Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Hetero sektor

05. 03. 2024 v 13:53Off-line Anonym
Ahoj, vím, že se nacházíme v poradně, ale spíše než radu, bych zde rád našel jistou diskusi a popřípadě pak tedy vaše názory, nejlépe týkající se tématu, ale klidně si přečtu i další rady :D.
Taky vás asi dopředu upozorním, že to bude asi na trochu delší čtení, tak jen na vaše vlastní nebezpečí ztráty času, prosím.
Tak tedy k věci…
Jde o kolegu v práci, a ano mám na něj trochu crush, ale o tomhle to není. Já jsem gay on hetero, nikdy jsem na něj nic nezkusil a jsem si i celkem jistej, že ani nezkusím. Jde mi spíš o něj a ten hetero sektor, kterému upřímně moc nerozumím. :D Pokusím se blíže vysvětlit... Kolega, říkejme mu třeba Nik, měl a podle mého i stále má zájem o slečnu se kterou oba pracujeme, ale ona ho stále odmítá a upřímně se mi zdá, že ho vodí za kule sem a tam jak se jí zlíbí. Když jsem mu říkal, že je mi to líto, ale že to nevypadá, že by si to nějak rozmyslela, a jestli by nebylo lepší, kdyby se kouknul po nějaké jiné slečně. Řekl mi, že to zkoušel, ale všechny ho taky z nějakého důvodu odmítly. Což tedy upřímně nechápu… znám Nika celkem dlouho a můžu o něm s jistotou říct, že je hodný, vtipný, chytrý a sousty dalších skvělých vlastností, plus je i mezi těmi které svět označuje jako hezké… Je vysoký, štíhlý, s kaštanovými vlasy, upraveným strništěm, po té sexuálnější stránce na tom není také vůbec špatně, podle toho co jsem viděl. Tak tedy moc nechápu, co mají všechny ty "holky" za problém a když se jich člověk zeptá, tak mu odpoví stylem: "No prostě to no… to nevidíš jakej je? Takovej strašně divnej až odpornej." Přitom mi to nepřijde vůbec jako pravda. Kdyby to bylo na mě tak takového kluka beru hned všemi deseti.
A hlavně pokud mají tak hluboký nezájem, proč ho pořád tahají sem tam jak se jim zlíbí? Tak když nemám zájem, tak nemám zájem a ne, že si to zítra rozmyslím a pak zase budou dělat nedostupné a takhle pořád dokola. To na tom fakt moc nechápu... A ani vlastně moc nechápu, že jim to on dovolí, mě by to přestalo bavit hned jak by poprvé řekli nemám zájem. Upřímně je mi ho trochu líto v tomhle, ale tak když to chce tak ať to má... jen to nějak moc nepobírám. Nějakej odborník co mi to vysvětlí prosím? :D
05. 03. 2024 v 14:20Off-line Tatrman  (27/-/-)
Mnoho slov a přitom stačila fotka Nika a my ti ho zhodnotíme, jestli je divnej až odpornej. (stačí obličej:))
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 03. 2024 v 15:49Off-line SyTOM  (25/-/-)
To ze tobě se líbí neznamená ze se musí líbit těm holkám..každý má jiný styl proste.

Jako není k tomu nic moc co rict. Nikdo tu mu nebude hledat holky aby ty jsi se cítil dobře ze konečně nekoho má když ne tebe.
05. 03. 2024 v 16:10Off-line Power  (23/180/65)
Spíš je to ukázkou toho, že nemá vůbec význam zaobírat se kdejakou pipinou. A ve finále se ještě vzdát poloviny majetku, to v lepším případě.
05. 03. 2024 v 16:44Off-line I8051  (53/184/97)
A co ty anonyme, ty uz chlapa mas, ze resis veci tech, kteri se te o to nezadali? :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 03. 2024 v 19:14Off-line Klucinek  (33/176/75)
Nu což, je to klasickej slizkej managerskej z**deček a ty co maj k***u a kdyby na ní měly řemenici otočily by Zeměkoulí na druhou stranu to vycejtily jakožto konkurenci :⁠-⁠) total ýzy :⁠-⁠)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
06. 03. 2024 v 03:54Off-line Ikar  (44/182/80)
Třeba je to tím, že holky dávají přednost obecně klukům, kteří jsou spíš trochu "grazlove". Prostě jde o ten testosteron. Třeba je Nike takový ten hodný nouma, který není pro ně dostatečně sexy.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload