Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kazma uvede do kin svůj celovečerní film „ONEMANSHOW: The Movie“

Po více než půlroční odmlce se na scénu vrací provokatér Kamil Bartošek, známý jako Kazma. Internetový fenomén, jehož videa mají miliony zhlédnutí a vyvolávají kontroverzní přijetí, uvede do kin celovečerní film „ONEMANSHOW: The Movie“. Dlouho připravovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali čtyři roky.

Náklady na film se podle producentů vyšplhaly na 72 milionů korun a tvůrci slibují unikátní podívanou, jakou tahle země v kinech ještě nezažila.

Dosud svůj největší projekt pod hlavičkou ONEMANSHOW se Kazma historicky poprvé rozhodl ukázat celé republice přímo na stříbrném plátně kin. Jeho slavné kousky a skandály trhaly na internetu miliónové rekordy v počtu zhlédnutí a ohromovaly diváky svou drzostí. Mezi jeho nejslavnější akce patří nabourání se do pořadu Prostřeno, nastrčení falešného Jima Carreyho na galavečer Českých lvů nebo infiltrace na stadion finále MS v Rusku uvnitř kufru jednoho z výstavních vozů. Teď přichází Kazma se svou legendární ONEMANSHOW v plnohodnotném celovečerním formátu a podle svých slov se chystá zbourat česká kina.

Oficiální informace jsou minimální, není jasné, o čem film bude, a sám Kazma tvrdí, že se to diváci dozví až v kinech. Neexistují zatím žádné veřejně dohledatelné informace o obsahu, hercích, ani štábu, který film natáčel.

Film ONEMANSHOW: The Movie uvede do kin Bontonfilm. Také distributor je však smluvně vázán mlčenlivostí a ani dva měsíce před uvedením do kin nesmí detaily filmu prozradit. „Je to velkolepé, je to šílené a je to film, který změní pravidla hry celé kinematografie. Nic podobného tady ještě nikdo nikdy neudělal. Řadě lidí vyrazí dech, víc k filmu nemohu říct. Všechno se diváci dozví až 17. srpna ve všech kinech,“ uvádí v oficiálním vyjádření majitel a ředitel Bontonfilmu Martin Palán.

Premiéra filmu ONEMANSHOW: The Movie dorazí do českých kin 17. 08. 2023.

Kazma odhalil největší televizní skandál v Česku

Desítky českých zpěváků natočilo společný videoklip „Cizí zeď“. Bojují proti hejtům a vyzdvihují kampaň 1/10

Titulní foto, TZ: Bontonfilm

Onload

4 názory ke článku

30. 06. 2023 v 08:16Off-line Kvakos  (20/178/60)
To je super. No a kdo, nebo co, je ta Kazma?
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
01. 07. 2023 v 22:34Off-line Idea  (39/170/-)
To bude zase nějaký odpad, na to snad někdo dobrovolně nemůže jít a zaplatit. Ale prej už má vyděláno tolik, že i tak nemusí nic dělat i kdyby na to nikdo nešel... :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 07. 2023 v 14:56Off-line Mikaela  (49/176/60)
No nevím jestli tehnle vtipalek v snidani z Novou to nepřepískl když dělal takovou no nevím jestlise todá nazvat ostudu nebo reklamu na ten film i z těma šašky za nim ale nech mese překvapit to už je lepší Indiana Johns
03. 10. 2023 v 15:33Off-line Mikaela  (49/176/60)
Kopiroval serii Blbý a Blbější a to na něj sedne prí ten kod nikdo nerozluštil to hold natohoto d***la sedí
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload