Vztah bez sexu

05. 04. 2023 v 17:56
Anonym

Vzdali by jste se ve vztahu s milovanou osobou sexu kdyby ta osoba byla asexuální?

Ano, ale o to by musela mít "lepší" jiné kvality, "větší plusko" někde jinde. Pokud by měla povahové rysy, které by mě opravdu přitahovaly, vzhled apod., tak asi ano, ale záleží na konkrétní osobě.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nu, nejdřív se z té osoby musí stát milovaná bytost…., takže pokud už vím dopředu, že osoba je asexuální, tak by se asi tou milovanou osobou nejspíš nestala.
Pokud, z nějakého jiného důvodu “já” bych už tedy záměrně nezačal vyhledávat asexuální osobu… protože sex v životě by pro mne postrádal význam.
Pokud, z nějakého jiného důvodu “já” bych už tedy záměrně nezačal vyhledávat asexuální osobu… protože sex v životě by pro mne postrádal význam.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mě ve vztahu stačí mazlení, takže ano :)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Protože třeba má dotyčný blok, nervy, prostě to z nějakých důvodů nejde.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je sice hezké Titan24…. jenže otázka zněla s milovanou osobou… takže né každý by si ten vztah začal… prostě né každý je připraven začít ten vztah s handicapem …
Pokud už do vztahu s někým co ten handicap má s tím a následkam budu počítat. Ale pokud se ten člověk najednou po určité době rozhodne v našem vztahu, tak to “může být” dost velký problém.
Pokud už do vztahu s někým co ten handicap má s tím a následkam budu počítat. Ale pokud se ten člověk najednou po určité době rozhodne v našem vztahu, tak to “může být” dost velký problém.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ve vztahu dvou lidí, by si měli umět tak nějak vyhovět ve všem, takže i v sexu. Samozřejmě v určitém věku, nebo ze zdravotních důvodů se může intenzita sexu změnit, ale život s asexuálem nebo naopak s hypersexuálem je většinou problémový, pokud se neřeší třeba nevěrou :-(
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jak píše R77 určitě bych si s ním nezačal. Ale když už sme spolu není to překážka. Taky už dlouhou dobu nesexujem a žiju a není to v žádném případě důvod k nevěře. Prostě počkám:)

Asexuál může mít sex...teda asi ne z donucení, nebo s někým cizím na potkání
ale nepotřebuje ho mít
rozdíl dost podstatnej.A nesejde na věku, bude to tak v 15 i třeba v 60 myslím
ale nepotřebuje ho mít
rozdíl dost podstatnej.A nesejde na věku, bude to tak v 15 i třeba v 60 myslím
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Člověk se může vzdát mnoha věcí v životě, když už je zamilovaný, ale pokud zamilovaný není, a potom vztahu vysloveně neprahne, tak tam ochota se vzdát spousta věcí prostě relativně není.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.