Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Friendzone

01. 12. 2017 v 20:54Off-line Anonym
Čaute všetci. Určite každý z vás má nejaké k***éria na svojho dokonalého partnera. Presne takto by mal vyzerať, takto sa správať, toto by mal robiť, atď... Ja som toho svojho vysnívaného nedávno stretol, pár krát sme si vyšli von, dokonca mi povedal že som mu sympatický čo len urýchlilo moje zaľúbenie do neho. Postupne som ale začal cítiť, že to ide trochu dole vodou. Povedal mi že hľadá niekoho iného ale môžme ostať kamaráti. Ten pocit nikomu neprajem, nemusím asi vysvetľovať ako som sa vtedy cítil. Každý normálny človek by sa asi pozbieral, zabudol a šiel ďalej. Problém je ale v tom, že sme ostali kamaráti, teda on ma berie ako kamaráta, ja ho mám stále rád (čo on aj vie). Čiže ak mi napíše, alebo ma zavolá von, aj keď by som chcel mu už neodpísať nedá sa to. Na jednej strane som rád že mám aspoň kamaráta s ktorým sa môžem inak porozprávať (keďže zatiaľ coming out u mňa neprešiel), na strane druhej, zakaždým keď pomyslím aké to mohlo byť super a že to nevyšlo, alebo keď vidím ako si niekoho hľadá... Toľko emócií, zmeny nálad, sa čudujem že to aj unášam. Je pravda že aj keď mám 20, toto bolo prvý krát čo som sa do niekoho buchol, preto si myslím že je to o to ťažšie prekusnúť. Čo by ste robili v mojej situácii? Alebo ak sa vám to stalo, čo ste spravili? Lebo ja vážne neviem, mám sa snažiť byť s ním len kamarát a možno ma to prejde, alebo mám s ním ukončiť kontakt, čo ale asi ani nepôjde. Skúste mi poradiť, verím že väčšina z vás je skúsenejších ako ja. :-)
01. 12. 2017 v 21:31Off-line Martin.19  (27/-/-)
Hlavně buď sám sebou aneb co se má stát, stane se. Nevidím důvod, proč bys s ním nemohl být kamarád. Vím, je to těžké ovládnou své pocity a cítíš lítost ale... není všem dnům konec. Nikde není napsané, že když tě teď nechce, bude to samé platit i za rok. Naopak ty třeba narazíš na někoho, kdo bude právě ten super chalan, který tu bude jen pro tebe. :) Spíš to ber tak, že momentálně máš fajn kamaráda, s kterým můžeš probrat vše, co tě tíží. Ti jsou k nezaplacení a takových moc člověk v životě nemá.
01. 12. 2017 v 22:34Off-line FelixGabriel  (102/170/58)
Keď ste dobrý kamaráti, tak skrátka.. Prečo to zahadzovať kvôli tomu že si buzerant? Áno viem aké je nepríjemné túžiť po niečom viac pri kamarátovi s ktorým si často vonku, navyše pokiaľ vieš že je gay je to ešte ťažšie.. Skús pochopiť že tu však šancu nemáš, viem zažil som podobnú vec ale ber to pozitívne predsa ako svojho kamaráta ho môžeš omacávať a ziahať po ňom neteplo ako len chceš :-D Viac si nedovoluj a zváž či túto možnosť využiješ v tejto situácii. Nedúfaj, žeby ťa niekedy mohol chcieť. Je málo chlapcov ktorý sa mi páčia a keď sa mi niekto nepáči môžem ho mať ako kamaráta ako koľvek rád skrátka keď výzor alebo vek nepasuje tak tam je u mňa STOP konečná, z toho skrátka nič nemôže byť. Nemá zmysel skúšať niečo v tomto prípade, akurát môžeš stratiť dobrého kamaráta keď budeš dotieravý. Pokiaľ chceš a máš pocit že môžeš, skús sa ho spýtať či by si od neho predsa len niečo mohol chcieť, trenky, .. po čom túžiš, v tomto by som aj ja kamarátovi vyhovel ak by teda po tom strašne túžil - veď to ma skoro nič nestojí, ale hlavne nech mi nehovorí čo s tými vecami robí :-D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 12. 2017 v 01:32Off-line i8051  (53/184/97)
Nekonecnym filtrovanim ostatnich podle vlastnich prestrelenych k***erii v kombinaci s tim, ze sami nemate co nabidnout to skonci tak, ze budete ostatnima navzdy odfiltrovany a budete donekonecna hledat. Ale co, casu mate preci dost :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
14. 12. 2017 v 20:38Off-line Betonica  (39/191/93)
Prestan se s nim na nejaky cas stykat. Tobe ublizuje jeho postoj a jeho brzo zacne stvat, jak jsi do neho hotovej. Pul roku nebo rok je myslim dost dlouho na to, aby tvoje city ochladly a mohl ses tak stat jeho opravdovym kamaradem.
14. 12. 2017 v 21:30Off-line patrickcaava  (28/164/50)
Bohužel tuto ošklivou vlastnost mám taky. Ale jde i o to, že člověk hledá mezi "našincem" i přátelství, nejen vztah... Přece nemá srdce pro sto lidí (výjimky se jistě najdou.) Ale nepřeklenout tu hranici je trochu obtížné.
15. 12. 2017 v 00:06Off-line onlip  (61/180/84)
Betonica tipuje půl roku, rok. Jsou to tři roky, co milého nedržím v náruči, nanejvýš jako kamaráda kolem ramen. Trvalo dlouho, než jsem vychladl, ale nedovedu si představit, že bych vztah zahodil jen proto, že jsem měl bebínko. Je radost vidět se s ním nově, nezatížen zmarem, obohacen prožitým.
Anonym (friendzone): Co máš dělat? Maluj, skládej, piš, staň se voskovým válečkem ve fonografu - všechno si to pamatuj, však to je život.
17. 12. 2017 v 13:21Off-line Sebiik  (25/183/70)
Vítej v klubu :D Mně taky nabídl "kamarádství" I když jsem věděl že to fungovat nebude, chtěl jsem to zkusit. Naštěstí mi ale pak napsal pěkně hnusnou zprávu že ho prý pomlouvám a jaký jsem ubožák a tak...přitom jsem se o jeho existenci lidem v mém okolí za dobu našeho vztahu zmínil tak 3x a nikdy ve zlém :D Každopádně...to bylo to nejlepší co se mi mohlo stát, protože jsem si uvědomil co to bylo za pitomce, a ze zlomeného srdce je zloba, díky čemuž se tím už tolik neužírám.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload