Mám holku ale chci to zkusit s klukem

15. 03. 2024 v 14:49
Anonym

Je mi 15 ještě jsem neměl sex ale s přítelkyní se pomalu intimě sbližujeme, nechci ten vztah zničit ale rád bych zažil něco s klukem

Noa co ti brani? Chces to, tak to zkus. Je to tvuj zivot, tak si ho delej, jak ty sam chces, jen tak budes stastnej. Nase svoleni k sexu s klukem vazne nepotrebujes ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Řekl bych že autorem je šedesátiletý kmet v kroksech s břichem rozsahu řeznické zástěry a dělá si tu z nás bžundu ^_^
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Odkud jsi? Napiš
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

A do toho mu sem budou psát nabídky borci 35+ … Je mi z některých fakt zle, sotva se tu objeví někdo mladej s něčím a tatínci se okamžitě hlásí…. Achjo :D Je mi z toho zle
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Aby se ti anonyme nestalo, že by ti pak p**o s holkou nestálo.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nejdřív se rozmysli, jestli ten vztah chceš, nebo nechceš zničit. Na tvým místě bych pokračoval v tom, co máš. Vztahy z 15 nebývají obvykle na celý život, takže si pak v klidu zaexperimentuj, až nebudeš mít co ničit.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonym: pokiaľ si bisexuál, tak v tvojom veku by som ti skôr odporúčal to vyskúšať s chalanom. A vo vyššom veku ako ja je vhodnejšie si hľadať ženu.
Pokiaľ by si v tvojom veku zabudol na antikoncepciu pri holke, tak by si mal veľa problémov. Pri chalanovi je to v pohode, tam nechcené splodenie potomka nehrozí :D
Pokiaľ by si v tvojom veku zabudol na antikoncepciu pri holke, tak by si mal veľa problémov. Pri chalanovi je to v pohode, tam nechcené splodenie potomka nehrozí :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Další trollpost, na který se všichni lepíme jak mouchy na hovno.
Klucinek: Souhlas, tady nějaký postarší šoustevník chce venčit ocas a tak loví příběhy.
Klucinek: Souhlas, tady nějaký postarší šoustevník chce venčit ocas a tak loví příběhy.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Lukáši (nebo Filipe), on nepíše, že hledá někoho na sex. On píše, že by rád něco zkusil i s klukem, ale bojí se, že by to negativně ovlivnilo jeho začínající vztah s dívkou. Tak schovej p**o zpátky do gatí, ty nadržený zoufalče :s)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ellvinko ty nerozhoduješ o tom co mají dělat druzí, takže drž pysk a šoupej nohama :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Njn,elvira se stáhlými kalhotami pod kolena ve výtahu je ideální hlídač morálky na zdejším webu :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nehraju si na hlídače morálky, Rosomáku, jen jsem Lukáše (nebo Filipa) jemně upozornil, že špatně pochopil tohle téma :s)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Filip/Lukas nepochopil zadani a rosomak reakci. Jak zde bezne ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ale jsme všichni šťastní, že íčko chápe všechny :D
Jeho bachratý pupek hlásí mír v celém světě:))
Jeho bachratý pupek hlásí mír v celém světě:))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Zkusit se ma vsechno, takze zkousej, poznavej. Cim dyl to budes odkladat, tim horsi to bude pak.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

S vama to chlapec delat nebude, tak prestante slintat :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak to zkus, nic ti v tom nebrání…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kuliferda:
No kromě rozhodnutí podvést svou holku či nikoliv, tak mu v tom jinak snad ani nic nebrání, no :sD :sD chápu, že ti vážný vztah nic neříká. Ale až jednou někoho najdeš, tak pochopíš. Snad :sD
No kromě rozhodnutí podvést svou holku či nikoliv, tak mu v tom jinak snad ani nic nebrání, no :sD :sD chápu, že ti vážný vztah nic neříká. Ale až jednou někoho najdeš, tak pochopíš. Snad :sD
Nahlásit

Ellvinko proč dáváš rady ohledně vážného vztahu, když žádný nemáš ani o něj nestojíš? Podle teorie čím větší hovno o věci víš, tím více píšeš svoje domnělý moudra do poradny? :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Power (23/180/65)
Podle teorie čím větší hovno o věci víš, tím více píšeš svoje domnělý moudra do poradny? :-))
--------
To znas, vid?
Podle teorie čím větší hovno o věci víš, tím více píšeš svoje domnělý moudra do poradny? :-))
--------
To znas, vid?
Nahlásit

I8051: Mimojiné je to i tvůj případ - bisex nemá na gay stránkách co pohledávat, ještě k tomu takový starý zaprděnec :-))
Nahlásit

Vajcoblpky v gasmaskách nemaj na gay stránkách co dělat, ty maj bejt na webech pro zelený mozky :-) no vidiš a seš tu taky ^_^
Nahlásit

Klucinku ty raději mlč, dobře si pamatuju jak si soustavně opruzoval na grindru, dokud jsem tě nebloknul :-))
Nahlásit

No jo, moje paralelní já v xnaentou vesmíru si mi už stěžovalo ^_^ a jinak můžeš mi sem postnout screeny? To moje já v xnaentou vesmíru mi to pořád nechce dát přečíst :-\ mrcha jedna O_o
Nahlásit

Občas se člověk až diví, co z někoho vyleze no xD
Někdy je to v PM fakt hardkor. xDD
Někdy je to v PM fakt hardkor. xDD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Většina tu píše bez fotek tak to je mazec xD
Nahlásit

Nikdo soudnej by vajcoblbce nepsal, tak si musi alespon vymyslet, jak ji vsichni chtej a ona musi blokovat ... :-)
Power (23/180/65)
bisex nemá na gay stránkách co pohledávat
---------------
Vazne? Je to tu "pro kluky na kluky" a ja jsem i na kluky. Navic bacha na to, pro koho to tu je, abys nedopadnul jak na konkurencnim ibojsu, kde mas od Marpika dozivotni ban :-)
Power (23/180/65)
bisex nemá na gay stránkách co pohledávat
---------------
Vazne? Je to tu "pro kluky na kluky" a ja jsem i na kluky. Navic bacha na to, pro koho to tu je, abys nedopadnul jak na konkurencnim ibojsu, kde mas od Marpika dozivotni ban :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Fotky kradou dusi, tak mozna proto, Marene :-)
Nahlásit

I8051 (52/184/97)
"pro kluky na kluky"
-----------
Jenže ty nejsi kluk, nýbrž starej slizák :-))
"pro kluky na kluky"
-----------
Jenže ty nejsi kluk, nýbrž starej slizák :-))
Nahlásit

To si zase pleteš s jezinou ^_^ ty jsi ale popleta :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonyme, řekni svý holce, ať ti půjčí svýho nejlepšího kamaráda s tím, že jí ho po použití opět vrátíš.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.