Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový trailer k filmu „Transformers: Poslední rytíř“

Vůdce Transformerů Optimus Prime zmizel. Na Zemi zuří děsivá válka mezi lidmi a zbývajícími Transformery. Páté pokračování snímku „Transformers: Poslední rytíř“ (Transformers: The Last Knight) navazuje na předchozí čtvrtý díl s podtitulem Zánik z roku 2014, kdy si na ČSFD odnesl poslabších 56 %. Režisér a duchovní otec celé robotí série, Michael Bay, chce, aby pátý díl byl úplně poslední. Filmovou pentalogii prý proto zakončí „pořádným ohňostrojem“.

Automechanik Cade Yeager se spojí s „nepřítelem“ Bumblebeem, aby zjistili, proč se Transformeři po staletí vracejí na Zemi. Odpověď možná naleznou u historika a největšího znalce Transformerů Edmunda Burtona, kterého si zahrál Anthony Hopkins. Prý právě v minulosti mohou najít klíč k zastavení války a záchraně lidstva. A aby to nebylo málo, tak možná nakonec naleznou i ztraceného Optima Prima.

„Michael Bay se zase překonal. Řekli byste, že mu po čtyřech dílech dojdou nápady, ale ono ne. Každý natáčecí den pro mě byl nezapomenutelný,“ říká herec Josh Duhamel, který od prvního dílu povýšil na armádního generála.

Premiéra filmu Transformers: Poslední rytíř dorazí do českých kin 22. 6. 2017.

Titulní foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload