Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový trailer k filmu „Boží láska“: Bůh se neuctívá na mších, ale na tanečních party

Kdo miluje, dělí se. To je heslo sektářské skupiny a stejnojmenného snímku „Boží láska“, která se snaží manželským párům pomocí nezvyklých skupinových sexuálních praktik navrátit blízkost, víru i touhu. Odvážné, originální a vášnivé dystopické drama z nedaleké budoucnosti je dílem pětatřicetiletého brazilského režiséra Gabriela Mascara.

Snímek byl ve světové premiéře uveden na MFF v Sundance za nadšeného ohlasu světových médií – kritici oceňují strhující vizuální styl, promyšlenost scénáře i výborné herecké výkony. Server Indiewire popisuje „nápaditou pastvu pro oči v každém záběru“, web RogerEbert hovoří o „šokujícím, skvěle zahraném a překvapivě erotickém“ snímku, Hollywood Reporter označil Mascara za „jednoho z nejodvážnějších a nejnadanějších filmařů své generace.“

Boží láska se odehrává v Brazílii roku 2027. Největší slavností už není karneval, ale velká taneční oslava Stvořitelovy lásky a pro rozhřešení si lidé mohou dojet do drive-through zpovědnice. Bůh je všudypřítomný i v životě hlavní hrdinky filmu, rozvodové úřednice Joany, která prochází krizí – nedaří se jí otěhotnět. I proto se ještě více upíná ke svému osobnímu poslání – přesvědčit co nejvíce párů, které k ní přicházejí s žádostí o rozvod, aby si svůj čin rozmyslely.

Premiéra filmu Boží láska dorazí do českých kin 7. 11. 2019 a už 1. 11. 2019 ale bude v předpremiéře promítán v Biu Oko na festivalu brazilského filmu Kino Brasil.

Titulní foto: Aerofilms

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload