Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jaký je rozdíl mezi gay kluky na vesnici a ve městě?

Kladli jste si několikrát otázku, zda se přestěhovat na vesnici či do města? Jsou lepší kluci z vesnice nebo kluci z města? Věřte, že sto lidí sto chutí, ale protiklady se přeci přitahují, nebo ne?

Vesnice vs. město

Rozdílů mezi vesnicí a městem bychom mohli najít tisíce, ale co je to správné pro váš společný život?

Ve městě to žije, to je dané pravidlo a nikdo to nezmění. Ale není toho někdy až moc? Kluci z města by si někdy přáli žít na vesnici, kluci z vesnice zase ve městě, ale kde je pro vás ten ráj? Obojí má něco do sebe.

Máte rádi odpočinek a nic nedělání? Nákupy, kina, bary a diskotéky? Máte to rádi oba dva? Rozhodně je pro vás lepší společný život ve městě. Také vás to ale časem unaví a vše splyne v běžný stereotyp, kde se bude neustále opakovat to stejné dokola.

Chcete zažívat každý den něco nového? Chcete společně něco budovat? Rozhodně vesnice. Není krásné, když se v létě procházíte, jak vás pán Bůh stvořil, po zahradě? Napustíte si bazén, namícháte si drink a budete si užívat klidu. V létě? Ideální volba. Není fajn, když můžete společně přiložit ruku k dílu a něco společně sázet? A pak se společně starat a těšit na výsledek? Sblíží vás to ještě víc.

© Depositphotos.com/Dmitroza

A pokud vám bude chybět kino, nákupy nebo večírky, tak v dnešní době se dá dojet autem, autobusem nebo vlakem kamkoliv. Když navíc vyrazíte jednou za měsíc, bude to pro vás o to větší vzácnost, než když to budete mít každý den před sebou.

Vesničan vs. měšťák

Snažili jsme se pro vás vybrat ty nejdůležitější pro a proti, abyste měli jednodušší rozhodování.

Vesnický kluk:

  • Nebojí se práce
  • Nebude vyhledávat jiné kluky
  • Není tak zkušený
  • Je klidnější
  • Je svalnatější a má větší sílu

Městský kluk:

  • Je zábavnější a umí více žít
  • Většinou je zkušenější a nebrání se ničemu
  • Je přátelštější
  • Bude se chtít neustále bavit
  • Ve volném čase nikdy žádná práce

Dokážete si jako kluk z města představit život na vesnici s klukem, který je z vesnice? Nebo naopak? Dokážete si jako čistě městský kluk představit, že se vzdáte večírků apod., že půjdete za hlasem svého srdce a přestěhujete se kvůli lásce na vesnici? Máte podobné zkušenosti? Líbí se vám více kluci z vesnice, nebo kluci z města? Napište nám do komentářů.

Titulní foto: © Depositphotos.com/voronin-76

Autor článku žije realitou, miluje skutečné příběhy a jeho velkým snem je napsání vlastní knihy.
Onload

34 názorů ke článku

30. 11. 2014 v 12:35Off-line Kysin  (25/-/-)
Aha takže tady je podle vás kluk z vesnice takovej ten vidlak od traktoru............. :D potlesk
Souhlasím - 60   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
30. 11. 2014 v 12:50Off-line Mishaak  (29/178/65)
Jo, vyrůstal jsem vpodstatě na vesnici, takže umím štípat dřevo, postarat se o zahradu, zatopit v kotli a podobně. Ale neznamená to, že bych si proto neuměl užívat nebo nebyl nějak přátelský. Víte, že na vesnici jsme měli dokonce i elektřinu a internet? :D
Souhlasím - 73   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
30. 11. 2014 v 12:55Off-line Intelekt  (40/180/74)
"Autor článku žije realitou .." Podle mně autor článku žije úplně mimo realitu :D a tento článek to jen dokazuje.. :)
Mishaaku gratuluji k elektřině.. K nám to bohudík taky zavedli :D
Souhlasím - 31   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 11. 2014 v 13:21Off-line Keckem  (38/-/-)
Vesnický kluk:

Nebojí se práce
Nebude vyhledávat jiné kluky
Není tak zkušený
Je klidnější
Je svalnatější a má větší sílu
Městský kluk:

Je zábavnější a umí více žít
Většinou je zkušenější a nebrání se ničemu
Je přátelštější
Bude se chtít neustále bavit
Ve volném čase nikdy žádná práce

tady se pan autor fakt vyřádil. kdes na to prosímtě přišel?
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
30. 11. 2014 v 13:31Off-line Openboy  (42/183/75)
Jediné dobré na tom článku je ta úvodní foto
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 11. 2014 v 13:39Off-line Matthewko  (27/182/85)
neviem či by som sa po záhrade prchádzal tak ako ma pán boh stvoril :) s tým celkom nesuhlasím :) to predsa slušný človek nezvykne robiť :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
30. 11. 2014 v 13:46Off-line Keckem  (38/-/-)
já se tak procházím normálně ale s tím ostatním se moc netrefil
v čem je třeba měšťák zkušenější než vidlák?
30. 11. 2014 v 13:53On-line Klucinek  (33/176/75)
Haha.... "Napustíte si bazén, namícháte si drink a budete si užívat klidu. V létě?" Toto můžete po tom co jste posekali zahradu, vše uklidili, následně našťípali něco dřeva na zimu, zalili rostlinstvo, popřípadě nakrmili zvířectvo, obrátili seno, udělali práce kolem baráku, opravy poškozeného zařízení a pár jiných věcí...autor žije ve městě asi.. městské bukvičky nechť si zůstanou ve městech páč by se z 90% posrali na vesnici....a osobně nejlepší kluky znám právě z vesnic...ty měštští rozmazlenci sou na ránu....
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 11. 2014 v 13:56On-line Klucinek  (33/176/75)
PS: a ve volném čase žádná práce? Hahaha já žiju ve městě a den by musel mít 40hodin abych všechno stíhal....d***lita..ne každej kdo přijde domů má hovno co na práci...autor možná tak žije, v tom případě ho lituji...
30. 11. 2014 v 14:37Off-line Chuckym3  (41/174/75)
No vzhledem k tomu, že jsem žil 23 let ve městě a nyní na městečku, který sice má takový statut , ale ve skutečnosti je to větší ves nic víc, si myslím, že autor je absolutně mimo realitu .

Život ve městě má své výhody a to je dostupnost věcí , které člověk vyžaduje na vsi je to opačně , ale na druhou stranu má člověk větší klid a soukromí . Ve městě je občasně nuda, ono se chodit denně také bavit do klubů a barů se stane stereotypem a časem i toto omrzí, člověk musí hledat alternativy , aby se nějak zabavil, někdo má k tomu comp, někdo fitko, druhý nějakou sportovní zájmovou činnost, u mne to byl třeba hokejbal. Problém u LGBT komunity ve větší míře je absolutní nechuť ke sportu jako takovému, neříkám, že je to tak u všech, ale valná většina jak jsem zde vypozoroval má zažito sport=obejít obloukem .
Ono na vsi to není také žádný med, který si autor myslí, že zde najde a je to tady jako v ráji. Všichni si vidí pomalu do talíře, každý se stará o všechny, aniž by si zametl nejdříve před svým prahem, drbárna na entou s každým o každým. Člověk přijde z práce a bohužel neotočí kohoutem, aby měl doma teplo, tedy pokud mu nevadí platit nehorázné částky za elektrický či plynový otop. Musí se sebrat, dojít zatopit , udělat si svoje, než má klid. Pokud se doma najde nějaká ta havěť je zapotřebí jít také k ní. Obstarat je. Na druhou stranu ono si zatopit doma v krbu a uvelebit se u něj je daleko větší pohodlí a lepší odpočinek, než u radiátoru v paneláku třeba.
Těch věcí , které jsou pro a proti by se dalo vyjmenovat nespočetně, vzhledem k tomu, že jsem si prošel obojím, volil bych kompromis, menší klidnou ves v blízkosti města. Na vsi je klid. Je jedno jestli je to statek , nebo rodinný dům na okraji nově postavený . Musí ale člověk počítat s tím, že musí také po práci přiložit ruku k dílu, aby ten klid a ten relax měl poté o to větší .

Co se týče k výčtu autora článku mohu říci pouze a jen toto :

Vesnický kluk:

Nebojí se práce - hloupost , není to tím, že by se bál , ale tím že musí , lempl se ale najde v každém koutě světa je jedno jestli město a nebo ves

Nebude vyhledávat jiné kluky - z části má pravdu i když výjimky potvrzují pravidlo, i kluk ze vsi se chce pobavit přece .

Není tak zkušený - to by jsi se divil , kolik se najde ze vsí zkušených harcovníků, ale spíše jen přes postel, než přes vztahy, on vztah není tak jednoduchý jak si autor také myslí .

Je klidnější - je to povahový rys bez ohledu na bydliště, těch raplů tady běhá až do p***le.

Je svalnatější a má větší sílu - že by povinnostma okolo baráku ? Nesmí ale autor počítat, že kluk ze vsi bude vyšlechtěný typ z fitka s pekáčem buchet na břiše.

----------
Městský kluk:

Je zábavnější a umí více žít - je jen věcí názoru a povahy, jsou typy , kteří se chtějí bavit na druhou stranu jsou a je hodně opaků, kteří se tak trochu užírají svou orientací a těch přátel moc nemají . Projev uzavřenosti je dost častým jevem .

Většinou je zkušenější a nebrání se ničemu - musclehulibrk .... :D město vs ves , platí to i v nadrženosti ? (pokud to tak autor myslel) To si moc nemyslím.

Je přátelštější - s tím se dá možná i souhlasit , ale spíše to bude větší nutností komunikovat s okolím, nic víc.

Bude se chtít neustále bavit - než dospěje do stádia, že ho to omrzí , spíše bude vyhledávat něco, co ho na nějaký čas zabaví a zbaví stereotypu města.

Ve volném čase nikdy žádná práce - kéž by to tak platilo. Každý není z města lempl, který prostě po práci a nebo škole nich chtít tvořit nebude. Tvorba nových hodnot je pro kluka z města zábavnější, má větší pocit, že něco dokáže a umí.

Z mé strany hodnocení článku 4/10
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 11. 2014 v 16:22Off-line Filip.matousek  (24/170/60)
tenhle článek je pitomost... nezáleží na tom, kde kdo bydlí a neodráží se to na jeho povaze a zkušenostech....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 11. 2014 v 16:30Off-line Mecio  (30/189/72)
Tak dobře jsem se už dlouho nezasmál :D :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 11. 2014 v 16:40Off-line Vegantronic  (38/186/77)
To je nějaký soubor omezeností autora nebo to myslí vážně?
30. 11. 2014 v 17:24Off-line Rasty02  (31/182/80)
Ten článek je o hovně :D
30. 11. 2014 v 17:44Off-line Onlip  (60/180/84)
Jeden z nejhloupějších textů, jaké jsem kdy četl.
30. 11. 2014 v 21:14Off-line Cisnik007  (28/183/83)
Jsem se zasmál až moc :) my z vesnice :) jsem tedy asi 100 let za opicema :) tak mi to vyznělo :) ale umíme se o sebe postarat :) a bavit se umíme hodně a taky my Moraváci něco vydržíme ne jak někteří :D a elektřinu a internet i vodu máme zavedenou :) a kupodivu máme na vesnici i kino :) a obchody a školu taky takže :) se tu máme fajn
30. 11. 2014 v 22:07Off-line Zentaiguy1  (31/180/61)
Haha. O ničem.
01. 12. 2014 v 00:46Off-line RVJohny  (36/189/74)
Tak väčšiu pi..ovinu som tu ešte nečítal ......... A že ich tu bolo.

Som z mini dediny, žil som pár rokov vo veľkom meste, teraz žijem v malom..... Ale toto sa nedá ani dočítať do konca aby sa človek nenasr.l
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 12. 2014 v 01:45Off-line Tarkan84  (39/199/85)
Mohu - li to porovnat sám se sebou je to pitomina..:-D Jsem člověk který je spoustu let s celeb***ama, jsem původem jihočech ale od 3 let žiji v Praze.
není pro mne problém obložit si koupelnu, naštípat dřevo, obstarat zahradu, obrousit a nalakovat cokoliv, uklidit, uvařit, postarat se o zvířata.. ale zrovna tak pro mne není problém udělat krásný dobový účes, nalíčit jakýkoliv make-up, vybrat správné oblečení, pobavit se na vešírku, či jet do lesa na houby či borůvky..:-) i kluk z vesnice může být princezna větší než z Prahy.. a naopak..:-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 12. 2014 v 15:24On-line Klucinek  (33/176/75)
A já nevím autora asi užije pobíhání po gejbarech a nahánění mrduchvých slečinek.... mě třeba baví po vesnicku si sednou k ohni, poslechnout country, zahrát na kytaru, opíct buřta s dobrym pívem a pokecat za cvrkotu cvrčků...nu co ale já sem zaostalej, takže to autor musí brát v potaz...
01. 12. 2014 v 15:57Off-line Serbik  (24/180/58)
Jenom svár předsudků a předpokladů.
01. 12. 2014 v 22:05Off-line Patrik2.00  (25/175/61)
tak to by mě zajímalo jak toho kluka z vesnice najdu...když nevyhledává jiné kluky :D
03. 12. 2014 v 11:56Off-line Mishaak  (29/178/65)
Patrik2.00 - hledej sexy kluka na poli s motykou v ruce, gumáky na nohách, který nypadá nezkušeně a bude uzavřený a odtažitý ;)
04. 12. 2014 v 17:44Off-line Kloudik  (38/182/80)
Autor žije asi v lese protože podle toho co píše nemá vůbec ponětí o životě ve městě a na vesnici už vůbec
01. 02. 2015 v 16:49Off-line Zemi10  (34/170/58)
město ma sve vyhody ze se tam nedrbe vesnickej kluk se postara vic o sebe když je nejhur radsi vesnice okraj a bliz k mestu aby se tam dalo jit pesky ject mhd,vlakem,busem atd za zábavou ale ja volim radsi vesni je levnejsi pak na energie a vesnice je ze se všichni znaji město je ze se neznaji pomalu ani sousedi v panelaku a na vesnici je vetsi klid
08. 04. 2015 v 21:22Off-line David.danik  (103/-/-)
Jednoznačně vesnického kluka jednoznačně
03. 04. 2017 v 20:59Off-line Pepous  (23/-/-)
na vsi je to super, člověk si může dělat dá se říct co chce. Sice vesnice jsou známé tím, že kde se co šustne tak o tom ví celá obec, ale komu se to nelíbí, ať si ehm... to v zádu políbí :D Život na vesnici mi přijde i romantičtější, malý baráček, velká zahrada, z jedné strany rybník, z druhé ves obklopená lesy, no nádhera! Ale i to dojíždění má co do sebe, třeba když se musí sjet do blízkého města nakoupit tak se sedne na kolo a člověk se vyvětrá a pročistí hlavu ( samozřejmě né v mrazech :D ). Za mě vesnička! :D :)
07. 04. 2018 v 09:20Off-line Yperit  (91/186/68)
gay kluk na vesnici neexistuje( tam jsou jen heteráci a bisex), gay ve městě může žít tak, jak chce. Vím to, prožil jsem na vesnici mnoho let a musel jsem odejít.
02. 08. 2018 v 10:55Off-line Tatra.veteran  (49/178/72)
Ono na tom samozřejmě něco je.Je rozdíl i ve městě-někdo je z garsonky-jiný z domku-to je podobné.Takže jeden prostě umí posekat trávu a opravit si kolo a vypěstovat ředkvičky,...zapálit oheň od malinka..a pokud chlapce z paneláku nepřihlásili moudří rodiče do skauta, nebo nemá babičku na vsi-umí prostě prd a jen ležet na kanapi a čučet do telefonu-což se ve třiceti těžko odnaučí.. :-) Mimoto jednoho chlapa do nepohody bych bral i já-a určitě né ten typ,který štípe dříví googlem !! :-)
22. 01. 2019 v 14:28Off-line OndraPov  (42/174/58)
Myslím že to je stejný.Město nebo vesnice.Všude je něco.I když preferuji vesnici.Žijem v domku a máme fajn sousedy.
28. 04. 2020 v 20:49Off-line Mikkky  (34/185/95)
takové stereotypy :D :D :D
06. 08. 2020 v 22:53Off-line Sol_Invictus  (42/-/-)
Stopercentne súhlasím s autorom článku. Môžem to určite objektívne posúdiť, pretože polovicu života som žil v meste a potom na dedine. Teraz mám 39, do 21 som žil v meste. V meste to bol naozaj stereotyp. Iba štúdium, čítal som knihy, občas som si išiel zaplávať, sadol na bicykel, zalietal som si v aeroklube alebo sme si skočili zahrať biliard. Ale najviac som sedel pred blbým počítačom. Bol som chudý chalan, chorľavý, alergií som mal ani neviem koľko.
Potom som prišiel na dedinu. Zrazu som sa mohol ukazovať, chodiť bez trička hoci aj v zime (pri práci vonku, na brigádach, vo vinohradoch a tak podobne, popri tom som sa sa naučil toľko rôznych vecí, že ak by ma ešte 5x vyklonovali, každý môj klon by mal dosť práce). Konečne som sa mohol ukazovať bez toho, aby ma ľudia považovali za blázna a smiali sa na mne, ako to bolo predtým v meste. Skôr ma obdivovali, hlavne muži, ktorí boli starší. Začali ma volať na brigády, niekedy len preto, aby mohli tráviť čas so mnou a aspoň sa na mňa pozerať :-) U tých, ktorí boli ženatí a mali deti, a tie práce si pokojne vedeli urobiť aj sami, to bolo jasné ako facka :-) Mne sa vždy páčilo, keď som sa páčil. Párkrát som síce prechladol, ale keď som išiel po roku na kontrolu ku alergologičke, tak mi robila opakované testy, pretože boli všetky negatívne. Nechápala, ako je to možné... Za mlada som bol na dlhšom pobyte v Barcelone a tam som získal trochu iný pohľad na svet. Preto som tu na dedine začal ľuďom naznačovať, že som gay. Postupom času za mnou občas prišiel nejaký chalan, dokonca aj z blízkej dediny, a chcel sa so mnou "hrať". Pokiaľ boli sympatie, tak som sa tomu nebránil. Vačšinou to boli heteráci, ktorí si chceli skúsiť, ake je to s chalanom. Vždy bola spokojnosť :-) Získal som si veľa kamarátov. Potom som už aj pred kolegami na brigádach otvorene rozprával o svojej orientácii. Pokiaľ sa ma ktokoľvek otvorene opýtal, vždy som povedal pravdu, že som gay. Zo začiatku sa stávalo, že ma nejakí chalani chceli zbiť (samozrejme len keď boli viacerí, typickí "hrdinovia"), ale vždy som to vyriešil svojim prístupom. Nikdy som nedal najavo strach, ale som ani neprovokoval. Ani raz som nedostal, hoci niekedy by sa mi to aj bolo páčilo :-) :-) :-) Proste som sa im vysmial. Dokonca po mne začali ísť aj baby a dve ma aj dostali :-) Obe boli spokojné, vraj takého super chalana ešte nemali. A od jednej z nich som neskôr dostal takú facku, že som mal možno aj slabý otras mozgu :-) Lebo som s ňou už nechcel spať, vraj klamem, že som Gay, a že prečo ju nechcem :-) Veľkou výhodou na dedine je, že pokiaľ sa priznáš, rýchlo sa to rozšíri. Je to výhoda, ak si hanblivý, alebo len nerád oslovuješ chalanov, ktorých nepoznáš, pretože nevieš, či je ten chalan gay alebo nie. Na dedine za tebou budú chodiť sami. Nejako som sa rozpísal, tak sa to pokúsim uzavrieť. Pokiaľ hľadáš iba sex a jednoduchú zábavu, chlast, drogy a sex na jednu noc, je pre teba vhodnejšie žiť v meste. Pokiaľ hladáš skutočné priateľstvo, chceš sa učiť nové veci, baví ťa pracovať vonku, máš rád fyzickú prácu a chceš žiť zdravo, odporúčam ti dedinu.
07. 08. 2020 v 01:09Off-line Sol_Invictus  (42/-/-)
Dosť ma štvú niektoré komentáre ľudí, ktorí zjavne nedokážu čítať s porozumením. Autor nikde netvrdí, že by všetci chalani z mesta boli takí a všetci chalani z vidieka onakí. Bolo to myslené všeobecne. Len je škoda, že rozdiely medzi vidiečanmi a mešťanmi sa tak rýchlo zmazávajú. Bohužiaľ sa takmer všetci chalani z vidieka hanbia za svoj dedinský pôvod a nasilu sa prispôsobujú tým z mesta už počas štúdia, napodobňujú ich aby zapadli, niekedy je to veľmi trápne. Obávam sa, že úprimní dedinskí chalani sú už dávno "ohrozeným druhom". Niektoré "múdre" a hlavne nič nehovoriace komentáre si mohli ich autori radšej odpustiť.
07. 03. 2023 v 12:32Off-line Alex70  (53/180/70)
Tak pánové co se jedná mě osobně tak mám rači, chlapa s vesnice protože jak se říká umí vzít za práci, ale myslím si že je to uplně jedno zda je to měšťák nebo vesničan. Ale já mám rači vesničana, zaprvé se mi velmi zamlouvá to prostředí a zadruhé vesničané jsou zdravější a hlavně aktivnější!!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload