Zápach penisu

13. 02. 2024 v 22:43
Anonym

Som 15 ročný chalan a mam taký problém. Neviemsa zbaviť zápachu penisu. Neviete mi poradiť?

A už sis ho někdy umyl?
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ježíš! co to je zápach penisu??? p**o má být pořádně pochcaný! xxddd
úplně nesnáším, když ho ten můj vytáhne z trenek a p**o mu smrdí po aviváži. tak jestli to máš stejně, tak to se nedivím, že ti smrdí xddd
zkus se dva dny nekoupat, hned to bude zajímavější ;-)
úplně nesnáším, když ho ten můj vytáhne z trenek a p**o mu smrdí po aviváži. tak jestli to máš stejně, tak to se nedivím, že ti smrdí xddd
zkus se dva dny nekoupat, hned to bude zajímavější ;-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Namoc si ho do sveceny vody, to prej pomaha ... :-)
Joa hned mi neklikej na profil kosicaku, co ti neni jeste 15, to se totiz hned provalis a anonymita je fuc ... :-)
Joa hned mi neklikej na profil kosicaku, co ti neni jeste 15, to se totiz hned provalis a anonymita je fuc ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Teplá voda, mýdlo, trochu základní hygieny ? :)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Funguje i studena :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonym má smysl pro humor, koukám. Zbytečný dotaz.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Umyj si ptáka, stáhni si předkožku a zbav se toho sejra tam. Zdá se, že ho tam budeš mít požehnaně, když ti zapáchá pták.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ono taky záleží co jíš a co piješ.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tpč R.I.P. poradna nakulki cz :D:D zřizovatel serveru jen krčí rameny a šťárá se v zubech platinovou masterkárd a počítá love za reklamy zatímco si tady v dvaceti tématech psychouš povídá sám se sebou z několika profilů by to tady trošku vytrolil :D a kdepak sou teď všechny ty stíhačky co tady hejtily a honily soňu, na tohodle nemaj kule? :D:D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jojo, jde to tu do pici no. Prijde mi, ze tohle musi delat provozovatel, jinak by to svepravenj clovek neudelal. Jasny dukazy k nahlaseni a nic. Ale coz, je to tu gratis :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak jednu chybu určitě dělá, že si ho drhne mýdlem. rozhodně stačí teplá voda. mýdlo nebo sprcháč naruší přirozený bakterie, co tam jsou a který tě právě chrání.když je zničíš, nastane tam nerovnováha a už je problém.
s tímhle problémem se potýkají doktoři, který si po každém pacientovi mejou a desinfikujou ruce. tak dlouho to dělají, až zruší tu přirozenou ochranu.
pro bombakoule: jsem jen trubka frederic, zase čerpám od starší ségry, která má tu školu. ne já. xddddd
já jsem jen na sex, žrádlo a sem tam vtipný komentáře. jo a ještě jsem expert na rady. hlavně na ty nevyžádaný!! ;-)
s tímhle problémem se potýkají doktoři, který si po každém pacientovi mejou a desinfikujou ruce. tak dlouho to dělají, až zruší tu přirozenou ochranu.
pro bombakoule: jsem jen trubka frederic, zase čerpám od starší ségry, která má tu školu. ne já. xddddd
já jsem jen na sex, žrádlo a sem tam vtipný komentáře. jo a ještě jsem expert na rady. hlavně na ty nevyžádaný!! ;-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Fredericku co já s tím mám společný? Navíc sem po tobě krom sexu žrádla a trochy vtipu nikdy nic nechtěl:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hmm,tak když ve sprše použiji sprcháč,tak to rozruší bakterie ?
I vy kujóni, to je zas nějaká miškuláda,ne ? :)
I vy kujóni, to je zas nějaká miškuláda,ne ? :)
Nahlásit

Ježíš, bombakoule. možná to byl tombarethon, nebo jak se jmenuje. já si vás dva totiž nějak pletu. ten mě tady obvinil, že se chvástám školama. tak sry, mám v tom hokej.

Rosju, zkus si o tom něco načíst, než se tomu budeš posmívat
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak jak je to Frede?
Jsi chitrej, nebo ne? xDD
Jsi chitrej, nebo ne? xDD
Nahlásit

Jj,jen by mě zajimalo, když se namydlim třeba v podpaždí,jestli při splachování udělá ten sprcháč objížďku kolem penisu :)
Zřejmě tvá starší ségra mýdlo nepoužívá,jak je rok dlouhej, samozřejmě :)
Zřejmě tvá starší ségra mýdlo nepoužívá,jak je rok dlouhej, samozřejmě :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

To ne to sem byl fakt já ale i tak nechápu. No a fakt bych nechtěl být v tvoji blízkosti kdyby ti smrděl. Ta tvoje bejzbolka by byla cítit na kilometry:)
Nahlásit

Řízečku, jsem blbej jak tři dny starej pes xddd
Nahlásit

Takže bombakoule, byls to ty! takže proč tady kejháš, jak potrefená husa! xddd
mě určitě nesmrdí, voní klukem. mnou ;-)
p.s. omluva tomovi
p.s.2. už jsem myslel, že jsem blbější, než jsem si myslel xddd
mě určitě nesmrdí, voní klukem. mnou ;-)
p.s. omluva tomovi
p.s.2. už jsem myslel, že jsem blbější, než jsem si myslel xddd

Asi ne, protože se nesprchuji pětkrát denně,tak si myslím, že teplou vodu a sprcháč budu používat nadále , já to risknu :)

Fredericku máš to pomotaný. To potrefená husa kejhá jak já a nikdy sem neřekl že ti smrdí to bych si nedovolil:)

To já se studenou vodou moc nemeju. A ledovou už vůbec ne.
Kdo má pak ten "pupínek" mezi nohama hledat! xDDD
Kdo má pak ten "pupínek" mezi nohama hledat! xDDD
Nahlásit

Jj, já ti přece nic nenutím, rosju. teplá voda v poho, ale mýdla a sprcháče - to je právě to, co někomu může dělat problém. přílišná hygiena, třeba různé desinfekce na ruce nebo příliš mýdla, narušují přirozenou bakterální flóru, která nás obklopuje. a to si piš, že na nás i na tvém péru žijí milardy přátelských bakterií, které přispívají k tvému zdraví a ke zdraví tvé kůže. jenže mýdlo do toho hází vidle. tím neříkám, abychom se nemyli. ;-)

Však ony už si nějak poradí,frederiku,a protože používám sprcháč přiměřeně,tak jsou právě ty bakterie přátelské,ale úplně je bez něho nenechám :)
Nahlásit

Bakterie si musis vychovat, jinak ti zvlcej. To neni jen tak ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Fredericku můžu ti zkontrolovat bakterie?:)
Nahlásit

Bombáku, tak pojď! ale předem upozorňuju, jsou jich mraky xdd
Nahlásit

To nevadí já jen nakouknu a provedu jeden menší test:)
Nahlásit

Njn, s filckama je potíž, když má někdo mazec chlupatý p**o... jak já xdd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pravdou je, že se zlepšila hygiena mladých a masařky už nemají kam nalítávat za líbezným odérem, ktery je přitahoval do domácností.
Takže mladej, pokud chceš, aby ti nesmrděl, mej si pravidelně žaluda od sejra a nebude ti smrdět vocas.
A pokud ti nepomáhá běžná hygiena, kup si v lékárně mast Sudo krém a prsty si jej ve slabé vrstvičce nanes na žaluda a předkožku po omytí a osušení. Je to v podstatě zinková mast, která působí proti bakteriím, které způsobují ten zápach z rozkládajícího se smegma a zbytků moči. Před případným sexem si ho od masti omyj.
Takže mladej, pokud chceš, aby ti nesmrděl, mej si pravidelně žaluda od sejra a nebude ti smrdět vocas.
A pokud ti nepomáhá běžná hygiena, kup si v lékárně mast Sudo krém a prsty si jej ve slabé vrstvičce nanes na žaluda a předkožku po omytí a osušení. Je to v podstatě zinková mast, která působí proti bakteriím, které způsobují ten zápach z rozkládajícího se smegma a zbytků moči. Před případným sexem si ho od masti omyj.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Krom tělesné hygieny, jídelníčku a hormonální skladby může být faktorem i oblečení.. vyšší frekvence obměny, druh vlákna.. jinak komenty výše jsou bezmála co věta ( ba co dím co slovo) to perla..
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Už ho vidím, jak si kupuje různé spoďáry dle použitého materiálu a druhu tkaní vláken.
Ten sudokrém ho vyjde podstatně levněji, než nějaké experimentování s nejasným výsledkem.
Ten sudokrém ho vyjde podstatně levněji, než nějaké experimentování s nejasným výsledkem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A co kalciova mast? Tu uz Jezino nepouzivas? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jezino nevím jak pro tebe ale pro mě je vždycky důležitej materiál jakýhokoli oblečení navíc ta tvoje mast vyjde z dlohodobýho hlediska podstatně dráž
Nahlásit

Já mám obrovské zkušenosti se smradlavými penisy. Žlázy naspodu žaludu produkují maz a ten může zasmrádat, když si kluk nemyje p**o třeba 3 dny. Rizikový je i vysoký věk. Jak ubývá testosteronu mění se mužský pach na řízný dědkovský (prochcaný) zápach. To se léčí antiestrogenem clomifenem.
Taky jsem zažil asi 2 nebo 3 Cikány, co jim p**o smrdělo jako tchoř. Ten zápach nejde ničím odstanit. I když mu pečlivě umyješ p**o, za 10 minut začne páchnout znova. Je tu určitá naděje. Necítí to úplně všichni, takže je třeba zkoušet najít někoho, komu to voní.
A konečně léčba je možná pomocí vyvážených stopových prvků, aby žlázy fungovaly správně. Jmenuje se Only Trace Minerals, nebo Two-Per-Day multivitamín, možno doplnit selenomethionin.
Taky jsem zažil asi 2 nebo 3 Cikány, co jim p**o smrdělo jako tchoř. Ten zápach nejde ničím odstanit. I když mu pečlivě umyješ p**o, za 10 minut začne páchnout znova. Je tu určitá naděje. Necítí to úplně všichni, takže je třeba zkoušet najít někoho, komu to voní.
A konečně léčba je možná pomocí vyvážených stopových prvků, aby žlázy fungovaly správně. Jmenuje se Only Trace Minerals, nebo Two-Per-Day multivitamín, možno doplnit selenomethionin.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Děkujeme primáři plemeníkovi, za kvalitní rady xd
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ještě je tu jednoduchá rada. Když je ten kluk po všech stránkách vyhovující, urostlý, jen mu smrdí p**o, tak je možno dýchat pusou a zažít krásný sex bez zápachu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Někteří by se mohli naučit držet hubu:)
Nahlásit

Plemenak tu porad keca o farmamafii a p***om zobe kazdou piluli od sarlatanu ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A někteří se montují do všeho a do každého aniž by dotyčného skutečně znali nebo o něm cokoliv věděli.. klasický trolling.. a pravděpodobně i projekce (tj. obviňování druhých z toho, co ve skutečnosti dělá dotyčný on sám)..
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

A hlavně svět zanikne velkým třeskem a ne smradem!!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A jeeje, pan katoda, co ve vsem vidi projekci. Doufam, ze ji vidis i u sebe ... :-)
Nahlásit

Jediné co lze vidět je tlučhuba s nickem I8051..
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Je třeba i předkožku stáhnout a aspoň 2X denně mýt celý ocas,žalud taky vajce a vše kolem , řit,a je po zápachu!!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A ty si nezapomeň vydrbat vocas prtre máš evidentně tlak v dutině pánevní a tlačí ti to až na mozek, ty bambus!
Nahlásit

Hehe.. panu inženýrovi smazali komentář nebo to udělal sám.. v každém případě dobrý..
Nahlásit

Bombakoule, než tohle balení spotřebuje, prášek na praní připosraných a zažloutlých slip od semena, vyjde podstatně dráž.
https://allegro.cz/…-14890481223
https://allegro.cz/…-14890481223
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Furt nevím jak si na to přišel:)
Nahlásit

Nepid se po tom Bombiku, nebo se dozvis i to, co nechces ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ani tohle neni z tvé hlavy..
Nahlásit

Otázka jestli kluk není obvykle nadrzeny a proste (když teče) jestli mu nezapácha zrovna toto.
Nahlásit

A co to zkusit okolo namazat pleťovým mlékem?
Nahlásit

Zápachu se zbavíš, když se naučíš nosit předkožku trvale staženou za žaludem. Přestane ti smrdět ale hygienu musíš dodržovat nadále.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Moonty, to je ale blbost, viď? xd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nie je, je to akoby mat obriezku a p***om supka je stale tam, kde ma byt a funguje to perfektne, len nie kazdemu sa to tak da :))

A kdyby to nedrzelo, prilepis to daktejpou ... :-)
Nahlásit

Jj, nebo přichytit gumičkou! xdd
Nahlásit

Normálně předkožku stáhnu co to de a hodím tam vrut ne?
Nahlásit

Tvl to eště vy úchylácj řešíte smradlavý p**o?
Nahlásit

Že zrovna ty někoho nazýváš úchylem:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tohle téma se tu objevuje často. Mám na to dobrou radu, kterou tu nevidim. Když se mi stane, že se nemůžu delší dobu osprchovat, čundr nebo tak a je to prostě trochu cítit, což je přirozený, tak se mi osvědčila jedna věc. Při první sprše ho nechat co nejvíc stoupnout, pokud možno do maxima. Tak se napne a umyjou se ty mikroskopický záhyby na kůži žaludu. Když se budete sprchovat studenou a bude scvrklej, tak se zdaleka tak dobře neumyje. Vyzkoušejte to a uvidíte sami, že mám recht.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.