Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer „Ztracené město Z“: Chtěl najít bájnou ztracenou civilizaci, ale beze stopy zmizel

Dobrodružný film „Ztracené město Z“ (The Lost City of Z) vypráví příběh inspirovaný osudem legendárního britského badatele Percyho Fawcetta. Ten v roce 1925 beze stopy zmizel v amazonské džungli při pátrání po bájné ztracené civilizaci.

V roce 1906 se britský badatel Percy Fawcett (Charlie Hunnam) poprvé vydává do Amazonie. Během několika expedic pod záštitou Královské geografické společnosti podplukovník Fawcett a jeho asistent Henry Costin (Robert Pattinson) zmapují dosud neznámé území v Bolívii. S pomocí domorodců se vydávají proti proudu Rio Verde.

Výprava čelí kanibalům, nemocem, nekonečným dešťům a nedostatku potravin, ale Fawcett se nevzdává.Hluboko v srdci pralesa nachází důkazy o existenci neznámé, velmi vyspělé civilizace. V Anglii sklízí Fawcett jen posměšky ze strany vědecké obce, která jeho ztracenou civilizaci nazývá pouhými divochy. Ale Percyho odhodlání a posedlost najít bájné město Z, je stále silnější. S podporou své oddané manželky (Sienna Miller) se v roce 1925 Percy, společně se synem (Tom Holland) a věrným přítelem Costinem, znovu vydávají do hluboké džungle…

Ve filmu si zahráli známí herci jako Robert Pattinson (sága Twilight), Sienna Miller (Americký sniper) a Charlie Hunnam (Pacific Rim – Útok na Zemi). Film byl natočen podle knihy Davida Granna Ztracené město v Amazonii, která se po svém vydání v roce 2009 rychle stala bestsellerem.

Premiéra filmu Ztracené město Z dorazí do českých kin 20. 4. 2017.

Titulní foto, zdroj: Magicbox, Bioscop

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload