Milenec, nebo partner?

Já preferuji trvalý vztah :))
Souhlasím - 28 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A co obojí najednou? Trvalý vztah je ideál a je super mít někoho vedle sebe. Ale v posteli to ne vždy klape, jak by mělo, bohužel. Zrovna bod 2 u A-Marcela je zhoubný, protože je velká šance, že experimentováním objevíte věci, které se líbí jen jednomu a pro druhého nejsou dlouhodobě překonatelné. Pak nějaký ten milenec - oficiální, ne podvádění -bývá lepší, než jiné možnosti.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Kamarádství s výhodami by mi až tak nevadilo, ale pochybuju, že bych dokázal do toho neplést city. Takže pro mě - citlivku :D je asi možný jen vážný vztah.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ja osobne dokazu nemit vaznej vztah, ale jen byt vernej cloveku co me p***ahuje predevsim na sex, ja sem bisexual, a chtel bych jednou normalne zit s holkou mit rodynu atd, ale zaroven mit dobryho p***ele se kterym si uzivat sex,
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Analsex: To je ale strašně sobecké vůči ostatním lidem ve vztahu. Ale můžeš najít nějakou komunitu, kde každý sexuje s každým a nevadí jim to. :D

Proc sobecky? ja nechci s kazdym me staci jeden partner, jen rikam kdyby to byla holka a ne kluk, a ja mam rad sexik s klukem, tak nez podvadet tak mit jen jednoho kamarada na sexik. kdyz se zamiluju do kluka budu mi i na sex i vztah jednoho jedynyho kterymu budu vernej,

Analsex: Tvé zprávy nedávají smysl, takže to řeknu takhle. Pokud o tom holka a rodina ví a nevadí jí to (o čemž dost pochybuju), tak si sexuj s kamarádem na sex. O tom, že ty jsi bisexuál mám dost pochyby, spíš si jen gay, který chce rodinu. Sám píšeš, že jen klukovi bys byl věrnej. Docela chaos v hlavě ve 24 letech. Ale tvá přezdívka o omezenosti ducha již trochu vypovídá :D

Ja tedy rozhodne preferuji trvaly vztah, ale narozdil od A-Marcela, mam radsi ten vztah vesely :D Milenec, no asi bych to taky odkyval, ale popravde, pokud bych si mel vybrat mezi jednim a druhym, tak ten vztah je jasna volba ;)

Pokud je fungující trvalý vztah,není podle mě k milenci důvod,mám za to,že promiskuitně se člověk začne chovat tehdy,když trvalý vztah není,nebo nefunguje
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Milenec mě moc nebaví (ono to je taky na tý možnosti celkem postavený, kdykoli se na sebe vykašlat), když do něčeho investovat čas, energii a city, tak do vstahu :-D.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Preferoval bych vážný vztah, jelikož mě ale nikdo nechce :D, tak se budu muset spokojit s milencem :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.