Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Buchtičky

31. 10. 2012 v 17:15Off-line Anonym
Máte nějaké zkušenosti jak si vytvořet alespoň nějaké buchtičky? ;)
01. 11. 2012 v 12:37Off-line Chrisik  (30/176/51)
Shiro : ty budeš určitě pan pekař :-D
01. 11. 2012 v 16:50Off-line xdancerx  (31/175/64)
Cvičení a jídlo dohromady...cvičit nebo diety samostatně nestačí
01. 11. 2012 v 21:00Off-line fss.michal  (34/187/70)
A navíc to chce spoustu času.. Člověk se musí zbavit přebytečného tuku, jinak můžeš mít svaly sebevíc vytrénované, ale nebudou vidět.. Bohužel břicho patří mezi mužské problémové partie, kde tuk ubývá nejpomaleji a jako poslední.. Neexistuje speciální metoda, jak zhubnout pouze v pase.. Navíc je třeba myslet na to, že při dietě ti svaly moc neporostou (nemají z čeho).. Důležitá je kombinace pravidelného cvičení a zdravé životosprávy..
01. 11. 2012 v 21:51Off-line xdancerx  (31/175/64)
Přesně jak říká Fss. michal.. navíc, obecně, pokud cvičíte na břicho, doplňujte cviky na záda (halvně spodní - bederní část) jinak si to odbouráte, budete mít břišáky ale také problémy se zády, které mohou vést i k rehabku! Pro pěkné břišáky je potřeba spousta pohybu, aby pojiva a svaly byly naplé a svaly vidět -tedy běhat, plavat, a jiné aerobní aktivity, které trvají déle než 20 minut (chůže déle než hodina a půl) a pak ty cviky...:) typické zkracovačky a podobné cviky doplňujte statickými variacemi - lavice a podobně :)

ohledně diet obecně - nejíst = chyba, jíst jen zeleninu pro sportovce = chyba
jíst jen maso = chyba... jídlo musí být vyvážené, plné bílkovin, správných sacharidů, protejnů a pod.
01. 11. 2012 v 23:15Off-line JarodShadowsong  (20/-/-)
Jak píše xdancerx vyvážená strava je dost důležitá. Chce-li někdo mít viditelné břišáky, pak je pro něj tzv. rýsovací trénink. Jenže ten musí předcházet i trocha objemového (aby bylo CO vidět) a v případě otylejších i redukční trénink.

Jinak při rýsování se pak uplatňují delší cvičení - také výše popsáno - a důvod je ten, že tělo má uložen zásobní cukr - glykogen, který je postupně uvolňován a mění se zde energie chemická na využitelnou pro pohyb. Tyto zásoby tělo spálí cca z 20 minut a pak až začne spalovat tuky - také pro energetický metabolismus, což je již v tomto případě žádoucí. Také je velmi důležité při cvičení hodně pít. Po ukončení cvičení je potřeba doplnit zásoby energie - nejlépe ovocem jako třeba jablko nebo banán (je bohatý jak na cukr, tak na hořčík, který působí proti křečím). Není dobré jíst hned po tělesné zátěži bílkoviny, jelikož ty tělo potřebuje využít jako stavební látky. Jenže když jsou tělu podány bílkoviny po cvičení, tělo je využije jako zásobní látku a zmetabolizuje je, což my nechceme. My je potřebujeme využít jako látku stavební, proto je dobré jíst bílkoviny až cca 45 minut po cvičení a po sacharidu (ovoce). Potravinami bohatými na bílkoviny jsou třeba vejce, drůbeží maso, nebo tvaroh. Ovšem to neznamená vyhýbat se tukům! Jsou pro tělo sice zásobou energie, ale také jsou podstatnou složkou ve struktuře buněk. A ke správnému fungování buněk jsou potřeba i tuky.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 08. 2020 v 20:26Off-line musclehulibrk  (18/-/-)
Upéct si je v troubě :-)
17. 08. 2020 v 21:09On-line treska_v_majoneze  (45/-/-)
BUCHTIČKY:
500 g hladká múka
300 ml mlieko
20 g droždie
40 g cukor
1 ks vajce
1 dl olej
štipka soli

KRÉM:
8 dl mlieko
2 PL kryštálový cukor
1 ks vanilkový cukor
1 ks puding zlatý klas

POSTUP:
1. Z trochy vlažného mlieka, trochy cukru a droždia urobíme kvások. Do múky pridáme vajce, štipku soli, cukor, kvások, mlieko a nakoniec olej. Vypracujeme cesto.
2. Necháme 40 minút vykysnúť.
3. Dáme na dosku, rozdelíme na 12 častí. Každý ušúľame na dlžku plechu. Prvý prenesieme na vymastený plech a potrieme olejom.
4. Prenesieme druhý šúľanec, potrieme olejom, až zaplníme plech.
5. Necháme ešte podkysnúť. Pomocou obracačky poprekrajujeme všetky šúľance.
6. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 175 st. C 20 - 25 minút.
7. Uvaríme krém a polejeme ním buchtičky.
17. 08. 2020 v 21:18Off-line kent  (44/-/-)
Zbytečně vytahujete starý téma a trolíte. Ten už dávno buchtičky má a možná si na ně stříká i krém.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2021 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload