Mazání zpráv z chatu

Jestli jsi poslal ptáka tak to neřeš, těch tu lítaj bambilióny xD
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Inteligentní člověk ji dál posílat nebude
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já jich taky pár poslal, ale nějak to mám v pi.či. ať se každej podívá, na pořádnýho mrdáka! xdd
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Co internet schvati, navzdy jeho bude ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

To bylo jinak. co peklo schvátí, nikdy nenavrátí.... ale ono je to vlastně stejný xdd
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

To já poslal kdysi jako mladej, ted už by kdyby se to dostalo mezi více lidí mohlo být označeno za veřejné pohoršení :)))))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tady nejde spousta věcí, které jsou na téměř všech ostatních seznamkách samozřejmostí. I mazání zpráv přímo z konverzace. No tak snad ten týpek, kterému jsi ji poslal, je natolik normální, že ji nebude posílat dál. A i kdyby ji poslal dál, tak co by na ní ten někdo mohl vidět? Určitě nic víc, co sám má.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tiez by ste sa nad sebou mohli trochu zamysliet, posledne pero mi v poste pristalo tak pred dvoma rokmi. To jako ja k tomu pridem?! Tak sup sup... :))
Nahlásit

Vlnity_Stromokocur (47/-/-) Před 16 minutami
Tiez by ste sa nad sebou mohli trochu zamysliet, posledne pero mi v poste pristalo tak pred dvoma rokmi. To jako ja k tomu pridem?! Tak sup sup... :))
Tak na: https://ctrlv.cz/iOie a běž si hrát veverko ;)) xD

Řízečku, ty se máš smilovat a poslat mu svýho ptáka, ne? ;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Frede dyž mně se to scvrklo, je tu zzzzima jak v ruskojazyčným filmu, prostě zákon fyziky no xDD
To ty mu radši pošli svojí hadici, pokud ji teda taky nemáš smrsklou na žížalu
To ty mu radši pošli svojí hadici, pokud ji teda taky nemáš smrsklou na žížalu
Nahlásit

Hadice se nikdy nemůže scvrknout na žížalku xdd
Nahlásit

Abys jednou nebyl překvapenej :DDD
Nahlásit

Dávám tomu tak třicet let:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To jako já, tygře? ;-)
Nahlásit

To poznáš Frede, až budeš pořebovat na wecku vyklepat žížalu u pisoáru.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

He he he, jezino, ty jdi radši do pelechu. naposledy jsem si klepal žížalku tak v 5. třídě základky xdd to byla ještě žížalka.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak Jezina je na tu 5. tridu zakladky fixovanej. Jeji absolventi jsou jeho cilovka ... :-)
Nahlásit

Tadle stránka zamrzla tak před 10ti lety a už slouží jen ke sběru dat a zarábění na reklamě... A přitom má takový potenciál.
Ale ten chat to je fakt bída... Ten je ještě z dob prehistorie internetu.. To by měl někdo aspoň trochu upravit ty možnosti tam.
Ale ten chat to je fakt bída... Ten je ještě z dob prehistorie internetu.. To by měl někdo aspoň trochu upravit ty možnosti tam.

No Frederick :-) NIc není na věčné časy (díkybohu) :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.