Babiš vítězem voleb!

Ale no tak, vesnice (které jsou sečtená nejdřív) nejsou město :)
Souhlasím - 17 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

14. 01. 2023 v 14:40
Anonym

ThomasTodd: Bez urážky, ale pokud lidi z vesnic považuješ za lidi s nižším IQ, tak jsi sám totální d***l a tvé IQ nebude příliš vysoké:)
Souhlasím - 19 • Nesouhlasím - 19
Nahlásit

Bohužel je faktem, že lidé na vesnicích většinově nízké IQ mají. O tom jsem se s naprostou jistotou už několikrát přesvědčil, když jsem poslouchal o čem se ti lidé mezi sebou baví. Ve městech jsou ty rozhovory (z vlastní zkušenosti, protože jsem napůl z vesnice a napůl z města) dost odlišné. Po sečtení hlasů ve velkých městech Babiš pochopitelně pohorší, stejně jako to bylo u ANO x SPOLU.
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

Jen provokuj... abys pak nelitival
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Babiš vyhraje, dal jsem ho v 1. kole a dám i ve 2. kole, jako celá moje rodina!!!!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 19
Nahlásit

Kdo ti brání jít na policii?
A nezapomeň zapojit do mínuskování všechny účty, za každé ti naroste o milimetr ;)
A nezapomeň zapojit do mínuskování všechny účty, za každé ti naroste o milimetr ;)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Nejsměšnější je trapná Danuše. Na Facebooku se chvástala, že Babiše ve druhém kole roznese na těch svých kravských kopýtkách a vypadá to, že se tam ani nedostane :D
https://ctrlv.cz/yz9V
https://ctrlv.cz/yz9V
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Hele Totalito tím pádem by Babiš měl mít trestní oznámení za označování Čechů nacisty a šíření pomluv vůdči voličům SPOLU
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Kubi95: !!!!!!!!!! ... a ještě se tím chlubí :-D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

No, to bude ve druhém kole těžká volba volit mezi dvěma komunisty, ale také to dám Babišovi.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Hele a ičko si vsadilo na Pavla v prvním nebo po druhým kole?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kde tu vidíš nějaký podněcování k nenávisti, vole?
Já úplně miluju lidi, co veledůležitě zkopírují nějakej paragraf z TZ, ale už se neobtěžují se zamyslet nad tím, co vlastně znamená.
"Bohužel je faktem, že lidé na vesnicích většinově nízké IQ mají." Myslíš tohleto? Která část tý věty obsahuje podněcovat k nenávisti?
Asi tě zklamu, ale skutková podstata spočívá v něčem úplně jiným, než v konstatování (byť zcestným), že někdo je d***l.
Já úplně miluju lidi, co veledůležitě zkopírují nějakej paragraf z TZ, ale už se neobtěžují se zamyslet nad tím, co vlastně znamená.
"Bohužel je faktem, že lidé na vesnicích většinově nízké IQ mají." Myslíš tohleto? Která část tý věty obsahuje podněcovat k nenávisti?
Asi tě zklamu, ale skutková podstata spočívá v něčem úplně jiným, než v konstatování (byť zcestným), že někdo je d***l.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

14. 01. 2023 v 16:35
Anonym

https://www.novinky.cz/…volby/kolo/1
Krom Prahy, Středočeského kraje, Libereckého kraje a Královehradeckého kraje vyhrál všude Babiš... :-) Dá se tedy konstatovat, že většina republiky stojí za panem Andrejem Babišem a můžou se jeho odpůrci třeba posrat!
Teď ještě aby v druhém kole převálcoval ten zelený mozek a máme vyhráno !!
Krom Prahy, Středočeského kraje, Libereckého kraje a Královehradeckého kraje vyhrál všude Babiš... :-) Dá se tedy konstatovat, že většina republiky stojí za panem Andrejem Babišem a můžou se jeho odpůrci třeba posrat!
Teď ještě aby v druhém kole převálcoval ten zelený mozek a máme vyhráno !!
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 11
Nahlásit

Tak asi smůla, sicw jsem nevolil jak Babiše ani Pavla, ale tohle jásání bylo předčasné
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

14. 01. 2023 v 16:41
Anonym

ThomasTodd : Aspoň nelži.
Rozdíl 2 218 hlasů mezi Andym a zeleným mozkem považuješ za to, že Andy utřel? Trapné.
Rozdíl 2 218 hlasů mezi Andym a zeleným mozkem považuješ za to, že Andy utřel? Trapné.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

Anonyme - je vidět že tvé rozumové předpoklady se shodují s houpacím křeslem :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Tak pořád lepší agent Pávek než ta Stračena.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

No dopadlo nám to sice katastrofálně, ale tak co se dá dělat no ...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Pokud se prezidentem stane agent Pávek, tak doufám, že se zasadí o základní vojenskou službu nejmíň na dva roky.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Chápu, že se anonymove nelíbí že Babiše volí zejména příznivci z nuznejsich sociálních poměrů,s exekucemi ,s nižším vzděláním, menším rozhledem, slabšího intelektu,ale to je prostě fakt a anonym si třeba může vysrat voko,ale to prostě nezmění :)))
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak tohle téma zestárlo hodně rychle a vůbec ne dobře :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Je ,anonyme,a tebe to sere !!!!! :)))))
Nic si z toho nedělej,i s tvým nižším IQ můžeš spokojeně žít :)
Nic si z toho nedělej,i s tvým nižším IQ můžeš spokojeně žít :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

14. 01. 2023 v 17:18
Anonym

Rosju: Mě to vůbec nesere :)
Jen říkám, že to není pravda.
Osobně např. lékaře, právníky či lidi na vyšších managerských pozicích nepovažuji za méně inteligentní část obyvatel. A přesto znám spoustu takových, kteří taktéž volí Andreje Babiše.
Takže tvoje tvrzení, je prostě p**ovina :)
Ale neboj, nic si z toho nedělej, to se stává i v lepších rodinách, že člověk nemá vždy pravdu!
Jen říkám, že to není pravda.
Osobně např. lékaře, právníky či lidi na vyšších managerských pozicích nepovažuji za méně inteligentní část obyvatel. A přesto znám spoustu takových, kteří taktéž volí Andreje Babiše.
Takže tvoje tvrzení, je prostě p**ovina :)
Ale neboj, nic si z toho nedělej, to se stává i v lepších rodinách, že člověk nemá vždy pravdu!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Anonyme, chápu že musíš vystupovat anonymne , lékaři ani právníci Babiše nevolí ,nic si z toho nedělej,anonyme můžeš lhát pořád :)
Samozřejmě výjimka potvrzuje pravidlo :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Rosju:Anonyme, chápu že musíš vystupovat anonymne , lékaři ani právníci Babiše nevolí ,nic si z toho nedělej,anonyme můžeš lhát pořád :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Škoda jen, že ti rodiče nevysvětlili, že nabízet nezletilým prachy za š**ání je nejmíň na dva paragrafy TrZ v souběhu.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

DabelPrague -uprimnou soustrast ,ale za rodiče nikdo nemůže :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

TommenBaratheon: To bude asi tím, že to jsou jen biologičtí rodiči :)))
A mimochodem, jinou písničku tam nemáš:) ?
A mimochodem, jinou písničku tam nemáš:) ?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Nahlásit

Opakování je matkou moudrosti.
Nahlásit

Tatrman (26/-/-)
----------------
Na obe kola tatrmane, dekuji za optani, vyhru jsem si jiz vybral ... :-)
----------------
Na obe kola tatrmane, dekuji za optani, vyhru jsem si jiz vybral ... :-)
Nahlásit

Tak tos měl vo šourek...
35.39% a 35.00%
uvidíme v druhým kole...:)
35.39% a 35.00%
uvidíme v druhým kole...:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

To uz neni tak podstatny tatrmane, protoze i kdybych v druhym prohral, zbyde mi z prvniho dost velka hromada. Na prvni byl totiz vyrazne vyssi kurz :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Voliči ano jsou nabučení, že skončil zase druhy :D
chudák projel sněmovnu,na sestavu své vlady, projel senátní s nagyovou a ted, když se spoleha jak jeho přímo všichni podpoří, ho nakonec dostane Pavel :D
těším se na tahaní komunisticke minulosti, aby zahladil jak se choval za covidu
chudák projel sněmovnu,na sestavu své vlady, projel senátní s nagyovou a ted, když se spoleha jak jeho přímo všichni podpoří, ho nakonec dostane Pavel :D
těším se na tahaní komunisticke minulosti, aby zahladil jak se choval za covidu
Nahlásit

Spoleham, ze nerozhodnutym volicum bude pro to "NE Babisovi" stacit, kdyz si pusti babisovskou povolebni tiskovku. Tvl z nej sel normalne strach, to je tak zlej a zajernej clovek, to je uz moc ... :-(
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

I8051: Ta tiskovka jeho, to je docela extrém ...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jee, koukam ze pred 3 hodinami to zde Magistr Jirka Mak z vesnice provetral casti svych schizofrennich nicku a nasekal spoustu souhlasu a nesouhlasu ... :-))
https://www.nakluky.cz/…_v_neoprenu/
RIP https://www.nakluky.cz/…y.ajtak.tom/
RIP https://www.nakluky.cz/…ikar_buster/
https://www.nakluky.cz/IIIIII/
RIP https://www.nakluky.cz/Totalitak69/
RIP https://www.nakluky.cz/prazsky_narcis/
https://www.nakluky.cz/…_v_neoprenu/
RIP https://www.nakluky.cz/…y.ajtak.tom/
RIP https://www.nakluky.cz/…ikar_buster/
https://www.nakluky.cz/IIIIII/
RIP https://www.nakluky.cz/Totalitak69/
RIP https://www.nakluky.cz/prazsky_narcis/
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A co ještě ses dočetl?
Nahlásit

Tak asi wishful thinking...:-))) ale zatím jen dohady....
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No vidis to, ty ani nekalis a presto mas taky holou p***l. My si aspon zakalili. Tak kdo je schopnejsi? :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Icko, jen kal, někdo mi na důchod kalit musí a od takových rádoby mistrů světa to potěší dvojnásob :D
No a nakolik ji mám já holou, nebo ne, tak se určitě nedovíš, ale tak dobře jako já, pokud se důchodu dožiješ, si žít natuty nebudeš :)
No a nakolik ji mám já holou, nebo ne, tak se určitě nedovíš, ale tak dobře jako já, pokud se důchodu dožiješ, si žít natuty nebudeš :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Dekujeme za vychlubebi se, ale ja to nepsal tobe ... :-)
Nahlásit

Tak já jako rentiér jsem to pobral tak, že se to týká nás všech jako :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak to jsi pobral spatne, jako obvykle. Navic to neznamenalo "zakalili", ale "zakálili". Takze jsi ani nepochopil kontext tohoto vlakna a predchozich prispevku ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Fazane já ti nevím ale podle mě si íčko bude žít asi líp než ty už teď a když nebude blbej jakože určitě není tak za dalších 15 let svoje aktiva o něco rozšíří. A v čem přesně rentijéruješ? Já jen jestli to má i nějakou budoucnost
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Co na to říct.. :D https://www.seznamzpravy.cz/…znaji-223546?…
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ptám se lidí, kteří mě nedůvěřivě pozorují z balkonů. Novinářů tu sice mají plné zuby, přesto se alespoň trochu rozpovídají. „Volili jsme Babiše, máme ho rádi. Je sympatický. Pomáhá lidem. Čím? To už byste po mně chtěl moc,“ krčí rameny muž, který se představil jako Josef
Hlas Andreji Babišovi dala proto, že vyhrál ve sporu o Čapí hnízdo, projel celou republiku a dělá prý pro stát dost. „Nějak jsme se na tom dohodli s lidma. Tady to tak chodí. Při minulých volbách jsme si třeba řekli: dej jednadvacítku. Tak druhej jde a dá tam jednadvacítku. A tak to bylo i s Babišem,“ popisuje svou zkušenost.
------------
:-)))
Hlas Andreji Babišovi dala proto, že vyhrál ve sporu o Čapí hnízdo, projel celou republiku a dělá prý pro stát dost. „Nějak jsme se na tom dohodli s lidma. Tady to tak chodí. Při minulých volbách jsme si třeba řekli: dej jednadvacítku. Tak druhej jde a dá tam jednadvacítku. A tak to bylo i s Babišem,“ popisuje svou zkušenost.
------------
:-)))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

