Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak se obléknout na rande? 3 tipy pro muže

Jestliže vás čeká v brzké době rande, jistě už přemýšlíte, co si vzít na sebe. Pokud nejste zrovna módní znalec, nezoufejte. My vám totiž na následujících řádcích poradíme, co s obléci, aby byl váš outfit dokonalost sama. Proto čtete dále a nechte se inspirovat společně s námi!

Co si vzít na rande do města?

Outfit na rande by měli pánové i dámy vybírat podle typu události a podle prostředí, v kterém bude rande probíhat. Nejdříve se zaměříme na rande ve městě. Ať už se chystáte do kavárny nebo do kina, můžete si na sebe letos obléci džíny s vyšším pasem a s mírně rozšířenou nohavicí. K tomu se vám bude hodit klasické tričko s potiskem nebo také polo triko s úhledným límečkem. Polokošile představuje kompromis mezi sportovním a elegantním stylem. Vaše polovička pak může vsadit např. na overal dámský. Do města pak vybírejte do outfitu na rande kožené módní doplňky. Pánové jistě zazáří v kožené tašce přes rameno, kterou mohou vkusně sladit s koženým páskem a s hodinkami s koženým řemínkem. I šperky, jako jsou právě hodinky, udělají celkový outfit zajímavější. Na detaily v podobě módních doplňků tedy určitě nezapomínejte.

Foto: Envato Elements

Jaký outfit vybrat, bude-li se naše rande konat v divadle?

Bude-li vaše rande probíhat v divadle, můžete si na sebe obléci společenské kalhoty a stylový blejzr. Slušet vám to bude i v pánském obleku. Do divadla zkrátka v džínách nechoďte, koledovali byste si o nepříjemné faux pas. Pánský oblek a košili pak vybírejte podle typu vaší postavy. Co se týče svršku pánská i bílá košile dámská na MODIVO.cz vás jistě nezklame. Jestliže jste štíhlí nebo máte vypracovanou postavu, blýsknete se v košili a v pánském obleku v slim fit provedení. Máte-li nějaké to kilo navíc, oceníte jistě oblek a páskou košili v regular fit nebo v relaxed fit provedení. Tyto střihy jsou volnější a nabídnout vám vysokou míru komfortu za každé situace. K pánskému obleku či ke společenským kalhotám a k blejzru můžete opět vsadit na kožené pánské módní doplňky. Taška přes rameno, hodinky s koženým páskem či semišový opasek, to vše je povoleno a vítáno.

Jak se obléci na rande do přírody?

Chystáte-li se na rande do přírody, můžete si na sebe obléci módní teplákovou soupravu. Čtete správně, pánská souprava už dávno nepatří jen na gauč. Další variantou budou pánské cargo kalhoty s praktickými kapsami. Ty mohou muži kombinovat s funkčním trikem a s mikinou s kapucí. Samotná kapuce plní v outfitu nejen estetickou, ale také praktickou funkci. Do přírody pak mohou pánové nosit v zimě i zateplené legíny či jiné outdoorové kalhoty. Hodit se jim k tomu bude i módní parka. Stylová parka na MODIVO.cz bude sázkou na jistotu. Co se týče barev, budou letos v kurzu ty přírodní. Tmavě modré, zelené či hnědé barvy ve sportovním outfitu budou letos tím správným řešením. Vsadit však můžete i na černou nebo na bílou klasiku. S těmi vedle nešlápnete. Dobré je i to, že černé a bílé oděvy lze libovolně kombinovat také s jinak pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. In budou letos ty abstraktní a zvířecí. Do sportovního outfitu jsou jako stvořené pánské sneakersy.

Titulní foto: Envato Elements

Onload

1 názor ke článku

19. 02. 2024 v 07:43Off-line Mikaela  (49/176/60)
Nejlepší výmluvou co používám je "Promin´ ale mělajsem hodně práce "tedy běžné oblečení takzvaně dnes se tomu říká unisex ale zas tománěcodo sebe protože tak si otestujete partnera s jednou známou doménou"Co si dnes člověk neudělá sám tak nikdo" a téma dne a konverzace semůže začít
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload