Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Slovenský umělec Fero Joke: „Jsem gay. Především jsem ale úplně normální člověk, protože homosexualita je normální“

Když na Slovensku vyrůstal, cítil se diskriminovaný kvůli své homosexualitě. „Nikdy ale nedošlo k fyzickému násilí,“ přiznává. Vždycky se především snažil ukazovat svoje kvality jako člověk. „Berme to jako normální věc, každý jsme nějaký. Já jsme Fero a jsem takový, nejsem v první řadě homosexuál a nebudu si tetovat duhovou vlajku na čelo,“ říká František Košarišťan, který pod pseudonymem Fero Joke natáčí na svůj Instagram krátké parodie, které pobláznily celé Slovensko.

V rozhovoru pro Startitup dále říká, že považuje za důležité se dostat mezi heterosexuály a ukázat se jako normální člověk, protože homosexualita je normální věc. Myslí si, že pokud se bude homosexualita stavět na piedestal, tak bude vnikat homofobie.

Titulní foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

09. 05. 2019 v 07:58Off-line Betonica  (39/191/93)
Ja vam nevim. Taky jsem vyrustal, taky jsem byl teplej. Ale nikdy jsem se necitil diskriminovanej. Ani ve skole, ani v praci, ani nikde. Proste jsem v jistych momentech nevyrvaval, ze jsem buzna. Jednoduse jsem byl clovekem, kterej chodil do skoly, do prace, uchazel se o jinou praci a tak dale. Stejne tak jsem nemel nikdy potrebu nekomu ukazovat, ze jsem normalni. A dostat se mezi heterosexualy? To se jako udela jak? Nejaky projekt cilene infiltrace?

Jestli to spis neni naopak. Fero jaksi zapomnel, ze mezi heterakama zije od narozeni, kdyz uz jeho rodice budou patrne hetero. Taktez drtiva vetsina jeho ucitelu, spoluzaku, kamaradu... budou hetero. Mily Ferko si ale nasadil ruzovou buzi korunu a ni se rozhodl dobyt uzemi, ktery mu nikdy nepatrilo a pat*** nebude. Jestli by nebylo daleko lepsi prestat se snazit komusi cosi dokazovat a radeji si hledet svyho. Ostatni oceni vyrovnaneho cloveka, ktery neceho dosahl, ktery na sebe zbytecne neupozornuje a ktery jim hlavne nevali do hlavy svoje pravdy. Takovyho cloveka oceni kazdej a neni k tomu potreba zadny presvedcovani nebo agitace.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload