Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gayman: Přihlaste se na konkurz a přijďte na party!

Pomalu se blíží Vánoční čas. Období pohody a klidu. Pořadatelé soutěže Gayman Česko Slovenska však v plném proudu připravují 14. ročník, a že bude nabitý akcemi naznačují již teď. Vzhledem k tomu, že kluci, kteří se do soutěže hlásí, si vybrali, až na jednoho, na casting Prahu, rozhodli se organizátoři zrušit casting v Ostravě. Ten pražský proběhne 14. 2. 2015 v Piano Baru, tak jak tomu bylo i letos.

Do castingové poroty zasedne úřadující GAYMAN Daniel Fröhlich, Gayman 2012 a pořadatel Duhového plesu v Ostravě Marek Zlý, ředitel Red Ribbon Miroslav Hlavatý, moderátor rádia SeeJay Ondra Mandík, finalistka České MISS 2013 Zuzana Juračková a zástupce modelingové agentury (zatím jméno neuveřejňujeme).

V porotě zasednou také dva zástupci gay scény – zástupce travesti scény a Mr. Bear – a také Eva Burešová (Gympl s.r.o na TV Nova či ČS má Talent) a další kmotra ročníku Marie Pojkarová. Další členy pořadatelé zatím nezveřejnili z důvodu neukončeného jednání.

Vybrané finalisty z přihlášených, kteří jsou od Košic až po Most, večer 14. 2. 2015, čeká oficiální představení na „DOKTOR VaLentines Párty“, při níž návštěvníky čeká spousty překvapení a samo sebou bohatá tombola.

GAYMAN tak rozhodně vyvrací „tam tamy“ o problémech, které údajně soutěž má, ba dokonce to, že by měla být zrušená. „Zvláště po Praze zaznívá, že jsem byl zatčen a sedím na Pankráci. Jak vidíte, je to blud, který zde opět někdo uměle vytvořil. Asi by mne i napadlo kdo, ale řešit to nebudu. Lidé, kteří jsou schopni napsat, aby si člověk nalil do úst Savo kvůli zubům, které má skrz rozštěpu rtu a patra, ne příliš ukázkové, pro mne nestojí ani za plivnutí…,“ prohlásil Kajzer

Gayman uzavřel také exkluzivní spolupráci s „Brněnským mýdlem“ což je největší gay akce v Brně. Ta se dá přirovnat k pražským LOLYPOOP či Omg. Proběhne 20. 2. 2015 v prostorech bývalého nádraží „Malá Amerika“ a stojí za ní čtyři nadšenci, kteří se rozhodli v Brně oživit ducha zábavy pro lidi z LGBT komunity. Je nutno dodat, že Brno po konci clubu Red Cat poněkud „umřelo“ a ač club Richard zachraňuje tanci chtivé již několik desetiletí, sám to zvládnout nemůže.

Přihlaste se na casting!

Přihlášku do soutěže můžete posílat elektronicky do 13. 2. 2015 a najedete ji na www.igayman.cz.

Gayman totálně zabodoval! Získal licenci na Mr. Gay World 2015 a 2016

8 důvodů, proč se zúčastnit soutěže krásy Gayman 2015

Titulní foto, zdroj: TZ

Onload

3 názory ke článku

18. 12. 2014 v 18:48Off-line Tommy89  (34/184/83)
volil by ma niekto? :D
18. 12. 2014 v 20:32Off-line NaKluky.cz  
tommy89: Dokud to člověk nezkusí, tak to nezjistí. Přihlas se, zkus to a zabojuj. Budeme držet palce :)
20. 12. 2014 v 20:53Off-line Pawelll  (44/175/70)
mam stejny nazor jako tommy89. takovehle suteženi je tak leda na draka a sonzoři vyperou svoje penize .. naka party vždit jsimne tam nikdo ani nevšimne. a jeto v PRAZE kde se žije uplne jinak než kdekoliv jinde v čr .
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload