jsem nedávno vezli domů jistého hocha v lehce podroušeném stavu, i přes alkoholové koma říkal domuuuuu neeee, tam je babička (tím měl na mysli svou milovanou choť) ^_^
PS a proto chodim na pivo jen sám se sebou a tyhle přiblblý plky ostatních o jejich trablích s parazimtama přirostlýma k vagíně nemusim poslouchat :-)
PS a proto chodim na pivo jen sám se sebou a tyhle přiblblý plky ostatních o jejich trablích s parazimtama přirostlýma k vagíně nemusim poslouchat :-)
Nahlásit

No to mě připomíná zase toho že mám dotyčný malýho čuráčka a tak mu manželka nedělá v posteli ach ach ach tak proto potřebuje zneužít nějakého kluka
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Klučínku, to musí bejt ale bžunda, chodit sám na pivko! xxddd
Nahlásit

Nevyhoda chozeni sam na pivo je v tom, ze to vzdy musis zaplatit sam ... :-)
Nahlásit

To je dezinformace :-) obzvláště když je tvoje drahá polovička za pípou :-) takže co je pro jiného nevýhodou je pro druhého super :-)

Hajzle, ty to mas takhle zmakly, jo? ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

On-line Frederic (27/178/65)
-----
Jo je, aspoň nemusim poslouchat pošahaný hátéčka jak maj trápení s těma se kterýma machrujou na Facebooku a před kámošema, aby nebyli za trapáky, páže sou singl a třeba podezřelý že sou buzny a pak v knajpě brečej jak jim je špatně protože nejsou singl :-) ale co, když se tyhle povrchní hnusný plky chce někomu poslouchat tak jedině dobře. Aspoň nás který si chtěj v klidu posedět nechaj na pokoji :-) a ještě jako bonus jim nemusíme kupoval žádný kořalky na smutek a zbude víc na nás :-) takže jenom samý jistoty a pozitiva :-)
-----
Jo je, aspoň nemusim poslouchat pošahaný hátéčka jak maj trápení s těma se kterýma machrujou na Facebooku a před kámošema, aby nebyli za trapáky, páže sou singl a třeba podezřelý že sou buzny a pak v knajpě brečej jak jim je špatně protože nejsou singl :-) ale co, když se tyhle povrchní hnusný plky chce někomu poslouchat tak jedině dobře. Aspoň nás který si chtěj v klidu posedět nechaj na pokoji :-) a ještě jako bonus jim nemusíme kupoval žádný kořalky na smutek a zbude víc na nás :-) takže jenom samý jistoty a pozitiva :-)
Nahlásit

Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Před 16 sek***amiOn-line I8051 (52/184/97) NOVÉ
-----
Jawohl ^_^
A jinak sorryjako, dal sem ti nesouhlas i když sem ti chtěl dát souhlas, jenže to by ten hloupej web nesměl třikrát přeskočit vo půl centimetru ^_^ Kdyžtak mi to smázni ať ti to tam můžu lupnout ^_^
Před 16 sek***amiOn-line I8051 (52/184/97) NOVÉ
-----
Jawohl ^_^
A jinak sorryjako, dal sem ti nesouhlas i když sem ti chtěl dát souhlas, jenže to by ten hloupej web nesměl třikrát přeskočit vo půl centimetru ^_^ Kdyžtak mi to smázni ať ti to tam můžu lupnout ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Oko za oko .. znas to, vid? ... :-)
Nahlásit

A svět bude slepý..... :-) Tak to neeeee, pěkně to smažeš a já taky a uvedem věci na pravou míru ^_^
Nahlásit

A po nás, anonyme, žádáš kontakt na právníka do rozvodového řízení? :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Před 4 hodinamiOn-line Klucinek (33/176/75) NOVÉ
Taky bych manželku vyměnil za rum kdybych nějakou měl ^_^ je to totiž to nejrozumnější řešení ^_^
Souhlasím - 5 •
Klucinku po rumu tvrdnou játra a mysl. Nejlepší by bylo, kdybys zůstal tím, čím jsi a nepokoušel štěstí s neštěstím.
Souhlasím - 5 •
Klucinku po rumu tvrdnou játra a mysl. Nejlepší by bylo, kdybys zůstal tím, čím jsi a nepokoušel štěstí s neštěstím.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ja ho klidne Mitcalku rozvedu, uz to umim a udelam mu dobrou taxu ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.