Nevím co tady mám hledat

Je, já tu třeba prodal med a díky tomu poznal člověka kterej byť mě občas svejma nazorama sere (a já jeho), tak i přesto je moc fajn člověk i když se to tady může zdát jinak :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak to je asi jediné co se dá tady dokázat...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ser na vztahy a raději si užívej. No třeba se jednou k něčemu, co by šlo možná nazvat vztahem, pro***áš. Stejně seš pro většinu tady už dávno za zenitem. Nechci ti brát iluze, ale většina starších tu je na hodně mladé, no a mladší tu hledají zas svoje vrstevníky.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Ano, je to mozne. Jen si musis uvedomit, ze to, co tu najdes a s kym se das do reci nebo i nakonec zustanes, zavisi hlavne na tobe. Na tom, jestli mas co nabidnout tomu druhymu a jak na nokoli reagujes ... :-)
Uz jen definici v profilu "hledam nejakyho kamarada" rikas, ze je ti jedno, kdo se ozve a ze jsi na vse rezignoval. A nikdo takovej neni moc zajimavej pro pripadny napadniky. Soryjako za uprimnost ... :-)
Uz jen definici v profilu "hledam nejakyho kamarada" rikas, ze je ti jedno, kdo se ozve a ze jsi na vse rezignoval. A nikdo takovej neni moc zajimavej pro pripadny napadniky. Soryjako za uprimnost ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nikde tu není napsáno, že si tu musíš z*****t. Lepší pro navázání kontaktu je si tu najít přátele a pokud se vše bude vyvíjet, tak, jak si představuješ, zkusit něco vážného. Zda je to možné? Je, záleží na štěstí.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Ne Jezino, s nekym se seznamit neni funkci stesti, ale funkci tebe :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ty už fakt zavři tlamu, Jezino. Ty těmi svými radami všem akorát škodíš.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No pokud ten člověk kterýmu klucinek prodal med (nevím kdo to je a nebudu to zjišťovat) by pro něj někdy náááhodou jel znovu....tak mi může taky vzít. Mě už došel, a já žeru med ve velkým takže zase jak se bude stáčet budu dělat zásoby...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Fnukat na buznapavlaci je v 37 uz trochen ostuda, ci? :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Joooo máj hónig fans, z medu bude letos opravdu gygantyše šajze s přehazkou na nejnižší převod :-\ a to co umim snýst já, to fáákt nechcete ^_^
Nahlásit

Před 28 minutamiOff-line Ellvin (23/183/81) NOVÉ
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Copak Ellvinko, jsem ti odlákal dalšího možného klienta?
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Před 38 minutamiOn-line I8051 (53/184/97)
Souhlasím - 1 • NesouhlasímNahlási
Ale jdi ty brepto. . . .
Souhlasím - 1 • NesouhlasímNahlási
Ale jdi ty brepto. . . .
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Elvince si Jezino nikoho neodlakal, ale 300% odlakavas i ty posledni zoufalce, co by nahodou v pomateni smyslu chteli tebe ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ono něco takovýho v xnaentou vesmírech existuje? O_o to abych se zeptal svýho alternativního já, až bude mít čas, co pořád obtěžuje vajca na grindru bo na čem si to furt stěžuje O_o
Nahlásit

Co tam máš i8051 dál?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jo, zadna promenna ve vesmiru nemuze byt nulova ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Myslím že zde už While jezinovinapadnici=0 bylo splněno takže smyčka může v klidu přejít do end :-)
Nahlásit

To bude spise
repeat until jezinovinapadnici = 0
nebo
while jezinovinapadnici <> 0 begin end;
repeat until jezinovinapadnici = 0
nebo
while jezinovinapadnici <> 0 begin end;
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Rypýd v případě jeziny, jen to neeeeee e e e O_oO_oO_o
Nahlásit

Piš barde,odpovídej na d***lní otázky,buď trpěliví a určitě ten 243 bude ten praví.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Před 9 hodinamiOff-line I8051 (53/184/97)
Elvince si Jezino nikoho neodlakal, ale 300% odlakavas i ty posledni zoufalce, co by nahodou v pomateni smyslu chteli tebe ... :-)
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Ten zoufalec, jsi ty, protože takový sračky dokáže vypudit jen neempatický egoistický namyšlenec.
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Ten zoufalec, jsi ty, protože takový sračky dokáže vypudit jen neempatický egoistický namyšlenec.
Nahlásit

Denis36 (60/-/-) NOVÉ
---------------
Tak seš fakt d***l? Nevšiml sis, že on hledá vztah? A ten já nehledám. A ani sex. Nic současné době nehledám. Tak tu přestaň ze sebe dělat většího č***ka, než seš.
---------------
Tak seš fakt d***l? Nevšiml sis, že on hledá vztah? A ten já nehledám. A ani sex. Nic současné době nehledám. Tak tu přestaň ze sebe dělat většího č***ka, než seš.
Nahlásit

Jezi proboha fakt si myslíš že se tě tu íčko snaží sbalit?:)
Nahlásit

Level školka je na teba zlý lebo sa mu lúbiš
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Bombo, ty si myslíš, že jsem tak blbej?
. . . . Tak si to myslí dál a nezapomeň si otevřít další zlatavý mok.
. . . . Tak si to myslí dál a nezapomeň si otevřít další zlatavý mok.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jezi já sem takovej pomalejší a ne moc chytrej tak mi to zkus napsat trochu víc jednoduše. A ano myslím si o tobě že si blbej a asi nebudu sám:)
Nahlásit

To je váš problém, že si to myslíte. Ostatně myslel jsi někdy jinak? Nastydlej mozek způsobuje mnohdy problémem v chápání.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Nastydlej mozek způsobuje mnohdy problémem v chápání? Co prosím znamená že způsobuje problémem v chápání? Na mě musíš fakt pomalu:)
Nahlásit

Asi záleží, jak seš nastavenej, ale je lepší nemít velký očekávání. Já hledal "bezvýznamnej" šuk a našel jsem kluka, s kterým jsme už 7 let ;)
Nahlásit

My to můžeme kdykoli vypnout ale chudáci ti ve tvojim okolí kteří nemají možnost úniku:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

On není žádný rozdíl mezi radama Jeziny a radama Tlustoprda, Ellvina a jinýma tady není.
Nahlásit

Bombakul (29/176/75) Před 7 hodinami
Jezi já sem takovej pomalejší a ne moc chytrej tak mi to zkus napsat trochu víc jednoduše. A ano myslím si o tobě že si blbej a asi nebudu sám:)
Nahlásit

Hele karbanátku než se naděješ tak taky budeš starej a věz že pro některý už seš:)
Nahlásit

Bombakul (29/176/75) Před 40 minutami
Hele karbanátku než se naděješ tak taky budeš starej a věz že pro některý už seš:)
______
Tak nezbývá než doufat, že mi bude moje bambule fungovat až do skonání xDD
______
Tak nezbývá než doufat, že mi bude moje bambule fungovat až do skonání xDD
Nahlásit

Hoši, hoši, to jsou zase howna, co tu řešíte xdd napište taky něco lovely ;-)
Nahlásit

Tak to záleží na vícero okolnostech třeba na tom v kolika hodláš skonat ty bambulo:)
Nahlásit

Bombakul: Co já vim kdy skonám xD
Roztomilý je na tom to, že to nevíme nikdo ;))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Lovely xDD no zrovna nás nic nenapadá :D
Nahlásit

Rizecek (21/183/71)
---------
naaahodou, ja to treba vim presne ... :-)
---------
naaahodou, ja to treba vim presne ... :-)

To nemusí být pravda :-) mezi klinickou a mozkovou smrtí je propastný rozdíl :-) hlavně pro nás daňové poplatníky kteří ten celej cirkus, kdy vás budou udržovat na hafo mašinách, budou cáloval ^_^ takže prosím, zdechnout hned na poprvé, žádný zbytečný ciráty, stojí nás to dost rublíků :-)
Nahlásit

Každý má bohužel mozek :-) fyziologii nevojebeš ^_^ otázka jeho aplikace to už je široký téma ^_^
Nahlásit

Ičko jak to vieš presne kedy skonas
Nahlásit

A co je horší, nemít mozek nebo nemít srdce :-)))
Nahlásit

Osobní, nepřenositelná, zkušenost ^_^
Nahlásit

Letecky nestesti v roce 2048 Svitaku ... :-)
Nahlásit

Nikoliv lodní? :-) ....letadlo spadne na loď?
Nahlásit

Malé neštěstí pro letadlo ale velké štěstí pro lidstvo:)
Nahlásit

Loď spadne z letadla a prsty v tom budu mít já ^_^ to čumíte coo...^_^
Chtěl jsem dodat, vy k***y... Ale to už mi přišlo moc zemanovSSký ^_^
Chtěl jsem dodat, vy k***y... Ale to už mi přišlo moc zemanovSSký ^_^
Nahlásit

On sa ale pytal, ze v ktorej kavovej usadenine to pisali. Ci samotna Jolanda? :))
Nahlásit

By mě zajímalo jestli sem za 24 let budeme ještě psát. :-) To taky musí mít jednou konec.
Nahlásit

Nebudete, tomu osobně zespoda udělám přítrž ^_^
Nahlásit

Takže to sem nebudeš chodit pak ani ty? :o-o:
Nahlásit

Já budu ve vás všech a zároveň v nikom ^_^
Nahlásit

Tak to je ale hodně filosofické :-O
Nahlásit

Já tady, krátce po založení, našel přítele a asi 4 kamarády
Všech 4 kamarádů si velmi vážím a přítele bych nevyměnil ani za hezčího či mladšího kluka
Takže to tu tak hrozné není
Všech 4 kamarádů si velmi vážím a přítele bych nevyměnil ani za hezčího či mladšího kluka
Takže to tu tak hrozné není
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kady hezky, chapu to, ale trosku to zni, jako bys mel staryho a osklivyho ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kady hrozný to tu není, kdyby tu nebyly ty opice jako 8051, SND19, panskrt, Klucinek, stromkocůr a další jejich věrní přitakávači.
Sázejte hned mínuska, ať se pobavím.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36 (60/-/-) Před 7 minutami
Kady hrozný to tu není, kdyby tu nebyly ty opice jako 8051, SND19, panskrt, Klucinek, stromkocůr a další jejich věrní přitakávači.
________
Denisi36 tyvole, ty už tomu Íčkovi ani nemůžeš přijít na Nick, jak ho bezmezně miluješ :O xDDD
________
Denisi36 tyvole, ty už tomu Íčkovi ani nemůžeš přijít na Nick, jak ho bezmezně miluješ :O xDDD
Nahlásit

Stromokocur neni opica ale veverica
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Rizecek, ičko rád shazuje druhé. Byli tu kluci, kteří mu vše odkývli a pak je shodil taky, když mu něco vyčetli a zhádali se s ním. Ičko je bezpáteřní narcis. Bez emocí, vidí jen sám sebe, který se chová jak diktátor, když půjdeš proti němu, něco si na tebe najde. Ostatně screenhoty si dělá od více profilů, ne jen od jednoho. Pokud navšěvuje tvůj profil, je to kvůli tomu, že si kontroluje, zda jsi neapsal něco nového o sobě, aby si to mohl uožit a pak ti to v případě obrany mohl veřejně vpálit.
Nahlásit

Muzes prosim Jezino jmenovat alespon par z tech "byli tu kluci"? ... :-)
Joa mas pravdu, screenshoty mam od vice .. vlastne od vsech tvych pedofilnich profilu ... :-)
Joa mas pravdu, screenshoty mam od vice .. vlastne od vsech tvych pedofilnich profilu ... :-)
Nahlásit

Jo, ten byl v uplne pohode. Utek proto, ze jsi ho obtezoval, kdyz mu bylo 15 a ma tu ted radeji i jinej profil ... :-)

Jo od jaký doby má novej profil?
Opět lžeš!!!!
Profil má pořád stejnej Smaragd 15(22/180/85)
Dá se s ním normálně komunikovat
Jen tys to tehda posral tím napadáním.
Opět lžeš!!!!
Profil má pořád stejnej Smaragd 15(22/180/85)
Dá se s ním normálně komunikovat
Jen tys to tehda posral tím napadáním.
Nahlásit

Nemlzim, nevim o cem bych mel vubec zacit mlzit, kdyz jsi nic nepredlozil a jen plkas neco, co ani sam nevis, jak bylo a napises o tom "dohledej si to sam" ... :-)

"Kady hezky, chapu to, ale trosku to zni, jako bys mel staryho a osklivyho ."
Není nejhezčí na světě, ale krásný je....a věkový rozdíl je 7 let jenom:D
Není nejhezčí na světě, ale krásný je....a věkový rozdíl je 7 let jenom:D

Ty sis to hudáčku nezaznamenal? Tak to mi je tě upřímně řečeno líto.
Sice pravda, nepamatuji se proč jste se tehda pohádali, ale ty taktéž nemáš dúkaz, že si vymýšlím.
Sice pravda, nepamatuji se proč jste se tehda pohádali, ale ty taktéž nemáš dúkaz, že si vymýšlím.

A co bych si mel Jezino u Smaragda zaznamenavat? Ja si zaznamenaval jen zajimavy veci, treba to, ze jsi tu shanel ve svych 56 letech "chlapec s hladkým tělem do 16ti let" kteremu jsi sliboval "proplatím lístek na autobus, když za mnou přijedeš na chatu". A vis proc si to zaznamenavam? Protoze jsi pedofilni cune zraly na ustav a tam taky skoncis ... :-)
Nahlásit

To bych chápal, ičko, nerad bych viděl tvůj ksit po tahu.
Nahlásit

Víš, že proplacení jízdného není úplatek?
Nahlásit

Denis36 (60/-/-) Před 40 minutami
Rizecek, ičko rád shazuje druhé. Byli tu kluci, kteří mu vše odkývli a pak je shodil taky, když mu něco vyčetli a zhádali se s ním. Ičko je bezpáteřní narcis. Bez emocí, vidí jen sám sebe, který se chová jak diktátor, když půjdeš proti němu, něco si na tebe najde. Ostatně screenhoty si dělá od více profilů, ne jen od jednoho. Pokud navšěvuje tvůj profil, je to kvůli tomu, že si kontroluje, zda jsi neapsal něco nového o sobě, aby si to mohl uožit a pak ti to v případě obrany mohl veřejně vpálit.

Denis36 (60/-/-)
To, co jsem napsal není důkaz.
----------------
Aha, takze nejdriv to potvrdis a pak se distancujes od toho, cos napsal? Tyvole mas ty vubec koule? ... :-)
To, co jsem napsal není důkaz.
----------------
Aha, takze nejdriv to potvrdis a pak se distancujes od toho, cos napsal? Tyvole mas ty vubec koule? ... :-)
Nahlásit

Jo mám a představ si dvě.
A jednoho mimozemšťana mezi nimi.
A jednoho mimozemšťana mezi nimi.
Nahlásit

Už mě unavuješ. Nemám na tebe náladu, jdu si něco koupit, takže se tu pěkně bav, pa broučku .
Nahlásit

Hádka na pavlači skončila tak už asi možem zavreť okno??
Nahlásit

Jo a nezameň si zapnout topení, ať ti nenastydnou varlátka.. . . :-)
Nahlásit

Čo sa ty bojíš o moje varlátka
Nahlásit

On by ti je Jezina rad zahrrival, jen ale uz ti nezbejva moc casu, za chvili ti totiz bude uz 17 .. :-)
Nahlásit

Ja mam actually 69 a prijal by som takeho 60 ročneho zajaca
Nahlásit

Je to opravdu "vrána k vráně". Jaký jsi ty a jak se představíš, tací se k tobě budou hlásit.
Když chceš být s někým, kdo za to stojí, měl bys za to stát i ty jemu. Když mám co nabídnout, někdo si to rád vezme.
Pokud jsi spokojenej se sebou, někdo druhý s tebou může být spokojený taky, ale pokud se například o sebe nestaráš nebo nemáš žádný zájmy, pak po tobě štěkne jen někdo podobnej a většinou to, co sami na sobě nevidíme, že je špatně, se nám nelíbí na druhých..
Pokud hledáš někoho do života, pak je asi ideální mít společný činnosti, ale i každý své, společné i vlastní kamarády a podobně.
Nejspíš tohle neplatí celoplošně pro všechny. Tohle je můj názor.
Když chceš být s někým, kdo za to stojí, měl bys za to stát i ty jemu. Když mám co nabídnout, někdo si to rád vezme.
Pokud jsi spokojenej se sebou, někdo druhý s tebou může být spokojený taky, ale pokud se například o sebe nestaráš nebo nemáš žádný zájmy, pak po tobě štěkne jen někdo podobnej a většinou to, co sami na sobě nevidíme, že je špatně, se nám nelíbí na druhých..
Pokud hledáš někoho do života, pak je asi ideální mít společný činnosti, ale i každý své, společné i vlastní kamarády a podobně.
Nejspíš tohle neplatí celoplošně pro všechny. Tohle je můj názor.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

CatmanJCK: Hezky napsaný ;))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Sweatskinaimbot (69/169/69)
_______
Něco mi říká, že tenhle věk už nefrčí, takže budeš mít po ptákách/vtákách ;) xDD
_______
Něco mi říká, že tenhle věk už nefrčí, takže budeš mít po ptákách/vtákách ;) xDD
Nahlásit

Diky Catmane, zes pro ostatni rozvedl to, co jsem napsal na zacatku v bodech :-)
Nahlásit

Nemáš vůbec zač :) já jsem to vůbec nečetl, odpověď jsem znal už svou a inspirovat jsem se nenechal, ale to je v pořádku. Přeji příjemný večer.
Nahlásit

