Významný den

U nás se slavilo stylově - střelbou. ;) K obědu totiž byl kopec čočky xDD
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kdo normální by si takovou kravinu vůbec připomínal?? Zvláště,když si mnozí pamětníci pamatují,když Václav Havel ještě v lednu 1990 chtěl zrušit Varšavskou smlouvu i NATO. Pak mu v USA vysvětlili,že nic rušit nechtějí a otočil. Takže neslavil jsem
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Cože, to někdo slaví? :.)))
místní politici nebo budoucí ...#nooffence
místní politici nebo budoucí ...#nooffence
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

My to oslavili cumenden na prvni dil Duny, abysme dneska po obede mohli dat druhy. Se taky pocita, ne? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Děkujeme za sice opožděné, ale přeci jen připomenutí tohoto významného dne, Bastře, zvláště pak v období rozvášněného ruského medvěda za zády. To zlobidlo v tobě tě občas přemůže a nejsi dost silný, abys ho udolal, ale v jádru jsi moc hodný chlapec.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Pěkně napsané ,lukrecius
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

To je jako bych slavil přestup z autobusu moskva-Praha na linku z Prahy do brusele. Máme vlastně ještě nějakou armádu nebo poslední zbytky zlikvidovaly bojové Fabie?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jako každý hrdý vlastenec, podrbal jsem bustu stalina za ouškem, toho kluka jednoho ušatýho, pak šel obtáhnout srpy brouskem máčeným ve SSvěcený vodce a naleštit kladiva cídidlem, dupnul si kozáčka a z plných plic si zapěl mou nejoblíbenější Kaťušu ^_^ takže v principu normal day :-)
Čau lidi
Čau lidi
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Měli bysme přispívat 2 procentama z HDP na obranu, k tomu jsme se jako člen aliance zavázali... ne někam pryč, ale za ty peníze by se měla budovat naše armáda, abysme si rozuměli... letos poprvé po ix dlouhý době ne-li uplně poprvé se to asi povede že pudou 2 procenta HDP na obranu, celou dobu sme na armádu dávali míň... to by mě zajímalo, co bylo důležitější než obrana země... peníze před volbama pro důchodce na úplatek ze státního rozpočtu aby se babiš stal premiérem? :D
Nahlásit

Významný deň, ktorý stojí za oslávenie.
NATO nikdy nemalo tak dôležitú úlohu ako dnes.
Chráni nás pred agresiou RuSSka Vladolfa Putlera
NATO nikdy nemalo tak dôležitú úlohu ako dnes.
Chráni nás pred agresiou RuSSka Vladolfa Putlera
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Chrání nás... hm... nechrání nás NATO, chrání nás členství v NATO... to je jemný rozdíl... z toho prvního totiž čiší pasivita - tak sme v NATO a ono nás ochrání... jenže taky my musíme bejt schopný chránit někoho jinýho... teda přispět k tomu, ne se jenom vézt jak černej pasažér... takže dávat víc na obranu... tím nemyslím zrovna nákup pár superdrahých "stíhaček" pátý generace, i když to nám bezpochyby u američanů zvedlo kredit trošku páč to ukázalo ochotu investovat do obrany (a podpořit americký zbrojovky :D)..., ale obecně sledovat trendy v technologiích a budovat moderní armádu a dávat na to víc, než jenom usoplený max 1,5 procento z HDP jako doteď...
Nahlásit

NATO nás zatím chrání jen slovně.
Pokud by do střední Evropy Rus poslal pár atomovek, bude ještě mít co chránit vojensky?
Pokud by do střední Evropy Rus poslal pár atomovek, bude ještě mít co chránit vojensky?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ono hlavně to co do tej armády doleze z toho hádépé je investováno do nesmyslů. Každá investice by měla bejt účelná a smysluplná do toho co umíme nejlíp. K čemu nám budou stíhači a tanky když jejich potenciální akceschopnost a zbrzdit agresora je na úrovni minut. Za to máme špičkový chemiky, špičkový vojenský zdravotníky, špičkový pyrotechniky. Tam by měly směřovat investice. To ostatní ať v rámci NATO zajistí někdo jinej kdo má potenciál třeba v letecký a pozemní technice. Jenže když něco jako je armáda dostane do ruk bába která prmejšlí p**ou kterou neumí ani použít a zaslepenej zelenej mozek.....
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jo to vidim asi stejně... btw koupili sme si multifunčkní letadla, který sou stavěný na to, aby byly propojený s pozemníma a protivzdušnýma prostředkama a mezi sebou, sou částí integrovanýho obrannýho systému který tomu éru předávají data na moderním bojišti, jenže ten systém my nemáme, nemáme je s čim propojit, samozřejmě pak v rámci NATO jo, ale ne v rámci naší armády, aspoň teda ne teď, máme jen ty letadla (teda budem je mít)... ale nejsu expert, nechám to na naší skvjělé ministryni a doufám že do toho měli co mluvit opravdu vojáci a že věděli co chcou... hodnotu vidim v tom politickým gestu že sme ukázali ochotu investovat do obrany amíkům kteří sou lídrem NATO páč EU na obranu dost srala zatim...
Nahlásit

Urcite se z nich ale pripojis k Tiktoku a Instaci ... :-)
Nahlásit

Bussi, nějak to dezolátsví flákáš, vůbec jsi nepřipomněl včerejší výročí .)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

A NATO jsi spotřeboval tolik písmenek.. xDD
Nahlásit

Mám jich dost v zásobě ...
Nahlásit

Dávej? Jen za zásluhy, nebo z libovůle :)
Nahlásit

Písmenka xD
A klidně můžeš i v ingliš lingvidž, pochopím to taky ;) xD
A klidně můžeš i v ingliš lingvidž, pochopím to taky ;) xD
Nahlásit

Ale fuj, nic jiného jsem ani na mysli neměl. Dobrá, abych nebyl za úplného škrta, taky tady máš v ingliš lingvidž písmenko: P
Nahlásit

To připomíná 3,14ču a ta tady nemá moc co dělat :O xDDD
Nahlásit

Podle profilovky to na poprvý občas hned nepoznáš, to je fakt xD Musíš otevřít a důsledně se dočíst jak to je xDD

Přiznám se, že jsem měl na mysli spíš expresivněji vyjádřený souhrn hlavních povahových rysů. Což nemusí být nutně na první pohled z profilu patrné, obdobně jako přítomnost jiného, než zde očekávaného, pohlaví.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jako máš asi pravdu, ale zní to moc jako bůmrovina.
"to za nás nebylo" dokonalé poučování, atak. Například. To úplně nemusím teda xDD
"to za nás nebylo" dokonalé poučování, atak. Například. To úplně nemusím teda xDD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Sranda je v tom že musíme mít schopnost se sami agresorovi bránit 5 dní což je problém protože za tu dobu by nás dokázala obsadit i školka s prakama. A samozřejmě se musí poslat písemná žádost o pomoc a to je další problém když u nás neumíme požádat ani o dotace ale i kdyby se tohle všechno nějak povedlo tak furt nevíme jak nám kdo pomůže protože ve smlouvě je psaný že každý musí pomoct dle svých možností a vlastního uvážení ale nikde není napsaný že musí všichni pomoct vojensky. B***ánie i Francie a tuším i Polsko řekli že východním státům takže ani nám vojensky pomáhat nebudou a Amerika zas nebude posílat vojáky do Evropy takže celý NATO je jaksi k ničemu ale pro blbečky kteří této maškarádě připisují nadpřirozené schopnosti je to celkem dobrý ale reálně z NATO strach nikdo nemá hlavně po tom fiasku co předvádíme teď:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Řízečku, tohle mi zní trochu jako p**ovina, nikde nic ve smyslu "to za nás nebylo" nepíšu, ani mezi řádky, ostatně evoluce není zase tak rychlá...
Nahlásit

Panskrt: Poluce je rychlejší no .. xDD
Psal jsem tamto jako příklad. Nikdo mladej nechce poslouchat, co je všechno blbě. Co by mohlo být dobře a podáno lidsky, to je výzva! :P xD
Psal jsem tamto jako příklad. Nikdo mladej nechce poslouchat, co je všechno blbě. Co by mohlo být dobře a podáno lidsky, to je výzva! :P xD
Nahlásit

Dneska je sobota a to je v tydnu vzdy vyznamny den, protoze nasleduje po patku ... :-)
Nahlásit

Příklad jistě pěkný, jen mi nepřijde úplně k tématu. Zaprvé neporovnávám, jen konstatuji. Za druhé ten stav ani nehodnotím, natož abych přicházel s nějakými návrhy.
P.S.: V diskuzi mne zajímá argument, nikoliv věk.
P.S.: V diskuzi mne zajímá argument, nikoliv věk.
Nahlásit

Tak to s tebou souhlasím, dobře mířený argument vyřeší leccos ;))
Nahlásit

Trošku to tady smrdí slizem,to bude asi přírodní :)
Nahlásit

Nebudeš zase jedovatej Rosju jako minule, že ne xDD
Nahlásit

To zní trochu boomrovsky, neposloucháš, tu máš argument :D
Nahlásit

Tak nad tvým argumentem Panskrte aspoň přemýšlím ;) xD
Nahlásit

Dobře,, já už budu hodný dědečku:)
Nahlásit

To tě ctí, že nad argumenty přemýšlíš. Mě třeba přijde spíš "boomerský" neargumentovat, jen tzv. vykřičet své pravdy a vyhýbat se polemice.
Nahlásit

To nedělám, na co stačím to napíšu. Za každou cenu ne, když zjistím, že má druhá strana pravdu, tak uznám, není to lehký xD ale uznám to. ;)
Člověk se učí pořád ;))
Člověk se učí pořád ;))
Nahlásit

Ještě se rozmyslím, toho soudruha si ale nech pro svý kámoše ...
Nahlásit

Bysme mohli odtahnout rizka do Alcapones, to je vhodne misto na polemiku, coz? :-)
Nahlásit

Beru to stejně, řízku.
Nahlásit

Dobře si se diagnostikoval, jen tak dál Rosju :)
Nahlásit

Ano soudruhu panskrte, samozřejmě máte jako vždy pravdu :D
Je nás tady moc že, které bys chtěl kárat:))
Je nás tady moc že, které bys chtěl kárat:))
Nahlásit

Íčko, no proč ne, židlí tam měli dost ...
Nahlásit

I8051 (52/184/97)
Bysme mohli odtahnout rizka do Alcapones, to je vhodne misto na polemiku, coz? :-)
_______
Nikam netahat xD Pořád ještě rozhoduju sám o tom, s kým a kam půjdu. A za tím si stojím ;))
_______
Nikam netahat xD Pořád ještě rozhoduju sám o tom, s kým a kam půjdu. A za tím si stojím ;))
Nahlásit

Rosju, jaképak kárání, jsem milost sama :)
Nahlásit

A co máš vlastně na srdci, soudruhu panskrte? :)
Nahlásit

Rusju, jsi snad kardiolog, nebo proč se ptáš?
Nahlásit

O tom kdy a kam s nama pujdes ale ty rizku nerozhodujes ... :-)
Nahlásit

Tak povídej jak je to možný ;))
Nahlásit

Takové kvalitní lázně Panskrte,by ti třeba pomohli,jen tam nesmíš chlastat jak ruský mužik :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Máš rád asijskou kuchyni Ičko, hmm, to taky smím :P ;))
Vietnamský polýfky, suši, nudle na všecky způsoby jj :P
(to už píšu co mi sedí, na profilu to upřesněně neměl pro méně chápavé xd)
Vietnamský polýfky, suši, nudle na všecky způsoby jj :P
(to už píšu co mi sedí, na profilu to upřesněně neměl pro méně chápavé xd)

Ja vdechnu vsechno krome plesnivejch sejru a oliv, tak to zapracuj do jidelaku na prosti tyden. Joa susi teda ne, ani tatarak ne, z toho vzdy udelam burger ... :-)

Tatarák přece dělá pouze prověřený člověk :)
Nahlásit

Smradlavý sejry miluju a nivu taky, akorát se to nesmí žrát ve velkým a každej den, pač je to tučný ;)
Nahlásit

Odjakživa, prověřený StB,KGB a západoněmeckými soudruhy :)
Nahlásit

Rosju (102/170/57)
______
Tentokrát s tebou souhlasím, v hospodě mu nevěřím. Doma ale běžná věc :P ;) xD
______
Tentokrát s tebou souhlasím, v hospodě mu nevěřím. Doma ale běžná věc :P ;) xD
Nahlásit

To snad vidím prvně, že se někdo chystá do baru na žranici :)
Nahlásit

Šnicle,super, skóre je 1: nekonečno :D
Nahlásit

Rizecek (21/183/71)
Smradlavý sejry miluju a nivu taky
--------
Ok, ale nebudu se pak s tebou libat ... :-)
--------

Rosju: No dík xD Píšu to za sebe. To ještě neznamená, že to tak má někdo jinej ;)
Nahlásit

Panskrt (48/178/81)
-------------
Tak to dame jako minule, predjime se a pak to zapijem :-)
-------------
Tak to dame jako minule, predjime se a pak to zapijem :-)

I8051 (52/184/97)
Rizecek (21/183/71)
--------
--------

Nee Rosju, přežiju to ;)
Nahlásit

Budeme st**tovat zase z krematoria, neviděl jsem tam poblíž sushi bar ani sýrárnu :) Ježíš, začíná se mi dělat hlad už teď
Nahlásit

Tak samozrejme, libani je preci za 2500, je uplne nejdrazsi, na to nemam.... :-)
Nahlásit

Jdu do toho, nechci slevu zadarmo,dám trojku :D
Nahlásit