Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Animáč „Pes Ro(c)ku“ dorazil do kin: Měl být hlídačem, ale zvolil si těžší cestu

Z Bodiho měl být tradiční hlídací pes s pevnou pracovní dobou a slibnou kariérou. Místo toho vzal kytaru, hrábnul od strun a stal se zcela novým druhem – psem rockovým. Animovaná komedie „Pes Ro(c)ku“ (Rock Dog) slibuje velké rock´n´rollové dobrodružství.

Bodi je dospívající pes, žije v odlehlé idylické vesnici v horách a připravuje se na stejnou kariéru, jako má jeho táta. Má být hlídačem a strážit veselé a dovádivé ovečky před skupinou nadměrně mlsných vlků. Moc mu to nevoní a, upřímně, ani trochu mu to nejde. A pak se to stane: Doslova z nebe spadne na zem rádio, Bodi uslyší píseň hvězdného Kryštofa Kočkostára a zamiluje se do hudby.

Bodi se s kytarou na zádech vydá do velkého světa s plánem založit kapelu a stát se rockovou hvězdou. To je ale teprve začátek, velký svět má totiž pro podobné naivní snílky připravené překážky a Bodiho čeká poměrně slušná porce nečekaných událostí. Nástrahy města, noví kámoši, v patách má vlčí mafii a k tomu ho někdo navede, aby poprosil samotného Kočkostára o pár lekcí na kytaru. Bodi není pes popu, ani pes měsíce, je to Pes ro(c)ku.

Zajímavé je jméno režiséra filmu. Ash Brannon totiž pochází z bezkonkurenční líhně úžasňákových talentů studia Pixar. U Pixarů pracoval na filmech Život brouka a Toy story – Příběh hraček a u druhého dílu Příběhu hraček už patřil do hlavního režisérského triumvirátu. Ash Brannon má na kontě i nominaci na Oscara pro Nejlepší animovaný film za vytvoření animované komedie Divoké vlny.

Premiéra filmu Pes ro(c)ku v českých kinech od 23. 02. 2017.

Titulní foto, zdroj: Bontonfilm

Onload

2 názory ke článku

25. 02. 2017 v 13:01Off-line I8051  (52/184/97)
Muj nejlepsi animak jsou stejne Priserky s.r.o. :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 02. 2017 v 21:46Off-line Tibiis  (23/-/-)
wtf jako, to musíte psát o každým prdu?? -_-
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload