Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Do společnosti jedině s vhodně zvolenými hodinkami

Společenská událost si vyžaduje nejen odpovídající oblečení, ale také vhodně zvolené doplňky. U žen to jsou náušnice, náhrdelníky a náramky, u mužů to zase mohou být elegantní hodinky přímo určené pro tyto příležitosti. Takové hodinky se výborně hodí nejen k obleku, ale také k méně formálním příležitostem. Hodinky vybírejte pečlivě, mohou totiž o vás mnohé vypovědět. Hodinkami se vždy dávalo a v některých společnostech dodnes dává najevo například společenské postavení muže.

Jak vybrat společenské hodinky?

Při výběru hodinek je na prvním místě samozřejmě vámi preferovaný styl. Zatímco někdo dává přednost hodinkám s páskem vyrobeným z oceli či titanu, jiného zaujmou spíše elegantní kožené řemínky.

Co se barev týče, zde je důležité přihlédnout k celkovému outfitu. Určitě nic nezkazíte například černým nebo hnědým koženým řemínkem a jednobarevným ciferníkem tmavší nebo naopak bílé barvy, protože takové hodinky se hodí snad úplně ke všemu.

Určitě neplatí, že společenské hodinky by měly být spíše decentní. Pokud jsou hodinky vaším jediným doplňkem, můžete si klidně dovolit větší ciferník s výraznými indexy i dalšími funkcemi. V každém případě by ale hodinky měly ladit se zbytkem outfitu a v žádném případě by neměly působit rušivým dojmem.

Kromě vzhledu můžete samozřejmě vybírat i podle celé řady technických parametrů. Jedním z nich je i pohon hodinek. V nabídce jsou hodinky poháněné automaticky, bateriově, kineticky, manuálně a také solárně.

Hodinky často bývají vybavené nejrůznějšími funkcemi, z nichž si můžete snadno vybrat takové, které v běžném životě využijete i vy sami. Mezi velmi užitečné funkce hodinek lze zařadit například budík, ukazatel data a dne v týdnu, otočnou lunetu vhodnou pro odpočet času, stopky i tachymetr sloužící pro výpočet rychlosti.

Velmi žádanou vlastností je pak vodotěsnost hodinek. Ta v některých případech zaručuje alespoň možnost mytí rukou či sprchování bez nutnosti hodinky sundávat. S některými hodinkami je však možné také plavat či se dokonce potápět.

Záleží tedy pouze a jedině na vás, vašich preferencích a samozřejmě také na tom, při jakých příležitostech a za jakým účelem chcete hodinky používat.

Kde sehnat kvalitní společenské hodinky?

Hodinky je samozřejmě možné sehnat v řadě kamenných i internetových obchodů. Dejte si však pozor, abyste zakoupili opravdu kvalitní hodinky a ne jen jejich předražené kopie. Zárukou kvality je například velmi oblíbený hodinářský obchod Helveti, na jehož internetových stránkách helveti.cz naleznete množství modelů pocházejících od světově uznávaných hodinářských společností.

Vše je zde pečlivě rozděleno do kategorií a díky množství filtrů, které lze nastavit a zúžit tak nabídku zboží, je výběr hodinek opravdu snadnou a rychlou záležitostí.

Vybírat lze ze švýcarských, japonských, německých a dalších značek velmi zvučných jmen, jejichž kvalitní hodinky vám budou dlouhodobě a bez problémů sloužit.

Tím úplně nejprodávanějším modelem v kategorii společenských hodinek jsou Boccia Titanum. Jedná se o německé celotitanové hodinky s řadou funkcí a ciferníkem chráněným minerálním sklíčkem. Majitelům hodinek je k dispozici chronograf (stopky), tachymetrická luneta, nebo datumovka. Hodinky Boccia Titanum se mohou pyšnit velmi všestranným použitím a kromě společenské události si je s klidem můžete vzít třeba i na horskou túru.

Boccia Titanum (foto: Helveti.cz)

Jestliže toužíte po větší jednoduchosti a eleganci, hodinky Swiss Military Hanowa jsou pro vás jako stvořené. Jedná se o švýcarský model vybavený ocelovým pouzdrem, koženým řemínkem a vysoce odolným safírovým sklíčkem. Samozřejmostí je datumovka, luminiscenční ručičky a indexy i voděodolnost.

Swiss Military Hanowa (foto: Helveti.cz)

Pokud se chcete odlišit a přijít s něčím neotřelým, švédské hodinky Triwa Sky Lansen budou tím pravým. Hodinky v sobě kombinují eleganci společenských a funkce i vzhled sportovních hodinek, což z nich činí všestranně využitelný model. Ciferník bledě modré barvy je ukryt v pouzdře vyrobeném z kvalitní nerezové oceli a doplňuje jej krémový kožený pásek. Pásek lze velmi snadno vyměnit za jiný a přizpůsobit tak vzhled hodinek aktuální potřebě.

Triwa Sky Lansen (foto: Helveti.cz)

S představováním jednotlivých modelů bychom mohli pokračovat opravdu donekonečna. Tak široká je totiž současná nabídka. Určitě si z ní vyberete i vy, stačí se jen podívat, co Helveti nabízí.

Titulní foto: © Depositphotos.com/matusciac

Onload

8 názorů ke článku

10. 07. 2017 v 13:07Off-line Colombo  (103/192/90)
No jo, samé Švýcarsko... A k tomu je absolutní nutnost ještě mobil s jablíčkem, jinak by se nejednalo o tu správnou buznu :) Bez tohoto vybavení by se člověk ani nebavil.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
10. 07. 2017 v 17:26Off-line Vlado2  (61/180/80)
Lecrame, na rukou vídám hodinky i u mladých. Ono to asi bude tím, že nosit je na noze by bylo poměrně nepraktické.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 07. 2017 v 21:07Off-line Colombo  (103/192/90)
akutol: ty jeden legrační "lowcoste"... :) :) Ty člověka pobavíš. :)
10. 07. 2017 v 21:31Off-line Bluefox  (37/198/93)
Kolik za tuhle reklamu tento server dostal peněz?
11. 07. 2017 v 09:12Off-line ShiroReloded  (30/178/85)
colombo: není pravda, že k švýcarským hodinkám se nosí iphone, naopak k iphonu se nosí zásadně iwatch. :D
11. 07. 2017 v 10:34Off-line MxP  (22/185/80)
Hodinky jsou pro nemoderní lidi kterí neumí kouknout na mobil :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 07. 2017 v 15:13Off-line Poklad  (29/177/69)
Koho dnes ještě zajímají hodinky? -_-
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 07. 2017 v 01:34Off-line I8051  (53/184/97)
To se jeste prodava? Cas me neridi, takze pro me zbytecna vec :-)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload