Cim holit oblicej
No chyba neni v strojceku ale v tebe... musis sa aj vediet oholit, nie ze za teba strojcek spravi vsetku robotu...
Já osobně mohu doporučit břitvu třeba DOVO 6/8 a třeba starej klasickej barbus.
S břitvou holím i podbřišek a bagrem vše dokončím.
Lepší oholení jsem v životě ještě neměl.
S břitvou holím i podbřišek a bagrem vše dokončím.
Lepší oholení jsem v životě ještě neměl.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já používám kombinaci pěny sensitive z dm, což je nejlepší kterou jsem zatim vyzkoušel s holícím strojkem Gilette Fusion.. A je vše v poho... jakmile ale nouzově použiju nějakej lacinej strojek, říznutí se spolehlivě dostaví - mam citlivou pleť :-/
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Poklad: a napařuješ? Ono když obličej napaříš tak kůže je taková vláčnější a tedy pružnější a je menší riziko říznutí a vousy jdou lépe dolů bez nepříjemného pocitu.
Kdysi ještě na škole jsem používal ten fusion ale došel jsem k názoru že je to jen zbytečné vyhazování peněz za hlavice a baterky i bagrem s obič žiletkou si myslím udělám toho více a lépe. Navíc musí být dobrá pěna a né žádnej chemickej sajrajt.
Kdysi ještě na škole jsem používal ten fusion ale došel jsem k názoru že je to jen zbytečné vyhazování peněz za hlavice a baterky i bagrem s obič žiletkou si myslím udělám toho více a lépe. Navíc musí být dobrá pěna a né žádnej chemickej sajrajt.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Zkus něco přírodního-třeba dobře seřízlej bambus:)
jinak vážně myslím že jak už tady psali chyba nebude ve strojku
jinak vážně myslím že jak už tady psali chyba nebude ve strojku
Grandchlap: Hm kamenec, když sem si kupoval břitvu tak mi byl doporučen ale nevím nikdy si myslím mi nepomohl.
Resp teď ho nepotřebuju a jak jsem s břitvou začínal tak mi nepomáhal.
Resp teď ho nepotřebuju a jak jsem s břitvou začínal tak mi nepomáhal.
Ja používam Wilkinson sword a narozdiel od grandchlapa sa holím vždy v protismere rastu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.