Falešná neděje

03. 01. 2013 v 09:27
Anonym

Dnešní téma je trošku smutné ale proč ho nerozebrat, tak komu a kolikrát se stalo že jste si s nikým psaly a on vám po čase napsal že nemá zájem, řekly jste mu plno informací ze života, proč to vždy ten dotyčnéj nenapíše hned.

Stalo několikrat, jedine reseni je omezit opravdu osobni informace na minimum a pockat si az na zive setkani (ale tak jako tak to muze dopadnout stejne). :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Zhruba polovina schůzek. Z toho je další podíl, že zhruba půlka kluků neměla zájem o mě (a já o ně jo), druhou půlku jsem nechtěl já nebo jsme se nechtěli vzájemně.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Vesměs mají všichni extrémně vysoký nároky a přitom nemají absolutně co nabídnout, takže je jasný že nenajdou nikoho
Nahlásit

Boys23 alespoň máš víc času na koníčky když se nemusíš s nikým tahat :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

U mě partner dost často znamenal problémy (nájem, kredit, pořád jsme někde jezdili a něco kupovali).
Jeho problémy (kolikrát jsem to pomalu ani nepochopil - např. telefonát: Ahoj zlato. Mám si udělat večeři když mám hlad? Moje odpověď: to co jsi mi teď řekl myslíš vážně nebo si ze mě děláš srandu?).
Jeho problémy (kolikrát jsem to pomalu ani nepochopil - např. telefonát: Ahoj zlato. Mám si udělat večeři když mám hlad? Moje odpověď: to co jsi mi teď řekl myslíš vážně nebo si ze mě děláš srandu?).
Nahlásit

Aktuální taktika když chce něco koupit (např. lustr do obýváku).
Je to tvůj byt, postarej se o něj za svoje peníze jako to dělám já. Pokud chceš, sjedeme pro něj autem, pomůžu ti ho smontovat, připojit, ale platit ho nebudu. Proto spolu nejsme.
Je to tvůj byt, postarej se o něj za svoje peníze jako to dělám já. Pokud chceš, sjedeme pro něj autem, pomůžu ti ho smontovat, připojit, ale platit ho nebudu. Proto spolu nejsme.
Nahlásit

Asi nestalo, už si nepamatuju. Nikdy jsem nehledal partnera tímto způsobem. Co mě jen mrzí, že když chci s někým jentak pokecat tak často narážím na to že chce sex a né plkání. Já takový nejsem.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Myslím si že se to stalo asi úplně každému. Nevím, v čem je problém, napsat tomu druhému že prostě vztah s ním neplánuje, nechce, že se mu nelíbí, cokoliv... Místo toho kecičky řečičky a pak akorát zklamání...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To fakt musíte odpovídat na osm let starý témata? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Sweetly:
A to vadí? Mě to samo vyskočil jako NOVÉ, stává se mi to často, tak se omlouvám že jsem se pořádně nepodíval na to, kdy to bylo vytvořené...
A to vadí? Mě to samo vyskočil jako NOVÉ, stává se mi to často, tak se omlouvám že jsem se pořádně nepodíval na to, kdy to bylo vytvořené...
Nahlásit

Máš pravdu, není to tvoje chyba. :D
Nahlásit

Nemá zájem o co? Vychrápat se s tebou, chodit s tebou (navázat "milostný" vztah), nemá zájem si s tebou dál povídat, nebo nemá zájem být tvůj kámoš? To musíš trochu upřesnit.
Nahlásit

To je běžná věc, narazil jsem taky na týpka, psali jsme si 14 dní, práskli na sebe kde co, docela se na sebe těšili, jak se uvidíme, až bude možné cestovat mimo okres, přidal si mě na FB aby jsme měli lepší kontakt a pak si přestal číst zprávy a dělat že neexistuju. Udělal přesně to samé, o čem psal, že nesnáší na druhých. To už je prostě život no :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hlavně, že má tvůj FB. Asi mu šlo jen o to.
Nahlásit

Nevím, poslední dobou to fakt nepobírám. Všechno je fajn, to je dobrou noc, pošle pusinky a druhý den tě už nezná :D Zase promazávat FB :)
Nahlásit

Protože oni si současně s váma píšou i s jinýma, aby zvýšili svoje šance, a pak si zkrátka jednoho vyberou a v tu chvíli vás ostatní už nepotřebujou, tak na vás serou. :-D
Nahlásit

Takže typický chlap :D Já jsem asi baba, píšu si jen s jedním dokud je zájem :D
Nahlásit

Chyba lávky Thomasi. Máš to dělat jako oni. Výběrem a následnou selekcí, najdeš mnohem rychleji, než se prohrabáváním odpadu, při hledání toho pravého.
Nahlásit

Asi jo, nejspíš jsem prostě staromodní :D Snažím se s někým navázat něco víc, věnuji tomu svůj čas a nějak mě nenapadne to dělat ještě s dalšíma, ale tak dnešní doba funguje, musím se to naučit :D
Nahlásit

Musíte si chatovat jen s "plachou stydlivou laní", protože někdo takový nebude mít na chatu nikoho dalšího do zásoby. :-P
Nahlásit

Takže chodit pro adepty do školky :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pro začátek by stačilo si psát s více klukama. Když ti nějakej vypadne, tak budeš mít vždy někoho dalšího na psaní. Školku bych vyškrtl ze seznamu.
Nahlásit

Jen to nesmím nikomu říkat. Jednou jsem se prokecl, že mi píše ještě jeden kluk a dotyčný se urazil :D
Nahlásit

Lukino_Luk: přesně tak, ale stačilo by třeba napsat, sorry, našel jsem si jiného, už mě nebavíš, nebo tak něco. To by jim ale nejspíš upadly ruce nebo huba. Já jsem měl taky kamaráda, se kterým jsem si psal (ne jen psal, ale i osobně setkával) asi rok a půl a pak udělal vlastně uplně to stejné. Asi mu až po tom roce a půl došlo, že já pro něj budu vždycky jen kamarád a ne milenec a ve chvíli, kdy asi našel toho údajně neexistujícího lepšího než jsem já, tak se nezmohl ani na "sorry jako". Takovýhle srabi u mě skončili nadobro.
Nahlásit

Přestat odepisovat je úplně normální. Že, třeba Thomasku :D
Nahlásit

Ano, že se nestydíš kloudiku :-P :D
Nahlásit

Já nejsem ten kdo přestal odepisovat. Tak jako ve všech podobných případech :D
Nahlásit

Já nepřestal odepisovat, já změnil profil a na nový už jsi mi nenapsal :-P Ale vzpomínky zůstanou :D
Nahlásit

To je tak dojemný :(
Pujcte mi někdo kapesník ......
Pujcte mi někdo kapesník ......
Nahlásit

Kapesníčky nevedu,ale můžeš se mi vysmrkat do rukávu, mám desítky kosšil na vyhození, alespoň poslouží :D
Nahlásit

Nejsu barbar,abych smrkal do rukávu. :)
Nahlásit

Njn, já su kluk z vesnice, u nás je to prostě jiné xD
Nahlásit

Já to rovnou házím o zem. :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak pořád lepší, než lidi co na zem flusají, to úplně nenavidím, prasata :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hvězdy nám nepřáli kloudiku, zase jsme si ušetřili rozvod. Každá koruna dobrá :D
Nahlásit

Nevadí, utratím to za Sameťáčka :D
Nahlásit

Všimla jsem si :D
Nahlásit

Thomas.Raven: takže radši smrkat do rukávu než na zem. Hmmm, já teda nemám problém s obojím, ale kdyby to dělal každý, nevím, nevím.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.