Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Máte problémy s erekcí? Inspirujte se indiány z Amazonského pralesa

Když se vysloví slovo „erekce, většina lidí si vybaví sex a vše kolem reprodukce. Pro některé muže erekce běžnou záležitostí, kterou nemusí řešit. Bohužel problémy s erekcí se objevují stále častěji, zejména v pozdějším věku. Na trhu je samozřejmě mnoho „osvědčených“ léků typu viagry, které vám zaručeně pomohou.

Proč ale sahat hned po chemii, když vám mohou pomoci přírodní preparáty, které nepředstavují pro organismus velkou zátěž. Podívejme se tedy, jaké bylinky by vám mohly pomoci podpořit erekci a to zcela přirozeným způsobům. Hledejme inspiraci od indiánů z Amazonského pralesa.

Muira Puama – dar z Amazonie

Tato rostlina pochází z Amazonského pralesa v Brazílii. Jde o takzvané přírodní afrodiziakům, které v naší republice zatím není tolik známé. Ovšem o to více zajímavé pro vás může být tato rostlina obecně. Má totiž velmi pozitivní vliv na potenci a zkvalitňuje tak milostný život. Zkusme si tuto rostlinu více přiblížit.

Muira Puama je menší strom, který se vyskytuje v jihoamerickém deštném pralese. U nás se s ním můžete setkat pod názvem Voňatec vejčitý. Rostlina dorůstá do výšky až 5 metrů. Jsou pro ni charakteristické malé bílé květy, které mají štiplavou vůni jasmínu. V našich podmínkách by se této rostlině rozhodně nedařilo, potřebuje tropické klima a také vysokou vlhkost vzduchu.

Nejlepší účinky má kořen a kůra z této rostliny. Využívají je také místní domorodé kmeny, zejména pro jejich příznivý vliv na sexuální potenci. Ovšem vhodné jsou i při dalších potížích, jako jsou problémy se srdcem, revmatismus i obranyschopnost organismu.

Mocné účinky kořene Muira Puama

Je to právě kořen rostliny Muira Puama, který má doslova věhlasný účinek na mužskou potenci. Celé tajemství spočívá v tom, že napomáhá prokrvení pánevní oblasti, což značně usnadňuje mechanismus erekce. Navíc je dobře známo, že erekce je často problém způsobený psychikou. Muira Puama působí blahodárně na nervová zakončení, působí proti stresu a naopak napomáhá dokonalému uvolnění. Není divu, že jde o jedinečný prostředek přírodního afrodiziaka. Kromě potence zlepšuje spermiogram, proto jej muži mohou využít i v případě neplodnosti.

Foto: © Depositphotos.com/curaphotography

Uvařte si blahodárný čaj z Yerby maté

Jde o tradiční indiánský nápoj, který patří zejména v Argentině mezi nejrozšířenější lidová pití. Tento nápoj obsahuje mnoho tolik potřebných minerálů a vitamínů. Jmenujme alespoň vitamín A, C, železo, vápník a mnoho dalšího.

Odborníci poukazují na to, že Yerba maté je považována za jeden z největších darů pro naše zdraví, které pochází z tropického lesa. Jeho účinky jsou skutečně velmi širokospektré. Působí proti únavě, stresu, snižuje hladinu cholesterolu a navíc jde také účinnou prevenci proti rakovině. V neposlední řadě Yerba maté pozitivně ovlivňuje mužskou potenci.

Čaj Yerba maté vás povzbudí, neboť má podobné účinky, jako káva. Obsahuje totiž kofein (1 – 2 %). Je to samozřejmě mnohem zdravější varianta kávy. Představuje minimum nežádoucích vlivů a naopak přináší mnoho pozitiv. Po konzumaci tohoto nápoje nebudete pociťovat únava, vaše tělo bude mnohem více aktivní a samozřejmě to platí také v případě potence. Yerba má výborné účinky při problémech s erekcí a také s neplodností.

Inspirujte se amazonskými indiány

Amazonští indiáni dobře vědí, k čemu tyto dvě rostliny použít. Jde o dlouholetou tradici, které využíváme i v moderním světě. Chemie je všude kolem nás dost, proč nevyzkoušet také něco zcela přírodního a navíc značně osvědčeného s minimem nežádoucích účinků?

Výtažek z obou rostlin můžete koupit na této adrese: www.erekce.name

Titulní foto: © Depositphotos.com/curaphotography

Onload

2 názory ke článku

02. 11. 2014 v 11:11Off-line Inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Není vám trapné dělat takhle skrytě reklamu? Nemá náhodou být reklama označena?

Tvrdíte, že to má takové účinky? Fajn, dejte odkaz na studii v impaktovaném vědeckém časopise v oboru medicína.
02. 11. 2014 v 17:01Off-line Inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Aha, ono to označené je, jen to není prakticky vidět.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload