Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer k filmu Dunkerk: Hraje v něm sexy zpěvák Harry Styles z One Direction

Nejnovější počin Christophera Nolana je válečný velkofilm „Dunkerk“ (Dunkirk) z druhé světové války, kdy ve francouzském městě Dunkerq došlo pod krycím názvem Operace Dynamo k hromadné evakuaci spojeneckých vojáků z pláží a přístavu.

„Poté, co v bitvě u Dunkerque byly britské, francouzské a belgické jednotky obklíčeny německou armádou, byla 26. května nařízena evakuace. Winston Churchill charakterizoval události ve Francii ve svém projevu k poslanecké sněmovně jako kolosální vojenskou katastrofu“, píše Wikipedie.

Dunkerku hraje i 22letý zpěvák a miláček gayů Harry Styles z kapely One Direction, který se nechal kvůli této roli ostříhat. Dunkerk je jeho první filmová role.

Režii i scénář má na starosti zmíněný Christopher Nolan (Interstellar, Temný rytíř povstal, Počátek, Dokonalý trik aj.) a hudby se ujal fenomenální Hans Zimmer.

Premiéra filmu Dunkerk vstoupí do českých kin 20. 07. 2017.

Poznáte, kdo je kdo z One Direction?

Titulní foto: Warner Bros., Freeman Ent.

Onload

3 názory ke článku

18. 12. 2016 v 01:21Off-line GverGraen  (33/-/-)
Kriste, proč zde píšete něco takového když většina lidí z tohoto portálu Dunkerque vůbec nenajde na mapě, nedej bože třeba že by měli alespoň mlhavé představy o evakuaci B***ů a Francouzů na ostrovy... Vždyť ty nemehla tady ani neví kdy začala a skončila druhá světlová válka, nedej bože proč vůbec začala a skončila :D Házíte perly sviním ;)
18. 12. 2016 v 13:14Off-line EdgarDavid  (36/-/-)
Doufám, že nemáš pravdu.
19. 12. 2016 v 14:19Off-line I8051  (53/184/97)
Tak ze tam hraje nejakej posuk z nejaky detsky kapely, to mam celkem na salamu. Spis se tesim na Honzika Zimru, co udela za muziku :-)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload