Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Myslíte si, že to Babiš zabalí?

04. 12. 2019 v 22:35Off-line Anonym
Myslíte si, že to konečně Babiš zabalí? :D Přišel o podporu Ovara, vlastního hnutí, opět trestně stíhaný premiér, tlak opozice sílí a k tomu definitivní stanovisko EU k jeho neoprávněnému pobíraní dotací Agrofertem a další demonstrace za dveřmi. Když čtu příspěvky na sociálních sítích, tak občané vnímají Babiše velmi negativně. :-)
04. 12. 2019 v 22:50Off-line Tajemnyy  (21/185/82)
Náhodou já mám koblížky rád, hlavně s čokoládovou náplní.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
04. 12. 2019 v 23:21On-line AMDI  (52/179/105)
Tahle kauza je pouze politický boj.Babišovo ANO šlo hodně v preferencích nahoru a ostatní strany,které dřív byly na výsluní hodně tratili a tak,protože jim teče do bot tak si vymysleli toto udání.Ať to dopadne jakkoli,myslím si,že Babiš pro republiku udělal nejvíc ze všech premiérů co tato země měla.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 21  Nahlásit
04. 12. 2019 v 23:58On-line fifotronic  (33/188/92)
"a k tomu definitivní stanovisko EU k jeho neoprávněnému pobíraní dotací Agrofertem a další demonstrace za dveřmi."

a) Je to jen zprava z auditu, nikoliv zaver z evropske komise
b) Demonstrace pozadujici odstup cinitelu nejsou volby.. i kdyz si mnohy p*****c mysli, ze tak vypada demokracie. To pak muzeme volby zrusit. Vzdy se sejde na nejakem namesti min jak 1/100 volicu zeme a rozhodne na zaklade noticek z podia kdo bude vladnout vsem deseti milionum..
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
05. 12. 2019 v 00:07Off-line Anonym
Jeje, kobliháři :) tak řídí premiér Agrofert a přiklepl si do něj dotace? to není o udání, to je o neoprávněném čerpání dotací, na které jinak neměl Agrofert nárok...
pan premiér je víc než my občané, víc než celá EU? největší polistopadový zloděj, lhář a podvodník, co konkrétně udělal pan Babiš? jenom si namastil pořádně kapsu a zbohatl na úrok nás všech, no ale třeba se rád poučím :)
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
05. 12. 2019 v 00:14Off-line Anonym
Položme si otázku, kde jinde v Evropě je komunistická strana v parlamentu, dostává veřejný prostor a trestně stíhaný premiér stojí v čele vlády? Závidím Slovákům, u nich komunisté nemají ani na volební kauci.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
05. 12. 2019 v 05:32Off-line Invictus  (23/182/100)
Myslím, že Zemana a Babiše nic nerozpojí, Panamský dar z nich udělal přátele. Šaroch obvinění stáhne, protože to udělal dřív a udělá to i teď. Bureš neodejde.
Co víc, má určitě ještě pár es v rukávu.
05. 12. 2019 v 07:10Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Amdi: Samozřejmě, že ty Babišovy podvody ostatní strany využily pro politický boj, to ovšem nic nemění na tom, že ty podvody existují a že Babiš je hnusný člověk jak po politickobyznysové stránce, tak i po osobnostní a každý kdo to popírá je buď slepý nebo charakterově stejný jako on. Argumentuješ stejnou logikou jako samotný Babiš. "Kdybych nebyl v politice, tak by kauza Čapí hnízdo a dotace Agrofert vůbec neexistovaly" Jinými slovy říkáte "Kdybych nebyl v politice, tak by nikdo na ty moje levárny nepřišel." Tyhle argumentace jen krásně vystihují osobnost a uvažování Andreje Babiše = Když se o podvodu neví, tak podvod neexistuje a vše je v pořádku. :-P

Anonym: Negativní reakce na internetu ale nepochází od voličů Andreje Babiše. Pochází od malého procenta občanů České republiky, kteří volí zejména pravicovou opozici. To samé ty demonstrace, které působí velkolepě, ale jedná se o malé procento lidí. Fakt je, že Babišovo voličské jádro je pevné a čím víc se mu bude říkat, že je Babiš čuramedán, tím bude pevnější, viz AMDI. A řekl bych, že nerozhodnutí voliči, kteří se normálně o politiku nezajímají, to na základě OTRAVNÉHO mediálního lynče (byť oprávněného) Babiše to spíš hodí do urny jemu než komukoli jiného. Jinými slovy ty jeho kauzy ho neoslabují, ale paradoxně spíš posilují.

A o podporu Ovara nepřišel (o udělení abolice), on se jí sám vzdal. Což je opět trik na jeho voliče, které to upěvní v přesvědčení, že je Babiš hodný a čestný a proto se nemá čeho bát. Pravda je však taková, že se skutečně nemá čeho bát (proto nepotřebuje abolici), ale ne proto, že by to byl pan Čistý, ale proto, že s jeho mocí a vlivem nikdy za nic odsouzený nebude. A kromě toho se mu trestní stíhání hodí do karet, protože může pokračovat ve své strategii, že je to všechno kampaň, na což jeho voliči i nevoliči slyší, viz odstavec výše. :-P
05. 12. 2019 v 08:46Off-line Vlado2  (61/180/80)
Anonyme, jestli Babiše miluješ nebo nenávidíš, je úplně jedno. Jen si uvědom, že v téměř každých volbách hledáme toho nejsilnějšího „vlčáka“ s těmi nejdelšími zuby a nejostřejšími lokty, což Babiš bezezbytku splňuje. Žádný sympatický, milý, laskavý a hodný strýček bez minulosti nemá šanci!
O špatných dotačních zákonech, které Babiš využívá ve svůj prospěch, si také můžeš myslet své, ale v době jejich vzniku tenhle pán byl naprosto mimo politiku a nemohl je ovlivnit. Všechny tyhle dotační zákony (se všemi gumovými podmínkami), podle kterých on postupuje, si kdysi pro sebe a své přátele vytvořili a schválili právě ti politici, kteří k nim dnes mají nejvíce výhrad. Ostatně silně pochybuji, že se kdokoli z protestujících lidí na náměstích a sociálních sítích vůbec s nimi seznámil.
A usuzovat na převažující veřejné mínění z výroků největších křiklounů na sociálních sítích, kde se pohybují téměř výhradně jen ti nejmilitantnější z obou stran, je dost odvážné. Totéž se týká i komentářů a spekulací některých „takynovinářů“. Rozhodují pouze volby!
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 12. 2019 v 09:38Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Hulibrku: Fandíš jednomu lup**i, protože nechceš, aby ho nahradili jiní lup**i. To má logiku. :-P
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 12. 2019 v 09:39Off-line tatrman  (27/-/-)
To máš těžký rozhodování anonyme, tahle země za posledních 30let "svobodných voleb" poznala jenom tuneláře a podvodníky v politice, vlastně jiné vzory tam nebyly. Z čeho si má pak slušný a poctivý občan vybírat? Vždyť i všechny nové strany(a vzniklo jich mraky) když se dostaly k funkci a penězům, tak okamžitě zp******těly. Odstraníš Babiše a nastane konečně slibovaný ráj? Tomu sám nevěříš. Zase tam naleze nějaká nenažraná držka.
05. 12. 2019 v 13:36Off-line Bweepo  (24/175/60)
Docela mě překvapuje že mu to ještě pořád žerete. Za těch pár let v politice už byl tolikrát přistižen při lhaní, ale pořád má neochvějnou důvěru voličů.
Třeba jen to STB. Už v roce 2011 řekl že tam byl, ale od té doby to zapírá jak může.
Nebo to čapí hnízdo. Hned když se o tom ještě moc nevědělo na čt24 celou hodinu zapíral a říkal že ani neví kdo to vlastní a za pár týdnů už ve sněmovně vysvětluje že chtěl svým dětem postavit farmu, zvířata... bla bla
Měla by to být povinnost občanů zajímat se o to, jestli jim jejich politik neustále nelže do očí, ale pro většinu lidí je to spíš emocionální záležitost. Babiš je ukázkou psychopata, co cílí na emoce a používá manipulační techniky a na lidi, co se o to moc nezajímají, to zřejmě funguje.
Z vlády bude muset odejít po tom, co umře dostatečný počet komunistů, kteří mu teď zajišťují většinu.
05. 12. 2019 v 14:53Off-line Ted_11  (25/180/70)
Naprosto souhlasím s Bweepem. Jak mu to stále můžete žrát? Vždyť se stačí jenom trochu zamyslet nad těmi výplody, které říká. Například jeho působení v StB. On sám říká, že s StB nespolupracoval. Přitom měl v rodině tři emigračky (alespoň to tvrdí) a k tomu navíc měl výjezdní doložku, díky které mohl do Francie. Když byl někdo v rodině emigrant jeho příbuzné čekalo vyslýchání a kdesicosi, a už vůbec si dovolit získat výjezdní doložku (to jen b***c by jim ji dal). Ale Babiš ji měl. Umíte si tedy představit jak moc musel s StB spolupracovat a donášet aby tuto doložku získal? Zkuste se nad tím zamyslet. Děkuji za pozornost.
05. 12. 2019 v 17:14Off-line Titan24  (30/168/56)
Babiš je podporovaný, protože jeho oponenti v opozici nemají vizi jako on. Jen prázdné řeči, jen antibabiš. Opozice ale neřekne co plánuje s regiony. Proč už s tím investičním plánem nepřišly vlády před Babišem??
05. 12. 2019 v 17:38On-line Richard33  (45/185/81)
Titan24: Vláda ANO maká hlavně na tom, jak premiéra udržet a premiér hlavně na tom, aby co nejvíc čerpat (kdysi se říkalo krást). Nebo už se těží lithium (velké téma ANO před volbami)? Apple store bude v Praze kde? Levnější data? 70 miliard naslibovaných samotmým Andrejem, když objížděl kraje (než sestavil vládu s ČSSD a KSČM)? Vyrovnaný rozpočet v době růstu? A ani ten investiční plán vlastně plán není. Jsou to jen nápady, kde investovat, když na to bude. Ale ono na to není. Jen se projídají rezervy (z dividend akcií státních podniků) a rozprodávají ty reálné (kovy atd...)...
05. 12. 2019 v 17:44Off-line Titan24  (30/168/56)
Dobrý rozhovor na tohle téma přineslo info.cz (Daniel Prokop byl tázaný). Doporučuji :)
05. 12. 2019 v 18:27Off-line Riku  (63/176/110)
Nenávidím politiky. Všichni lžou a kradou.Bohužel Babiše zatim nejméně. Strašně se bavim,jak provařené a zlodějské strany kvičí, že nejsou u koryta. Zloděj křičí,chyťte zloděje. Vůbec se nestarají o blaho naší země,ale o blaho svoje. Hraji takovou hru. Za každé slovo "ČAPÍ HNÍZDO" v naší nezávislé čt. dostává kobliha ode mně 1 bod. Průser je,že ho snad budu muset volit dosmrti,
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 12. 2019 v 18:38Off-line Riku  (63/176/110)
Astor,nenapsal jsem,že B nejméně krade,ale že ho nemám rád nejméně! Zalez do boudy a nauč se česky!
05. 12. 2019 v 18:43Off-line ozvien  (73/-/-)
Astore doufám, že nežiješ v Praze. Nekvič nám tady a starej se o slovenské problémy vaší přdkrásné paní prezidentky.
05. 12. 2019 v 18:46Off-line mishima  (70/178/78)
Kradli téměř všichni, co tam od sametové byli, pokud se jim k tomu naskytla příležitost. Babiš by byl zbabělej, kdyby to teď vzdal. Hlavně musí dělat silnou sociální politiku pro lidi, kteří se nemají tak dobře, jako horních 10000. Kdyby byl v koalici s pravicí, dělal by tu jejich politiku a tak je dobře, že tomu tak není a tudíž musí dělat opak toho, co by pravice chtěla. Hlavně aby lidem rostly mzdy ! Ve Francii se demonstruje za jiné věci než na Letné.
05. 12. 2019 v 18:56Off-line Riku  (63/176/110)
No proto!
05. 12. 2019 v 20:12Off-line tatrman  (27/-/-)
Riku:Strašně se bavim,jak provařené a zlodějské strany kvičí, že nejsou u koryta. Zloděj křičí,chyťte zloděje.

asi tak bych to viděl taky. S tím,že za Babiše upadlo aspoň pár drobků ze stolu těch zlodějů, to se dřív nedělo. Si vzpomeňme jak za vlády pravice vůbec nerostly mzdy(třeba zmražená minimálka se nepohla tak 10let ani o korunu).
06. 12. 2019 v 00:30On-line AMDI  (52/179/105)
Tady přece nejde o nějaké dotace,ale hlavně o střet zájmů.Kdyby pan Babiš nebyl v politice,tak by ty dotace byly v pořádku,ale jelikoš je v politice a hlavně premiérem,tak se na něho slétávají jako supy ty jeho političtí rádoby rivalové.Prostě ty politické strany jako ODS,ČSSD a pod se chtějí Babiše zbavit a nepřestanou,dokud nepůjde od válu.Bojím se toho,jak to bude dál.Do dneška slyším pana Klause jak říkal ,,do pěti až deseti let se tady budeme mít jako v Německu",a kam tuhle zemi přivedl?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 12. 2019 v 08:29Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Samozřejmě, že ty Babišovy podvody...
- dobrá práce, Lukino

Bweepo + Ted_11:
- jsem rád, že si dnešní mladí (na rozdíl od mnoha mých vrstevníků) dokážou na základě vlastního úsudku udělat vlastní názor; a děkuju za to
06. 12. 2019 v 10:35Off-line Anonym
Proč zvyšovat minimální mzdu, když ji stejně téměř nikdo nepobírá a i prodavačka bere 20 tisíc... Řeknu proč, aby stát nabral peníze, se zvýšením minimální mzdy se zvýšily i sociální a zdravotní odvody. Proto Babišova vláda tak často zvedala a zvedá minimální mzdu, protože takhle si zajistí popula***u u nevědomé lůzy, která bude tleskat. Babišova vláda nás zadlužila, nemá kde vzít peníze, tak zkusí všechno, jenom čekám, kdy stát sáhne lidem brzy na důchody a úspory.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 12. 2019 v 10:40Off-line BussterX  (103/130/150)
Nevědomá lúza (já) se ovšem ptá, proč teda vadí zvýšení minimálky s následnými odvody do kasy státu, když teda tu minimálku beztak nikdo nebere dle hrdinného anonyma antiburáka :D

P.S: jo a dal jsem ti minusko, ne že bych tě chtěl krutopřísně trestat, ale testoval jsem jestli tě nemám v bloku :D
06. 12. 2019 v 10:44Off-line BussterX  (103/130/150)
Akryláte, myslíš že to povede jako ještě k nějakým k jiným komunistům než je komunista a agent STB bureš? :D
06. 12. 2019 v 10:45Off-line Anonym
Akri, ty natvrdlý i*****le s argumentací tupého komoušského jelita, komunisté prokazatelně kradli nejvíc v historii a 2x okradli celý národ, to i takový hňup musí uznat. A bývalého předsedu ČSSD a premiéra Zemana jsi vynechal úmyslně, co? :-)
Celou dobu se tu řeší, že pan Babiš řídil Agrofert a zároveň šéfoval rozdělování dotací, to je konflikt zájmů.
06. 12. 2019 v 10:47Off-line BussterX  (103/130/150)
Všeci kradnů ... 8)
06. 12. 2019 v 10:50Off-line BussterX  (103/130/150)
Šak věřím tomu, že se s lůzou co maká v jeho firmách nepáře, on se lísá jenom k lůze přespolní z důvodu získání jejích hlasů :D
06. 12. 2019 v 10:52Off-line BussterX  (103/130/150)
Btw myslím, že fanatický demokrat nebo fanatický sluníčkář je upe stejně pošahaný jako fanatický bolševik nebo nácek :D
06. 12. 2019 v 10:54Off-line Anonym
Akri, víme, která bije, Zemana jsi ve svém výčtu vynechal úmyslně a stále dokola tu meleš komoušské sračky

BussterXi, to je pravda, ale co OSVČ? Na ty jsi zapomněl...
06. 12. 2019 v 10:57Off-line BussterX  (103/130/150)
Jo zapoměl :D
06. 12. 2019 v 11:13Off-line BussterX  (103/130/150)
Jakmile můj drahý astorenufaneku ke slovu č***k přihodíš přívlastek národnosti, dopouštíš se hanobení národa a rasy a budeš po zásluze vygumován hned jak se admin vzbudí po noční směně v automobilce :D
06. 12. 2019 v 11:18Off-line Anonym
Komoušské filcky a bezpáteřní rusofilné krysy si pana Havla berou do huby. akriláte, nechceš demokracii a občanskou svobodu? Nikdo ti nebrání, abys vycestoval do nějakého socialistického ráje. To ten tvůj socialistický ráj bránil lidem jej opustit.
06. 12. 2019 v 11:21Off-line BussterX  (103/130/150)
Prosím tě anonymní burešobijče, myslíš že by sis udělal tak půlhodinku čas na jedno video? Mluví v něm bývalý disident a spolubojovník našeho velikána Václava Havla... vzpomíná na udatné a bohatýrské činy pana Václava, a znal se s ním z doby společné odbojové činnosti a taky seděl v kriminále za politiku, trochu dýl a trochu jinak než pan Václav... kdyžtak mrkni: https://www.youtube.com/watch?…
06. 12. 2019 v 11:23Off-line BussterX  (103/130/150)
Astoronufaneku, aji bych tomu věřil že je tvůj strejda, jinak si neumím vysvětlit proč tu už pár let nechává veřejně bez povšimnutí tvoje vulgární psychopatické výlevy žluči :D
06. 12. 2019 v 11:24Off-line Anonym
Ty vole, já tu jenom čekal, až se to objeví Wolf, kterému ruplo v bedně, ale ještě přidat i ruského kolaboranta Černohorského, tak to chce fakt silné kafe.
06. 12. 2019 v 11:27Off-line BussterX  (103/130/150)
No anonyme, na jeho místě by mě asi ruplo v kouli taky, a to tak že bych pana Václava nechal ožralého zmrznout na chodníku :D
06. 12. 2019 v 11:28Off-line BussterX  (103/130/150)
Ale čítáš astorenufaneku :D
06. 12. 2019 v 11:29Off-line Anonym
Pan Havel se bohužel už nemůže bránit, po jeho smrti komoušská a proruská fašistická sebranka opět začala vylézat z děr. Wolf je psychicky nemocný člověk, který trpí vůči Havlovi osobní záští, za všechno může Havel!
06. 12. 2019 v 11:31Off-line BussterX  (103/130/150)
Anonyme, kolik let sis odseděl za odbojovou činnost proti bolševikům? rok? pět? nebo jsi tehdy nebyl na světě a teď to doháníš bojem proti právoplatně většinou hlasů zvolenému estébákovi burešovi? kdo ty seš, aby sis bral Wolfa do huby? já ti to povím - anonymní internetový hrdina bez nadhledu a rozhledu, fanatik té SVÉ JEDINÉ PRAVÉ pravdy a lásky :D
06. 12. 2019 v 11:33Off-line Anonym
Pan Havel se jako prezident někdy objevil na veřejnosti opilý? Pokud vím, tak máme pouze jednoho prezidenta, který se na veřejnosti objevil vícekrát pod vlivem alkoholu a ještě se pochcal...
Jsi fanda kolaboranta Jiřího Černohorského?
06. 12. 2019 v 11:41Off-line Anonym
Václav Havel jako prezident byl při oficiální události opilý? Já mám snímky, na nichž je Miloš Zeman opilý zachycen u korunovačních klenotů, mám svědectví, že z něho táhl alkohol a pak fotky, kde se prezident Zeman pochcal při oficiální návštěvě. Máš stejné fotky pana Havla? Pana Havla si vážili i za hranicemi, byl to důstojný prezident. To samé o Zemanovi říct nemůžu.
06. 12. 2019 v 11:42Off-line Anonym
Téma není jinak o Havlovi, téma se týká Babiše, jako moderátor diskuze žádám držení se toho.
06. 12. 2019 v 11:47Off-line Anonym
Už tě pozvali na ruskou ambasádu? Ještě stále ne? Tak nesmutni, jednou se určo dočkáš. :D
06. 12. 2019 v 11:49Off-line Ted_11  (25/180/70)
Nemám nic proti voličům hnutí ANO, je to jejich rozhodnutí. Ale volit ANO s argumentem, že všechny vlády kradly a on krade míň mi přijde dost ubohý. Akorát to ukazuje na to, že o volebním programu hnutí ANO nevíte nic (což je logický, když mají takový program, který se jim zrovna hodí).
06. 12. 2019 v 12:00Off-line Ted_11  (25/180/70)
Astor1..nechápu tvůj urážlivý postoj k nám. Pochybuji, že někdo z nás tady v roce 1948 byl u voleb..tak neříkej, že jsme my ty prašivý s***ě a zvolili si Gottwalda. Lidi fakt už se vzpamatujte a nepředhazujte minulost.. Pojďte se bavit co je teď.
06. 12. 2019 v 21:22Off-line Dallas  (26/180/70)
Neseď pořád za tím počítačem :) Jdi ven s kamarády třeba a proberte to spolu
07. 12. 2019 v 00:53Off-line heavick  (60/-/-)
Ne, myslím, že to zabalí brzo Minář ... po vzoru další nuly Kuciaka na Slovensku,aby mohlo být dosaženou účelu sesazení demokraticky zvolené vlády
07. 12. 2019 v 09:01On-line Richard33  (45/185/81)
Heavick: Kdyby jste na tý demonstraci aspoň jednou vyl, tak je nám jasné, že o žádné nedemokratocké procesy nejde. Nikdo nezpochybňuje, že ANO vyhrálo volby. Nikdo neříká, že by ANO nemělo sestavovat vládu. Problém je jen s tím, že je premiér stíhán. A mimochodem, měl by už dávno odstoupit i podle původního etického kodexu své vlastní strany - viz. bod X. (ten současný je už přešitý, aby se Andrej vešel). https://pbs.twimg.com/…W0AIa_e9.jpg
07. 12. 2019 v 16:18Off-line iglw  (48/172/77)
Neodstoupí,potřebuje moc,ovládání ,atp.Kdysi jsem mu fandil,dneska ne!Je to oligarcha,bohatší než americký prezident,který dřel na majetek celý život!!!Babiš k majetku přišel z větší části podfuky a není sám v naší zemi,ale nezávidím mu,spíše ho lituji,není spokojen!
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload