Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový trailer k filmu „Pod vodou“: Něco tam na ně v hlubině číhá

Skupina vědců pracujících 11 kilometrů pod hladinou oceánu v podmořské laboratoři se snaží po ničivém zemětřesení dostat do bezpečí. Temnota neprozkoumaného mořského dna ve filmu „Pod vodou“ ale není to jediné, čeho se musí obávat. Něco tam na ně v hlubině číhá.

Je to možná nejhorší a nejnebezpečnější pracoviště na Zemi. Podmořská vědecká laboratoř stojí na jednom z nejhlubších míst mořského dna. Je obklopena naprostou temnotou, svírána strašlivým tlakem, teplota okolní vody se blíží nule. Výzkumný tým provádí sondážní vrty, když přijde nečekané a ničivé zemětřesení. Do této chvíle bezpečné prostory laboratoře se stávají smrtelnou pastí.

Jednotlivé části vědeckého komplexu jsou extrémními tlaky vody drceny jako papírové krabice. Jedinou šancí pro přeživší členy posádky je evakuace pomocí hlubinných skafandrů. Jenže v okamžiku, kdy se ocitnou mimo zdevastovanou stanici, zjistí, že jejich zásahy do mořského dna a následné zemětřesení probudily něco, co do této chvíle zůstávalo ukryté pod mořským dnem. Něco neznámého. Něco děsivého.

Foto: CinemArt

Premiéra filmu Pod vodou dorazí do českých kin 9. 1. 2020.

Titulní foto: CinemArt

Onload

1 názor ke článku

05. 01. 2020 v 21:16Off-line I8051  (53/184/97)
Tak ve vode je spousta desivejch veci, serou do ni totiz ryby ... :o)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload