Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Medvědi říkají: Chlap je chlap a ne ženská s kabelkou!

Mezi gayi a bisexuály je „Medvěd“ velký chlupatý muž, který působí drsně a mužně. Výraz Medvěd byl nejvíce zpropagován Richardem Bulgerem, který se svým „chlupatým“ partnerem Chrisem Nelsonem založil v roce 1987 časopis Bear Magazine. Pravděpodobně historicky úplně první „medvědí“ zmínka se objevila v článku „Kdo je kdo v ZOO?“ pro The Advocate v roce 1979, kde George Mazzei charakterizoval sedm typů homosexuálů jako zvířata včetně medvědů.

Medvědi v Česku

Jihočeští „Medvědi“ se také potkávají, stejně jako ti pražští nebo ústečtí, a jelikož je tato naše subkultura propojena, dojde čas od času i ke společnému setkání. Jedno takové jsem absolvoval koncem března v Ústí nad Labem. Stal jsem se neoficiálně „medvídětem“.

Ve Velkém Březnu stojí pivovar. A právě tam, kde se vaří vyhlášené pivo Ústeckého kraje (skutečně ho najdete v blízkém i dalekém okolí), započalo naše setkání. Jak jinak, než chlapsky u piva! „Březňák“ se ve Velkém Březnu vaří již od roku 1753 v různé a bohaté stupňovitosti – od desítky až po třináctku a někdy 21stupňové speciality, zelené či pepřové pivo.

Momentálně zde nenajdete černé pivo, za to zde najdete energií a humorem sršící paní sládkovou Janu (za svobodna Chmelovou), která dnes dělá průvodkyni zvědavým „ochmelkům“ a s láskou vypráví o postupech výroby i historii místního pivovarského umění.

Když prohlédneme všechno, co se dá (některá zákoutí Vám zůstanou zapovězena – kupříkladu stáčírny), pak máte konečně našlápnuto pivko pěkně ochutnat. Součástí exkurze je ochutnávka piva, v našem případě to byl 13° Březňák. Mně, jako neznalci piva, ten zlatavý mok v ústech připadal jako desítka a tak jsem žíznivě polykal jedno „malé“ za druhým. Ač byl trochu aprílový den, úsměv z mé tváře nemizel až do večera.

Velmi smutná je momentální situace, kdy sdružení Drinks Union v podstatě již neexistuje a většinu členů skoupil nadnárodní koncern Heineken, který postupně přesouvá výrobu jinam a zavádí svoje technologie na úkor poctivého a staletého vaření „našeho“ piva.

Zůstává tak pouze nálepka a logo, to „gró“ postupně mizí s generacemi, které se nám tak láskyplně staraly o všechny dílčí procesy výroby českého piva. Ale i přesto těch pár zasvěcených zůstává, jak nejdéle mohou a snaží se o zachování kvality moku, který nás provází již po staletí.

Medvědi z Ústí

Ale nejen pivem je živ člověk. Po exkurzi v pivovaru jsme se přemístili s různými zastávkami do ústecké hospůdky zvané u Beránka, kde se každé pondělí scházejí „medvědi“ z Ústí. V jaké hojnosti či počtu jsem se nedozvěděl, je to prý různé a všelijaké. Každopádně útočiště mají. Postupem večera se sešla zajímavá společnost různého věku a různého vzezření od 25 do 70 let.

Na setkání může (skoro) každý

Na medvědí setkání má přístup jistě každý, kdo má blízko k humoru a otevřenou mysl. Ovšem metrosexuální gay s kabelkou musí počítat s tím, že nebude vítán s nadšením a otevřenou náručí. Což mě vede k zamyšlení, že tolerantnost je tolerantní vždy jen do určité míry a v mantinelech dané skupiny. Přesto jsem nezaznamenal žádnou nenávist či „zlo“, jen důrazné vyjádření jasného postoje:

„Chlap je chlap a ne ženská s kabelkou!“

Zdá se to poněkud staromilské, ale pokud věnujete trochu času rozhovorům s nimi, zjistíte, že není. Medvědi jsou otevření světu, technologiím i trendům a „všem našim neřestem“, jen postoj k sobě a k mužské lásce je jasně definovaný.

A nemylte se, že jde o lidi se o sebe nestarající, ba naopak. Láska k dobrému jídlu, pití, spaní a hovorům je přímo hmatatelná až prostorově. Byl jeden okamžik, který mi zůstane v paměti jistě dlouhou dobu. Kdy mi jeden z účastníků ukazuje malou kamerku, která je záznamníkem jejich pohody, další medvěd se mírně kolíbá v rytmu hudby, ti ústečtí řeší aktuality svého kraje, paní Sládková pořád pěje chvalozpěvy na svoje pivo a servírka doplňuje na stůl zobání ze své zahrádky v podobě jednohubek s klobásou. Ti nejstarší medvědi mlčky pozorují mumraj medvíďat kolem sebe a mouře přikyvují, přikusují a připíjejí povedenému dni.

Na závěr doporučuji navštívit pivovary na Ústecku, dříve než plně splynou s evropským standardem a rozplynou se v uniformní šedi bruselského konzumu. Třeba budete mít to štěstí potkat paní Janu a ochutnat kousek lásky tvořený „naší“ pílí a vodou a chmelem. A když se, jo zadaří, třeba narazíte i na Medvědy a bude u piva jistě o čem klábosit.

Titulní foto: © Depositphotos.com/peus

Autor článku je „člověk“, co nesnáší aroganci, sám je však občas arogantní.
Onload

49 názorů ke článku

05. 07. 2014 v 08:45Off-line Relostyt  (102/-/-)
Sakra co to jako je? Když pominu to že většina článku je o pivu tak ten zbytek je holá nechutnost.
Už to jak si lidi tak říkají, prej medvěd, ehh fujj.
Jeden chlupatý ve dvojici ok to beru ale dva? To už nejsou medvědi ale pářicí se opice kde není vidět nic jiného než hromada chlupů.
Sám jsem bohužel chlupatý a po tomhle článku mám chuť se stát metrosexuálem. Jedna věc je když se s tím člověk naučí žít, druhá a ta mnohem více nechutnější je to když to někdo začne vyzdvihovat a mluvit o tom jako o něčem super.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 35  Nahlásit
05. 07. 2014 v 10:05Off-line Beckett51  (27/-/-)
Podle mě by každý měl žít tak, jak mu to vyhovuje. Někdo má rád chlupy - fajn, jiný mý rád holé tělo - fajn. Každý člověk by se měl respektovat ať je to medvěd nebo zženštilý gay.
05. 07. 2014 v 12:37Off-line Hed66  (57/-/-)
Chlupatý pedofily?? áááá, promluvil (teda napsal) puberťák se spoustou životních zkušeností, nadhledem a rozumem... ale aspoň jsem se pobavil tímhle příspěvkem
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
05. 07. 2014 v 12:39Off-line Hed66  (57/-/-)
Relostyt : nemáš rád chlupaté - OK... já zase nemám rád tupce
Souhlasím - 20   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 07. 2014 v 12:40Off-line Relostyt  (102/-/-)
hed66: ty nemáš rád sám sebe? oh tak to tě lituju.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 18  Nahlásit
05. 07. 2014 v 13:39Off-line Sid_6  (36/182/66)
Teda mně se to taky zrovna moc nelíbí, ale to neznamená, že to jsou špatný lidi. Hele, at si každej dělá co chce s kým chce a ostatní, at se jim do toho neserou, tak to bude jistě nejlepší. Jen by mě zajímalo těch sedum druhů gayů? A jentak mimochodem ten článek nemusí ani otevírat nikdo, koho to nezajímá. Hlavně že musí kolem sebe dštít síru. Tohle fakt miluju.
05. 07. 2014 v 14:42Off-line Nutcracker  (30/170/72)
Konečne článok, ktorý nie je o nejakej vytočenej buzne čo robí akože nejaké umenie. S radosťou som ho prečítal až do konca.
Souhlasím - 16   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 07. 2014 v 14:42Off-line THX1188  (40/183/90)
Je zajímavé, že 99%z nich má letité partnery /10 a více let/ a dělají pro komunitu víc, než kdy dělal kdo jinej. Ale v 15 - 18 letech jste toho jistě udělali více.
A pak je nejlepší, když sem píše někdo, kdo potají posílá urážky v PM....:D
05. 07. 2014 v 14:52Off-line Relostyt  (102/-/-)
THX1188: Letité partnery? No ano když jim nic jiného nezbývá. Žijou si svou kategorii lidí protože na jinou nemají. Mimochodem co dělají pro komunitu a mladí ne? Třeba že píšou nechutné nabídky ze kterých se člověku dělají vyrážky i na p***li?
Už jsem ti to řekl jednou a tedy se nebudu opakovat, pouze tě odkážu na mé minulé vyřčené věty za kterýma si stojím.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 14  Nahlásit
05. 07. 2014 v 15:26Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Me zajima, jak nekteri uzivatele budou vypadat napr. v 50..
05. 07. 2014 v 15:31On-line Klucinek  (33/176/75)
Milý Relostyle možná jsi holý jako batole a tím pádem se cítíš být rádoby cool jelikož to je dnes v módě, ale dle Tvého vyjádření soudím že jsi praxhsprosté hovado neznalé jakýchkoli poměrů. Znám dost takovýchto "opic" ať z homosexuální komunity tak heterosexuálního zaměření a mohu za sebe říct že to jsou z většiny lidi kteří to mají v bedně v pořádku a hodnoty co vyznávají jsou sice v mnohém odlišné od toho co je dneska cool a nejsou in, ale ty hodnoty jsou LIDSKÉ. Ty asi ne, ale já s těmito lidmi mám co říct protože nemyslí jen to aby měli značkové spodky, nagelovaný vlasy a smrděli jak k***in kufr. A víš čeho jsem si všim, tito lidé se umí bavit a zasmát bez toho aby byli ožralí, sfetovaní a váleli se po rygólech eště v pondělí ráno, narozdíl od těch vystajlovaných mačů. Své partnery si nevolí podle dýlky údu a xichtu kterej během pár let zmizí. A o tom vypovídá i délka jejich vztahů, páč tito lidé převázně myslí srcem ne koulema na rozdíl od Tebe a tobě podobných, takže to není o tom jestli zbývá nebo ne. Vy jediné co chcete je hezkej xichtík a dlouhý p**o, ale jen co přijde hezčí ksichtík, delší p**o nebo nedej bože sebemenší problém tak zdrháte za jinou dírou. To že senajdou jedinci kteří dávají neslušné návrhy je pravdou, ale kolikrát z Tvé věkové kategorie mi přišla zpráva "z****áme", "nychám se vyhulit", "za kolik se necháš vo****t", takže bejt tebou bych držel hubu a šoupal nohama...já sice do této skupiny lidí nepatřím, ale taky nepatřím mezi ty krasotinky a víš co je zajímavý už 4 roky mam krásnej vztah a není to proto že mi nic jinýho nezbejvá, myslím že i THX je na tom stejně. Je strašně zajímavý že dost z těhlech pro vás krasotinky ošklivých kluků má v profilu uvedenej vážnej vztah, kdežto Vy značkově oblečení a cool vzhledem se nezmůžete na víc jak vojet nějakou díru, je to k zamyšlení.....Takže Tvůj postoj nepovažuji za víc jak závist...
05. 07. 2014 v 15:40Off-line Hed66  (57/-/-)
klucinek: příspěvek na potlesk
relostyt: pozval bych tě do psychiatrické ambulance, ale ty by sis to určitě špatně vyložil :-)...
05. 07. 2014 v 15:52Off-line Relostyt  (102/-/-)
klucinek: Hochu co hulíš?????? Vše co jsi o mě napsal je přesný opak, dovol abych ti to výjmenoval. Nemluvě o tom že asi neumíš moc dobře číst soudě podle toho co jsem napsal v prvním příspěvku tady.

1. Rozhodně nejsem holej, ba naopak, patřím mezi chlupaté neandrtálce svým vzezřením
2. Urážet někoho ala že je hovado je od tebe sice milé kocourku ale musíš mít k tomu nějaké indici což podle toho co jsi napsal nemáš ani jednu
3. Rozhodně neuznávám co je v dnešní době IN což sis už za tu dobu co občas něco napíšu tady mohl všimnout
4. Jediné co mám značkové je: ehhhh? nic???? že by???? nagelované vlasy??? cože? to jsem měl tak max v10 letech? a vonět se že to ucítí i na kilometr někdo??? jsi vážně vtipnej pakliže si tohle myslíš, navíc opravdu mám vzezření na to abych se tak choval, ty máš asi i něco s monitorem že jo.
5. Jakožto abstinent, nefeťák, nehulič, ne kdo ví co v těch rygolech skončím jak asi? Ano zasmát se neumím a to není tím že bych nechtěl ale tím že zkoumám člověka a přemýšlím nad tím jaký je a vést duchaplnou diskuzi.
6. Své partnery, jo... jakožto panic a skoro nepolíbený, hmmm na to ani nebudu reagovat, snad jen že koulema asi tim pádem nemyslím co myslíš ty?
7. Má věková hranice mladý padavane je prakticky stejná jak tvoje tak proč sakra používáš slovo z TVÉ věkové hranice? Jinak šoupat nohama šoupu stále protože to co zde vidím tak člověka přiměje jen k jednomu, tak 95% lidí zde by mělo mít zakázano se vyjadřovat, a tim tvým komentářem na který reaguju mezi ně patříš i ty.
8. Větu že někam patříš a nepatříš trochu nechápu, měj si vztah jaký máš ale ty jsi snad podobnej ilustrační fotografii tohoto článku? Máš několika centrimetrovou srst na svém těle? Ne nemáš takže zde použiju tvou větu, pomlč a raději šoupej nohama protože já přesně toto mám a vím že je to hnusné.
9. Trošku mi lichotí že jsi mi řekl krasotinka když se kouknu na mou fotku tak se divím že ještě nejsem v souboji kluků. Bože řekni mi co jsi hulil, ten matroš je viditelně hodně kvalitní.
10. Značkové oblečení? To jako really? opět tě odkážu na mou fotografii, to hned každý pozná, tričko od světoznámých vietnamců, 3/4ťáky kvalitní ruční práce jemných vietnamských rukou... a opět ten vzhled, ehhmm, jo jasně.
11. Něco vojet, nějakou díru, jo jasně jako panic to dělám denně, na jedné ruce, na každém prstu mám hned 10 kluků se kterými bych mohl kopulovat. Oh god, chce to brejle chlače.
12. Závist? To si děláš už na konci p***l ne? Co bych měl sakra krom vztahu s druhým člověkem závidět? Já jsem naprosto stejný resp přesný opak co si o mě myslíš či jak si mě tu prezentoval, neboli tenhle článek je prakticky o mě.

Tímto bych ukončil výčet s tím že ti doporučují navštívit očního a když už tam budeš tak se stav taky do základky a nauč se číst, možná pak pochopíš a poznáš co lidi píšou.
Ale co mi je záhadou kde jsi sakra na ty naprosto mylné fakta přišel. To čteš z kouřových signálů???
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
05. 07. 2014 v 15:54Off-line Relostyt  (102/-/-)
hed66: Já tebe k holiči
05. 07. 2014 v 15:57On-line Klucinek  (33/176/75)
Relostyt tak potom nechápu proč tu meleš taký p**oviny....
05. 07. 2014 v 15:57Off-line THX1188  (40/183/90)
Relostyt: :D jsi k smíchu :D
05. 07. 2014 v 16:01On-line Klucinek  (33/176/75)
PS: to že nenávidíš sám sebe, za to já ti nemůžu....
05. 07. 2014 v 16:01Off-line Relostyt  (102/-/-)
klucinek: Protože vím o čem mluvím, protože se na to nedívám jak vy všichni ale já tím žiju a žiju tím celý život a žít budu a proto mě nehorázně uráží když to někdy vyzdvihuje jako něco zvláštního ba dokonce lepšího viz příspěvek THX. Chlupy nemají za následek vztahy ale lidi, chlupy mají za následek jen jedno, pro většinu lidí je to odporné, překážející či nechutné, opět přesně vím o čem mluvím. Za to ty tady instinktivně mě začneš urážet ač o mě nevíš jediný maličký detail a to jen proto že jsem si dovolil nesouhlasit s něčím v čem žiju. Kdo je tedy na tom více špatně? Já který jsem si zažil své a vím jak mě okolí bere nebo to okolí že se musí na nás dívat?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
05. 07. 2014 v 16:04Off-line Relostyt  (102/-/-)
THX1188: za to ty jsi k pláči, sorry nejsi, vždy jsi byl.
05. 07. 2014 v 16:30On-line Klucinek  (33/176/75)
Ale já myslím že nikdo nic nevyzdvihoval, pouze to je článek nějaké skupině lidí a nikdo nikomu nic nevnucuje, to pouze ty chováš nenávist sám ksobě za to jaký jsi. Přijde mi to tak že jsi takový jaký jsi psal Ty, ale chtěl by jsi být takový jak jsem psal já. Můj otec, bratr jsou chlupatí a nikdy s tím problémy neměli. A jak to bere okolí? To je právě ten moderní mindrák, nebejt takovej jakej doopravdy jsem, ale jakýho mě chce okolí. přetvářka sama...a já nikoho neurážel, prostě jsem popsal stav jaký je, pokud to nevidíš rozhlídni se...
05. 07. 2014 v 16:54Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Ano a teď se tu bou hádat ženy s medvědy... :D
Jak zábavné :D :D
Podle mě jádro, co chtěl autor článku říct je, že gay, jako muž se má i jako muž chovat. Nadsázkou řečeno: sledovat fotbal, pít pivo a vypadat jako chlap. A to že to tu někteří nechápou a zbytečně do toho kopu, jejich problém. A medvědi zase trollují články s hladkými frajery s modou. Všichni jste stejní, jeden za 18 a druhej za dvacet bez dvou.... Chytněte se za ruce jděte do Pridu, fakt.
05. 07. 2014 v 17:42Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Ondreji, je mi líto (vlastně ani trochu není), ale musím ti říct, že svým pojetím jsi typická vykroucená tetka. Gratuluji. Medvědům možná hrozí infakrt z obezity, ale tobě hrozí, že ti dá někdo přes držku. A tvoje riziko dostání do huby je vyšší než riziko infarktu u obézních lidí.
Tvoje historická fakta jsou sice hezký a asi i pravdivý, ale nevšiml sis, že ses tak trochu v tý historii zapomněl?? Nosí dneska chlapi (teď budu selektovat, pouze hetero) kabelky?? Nosí snad Skotové sukně do dneška?? Nosí snad kabelky?? Že ne?? To je mi objev. Tohle všechno je jen buzní doména. Chceš k tomu něco dodat??
05. 07. 2014 v 17:44Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Jééé sorry, místo těch jedněch kabelek tam měly být podpatky :D :D
05. 07. 2014 v 18:02Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Zženštilost pramení hlavně v hlavě. Takže kabelku nosí holky, kluci nosí tašky. A vidíš ten rozdíl najednou?? Sukně nosí holky, Skotové kilt. A mohl bych pokračovat... Takže nejdřív si to srovnej v hlavě. Tam jsi nejvíc zženštilý.
05. 07. 2014 v 18:07Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
No a co nosí Skotové? Silonky snad? Celou dobu se bavíme o Skotských sukních...
Možná to je slovíčkaření, ale tohle slovíčkaření z tebe právě dělá tu vykroucenou tetku. Ale tys to ještě nepochopil.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 07. 2014 v 18:17Off-line Kocour  (26/177/75)
adam.dubsik: nic ve zlým :D Ale ty si medvěd kterej ze sebe dělá ženu a nee tím že na sebe plácáš make-up ale proto jak vystupuješ :D Jestli se to týká pouze fotek tak nic ve zlým, ale jsou snad ty nejvíc vykroucený co jsem tu kdy potkal :-) Tak se zamysli nad tím co obhajuješ.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
05. 07. 2014 v 18:21Off-line Kocour  (26/177/75)
Souhlasím ztráta času. Sbohem. ;-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
05. 07. 2014 v 18:26Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Kocoure, tvůj povrchní názor ani nebudu komentovat. Že tu mám upravený selfie ze mě nedělá to, co z tebe.
A Ondřeji, dochází mi trpělivost. Proč se otáčíš na silonkách? Jsi d***lní? Silonky jsem uvedl, když ty jsi nechápal, proč jsem skotskou sukni nazval kilt. Divil ses, že používám výraz pro skotskou sukni. Tak jsem opáčil, že my se snad bavíme o silonkách?? A ty mi je tu teď cpeš do hlavy. A to že Skotové nosí sukně patří k tradici. Nosí snad Egypťané do dneška na obličejích make up jako faraoni?? Já už nebudu pokračovat, nemám na to argumentovat šaškovi v podpatcích a sukni s kabelkou v ruce... To by totiž mělo být uznáno jako psychická porucha.
05. 07. 2014 v 18:29Off-line Kocour  (26/177/75)
Ano soudit knihu podle obalu se nedělá, ale já stím nezačal. ;-) Páčko Méďo.
05. 07. 2014 v 18:29Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Ty si s tím nezačal?? Děláš si ze mě legraci?? Ani do huby si nevidíš :D :D
05. 07. 2014 v 18:37Off-line Kocour  (26/177/75)
Asi budu brečet! :'(
05. 07. 2014 v 18:39Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Nebreč nebo se ti rozmázne make up :D
05. 07. 2014 v 19:14Off-line Kocour  (26/177/75)
Kdybych aspoň něco takovýho používal coo? ;-) Si trapný radši mlč :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 07. 2014 v 19:47Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Bijte se!!!:-D:-D
05. 07. 2014 v 19:52Off-line GverGraen  (33/-/-)
Článek se poměrně neurčitě motá kolem piva, přičemž opěvuje pivovar ve Velkém Březnu jako kvalitní, oproti tomu co dělá koncern Heineken... Přitom už i tento pivovar vaří prostě jen "komerční sračky", jako všechny pivovary tohoto formátu.
06. 07. 2014 v 16:40Off-line DjLuko1996  (27/175/-)
Konecne nieco pre mna .... Medvedi poriadni CHLAPI !!
06. 07. 2014 v 16:58Off-line GverGraen  (33/-/-)
Je to hodně relativní, určitě působí více mužně chlap co není zrovna nějaký věchýtek a na určité divokosti a mužnosti přidají i vousy. Je ale smutné to že ač tak v dnešní době spousta chlapů vypadá, tak mají skutečně daleko do toho být skutečně chlapem. Co je chlap? Člověk rázný, co si stojí za svým. Člověk který se postaví proti tomu za co věří a ne někdo kdo problémy obejde že se ho netýkají. Chlap stavěný a zarostlý jako medvěd ale je líný nebo mamánek který ani nevymění žárovku. Má-li někdo za partnera chlapa, musí vědět že stojí pevně jako skála a že se o něj může člověk vždy opřít... dnes je však v módě utíkat před sebemenším problémem.

- člověk může vypadat jako správný chlapák ale není to o vzhledu ale o tom co je uvnitř. Znám kluky kteří se lámou v pase jen když nesou nákup z krámu a srsti má více had než oni, ale přesto jsou více muži než mnozí jiní co se pyšní plnovousem a postavou zápasníka.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 07. 2014 v 17:56Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Ondreji,
nebudu přepisovat naší konverzaci, to si snad vyčteš sám. Bavili jsme se o pánských sukních, kdy ty jsi argumentoval, že ne každý chlap, co nosí sukni je zženštilec a jako příklad jsi uvedl kilt (respektive skotskou sukni). A když už poněkolikáté jsi na to upozornil, tak jsem opáčil, že se celou dobu bavíme o kiltu nebo snad o silonkách??
A k tomu slovíčkaření jsem ti napsal názor už nahoře. Nebudu se tu dál opakovat... To že ty buď neumíš číst nebo nechceš chápat to co píšu, mě opravdu nezajímá. A tvoje argumenty, jak se co řekne v jaké řeči, je úplně z cesty. Používej laskavě české názvy.
06. 07. 2014 v 18:11Off-line GverGraen  (33/-/-)
Pánové, každý máte svůj názor ze kterého neustoupíte: Což takhle si tedy zachovat důstojnost a přestat se tu hašteřit jak báby někde na trhu? ;) Minimálně se můžete shodnout na tom že se neshodnete a tím to uzavřít.
06. 07. 2014 v 20:29Off-line RichardK  (75/-/-)
Ten chlapík v černé kšiltovce je Ivan Stárek. Je už v důchodu, ale jestli ještě nevíte, jestli jste opravdový medvěd nebo ne a nebo tak nějak vůbec tápete, tak se za ním v Ústí zastavte. Je to vzácný člověk.
06. 07. 2014 v 21:38Off-line GverGraen  (33/-/-)
Pro mne je to člověk co má v místnosti pokrývku hlavy, přičemž dost pochybuji že se jedná o projev víry - tedy buran.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
24. 08. 2014 v 16:44Off-line FlamingSpaz  (27/180/75)
Mně se líbí hubený medvědi :3 nebo spíš medvídci :D
30. 11. 2018 v 02:23Off-line Robr  (31/186/140)
Ačkoliv jsem normální Medvěd, a na Medvědy. Tak představa, Co kdyby byl metrosexuální gay s kabelkou medvěd? Mě přišla relativně vzrušující. Možná jsem magor :P Nebo třeba takový tlustý chlupatý, vousatý medvěd s make-upem... :D :D Roztomilé
05. 07. 2019 v 23:23Off-line Lukyno1  (19/173/-)
K vám:
Lidi, vysvětlete mi něco... Proč se k***a tady hádáte o tom jestli jsou medvědi sexy. Mně samotnýmu to přijde nechutný, le zas někomu to může přijít sexy, tak se nehádejte jako Gayové by sme měli držet pospolu

Teď ke článku:
V podstatě je to jen o pivu a o nějaké hospodě, což je docela blbý napsat Nadpis o něčem o čem se ve článku skoro vůbec nemluví
24. 09. 2020 v 08:51Off-line Rex9  (60/179/87)
Hmmm, jen keci co dát sex? V pivovaru třeba.
13. 08. 2021 v 20:34Off-line HanilDam  (28/180/80)
Chlap ale nemusí být zarostlé prase z brlohu
03. 06. 2022 v 16:50Off-line Lofwyr  (45/180/85)
Aneb jak obkecat, že jste nenažrané vychlastané hovado, co vypadá, že vylezlo z doupěte tchoře.
28. 08. 2022 v 22:57Off-line Mitterand  (58/172/50)
Nejserednejsi clovek co jsem kdy videl....
31. 12. 2022 v 09:11Off-line Kvakos  (20/178/60)
Vyžraný tlustý chlupatý prasata a jejich mentální průjmy
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload