Změnila se postupem času vaše sexuální role?

06. 03. 2024 v 08:35
Anonym

Ahojte.
V minulosti jsem býval aktiv, v posledních letech mi to přešlo do pasivna, kouření atd. mám rád pořád.
Máte to někdo podobně, nebo to máte pořád stejně?
V minulosti jsem býval aktiv, v posledních letech mi to přešlo do pasivna, kouření atd. mám rád pořád.
Máte to někdo podobně, nebo to máte pořád stejně?

Já bych řek, že jsi věkem zlenivěl. ono nechat se v*****t je mnohem míň práce xdd
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jo,je to možné, pokud by si byl.switch ani by ti to.nepřišlo :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Lidska sexualita je rozverna. Neres to, uzivej si to ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já to mám pořád stejně :-) stačí mi když se kloudně nažeru :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Zaměňujou se slova Aktivní/pasivní s dominantní a submisivní. Aktivní a pasivní znamená, jestli je nahoře nebo zvedá nohy. U verzatilů odpadá, aby si dopředu vyjednávali, v jaké poloze budou.
Dominantní lidi jsou buď stále dominantní (takovou mají povahu), nebo podle příležitosti.
Ti druzí, když jsou s někým menším, slabším, hloupějším i citlivějším, tak jsou dominantní a když jsou s někým větším, výše postaveným, tak se podřídí. Nebo když je druhý zkušenější, tak se přiučí.
A existují také lidi stále submisivní. Nedávno v televizi ukazovali kluka, který se přiznal, že má radši, když mu holka přidělí práci, určuje, co se bude dělat v sexu a za co se budou utrácet peníze. A vůbec se nestyděl.
Dominantní lidi jsou buď stále dominantní (takovou mají povahu), nebo podle příležitosti.
Ti druzí, když jsou s někým menším, slabším, hloupějším i citlivějším, tak jsou dominantní a když jsou s někým větším, výše postaveným, tak se podřídí. Nebo když je druhý zkušenější, tak se přiučí.
A existují také lidi stále submisivní. Nedávno v televizi ukazovali kluka, který se přiznal, že má radši, když mu holka přidělí práci, určuje, co se bude dělat v sexu a za co se budou utrácet peníze. A vůbec se nestyděl.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

06. 03. 2024 v 12:28
Anonym

To ani ne, pane Fredericu, prostě na mě p***lní díra přestala mít jakýkoliv rajcovní vliv :o)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

06. 03. 2024 v 12:29
Anonym

Plemeníku, točíš o něčem úplně jiném, založ si na to téma vlastní téma.:o)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Prostě sexualita se neustále vyvíjí u každého jedince jinak A ano Je to zcela normální je
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym dostal povolenku na internet v blázinci a zase zasírá poradnu sračkami.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Neřeš ostatní. Dělej to, co máš v sexu rád :s)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.