I8051 > Ano, to je ta elita vzdělaného národa na kterou Babiška cílí. Stejně tak jako nejzranitelnější senioři. Prostě levák Bob...
Nahlásit

Když ste u toho tak smím se zeptat co pro nás udělal Pavel a proč ho volíte? Jen si srovnávám myšlenky
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Je hezčí než babiš :P
Nahlásit

Před 2 minutamiOn-line Jacksone (101/167/63)
Není to Maďar co neumí česky
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
xxxxxxxxx
neřikal tu někdo že babišova cílovka jsou intelektuálně méně zdatní? ... koukám že pan generál pavel se taky trefuje všude možně :D
edit: koukám, že kolega nahoře příspěvek trochu "učesal", v této podobě už nemám asi námitek 8)
Není to Maďar co neumí česky
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
xxxxxxxxx
neřikal tu někdo že babišova cílovka jsou intelektuálně méně zdatní? ... koukám že pan generál pavel se taky trefuje všude možně :D
edit: koukám, že kolega nahoře příspěvek trochu "učesal", v této podobě už nemám asi námitek 8)
Nahlásit

Pan babiš nikdy nelže, jenom mění pružně názory :P
Nahlásit

On pan generál ještě neměl moc šancí něco zalhat ale ono to přijde stejně jako u pana Fialy který tvrdil že sníží státní dluh a zatím ho během jednoho roku skoro zdvojnásobil
Nahlásit

Bombiku, ja si porad myslim, ze nejsi hloupej, tak me o tom nepresvedcuj prosim. V dobe, kdy to Fiala sliboval, nebyla zadna invaze RF do UA, zadny drahy energie a s tim spojena inflace. Kdyby nemusela vlada resit inflaci a energie, nema schodek nad ramec toho, co pred volbama slibila. Ale to bys zase ty a ostatni antivladni individua vrestela, ze vlada nedela nic pro lidi.
Hele, to je jako kdybys ty slibil za fix cenu rekonstrukci koupelny, jak jsi psal v jinym vlakne, pak do toho po zaplaceni hrabnul a zjistils, ze je zed kolem na spadnuti a zacal sis uctovat sanacni viceprace, aby to po tvym zasahu nespadlo. Takze to by take v tvym pripade znamenalo, ze jsi lhal s cenou? Nebo bys od toho utek? Tak prosiiim se zamysli a neplacej jako hloupi dezolati ... :-)
Hele, to je jako kdybys ty slibil za fix cenu rekonstrukci koupelny, jak jsi psal v jinym vlakne, pak do toho po zaplaceni hrabnul a zjistils, ze je zed kolem na spadnuti a zacal sis uctovat sanacni viceprace, aby to po tvym zasahu nespadlo. Takze to by take v tvym pripade znamenalo, ze jsi lhal s cenou? Nebo bys od toho utek? Tak prosiiim se zamysli a neplacej jako hloupi dezolati ... :-)
Nahlásit

Hele íííí, já myslim, že celkem chápu co to znamená parlamentní demokracie.... ALE přesto rozumím tomu, že někdo třeba argumentuje, že vláda rozhodla o podpoře ukrajiny a uprchlíků z ukrajiny a ble ble a NEZEPTALA SE OBČANŮ NA NÁZOR... nemusí, my sme si ji zvolili a dali jsme jí tím mandát k rozhodování, koho jsme si SVOBODNĚ a VĚTŠINOVĚ zvolili toho tam máme... ALE kdyby tehdá vláda vypsala referendum, jsem celkem přesvědčen, že by tehdy v těch prvních týdnech a měsících dopadlo kladně, lidi byli naladěni celkem příznivě a na nevládní sbírky na pomoc pro ukrajinu zpočátku příspívali spontánně a dost masivně myslim... a NIKDO BY TEĎ NEMOHL DRŽKOVAT páč by nám vláda utahovala opasky na základě NAŠEHO SOUHLASU...:D jenže když se lidi doví, že uprchlík dostane měsíčně tolik a tolik a že jezdili zadáčo MHD atd atd, tak jednak trochu zapracuje závist a druhak pocit že je to na náš úkor... a do toho řekne představitel ČESKA že u nás vyrobenou elektriku musíme dávat na burzu do NĚMECKA abysme nepoložili a nezruinovali NĚMECKOU ekonomiku a druhý řekne že si máme vzít 2 svetry abysme nezmrzli bez energií... a je vymalováno... pak chtěj po lidech aby nepyskovali na vládu a aby počáteční chuť pomáhat ukrajině dost lidí postupně nepřešla :D
Nahlásit

Přesně tak. Válka s tím nemá vůbec žádnou souvislost. Všechno sou to jen rozhodnutí vlády. Ať už rozdávání komukoli i bez občanky nebo že děláme ručitele za značnou ukrajinskou půjčku a ti ju fakt platit nebudou nebo nákup předražených amerických zgarbů. A co se energie týká tak máme smlouvu do roku 2028 kterou sme klidně mohli využít
Nahlásit

Wtf ? Vláda jedná,co se týče pomoci UA, v souladu se souhlasem občanů i sněmovny a naopak byl i písemný požadavek vládě, aby Ukrajině pomohla víc a Ukrajinci se mohli vrátit domů
To že jedna "proti zájmům občanů" je lež, kterou šíří dezinformatoři, SPD a politické strany mimo sněmovnu...
To že jedna "proti zájmům občanů" je lež, kterou šíří dezinformatoři, SPD a politické strany mimo sněmovnu...
Nahlásit