Tak to je skvely, to jsme mozna brachove a vidime to stejne :-)
Nahlásit

Ja som furt čítal cartman :/ a teraz som sad ze catman
Nahlásit

To je seznam na příští pivo?
Jinak myslím, že pro uživatele do 16+ je tady riziková úplně jiná opice :D
To je seznam na příští pivo?
Jinak myslím, že pro uživatele do 16+ je tady riziková úplně jiná opice :D
Nahlásit

Tak to je skvely, to jsme mozna brachove a vidime to stejne :-)
I8051, to nás bude asi víc, holt široká rodina :)
I8051, to nás bude asi víc, holt široká rodina :)
Nahlásit

I8051:
Já, já, já... jenom já ;-) potlač ego, nejsi na světě sám a názory se občas shodují a občas naprosto rozcházejí. Patent na názor mít nemůžeš, ale libuj si ve svý hrdosti dál, nikoho to stejně moc neštve. Ju?
Já, já, já... jenom já ;-) potlač ego, nejsi na světě sám a názory se občas shodují a občas naprosto rozcházejí. Patent na názor mít nemůžeš, ale libuj si ve svý hrdosti dál, nikoho to stejně moc neštve. Ju?
Nahlásit

Nu a pokud víš, že máš pravdu a já kecám, pak navštiv psychiatra a on už ti pomůže nějakými antipsychotiky.
Edit: začal bych nejmíň quetiapinem, ale možná se nevyhneš leponexu.
Edit: začal bych nejmíň quetiapinem, ale možná se nevyhneš leponexu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Jeziis, ten mi to natrel. A to jsem s nim jen ve vsem souhlasil. Pujdu se tedy po koncerte potrestat ... :-)
CatmanJCK (26/192/88)
Nu a pokud víš, že máš pravdu a já kecám
-----
To jsem nekde kdekoli napsal? Tyjo. Ale kdyz vidim znalost nazvu tech psychofarmak, tak .. no nic ... :-)
CatmanJCK (26/192/88)
Nu a pokud víš, že máš pravdu a já kecám
-----
To jsem nekde kdekoli napsal? Tyjo. Ale kdyz vidim znalost nazvu tech psychofarmak, tak .. no nic ... :-)
Nahlásit

Třeba se jednou k něčemu, co by šlo možná nazvat vztahem, pro***áš
- takto to, obávám se, zas až tak nefunguje
- na zborcení iluzí není nikdy dost pozdě...
- takto to, obávám se, zas až tak nefunguje
- na zborcení iluzí není nikdy dost pozdě...
Nahlásit

,D nediv se mi, tady je to nehostinné prostředí a člověk musí bejt ready zvednout lokty a sázet děla. Ji AK už to snad nejde, lidí je moc a každej si na chce dupnout. Kašlat na to, snad, když teď slibim, že budu reagovat pouze na původní dotaz, tak to dodržím. Ahoooj.
Nahlásit

Ale jo, klidne si dupni, nemam s tim problem a kdyz ti to udela radost, budu rad. Jen si z toho ale nebudu nic delat, ok? ... :-)
Nahlásit

Dobře.
No kdyby to nebyl psaný text, ale rozhovor, poznal bych kontext. Takhle si moje ego transformuje často plno věcí jako ATAK! :D
No kdyby to nebyl psaný text, ale rozhovor, poznal bych kontext. Takhle si moje ego transformuje často plno věcí jako ATAK! :D
Nahlásit

Pro přítele třeba jsi :) Ale pravda, na obleček jsem chvilku taky pomyslel :D
Nahlásit

Panebože íčko a jezina tu měli pořádnou válku názorů co? :D
Každopádně, k otázce: Ano, takový dating apky bejvaj, 90% jsou tam pro sex, z nich třeba 25% chce něco víc. Jestli se k tobě nikdo nehlásí, je to, protože nemaj důvod ti psát. Uprav si profil tak, abys vypadal nějak zajímavě, nějak se vynikal nad ostatní. Vypiš pořádně, co tě zajímá a tak. Vem iniciativu a piš ostatním.
Každopádně, k otázce: Ano, takový dating apky bejvaj, 90% jsou tam pro sex, z nich třeba 25% chce něco víc. Jestli se k tobě nikdo nehlásí, je to, protože nemaj důvod ti psát. Uprav si profil tak, abys vypadal nějak zajímavě, nějak se vynikal nad ostatní. Vypiš pořádně, co tě zajímá a tak. Vem iniciativu a piš ostatním.
Nahlásit

Tak zde nehledej a jdi hledat někde jinde. K mo PC jsou party kluku co chodí na výlety a tam najdeš líp.
A nebo máš kamarády a přes ně se muzeš seznámit s někým je nym
A nebo máš kamarády a přes ně se muzeš seznámit s někým je nym
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.