Zamilovaný

05. 02. 2014 v 09:02
Anonym

Ahojte,je to asi blbe ale ja som sa zamiloval,zamiloval som sa do chalana s ktorym som si ešte ani nepisal,teda len som ho pozdravil cez chat a napisal som mu asi len jednu vetu a dnes rano som mu poslal aj moje foto,ale ide o to že ja som sa zamiloval do jeho fotky,nemohol som ani zaspat,v noci som sa zobudil a musel som si to foto pozriet a hned rano zasa,mam štastie že nemusim do školy tak mam otvoreny jeho profil stale,je zlaty a čo je ešte horšie je 450 km vzdialeny,viem že stoho nič nebude ale proste som sa zamiloval,včera mi napisal aby som sa nehneval že by si rad so mnou pisal ale vraj mu strašne vela chalanov piše a nestiha odpovedat,ani sa mu nedivim,je to anjel žijuci na zemi,nechcem mu vypisovat a dufam že mi čoskoro napiše lebo sa zblaznim,viem že vztah s toho nebude ale rad by som s nim aspon pokecal

Neboj, to prejde. To je jenom takovy poblouzneni, ktery te za par dni pusti. Chapu ze se zamiluje nekdo pres net (mne se to taky kdysi stalo), ale jenom do fotky... Kdyz budes mit kliku, tak se z nej vyklube nejaky blby hajzl a budes to mit vyreseny ;)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

05. 02. 2014 v 11:01
Anonym

Tomu neverim že to bude nejaky blby hajzlik,ja by som mu len prial vela štastia a ten kto ho ziska tak bude určite ten najštastnejši človek na svete,a je mi len luto že to nebudem ja :(
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Opravdu bych se tím netrápil :) nejedná se o žádné hluboké city...
jednoduše se ti časem fotka okouká a je po lásce :)
jednoduše se ti časem fotka okouká a je po lásce :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tohle se mi bohužel stalo taky. :(
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Aj mne sa to stalo. A zmieril som sa s tym velmi jednoducho. Prvych par dni som preplakal zaboreny tvarou do vankusa a potom to proste predlo same od seba :)
Nahlásit

Pokiaľ ťa nezaujme svojou charizmou, tak ak bola upravená vo Photoshope, stačí ho raz vidieť naživo a bude po láske.;)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

05. 02. 2014 v 20:32
Anonym

Nie nema upravene foto,je krasny od prirody
Nahlásit

06. 02. 2014 v 00:53
Anonym

Je to pekny chalan,ale nie je to on
Nahlásit

07. 02. 2014 v 06:44
Anonym

Včera som si s nim pisal,on nie je len krasny ale aj inteligentny a chapavy človek
Nahlásit

:-D, tak za nim zajeď. Třeba příští víkend a sám uvidíš, jaký je ve skutečnosti. 450 km není až tak moc, pokud ho doopravdy miluješ, tak není co rešit.

07. 02. 2014 v 12:55
Anonym

Ono to nie je že by bol medzi nami vztah,ale ako kamoši by sme mohli byt lebo je super,a ked niekedy budem v Prahe tak určite by som sa s nim chcel stretnut a pokecat osobne
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.