Mě se teda nikdo neptal do jaké míry chcu pomáhat
Nahlásit

Že se staráš jen o sebe neznamená že dalších 10 to neschvaluje
Nahlásit

Hele koule, ty si dost často sereš do huby co? Tuhle jsi se chvástal, jak strašně moooc prachů jsi poslal na UA a snažil ses nám nalhat, jak strašně moooc jsi Ukrajině pomohl viz. tvoje blitky ke konci tématu https://www.nakluky.cz/…li-ukrajine/ ... Ujasni si pls vlastní myšlenkové pochody, ať to dává aspoň nějaký pořadí.
Nahlásit

V čem přesně si seru do huby? Hezky to tu rozepiš
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

To nic Toyi, bombakul nám jen primosighovatí...ale docela fest.
Nahlásit

Babiš dnes; na doraz TV Nova, jak chce Putina přimět jednat o míru, když to nejde prezidentům, ani premiérům ostatních zemí: svolám radu V4 a nato, Putina musíme vytlačit z UA, já mluvím s prezidenty, ne vy, tak se o to nestarejte, já mám svůj plán a ten je přimět Putina ustoupit
Takže buď ho hodlá něčím uplatit, nebo když nepomůže povídání vytáhne armády NATO...nic jiného mi v tom nevychází, obzvlášť když nechce odpovědět co by přesně udělal...
Takže jestli nás má někdo zatáhnout do války s Ruskem,je to plán Babiše a doufám že jeho ovečky jsou připraveny se za něj bít
Takže buď ho hodlá něčím uplatit, nebo když nepomůže povídání vytáhne armády NATO...nic jiného mi v tom nevychází, obzvlášť když nechce odpovědět co by přesně udělal...
Takže jestli nás má někdo zatáhnout do války s Ruskem,je to plán Babiše a doufám že jeho ovečky jsou připraveny se za něj bít
Nahlásit

Babiš nemůže být prezident, kdo by byl za 2 roky premiér?
Nahlásit

Tvle aha... hej asi by bylo teda lepší babuša katapultovat na hrad, v roli prezidenta bude daleko míň nebezpečnej než jako premier :D
Nahlásit

Nebezpečnej? Pro koho? Jeho vláda byla nejlepší v historii porevolučních vlád (ta současná samozřejmě nejhorší), tak snad chceme aby byl příště zase, ne?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Aha... tak to se nechám poučit velmi rád, dal by se sem nějak napsat nějakej stručnej seznam v bodech v čem konkrétně byla babišova vláda nejlepší? O_o
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ve všem. Ale tak kdo už zapomněl, měla nejmenší schodek, zrušila superhrubou mzdu, zavedla EET, při kovidu aspoň něco dělala, sice to, jak se zpětně ukázalo, nebylo asi ideální, ale aspoň něco, ta současná nedělá nic.
Nahlásit

Ok Aldo, Ok ... :-)
- fakt nejmensi schodek - https://100lzi.cz/…publice.webp
- zruseni SHM - dle ekonomu blbost
- zavedla EET - ok, ale prinos z toho minimalni
- kovid - delala chaos a byli jsme Best in Covid, nejvic umrti na 100k obyvatel
Co tam mas dal? :-)
- fakt nejmensi schodek - https://100lzi.cz/…publice.webp
- zruseni SHM - dle ekonomu blbost
- zavedla EET - ok, ale prinos z toho minimalni
- kovid - delala chaos a byli jsme Best in Covid, nejvic umrti na 100k obyvatel
Co tam mas dal? :-)
Nahlásit

Přínos minimální, to tvrdi ti, co prosazovali jeho zrušení.
Nahlásit

No tak to tvrdil pak i babis, ze to bylo na nic ... :-)
Nahlásit

Tudle čtu že po zavedení EET 20 tisíc maloobchodníků ukončilo podnikání, ještě před kovidem.... a že kvůli zavedení EET podnikatelé zdražili své zboží a služby o cca 8 procent, takže 4 miliardy které stát získal po zavedení EET tak prý vydělal díky tomu, že se víc vybralo na dani z přidané hodnoty a teda že to stát nevytahl z nepoctivých podnikatelů ale z kapes jejich klinetů... píšou tady... 8)
Nahlásit

Náhodou, uklidit Bureše na hrad (kde krom té ostudy nemá potenciál toho moc pohnojit) je paradoxně lepší varianta, než aby vyhrál příští parlamentní volby. ANO je one man show, a i když by fakticky tahal za špagáty svých loutek, tak jeho ovečky prostě volí Bureše a ne ty jeho mluvící hlavy do počtu. Takovej Havlíček nebo snad nedejbože Dlužena na plakátech moc dojmu neudělají.
A myslet si, že když Bureš nevyhraje prezidentský volby, tak sbalí Moniku, odtáhne do svý vily ve Francii a vysere se na celou politiku, je silně naivní.
A myslet si, že když Bureš nevyhraje prezidentský volby, tak sbalí Moniku, odtáhne do svý vily ve Francii a vysere se na celou politiku, je silně naivní.
Nahlásit

Ad úžasný úspěch babišovy vlády co se týká rozpočtu - doporučuju se mrknout na křivku od roku 2019, babišovo majstrštyk... https://d15-a.sdn.cz/…/0ezD68.jpeg?…
Nahlásit

Tommen
má pravdu ten chlapec.
Navíc funkce prezidenta je čistě formální a bezvýznamná, kladeč věnců.(jak psal nedávno Bussterix) takže o důvod víc, volit Babiše.:)
má pravdu ten chlapec.
Navíc funkce prezidenta je čistě formální a bezvýznamná, kladeč věnců.(jak psal nedávno Bussterix) takže o důvod víc, volit Babiše.:)
Nahlásit

Tvl mě tak baví číst ty pohádky voličů Babiše "antikomunistů", kterým nevadí že Babiš 2 roky vládl pomocí cenzury, nařizování co lidé smí dělat, odmítal pomoc okolí s zbytečně zemřelo za 2 roky o víc jak 30k Čechů navíc
Nahlásit

Btw hlavně že jeho voliči mluví o manipulaci médií a nadávají, že jsou nezávislá... Tak proč Agrofert vlastní 3 media a asi 5 denních tisků?.... Samosebou, tato média ho nesmí k***izovat:)
A to by jsme se mohli opakovat do nekonečna, prostě dokud nepůjde do důchodů klid nebude
A to by jsme se mohli opakovat do nekonečna, prostě dokud nepůjde do důchodů klid nebude
Nahlásit

Jeho voličům je jedno co babiš dělá a co je a možná aji co babiš říká, hlavně že jeho zvolení nasere pražskou kavárnu :D:D a kromně toho máňa řikala že máme volit babiše, my holky z kravína, tak taky budem :P
Nahlásit

Babiš prohrál pouze o 20 000 hlasů-jsou to hlasy těch českých zazobanců z ciziny.Generál by asi neuznal manželství gayů-a navíc vás vy kluci chytrý pošle na vojnu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Artymoj: Češi jsou, bohužel velice stupidní národ, jak každé volby ukážou, ale jedno jim jde docela dobře, rychle a účinně. Šířit hoaxy, pomlouvat, lhát.
Nahlásit

Aldo, kurwa, tys tady mlel že za babiša byl nejnižší schodek v rozpočtu, já jsem ti sem dal statistiku kde je vidět že babiš neměl nejmenší schodek ani omylem, spíš bych čekal že se k tomu nějak vyjádříš a ne že tady budeš mlet nějaký obecný fráze jak všichni babulovi ubližujou :D
Nahlásit

Hele Aldo, ty jsi ted rok byl v komatu nebo na severnim polu, ne? Protoze jediny hoaxy tu jsou od Babise, zadnej jinej kandidat (teda jeste Basta) nesiril zadny bludy :-):-)
Nahlásit

Artymoj (45/175/-)
Babiš prohrál pouze o 20 000 hlasů-jsou to hlasy těch českých zazobanců z ciziny.Generál by asi neuznal manželství gayů-a navíc vás vy kluci chytrý pošle na vojnu.
-------------
Uz jsim ti psal, ze jsi nejspis hloupej, tak si to nastuduj :-)
Jste pro uzákonění homosexuálních sňatků?
Ano, protože uznávám princip svobody a rovnosti každého člověka z pohledu práva. Není důvod omezovat něčí práva na základě sexuální orientace. Věřím také, že jsme tolerantní společnost. Přijímáme, že mezi námi lidé s homosexuální orientací žijí. Pokud chtějí žít společně a být i z pohledu práva uznáni za partnery, měli by také mít možnost své osobní vztahy formalizovat.
https://www.generalpavel.cz/moje-nazory
-------------
Uz jsim ti psal, ze jsi nejspis hloupej, tak si to nastuduj :-)
Jste pro uzákonění homosexuálních sňatků?
Ano, protože uznávám princip svobody a rovnosti každého člověka z pohledu práva. Není důvod omezovat něčí práva na základě sexuální orientace. Věřím také, že jsme tolerantní společnost. Přijímáme, že mezi námi lidé s homosexuální orientací žijí. Pokud chtějí žít společně a být i z pohledu práva uznáni za partnery, měli by také mít možnost své osobní vztahy formalizovat.
https://www.generalpavel.cz/moje-nazory
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

I8051: já nemyslím od politiků (kandidátů), ale konspirační teorie (od lidí) typu: když zvolíte Pavla, nažene vás do války, bude podporovat fialovou vládu a podobný nesmysli.
Nahlásit

Babiše už jsme tu měli 10 let. Obelhával lidi, nesplnil ani 1 slib, zachraňoval lidské životy a utlačoval lidi. Zadlužil nás 2000 miliard, 10 krát více než kterýkoliv jiný premiér. Důchodcům přidal k důchodům jen o 50 Kč víc než podle zákona musel. Babiš je vidíratelný. Nebudeš dělat, co chcemne? Nedostaneš dotace.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Alda29 (34/192/90)
I8051: já nemyslím od politiků (kandidátů), ale konspirační teorie (od lidí) typu: když zvolíte Pavla, nažene vás do války, bude podporovat fialovou vládu a podobný nesmysli.
-----------------
Ale tohle rika presne babis na jeho bilbordech, ty jsi oslepl nebo ohluchl? ... :-)
-----------------
Ale tohle rika presne babis na jeho bilbordech, ty jsi oslepl nebo ohluchl? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Generál Pavel je o něco lepší. Je upřímný, pravdomluvný. Když si vystačí s prezidentským platem, je nevydíratelný. Teď ještě musí zastávat proamerické, protituské postoje, protože by ho jinak vypnuli. Je tu však malá naděje, jakmile se stane prezidentem, bude nezávillý a bude mít globalistické struktury na háku.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I8051: neříkám že ne, ale není jediný kdo to čáká. To je prostě anitkampaň, Pavel taky hází špínu na Babiše, není to fér ani od jednoho.
Nahlásit

Proč z toho děláte takovou kovbojku? Dyť o nic nejde. Prezident je jen bezvýznamná figurka, která nemá na nic vliv. Proč se v médiích mobilizuje a bubnuje jako za války? Sami politologové a anylytici na ČT říkají, že prezident nemá na nic vliv.:) Takže ho vlastně ani volit nemusíme chodit. Je to takovej větší senátor.
Nahlásit

Alda29 (34/192/90)
Pavel taky hází špínu na Babiše, není to fér ani od jednoho
--------------
Uved prosim jedinou spinu, kterou kdy PP nebo jiny kandidat na adresu AB rekl a nebyla to pravda. Fakt se na ni tesim ... :-)
Pavel taky hází špínu na Babiše, není to fér ani od jednoho
--------------
Uved prosim jedinou spinu, kterou kdy PP nebo jiny kandidat na adresu AB rekl a nebyla to pravda. Fakt se na ni tesim ... :-)
Nahlásit

Delame z toho tatrmane kovbojku proto, protoze nechceme mit zm*da na Hrade. Jeho moznosti uz nejsou tak podstatny :-)
Nahlásit

I8051: tak ona to může být pravda, ale kampaň by se měla dělat tak, že budu vyzdvihovat svoje plusy a ne říkat, jak ten druhej stojí za houby.
Nahlásit

Doslova dneska se Pavel vyjádřil proti vojně i proti zapojení ČR do Ukrajinsko-Ruske války...
Naopak Babiš dnes po třetí zopakoval, že chce aby se NATO s ním v čele do války zapojilo...ze začátku samozřejmě diplomaticky povídáním
Takže spíš čekám že vojnu by rád obnovil Babiš, jelikož Pavel na to už jednou odpověděl že jde sice o zodpovědnost, vůdči své zemi...ale že na to už nejsou lidé stavení, proto to ani nepodporuje
Naopak Babiš dnes po třetí zopakoval, že chce aby se NATO s ním v čele do války zapojilo...ze začátku samozřejmě diplomaticky povídáním
Takže spíš čekám že vojnu by rád obnovil Babiš, jelikož Pavel na to už jednou odpověděl že jde sice o zodpovědnost, vůdči své zemi...ale že na to už nejsou lidé stavení, proto to ani nepodporuje
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Presne Aldo, to delaji ale vsichni krome Babise :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Kady: tak já měl jasno i v 1. kolem a měnit to nebudu. PP zkátka bude prezident. Snad po 30 letech konečně normální xD Do pralamentních voleb zbývají 2 roky a něco, kdo ví, co do té doby bude.
Nahlásit

Maďarsko - Burešův vzor: https://ct24.ceskatelevize.cz/…ohonne-hmoty
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Babiš je neuvěřitelný hňup a má to spočítáno,že nevyhraje,naštěstí pro náš český a moravský sídelní Hrad!Stačil jeden slovák,Husák na Hradě,jo!!!!!!!???????Kdysi za totáče!!Čech nikdy nebude na bratislavském hradě!To by slováci " neukočírovali",ikdyž já je mám moc rád!
Nahlásit

Kéž by Andrej vyhrál , doteď generála nikdo neznal je dohozen Fialou
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Pro feryska, který má údajně matu***u: https://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_Pavel
Nahlásit

Dnes jsem jel autobusem a byl tam nějaký chlápek, který říkal, že mu na vojně velel - cituju: "Otec toho zkur*ysyna, který kandiduje na prezidenta.".
Nahlásit

On je fakt ještě někdo tak blbej, že za půl roku nedokáže pochopit, že vládním kandidát na prezidenta, měl být senátor Vystrčil...ten to ale odmítl, tak SPOLU podpořilo kandidáty, kteří už měli ohlášenou kandidaturu a sbírali hlasy voličů
Nahlásit

Babiš použil nesprávné slovo, Pavel okupační vojska nevítal (i když jako pionýr jistě i to mohl), on vpád okupačních vojsk schvaloval.
https://echo24.cz/…i-komunismus
Protikomunistickou vládní pětikolkou by takový člověk měl být označený jako kolaborant s komunistickou stranou, a ne jako člověk, kterému tahle vláda nadržuje.
https://echo24.cz/…i-komunismus
Protikomunistickou vládní pětikolkou by takový člověk měl být označený jako kolaborant s komunistickou stranou, a ne jako člověk, kterému tahle vláda nadržuje.
Nahlásit

Dobře, takže tvou logikou by měl být Andrej Babiš označen též za kolaboranta
Nahlásit

Kady (24/-/-) NOVÉ
Tak jasně, že jo. Jenže proč kolaborantství u Babiše pětikolce vadí a u Pavla jim to nevadí? Nebo snad ta šílená nenávist k Babišovi přebila tu jejich nenávist ke komunistům obecně?
Tak jasně, že jo. Jenže proč kolaborantství u Babiše pětikolce vadí a u Pavla jim to nevadí? Nebo snad ta šílená nenávist k Babišovi přebila tu jejich nenávist ke komunistům obecně?
Nahlásit

Pánové ne v každé vesnici volí Babiše. A IQ nezáleží jestli je někdo z města a nebo vesnice. B***i se najdou všude
A když jsem koukal na výsledky 1 kola v okrese praha- východ tak na vesnici z 99% vyhrál Pavel a to velkým rozdílem. Někde 51- 58%
A když jsem koukal na výsledky 1 kola v okrese praha- východ tak na vesnici z 99% vyhrál Pavel a to velkým rozdílem. Někde 51- 58%
Nahlásit

Starý Procházko, a to je důvod proč volím Babiše - kvůli takovým jako jsi ty.
Nahlásit

Upozornění:Nick primosigh-je to mentálně zaostaly psychicky nemocný magor, neberte ho vážně
Nahlásit

Oklad (29/177/69)
Tvl pochopím argumenty voličů Pavla i Babiše... Ale vy jste s tou vaší diktaturou, pětikolkou, zlým Bruselem apod úplně trapní...
Mimochodem kdokoliv kdo je realista, ten ví že je Babiš bez šance po výroku o tom, že by nepomohl napadenému Polsku.
Tak už to, že do toho taháš národnost ukazuje, že jsi hňup, klidně tam může být i Tatar, když bude kopat za nás, obyč. lidi.
Tvl pochopím argumenty voličů Pavla i Babiše... Ale vy jste s tou vaší diktaturou, pětikolkou, zlým Bruselem apod úplně trapní...
Mimochodem kdokoliv kdo je realista, ten ví že je Babiš bez šance po výroku o tom, že by nepomohl napadenému Polsku.
Tak už to, že do toho taháš národnost ukazuje, že jsi hňup, klidně tam může být i Tatar, když bude kopat za nás, obyč. lidi.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonym z toho co jsi tady ukázal můžu s plným sebevědomím ti říct že jsi jedinec s nízky IQ.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

On-line Arxon (25/175/63) NOVÉ
Anonym z toho co jsi tady ukázal můžu s plným sebevědomím ti říct že jsi jedinec s nízky IQ.
Tak z tvého příspěvku čtu, že tvá výtka Anonymovi je od někoho, kdo to IQ nemá naprosto žádné :)
Tak z tvého příspěvku čtu, že tvá výtka Anonymovi je od někoho, kdo to IQ nemá naprosto žádné :)
Nahlásit

Jop 1H1 a jsem na to hrdý. :) A starče zační přemýšlet nad duchodem jseš na tohle moc starej. XD a přestan obtěžovat mladý zadaný a totalně vypatlaný bez IQ kluky jako ja díky.
Nahlásit

No, to vždycky řekne někdo, kdo dělá poslušnou čubu vozíčkáři a nechá se nabízet všem okolo xDDDDDD
Nahlásit

On-line 1H1 (72/-/-) NOVÉ
Arxon (25/175/63) NOVÉ
tak jsem chtěl reagovat, ale Rakosnicek69 to napsal na 1* :D
Mimochodem opravdu jsi takový bezmozek, že si myslíš, že by o takového hrdého hňupa jako jsi ty, měl někdo zájem???
Arxon (25/175/63) NOVÉ
tak jsem chtěl reagovat, ale Rakosnicek69 to napsal na 1* :D
Mimochodem opravdu jsi takový bezmozek, že si myslíš, že by o takového hrdého hňupa jako jsi ty, měl někdo zájem???
Nahlásit

Nova_totalita (
jen mne překvapuje, že jsi tak naivní a doufal jsi v něco jiného, zkus být realista. Pávek byl nejen kandidátem vlády, ale potažmo i EU a USA.
jen mne překvapuje, že jsi tak naivní a doufal jsi v něco jiného, zkus být realista. Pávek byl nejen kandidátem vlády, ale potažmo i EU a USA.
Nahlásit

1H1 Jsem registrovanej 6 let a osm let ve vztahu XD vy tu brečíte ne ja XD
Nahlásit

Babiš vítězem voleb!
14. 01. 2023 v 14:34Off-line Anonym
Andrej je prostě frajer:-)
xxx
jj, je to frajer :P
14. 01. 2023 v 14:34Off-line Anonym
Andrej je prostě frajer:-)
xxx
jj, je to frajer :P
Nahlásit

Tak jako spravny frajer doufam potahne do ***u i s mimoradne schopnym Strejdou Bobkem ... : -)
Nahlásit

Ne, vsadil jsem Jezino na generala tak sikovne, ze mi to zaplati tento vylet a jeste mi zbyde na zvejkacky. To jsem moh vzit i supervajzra ... :-)
Nahlásit

A teď fšici umřete, zejtra se mobilizuje a první pudou dezoláti :P
Nahlásit

Mobilizoval bych jenom ty, kdo volili generála. Byla to jen jejich volba.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tys ho doted Jezino nevzal ani na limcu, kolenovrte :-)
Nahlásit

Tys ho doted Jezino nevzal ani na limcu, kolenovrte :-)
Nahlásit

Amatére íčko. To když jsem sázel já na mistrovství světa, tak mi to zaplatilo tak dvě ty tvoje lodě. Tommen měl na live sázky mimořádnej čuch.
Nahlásit

Takže tu máme Novou Totalitu, založenou před 11 hodinami (v tuto chvíli). Zajímá mě, komu z vás to patří. :D
Nahlásit

No rozhodně nová totalita rozumu moc nepobrala a můžu se jí jen smát :)))
Nahlásit

Nova_totalita: To myslíš ty trollí farmy, kdy jeden čověk píše z několika profilů?
Nahlásit

Jinak k výsledkům:
Cca 400 tisíc voličů Miloše Zemana (2 853 390 hlasů) Babiše nevolilo (2 400 271 hlasů). Pavel má nejsilnější mandát (3 358 926 hlasů).
Není to prohra Babiše, je to prohra Babiše? Obrázek si udělejte sami :)
Cca 400 tisíc voličů Miloše Zemana (2 853 390 hlasů) Babiše nevolilo (2 400 271 hlasů). Pavel má nejsilnější mandát (3 358 926 hlasů).
Není to prohra Babiše, je to prohra Babiše? Obrázek si udělejte sami :)

Richard - taky jsem si všiml že nová totalita je jeden z nicku zdejšího uživatele, který si navzájem i dává plusové body ,no prostě ukázkový trotl :)
Nahlásit

Nova_totalita (33/-/-)
@Richard33 (43/185/93)
Jo, kdo má jiný názor než ty, je trollí farma. Trolllí farma je i Michael Kocáb, kterému píšou fanatici tvého střihu, že je ruský šváb. Páč si dovolil nevolit rozvědčíka Pávka a nevolil nikoho. Tomu Kocábovi, kterému bolševici bránili v hraní před 89. roce a který odsud vyprovodil sovětská vojska po pádu železné opony.
Buď jste zešíleli, nebo druhé vysvětlení - jste hloupí. Nebo ještě pravděpodobnější kombinace obojího.
Dej sem odkaz kde nadávají Kocábovi do ruských švábů. To bych si opravdu chtěl přečíst a zasmát se hlouposti Pavlových voličů.
@Richard33 (43/185/93)
Jo, kdo má jiný názor než ty, je trollí farma. Trolllí farma je i Michael Kocáb, kterému píšou fanatici tvého střihu, že je ruský šváb. Páč si dovolil nevolit rozvědčíka Pávka a nevolil nikoho. Tomu Kocábovi, kterému bolševici bránili v hraní před 89. roce a který odsud vyprovodil sovětská vojska po pádu železné opony.
Buď jste zešíleli, nebo druhé vysvětlení - jste hloupí. Nebo ještě pravděpodobnější kombinace obojího.
Dej sem odkaz kde nadávají Kocábovi do ruských švábů. To bych si opravdu chtěl přečíst a zasmát se hlouposti Pavlových voličů.
Nahlásit

Já extrémista co se nezajímá o politiku nemluví o ni ani sem v životě nevolil a pouze komentuji tvoje Extremistické chování a vyjadřování ale jinak v pohodě Totalito. I podle tvého jména si protiřečíš.

A nebo tady mluví závist co? V 25 registrovaný štastně s manželem.3 Roky uspěšné grafického podnikání. Práci a čas si zařizuji sam a dělám sám na sebe. Začínám mít pocit že ty už si mi psal ale dostal jsi takové kopačky že teď si musíš léčit ego na všech tady. Jinak čekám na tvoje důkazy hochu. :)

Tak ono je prohra a prohra.... On se sice nestal prezidentem ale pořád je to miliardář kterej si může utěšit ego tak že to dotáhl na premiéra za svoje.
Ale jako rozdíl mazec, myslím že lid promluvil jasně. Kdyby to bylo těsný je to sporad**ký.
Ale byl bych opatrnej s tím jak teď bude vše super, bude velký hovno, mít bude ten kdo se dokáže postarat a to bude za babiše i fialy (pavla) stejný.
Ale jako rozdíl mazec, myslím že lid promluvil jasně. Kdyby to bylo těsný je to sporad**ký.
Ale byl bych opatrnej s tím jak teď bude vše super, bude velký hovno, mít bude ten kdo se dokáže postarat a to bude za babiše i fialy (pavla) stejný.
Nahlásit

"...že to dotáhl na premiéra za svoje"? Asi myslíš za naše ^^
Jinak se tady nad debatou některých docela ztrácím. Zřejmě někdo maže komentáře.
Jinak se tady nad debatou některých docela ztrácím. Zřejmě někdo maže komentáře.
Nahlásit

Za jaký naše? Já sem teda nikomu nic neposílal
Nahlásit

No ty se radši nevyjadřuj.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

"Za naše" si zaplatil minim. kampaň na prezidenta, neb tu mu platilo přece (po)hnutí ANO, které dostává jako parlamentní strana peníze od státu a ten je má... správně, z našich daní.
Nahlásit

A Havlovi to dával kdo? Že by mimo jiné i podnikatelé a ti to mají odkud? Správně z vašich výplat tak v čem je rozdíl?
Nahlásit

Zajímavé, když tohle napíše podnikatel...
A mmch., nějak mi uniká souvislost s Havlem, který nejenže (po krátkém OF) v žádné straně, která by ho financovala nebyl, ale jeho "kampaň" nefinancovali ani žádní podnikatelé ani nikdo, neb v té době přímá volba prezidenta ještě co? Nebyla a tím pádem ani žádné kampaně.
Kopeš kolem sebe nožkama a pálíš slepýma, mladej :o)
A mmch., nějak mi uniká souvislost s Havlem, který nejenže (po krátkém OF) v žádné straně, která by ho financovala nebyl, ale jeho "kampaň" nefinancovali ani žádní podnikatelé ani nikdo, neb v té době přímá volba prezidenta ještě co? Nebyla a tím pádem ani žádné kampaně.
Kopeš kolem sebe nožkama a pálíš slepýma, mladej :o)
Nahlásit

Co je na tom zajímavýho ať už to napíše kdokoliv?
Tommy já si myslím že většina pochopila že tím Havlem mám na mysli Pavla. Havel se mu říká protože je to stejná loutka
Tommy já si myslím že většina pochopila že tím Havlem mám na mysli Pavla. Havel se mu říká protože je to stejná loutka
Nahlásit

Všichni prosím nadzvednout, někdo stojí bombovi na vedení.
Nahlásit

Zato ten slepenec během jedinýho roku udělal stejnej dluh jako Babiš za 8 let to je úspěch že?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Sice neudélal ale co sem pleteš 5K? Pávek není ani členem jejich strany, ani mu kampaň neplatili atd. Nepapouškuj Bureše, dík.
Nahlásit

Já vás tady dobře sleduju, tak jsem zvědavej, co chytrýho zase vypadne z Koule atd.
Nahlásit

Dokazovat ti nic nemusím. Za pět let to budeš platit ty tak se ti třeba rozsvítí
Jak přesně podnikatelům škodil? Že museli platit daně? No to byla fakt hrůza abych pravdu řekl. A výsledky respektuju už jednou sem psal že zvedám kotvy tak se mě brzo zbavíte
Jak přesně podnikatelům škodil? Že museli platit daně? No to byla fakt hrůza abych pravdu řekl. A výsledky respektuju už jednou sem psal že zvedám kotvy tak se mě brzo zbavíte
Nahlásit

Bombo, zatím se tak nestalo. Stále čekám :)
Nahlásit

Před 7 minutamiOn-line TommyAngelo (18/-/-)
Lukrecius.01
Bohužel se zde ukazuje, co dokáže špatná výchova a nízké vzdělání. Obce, kde bylo nejvíce lidí se základním vzděláním, tak tam volili Babiše.
xxx
nj, každej inženýr je výkvět inteligence a moudrosti a etalon morálky... viz ing babiš kterej Měsíc považuje za planetu a před nedávnem tvrdil že nikdy nebude kandidovat na prezidenta :D
Lukrecius.01
Bohužel se zde ukazuje, co dokáže špatná výchova a nízké vzdělání. Obce, kde bylo nejvíce lidí se základním vzděláním, tak tam volili Babiše.
xxx
nj, každej inženýr je výkvět inteligence a moudrosti a etalon morálky... viz ing babiš kterej Měsíc považuje za planetu a před nedávnem tvrdil že nikdy nebude kandidovat na prezidenta :D
Nahlásit

Tommy to si musíš počkat už sem ti to psal a jestli se nemýlím tak už sem ty čísla jednou vypisoval
Nahlásit

Bombakul > "Jen čekej"
...HAF xddd
...HAF xddd
Nahlásit

Jak jste se na začátku bavili o tom, že lidé z vesnice mají průměrně menší IQ než ti z města, tak by ho měl někdo naměřit tady :D blížíte se k bodu mrazu.
Nahlásit

Tak babu dle statistik CSU volili volici hlavne nezamestnani, nevzdelani a s nekolika exekucemi. To jsou cista fakta. A taci se ovladaji skvele ... :-)
https://www.novinky.cz/…ich-40421478
https://www.novinky.cz/…ich-40421478
Nahlásit

Tak se přiznejte, kdo jste uposlechnuli Babišovu výzvu a vsadili jste všechny svý prachy na jeho jistou volební výhru s jistotou 12ti násobku?
Nahlásit

Pokud mám do něčeho investovat tak se pravděpodobnost úspěchu musí blížit sto procentům tak se věnuju jiným aktivitám než hazardu. Ten je pro blbce
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.