Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

GAYMAN 2015: Světová modelka Lenka Josefiová prozradila, že má okolo sebe spoustu gayů

Lenka Josefiová v září zamíří do Česka, kde zasednete v porotě Gaymana o nejsympatičtějšího gaye Česko Slovenska 2015 po boku například Klause Burkarta, který je nejkrásnějším gayem světa pro letošní rok.

Co Vás vede k tomu podpořit LGBT komunitu u nás?

K podpoře LGBT komunity mě vede to, že věřím, že všichni lidé by si měli byt rovnocenní bez ohledu na jejich sexuální zaměření.

Máte hodně přátel mezi gayi?

Ano, mám. V modelingu se s gayi setkávám stále a mnoho z nich se stalo mými přáteli. Mým určitě nejbližším kamarádem je filipínský módní návrhář Leo Almodal. Kamarády gaye mám i mezi make-up & hair stylisty, a hodně také v komunitě soutěží krásy. Nejvíce určitě na Filipínách, kde jsem pracovně strávila poslední měsíc a půl.

Už jste se dívala na finalisty soutěže? Máte svého adepta na titul?

Ano, viděla jsem fotky všech finalistů a mám již své favority.

Lenko, předpokládáme, že budete finalisty GAYMAN 2015 hodnotit spravedlivě, ale jaký by podle Vás měl být nejsympatičtější Česko Slovenský gay?

Byla jsem v porotě různých soutěží krásy po světě již několikrát a tím, že mám sama vyzkoušené, jaké to je byt v pozici soutěžících, si vždy na hodnocení dávám záležet a hodnotím spravedlivě.  Gayman 2015 by měl podle mne nejen dobře vypadat a být sympatický, ale měl by umět také dobře komunikovat, tak aby mohl dobře reprezentovat na celosvětové úrovni. Měl by se dorozumět anglicky, byt fotogenický, mít dobrou prezentaci na pódiu, a v neposlední radě dobře prezentovat celou soutěž a práva gayů po světě.

Lenko, vy jste jedna z nejvýraznějších českých tváří modelingu poslední doby. Žijete v Dubaji, ale fungujete v podstatě po celém světě. Jak jste se k této profesi dostala a proč právě Dubaj?

K modelingu jsem se dostala náhodou, moje maminka viděla inzerát v novinách, že jedna agentura shání modelky. V té době jsem nikdy o modelingu nepřemýšlela, ale maminka chtěla, abych to zkusila. Po začátcích s regionálními přehlídkami jsem se přestěhovala do Prahy a začala se modelingu věnovat naplno. Dá se říci, že díky modelingu jsem procestovala takřka cely svět a jsem za to dnes velmi vděčná.  Do Dubaje jsem letěla nejdříve pouze na dovolenou, nakonec jsem tam ale zůstala. Samozřejmě v Dubaji je krásné počasí, pláže & luxus, mě ale především zaujaly velké pracovní příležitosti, a to jak je Dubaj kosmopolitní město, kde žijí lidé z celého světa.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s. & Lenka Josefiová

Získala jste mnoho ocenění. Které tři byste ráda vyzvedla na nejvyšší metu Vaší kariéry?

Reprezentovala jsem Českou republiku na mnoha mezinárodních soutěžích po celém světě. Vážím si všech ocenění, ale pokud mám vyzvednout 3, pak nejvíce asi tyto: V Číně jsem byla nominována na předávání cen Asian Trend Awards 2014, kde jsem vyhrála Most Popular Star of the year 2014. Poté jsem se objevila na titulní straně čínského časopisu. Na celosvětové soutěži Supermodel International 2013 v Thajsku jsem byla v TOP 5, runner-up & zároveň jsem vyhrála cenu Most Internet Popular. Na ostrově Kypr jsem na soutěži Miss Fashion TV 2013 byla taktéž jednou z 5 vítězek a vyhrála Miss Fashion TV Most Like 2013. Po té jsem měla interview pro Fashion TV.

Jste moderátorkou Fashion One TV, co to obnáší a jak je to časově náročné skloubit to vše dohromady?

Ano, již rok pracuji pro Fashion One TV. Dělám backstage a on stage interviews s návrháři, modelkami, celebritami, make-up artists a dalšími osobnostmi ze světa módy. Tato práce mě velmi baví a naplňuje. Časově to není jednoduché skloubit, v minulém roce jsem totiž opravdu hodně cestovala po světových soutěžích. Tento rok se chci ale moderování věnovat více, a to nejen interviews, ale ráda bych měla vlastní TV show o cestování a turismu, který jsem vystudovala a také bych ráda moderovala různé eventy, přehlídky a soutěže krásy.

Jak by podle Vás měl vypadat  Váš „ Pan vysněný“ ?

Můj vysněný muž by měl byt gentleman, šarmantní, galantní, starostlivý, spolehlivý... Tím, že žiju delší dobu v zahraničí, mě přitahují především cizinci.  Líbí se mi vysocí muži v obleku a celkově elegantní styl oblékání. Už dávno nekoukám jen na svaly. Musí mě něčím zaujmout, byt jiný než ostatní a plný překvapení. Také by neměl byt přehnaně žárlivý, měl by akceptovat mou práci, časté cestování a podporovat mě v kariéře.

Čtenáře určitě bude zajímat také něco ze soukromí. Snažila se o Vás někdy žena? A jak to na Vás působilo?

Ano, párkrát se mi to stalo na nějakých akcích či na různých sociálních sítích. Nevadilo mi to, jsem ale na opačné pohlaví.

Jste krásná žena. Je nějaký muž šťastný, že jej máte ve svém srdci, či jste svobodná?

Momentálně jsem svobodná a nijak to neřeším. Neustále cestuji, a tak není až tak jednoduché skloubit mé pracovní nasazení se vztahem. Věřím ale, že až ten pravý přijde, tak to hned poznám.

Jezdíte po celém světě. Která země je pro Vás TOP a proč?

Procestovala jsem více 40 zemí, cestování je jednou z mých největších vášní. Hodně se mi líbí v Asii – Japonsko, Čína...  Zamilovala jsem si Dubai, kde již nějakou dobu žiji, a také Miami. Pracovně pak určitě Egypt a Filipíny. Moc mě láká navštívit LA, Austrálii a Maledivy. Na světě je tolik krásných míst a tak je pro mne těžké vybrat jen jednu zemi. Cestování prostě miluji a v letadle jsem snad častěji než doma.

Co byste, jako zkušená světová modelka, poradila začínajícím děvčatům, či chlapcům do začátků ve světě modelingu?

Poradila bych hlavně se nebát, a pokud je to opravdu Váš sen, tak do toho jít naplno. Začátky jsou vždy těžké, nenechte se ale odradit. Důležité je hlavně nebát se vycestovat do zahraničí. Modeling ve světě Vás naučí byt nezávislí a umět se o sebe postarat, a může Vám otevřít spoustu příležitostí. Najděte si tu správnou agenturu, která Vás bude zastupovat, ale nejlepší je samo sebou mít svého vlastního manažera. Nehrňte se do podepisování exklusivní smlouvy u první agentury, vše si dobře promyslete.  Věřím, že vytrvalostí a tím správným nasazením se Vaše sny stanou skutečností.

Titulní foto: Gold In GLBT Agency, o.s. & Lenka Josefiová

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload