Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Youtubeři Prooxy a Premi z kanálu MadBros definitivně končí. Z YouTubu se prý stalo drama a honba za čísly

Oblíbené youtuberské duo MadBros s více než 400 tisíci odběrateli definitivně končí. „Od blbostí a kravin jsme chtěli přejít k obsahu, který má nějakou přidanou hodnotu, co lidem dá něco navíc,“ říká Ondřej Vodička, kterého fanoušci spíše znají pod přezdívkou Premi (na fotografii vlevo). S natáčením videí ale nakonec skončili.

Na svém kanálu prý prováděli časté a rychlé změny, což dle jeho slov lidé špatně akceptovali. „Byla dost negativní odezva, na kterou jsme nebyli zvyklí, kvůli čemu došlo k demotivaci,“ vysvětluje. V tu chvíli také nechtěli být spojovaní s ostatními youtubery, protože se jim nelíbila jejich tvorba a drama v celé komunitě.

Vrhli se proto na budování vlastní firmy, která se věnuje video produkci, kde chtěli zúročit své zkušenosti. „Brácha se na to pak vykašlal, protože si vytvořil odpor k Youtubu a i k tomu, co se tam tvoří,“ říká Ondřej o svém bratrovi Davidovi Vodičkovi známém jako Prooxy.

Fanoušci Ondřeje ale nemusí být zklamaní. Nechce se sice honit za čísly jako ostatní dnešní youtubeři, ale nevylučuje, že občas něco natočí na svůj nový kanál Madlife. „Uvědomil jsem si, že mi to chybí,“ dodává.

Čeští youtubeři MadBros natočili video: Mami, jsem gay!

Titulní foto: youtube.com

Onload

4 názory ke článku

20. 03. 2019 v 15:28Off-line Mio6602  (103/-/-)
Dobře. Poznačil jsem si to. Co tam máte důležitého dál?
20. 03. 2019 v 18:57Off-line Tornajs  (25/181/70)
Divím se, že je tu ten článek tak rychle, čekal jsem, že se tady o tom napíše tak za půl roku :D
24. 03. 2019 v 19:10Off-line Sailing  (44/188/95)
Tak já třeba o nich slyším prvně :) Pár lidí na YT sleduji ale tohle mi nějak uniklo :)
27. 03. 2019 v 03:36Off-line Toy  (100/178/70)
Borec má svatou pravdu v jedné věci co řekl. YouTube jde do srač... Dávno to není co bývalo. Chybí svoboda, hodnota videí, obsah který má co říct (většina jsou totiž jutuberský ho...) a především motivace proč točit na YouTube. Neustálé restrikce a změny pravidel ze strany YouTube (čti Google), mají za následek honění čísel, koho kdo víc sleduje, přičemž každý uživatel je tak drsně hnán podbízivou reklamou a dalšími "waste" deriváty do záhuby. Doba, kdy i běžně průměrný uživatel mohl něco vydělat na svých YT videích je nenávratně pryč. A bude hůř! V současnosti už YT není pod taktovkou amerických hochů z Parkway - CA. Nově totiž Evropu menedžuje Irsko a podle toho to taky vypadá.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload