Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

17letý kluk šokoval lékaře: Zmenšete mi penis, prosím. Měl ho velký jako grep!

Tak s tímhle se doktoři setkali skutečně poprvé. Zatímco jsou zejména plastičtí chirurgové prakticky pořád zavalení žádostmi o zvětšení penisů všemi směry – do délky, šířky a snad i hloubky, letos těm americkým skutečně „spadla brada“. 17letý mladík totiž přišel za urology na Floridě, aby mu jeho chloubu zmenšili.

Doktor Rafael Carrion z floridské univerzity přiznal: „S tímhle jsme se ještě nesetkali.“ Doktoři nicméně letos v únoru mladíkovi vyhověli a penis mu zmenšili. Hlavní problém byl v tom, že jeho penis měl dost neobvyklý tvar a byl překvapivě tlustý. Tvarem připomínal ragbyový míč.

Podle Rafaela Carriona měl chlapcův penis v ochablém stavu obvod přes 10 palců. To je pro představu skoro jako menší grep, nebo urostlejší pomeranč. Na délku měl jeho „pindík“ 7 palců. Pravdou ale je, že při ztopoření se mu už moc nezvětšoval, spíše se jen zpevnil.

I tak ale pro něj a jeho potenciální partnery byl sex tabu. Nacpat tohle do vagíny, nebo dokonce do zadku, to muselo bolet obě strany!

Jako malý kluk měl ale chlapec penis v pořádku. Kvůli údajně nechtěným erekcím se mu ale ucpaly cévy, což způsobilo neobvyklé nabobtnání, popsal prestižní magazín Journal of Sexual Medicine.

„Operace vůbec nebyla jednoduchá, museli jsme penis nastřihnout v místě už dříve provedené obřízky a pak jsme z obou stran odstranili vrstvy tkáně,“ popisuje doktor Carrion. „Zákrok se podařil, mladík je spokojený a samý úsměv. Jsem rád, že jsme mu zlepšili život,“ dodává lékař.

Od zveřejnění v Journal of Sexual Medicine se doktorům přihlásilo několik dalších zájemců o zmenšení. Těm už ale lékaři nevyhověli. V případě 17letého mladíka šlo o skutečný zdravotní defekt, ostatním jen o kosmetický zásah. Je vidět, že nejen ti, kterým nebylo do kalhot dost naděleno, se trápí…

Velikost penisu jen tak neodhadnete: 5 mýtů, kterým nevěřte

A je to tu zase. Má váš penis přes 13 centimetrů? Pak si můžete gratulovat

Nový průzkum: Ve kterých zemích mají muži největší přirození? Češi jsou na tom zatraceně dobře!

Titulní foto: Ilustrační foto © Depositphotos.com/A.Pavlov

Onload

1 názor ke článku

02. 06. 2015 v 09:41Off-line Spider.27  (38/185/71)
njn příroda ty přednosti rozděluje fakt dost nerovnoměrně. ale mít mezi nohama rugbyovej míč bych fakt mít nechtěl. vždyť to se snad nejde ani sebeuspokojit :-D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload