Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Bisexuál

11. 02. 2021 v 12:52Off-line Anonym
Pekný deň prajem, chcel by som vedieť či mal niekto podobnú skúsenosť ako ja, ako ste sa zachovali a celkovo čo s tým... Spoznal som jedného chalana, bisexuál, prvák na VŠ, bývali sme neďaleko od seba, najprv sme si len normálne písali, písal mi že sa mu páčim a tak, no písal že chce ženu a deti... Prešli sme potom na messenger, mesiac si občas písali a nakoniec došlo k stretku, vybehli sme von, pokecali, zistili sme že máme veľa spoločného a tak sme začali spolu chodiť von, pozerali sme spolu film, vravel že ma ľúbi, že je mu somnou veľmi dobre, to isté som po nejakej dobe cítil aj ja, uvoľnil som sa pri nemu. Prišiel prvý problém, začal sa trápiť že si nevie somnou predstaviť budúcnosť, že by chcel mať normálnu rodinu, no potom ho to ževraj prešlo, porozprávali sme sa o Tom a bolo zas všetko super... Nakoniec sme však obaja dostali covid, na to musel ísť kvôli skúškam do školy a teda sme dlho spolu neboli... Prišiel jeden moment, kedy nemal náladu, ževraj sa nič nedeje ale má veľa učenia, nestíha... No potom sa mi priznal že zas na to myslel a že ma ľúbi, má ma strašne rád ale chce normálnu rodinu, chce byť ten nudný človek ak má ostať tu na Slovensku, že proste je problém v ňom, okolie ževraj nerieši... Mne ako človek veľmi sadol, no neviem si predstaviť ostať s ním len kamarát, všetko by mi to pripomínalo... Dohodli sme sa že keď príde domov tak sa ešte porozprávame osobne, no ja som to nakoniec zrušil, príde mi že s tým aj tak nevieme nič spraviť a zbytočne sa budeme obaja trápiť (obaja sme dosť citlivý) no neviem, či to bolo správne rozhodnutie... ďakujem za prečítanie a nejaké normálne odpovede, odpovede typu že som naletel bisexuálovi si prosím odpustite.
11. 02. 2021 v 13:24Off-line awenIII  (30/182/81)
Dokud se sam nerozhodne, ze normalni budoucnost muze a chce mit s klukem, tak s tim stejne nic neudelas. a kdyby ses ho snazil nejak k takovemu rohodnuti dotlacit, tak by to stejne moc dobre nedopadlo, takze se asi snaz najit neco podobneho s nekym, kdo to bude opetovat, a kdo vi co se stane v prubehu...
11. 02. 2021 v 13:33Off-line Anonym
Jasné, nútiť ho nechcem, to by som zas nevedel ja byť v takom vzťahu, skôr len neviem ako sa s tým vysporiadať, aby sme ostali aspoň kamaráti alebo čo..
11. 02. 2021 v 13:46Off-line Lolitak69  (22/171/62)
Podle mě je vždycky lepší najít opravdu kvalitní vztah (kde mají oba podobné představy o budoucnosti) než jen "no aspoň něco".
11. 02. 2021 v 14:31Off-line i8051  (53/184/97)
Nejdriv to chce nejdulezitejsi informaci o tom, jestli tu rodinu chce proto, ze ji fakt chce (chce prcat babu a hrat si s detmama) nebo ji chce proto, aby jakoze vypadal normalni pred okolim a mel to tak jednodussi. Pokud to prvni, tak to neres, tam jsi skoncil. Pokud to druhy, s tim se da pracovat a ani to neni tezky, protoze uz par let neni stredovek. Gudlak :-)

Btw to, zes to "jednani" zrusil byla skolacka chyba, pred timhle neuteces a pokud to mezi sebou nevyresite a nebudete mit jasno vocad-pocad, bude to stat mezi vama vzdy uz za vylizp***l :-)

Nicmene bisexualovi jsi nenaletel, bisexual nemusi chrapat furt s obema pohlavima, bisexualovi jen zadny z nich nevadi. Pouze hrde tatrmanske buzny a par dalsich zoufalcu tu stale tvrdi, ze bisexual vzdy buzne utece za zenskou. Je to ale spise tim, ze ji utece proto, ze se s ni neda vydrzet a je preci pro zhrzenou buznicku snadnejsi rict, ze za rozchod muze ten bisexual, protoze blablabla. Takze i s bisexualem muzes mit super vztah na dlouho nebo i nafurt. My jsme treba s mladym oba bisex a zenskou si fakt domu netahame (pani na uklid se nepocita) :-)
11. 02. 2021 v 14:51Off-line Anonym
I8051 môžem vám prosím napísať správu?
11. 02. 2021 v 18:53Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Pokud ho ta "hetero budoucnost" neláká na 100% a pokud jste si sedli, tak to za to zabojovat o něj stojí. Může časem zjistit, že mu to ve skutečnosti takto vyhovuje víc.
11. 02. 2021 v 19:01Off-line i8051  (53/184/97)
Uz jsme to chlapci vyresili. Kluk je to rozumna a chape na svuj vek, co je spravny, coz me tak trosku i tesi, ze takovi existujou :-)
11. 02. 2021 v 20:59Off-line LionCz  (30/184/70)
Každý to má nějak jinak. Někdo chce normální rodinu a tam to asi bez holky nepůjde. No a někomu je to fuk.

Pak je tu ještě jedna možnost a to polyamory :) Ale to není pro každého.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload