Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer k filmu „Trhlina“: Tajemný horor z místa, kde se ztrácejí lidé

Film „Trhlina“ je natočený podle stejnojmenného knižního bestselleru Jozefa Kariky. Igor, nezaměstnaný vysokoškolák, se v rámci absolventské praxe dostane do pracovní čety, která vyklízí budovu bývalé psychiatrie. Zde náhodou objeví záznamy Waltera Fischera, jednoho z pacientů, který před sedmdesáti lety záhadně zmizel v pohoří Tribeč.

Když se po dvou měsících stejně záhadně objevil, byl dezorientovaný, na celém těle měl nevysvětlitelná zranění a nedokázal popsat, co se mu stalo a kde poslední týdny strávil. Ač byl dlouhodobě hospitalizován, již nikdy se nezotavil.

Když se Igor pustí do pátrání po podrobnostech Fischerova příběhu, zjistí, že tento případ vůbec nebyl ojedinělý. Záznamy o lidech, kteří se v Tribeči ztratili, sahají až daleko do minulosti. K mnoha z nich ale došlo relativně nedávno. Proto se Igor spolu se svou přítelkyní Miou, milovníkem konspiračních teorií Andrejem a tvrdým skeptikem Davidem vydává do tribečských lesů zjistit, jaká je pravda. Pátrání, které zpočátku působí jako nevinná zábava nesourodé skupinky, však končí tragicky.

Premiéra filmu Trhlina dorazí do českých kin 9. května 2019.

Titulní foto: 

Onload

2 názory ke článku

12. 04. 2019 v 20:09Off-line Takjsemtu  (50/189/65)
Tak mě jako milovníka všeho tajemného a nadpřirozeného tento film rozhodně upoutá...Jenom by mě moc zajimalo zda je to natočeno podle skutečných událostí a nebo se to tak akorát tváří...Ale rozhodně věřím že něco mezi nebem a zemí existuje,,,Akorát se můžeme bavit a dohadovat co to vlastně je nebo není....
13. 04. 2019 v 11:37On-line Miloslav9  (31/171/60)
Pohorie Tríbeč je pár kilometrov odo mňa preto tam chodievam často. Tríbeč má svoje naj: ide o zaujímavé geologické podložie – veľký výskyt kremenca a tiež z pohľadu archeológie je to fascinujúce miesto – stopy po pravekých osídleniach sú tam na každom kroku, 95% takýchto miest je archeológmi nepreskúmané, resp. nie sú pre nich dostatočne atraktívne. Tríbeč bol zrejme centrum pravekej stredoeurópskej civilizácie. Historické mesto Nitra je tiež naproti nemu. Pre turistov sú najviac zaujímavé kremencové hôrky https://www.youtube.com/results?… .

Čo sa týka filmu tak určite sa tam deje veľa vecí medzi nebom a zemou, ja sám som tak toho veľa zažil, treba hlavne poznať rôzne lokality veľmi presne kde sa nachádzajú. Ale prevažne to boli veci pozitívne, pozitívnymi emóciami, nie s emóciami strachu ako horor vo filme. Ale ja alebo iní ľudia mali príhody ktoré pripomínali film z hororu. Bolo toho veľa a to by bolo nadlho.

Čo si herci zabrali s natáčania si môžete pozrieť tu https://www.mojevideo.sk/…stastie.html
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload