Nepřehnala to příroda s tím naším sexuálním puzením?

Není divné, že máme problém nehonit/nesexovat pár dnů, ne tak ještě těch tady uváděných 30? Nepřehnala to příroda s tím naším sexuálním puzením trochu...?

Mě to problém nedělá. A mnohdy je to lepší, než za mlada, když člověk hledal na tu chvilku soukromí.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Neprehnala, baví nás to. A kto nechce, nech sa mu len mliečko zdrcne.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Ono je to i o zvyku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Treska, ono se to ,,mliečko'' jednou zdrclo a pak byl problém tu trubičku profóknout :o))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nesexovat pár dnů
--------------------------------
A některým chtivá díra svrbí dennodenně :-)
--------------------------------
A některým chtivá díra svrbí dennodenně :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Pokud nekdo neumi mit pauzu treba ani ten tyden, je to zavislost
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Od sexu si neumim dat pauzu tejden, to fakt ne .. v tom pripade jsem teda zavislak, jupiiii .... konecne nejaka zavislost, kdyz nekafuju, nehulim a nefetuju ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

I8051: Tvoje šmrdlání miniaturky v nafukovacím gumovém panákovi se nepočítá jako sex :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Hele, Vajco, zacina me desit tvoje slovni zasoba. Vsechny tve vety obsahuji nahodny mix slov a jako omacka je par spojek apridavnejch jmen:
- miniaturka
- EU
- panak
- diktatura
- narizeni
- nafukovaci
- plynova maska
- sminky
... zkus si precist nejakou knizku, at jsi kreativnejsi, tohle uz je nudnej robot a uz jsi vycerpal snad vsechny kombinace uvedenych slov ... :o)
- miniaturka
- EU
- panak
- diktatura
- narizeni
- nafukovaci
- plynova maska
- sminky
... zkus si precist nejakou knizku, at jsi kreativnejsi, tohle uz je nudnej robot a uz jsi vycerpal snad vsechny kombinace uvedenych slov ... :o)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

I8051: Tím si potvrdil, že akorát šmrdláš miniaturu a o sexu nemáš ani ponětí :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak samozrejme, nejvetsi sexualni odbornik jsi tu ty. Zariznout si elastaky do p***le a olizovat pendrek .. takovej "sex" jen tak nekdo nema ... :-)
https://ctrlv.cz/SNKz
https://ctrlv.cz/SNKz
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ono za to nemůže ani tak příroda jako media a naše okolí. Všechno je přecpané sexualitou. Manipulace na téhle úrovni by měla být trestná. Celkově se tohle téma hodně zneužívá, kdyby to nebyla základní pudová záležitost, už by se to omrzelo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nobody-navrhni jim trest smrti ,chytroline :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já bych řekl, že to příroda hlavně přehnala s anonymy :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ne,nic nepřehnala,záleží na inteligenci jedince!!Vše se dá zvládnout!I u nymfomanů,pedofilů a jiných úchylek sexuálních,co mi moje hlava nebere!
Nahlásit

To neni prírodou, ale asi spôsobom akým žijeme... To že nedokáže človek prestať masturbovať, a myslieť na sex, je slabosť ( závislosť ) tak ako s fajčením... Je to dovolené, je to jednoduché, a máš iba pocit že sa lepšie cítiš.... Ja som pedofil, čiže som skúšal rôzne veci, ale čo my pomáha je, nemať nič s nikým sexuálne, a vytratí sa ten pocit po sexu atď....
Nahlásit

Je to dar od Boha.Rekl: milujte se a mnozte se.! Kdyby to Buh nezaridil,aby sex byl prijemny, lidstvo by vymrelo.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.