Vztah s Romem
18. 04. 2023 v 16:56 Anonym
Ahoj chci se zeptat šli by jste do vztahu s Romem, který by byl vzdělaný, pracující, slušný a velmi inteligentní.
Upřímně nechápu, proč tam píšeš "který by byl vzdělaný, pracující, slušný a velmi inteligentní."
To je snad jasné u všech lidí bez ohledu na rasu či etnikum.
Myslíš si, že by tady někdo chodil s "gadžem" který je nevzdělaný, nepracuje, neslušný a i***t?
To je snad jasné u všech lidí bez ohledu na rasu či etnikum.
Myslíš si, že by tady někdo chodil s "gadžem" který je nevzdělaný, nepracuje, neslušný a i***t?
Souhlasím - 17 • Nesouhlasím
Nahlásit
Skoda, ze vzdelany a inteligentni nejsi ty "by jste" anonyme ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
18. 04. 2023 v 17:18 Anonym
MarSky bylo to myšleno, tak že většinou, si každý o Romech myslí jen to špatné a hází je do jednoho pytle a většinou mají problém si najít někoho na vztah. v cca v 80% nechce mít Čech vztah s Romem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ano já vím, co si myslí většina Čechů. A ty jsi svým příspěvkem ukázal, že se spíše řadíš mezi tyto lidi.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
A nějaký takový existuje? :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit
Ale ten bude někde pod pečlivým dohledem jakožto jediný exemplář svého druhu ne? :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Vzdělaný, pracující, slušný a velmi inteligentní Rom. To je něco jako paní Columbová. Furt se o ní mluví, ale ještě ji nikdo nikdy neviděl.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Anonyme, já si nechám nejprve předložit rodné listy 4 generací, vezmu si reference - zajímají mě hlavně majetkové poměry a společenské postavení a na základě toho se vždy rozhoduji.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jenom 4? :O Páni. Ty jsi hazardér :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ve vztahu s Cikánem hrozí, že v některých rodinách mohou a nemusí dodržovat zásady podobné islámu. Další věc je, že některé cikánské rodiny nesnášejí homosexualitu, takže ani vztah s některými Cikány není možný. To je můj jen takový neověřený názor.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Jistě! A ještě koťatům ukusují hlavy a volí ANO! :D Co se tady člověk nedozví :D
Nahlásit
"Neznamená to, že když Rom nemá žádnou školu, že je nevzdělaný"
Zajímavá úvaha. Když někdo nemá žádnou školu, tak kde by to vzdělání asi tak vzal?
Zajímavá úvaha. Když někdo nemá žádnou školu, tak kde by to vzdělání asi tak vzal?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Pokud by se takový našel, není problém, ale zatím jsem takového nepotkal. A to už jsem viděl hada honit, koně blejt, mluvil jsem s poctivými politiky, ulovil jednorožce i dvourožce a v hučící kládě jsem měnil ložiska.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A nechcete se napřed zeptat, jestli by romovi gayovi nevadilo chodit s bělochem? :D já kdybysem byl rom, tak bysem s gadžama nechodil, byl bysem hrdým romem a nazýval bysem se bysem se cikánem a ne romem a kdyby mi řekl běloch cikáne tak bysem ho nakopal břitvou :P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
TommenBaratheon (19/174/74) NOVÉ
a slyšel jsi už někdy o samostudiu? Nebo jsi vždy jen papouškoval pí učitelku?:)
a slyšel jsi už někdy o samostudiu? Nebo jsi vždy jen papouškoval pí učitelku?:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Asi takhle. Generál tuhle pozval nějaký romský studenty na Pražskej hrad. Cikán co dokázal dokončit střední nebo dokonce vysokou školu je asi něco tak výjimečnýho a pozoruhodnýho, že to musel vidět na vlastní oči. Akorát škoda, že podle těch fotek jich asi moc nenašli a museli tam nahnat i cikánskou kapelu a půlku hradní ochranky, aby tu malou místnost zaplnili aspoň z půlky.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jo tak, prej samostudium. Tatrmane, ty fakt věříš tomu, že někdo, kdo neměl mentální kapacitu ani na to, aby dokončil základku, si po večerech čte Vergilia v originále?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Kamoš skončil základku asi v 5 třídě cca v 15 letech a blbej neni :D
Nahlásit
Tommen
a proč by ne? Když to mohl dělat i skladník ve šroubárně...:)
hele inteligence není o množství diplomů z Plzně.
a proč by ne? Když to mohl dělat i skladník ve šroubárně...:)
hele inteligence není o množství diplomů z Plzně.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ten muj známej nenapíše slovo bez hrubky, ale když mluví tak nic nepoznáš a má pozoruhodný přehled o historii a umí analyzovat a dávat si věci do kontextu, narozdíl od některých místních studentíků :D jo a neni rom, soryjako :D
Nahlásit
No, nevím. Co jsem měl tu čest poznat lidi s nedokončenou ZŠ, tak je to na nich poznat hned, co otevřou hubu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Zklamu tě, ale nic takovýho neuvidíš. Já mám přes den na práci smysluplnější věci než šaškovat na Václaváku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jakožto míšenec, poje*aná křižovatka... Řeknu toto, znám obě strany, jak se nazývate "gadžema" a "cigánama" pro mě celkem bulls**t :D ale když tak, znám romy co makají, a živý rodinu, jde s nima pokecat atd... Znám i "gadže" (fakt p**ovina toto řikat, připadám si jak degeš.protože jsem taky bílej lol) který nemakaj, jsou to kkti apod... :d obě "strany " (starwars xd) maj dobrý lidi a i špatný lidi :D tudíž bych to ukončil tak že buď si mega zaujatej a nebyl bys s romem i když je ve všem nadprůměr a nebo bys snim byl :D
Nahlásit
To melo myslenku Foxi ... :-)
Nahlásit
Tak tady zase někdo má poslední dobou potřebu hrotit debaty o cikánech :D
Na jednu stranu možná ok - proč pořád dokola omílat drahý potraviny, bídu a různé druhy rusů, ale už tu párkrát v poslední době cikánský téma bylo takže celkem vyčerpaný.
Na jednu stranu možná ok - proč pořád dokola omílat drahý potraviny, bídu a různé druhy rusů, ale už tu párkrát v poslední době cikánský téma bylo takže celkem vyčerpaný.
Nahlásit
Možná krade víc romů než bílých gádžů v poměru na počet obyvatel, ale když už krade nějakej bílej tak pokud to neni drobnej grázlík co krade v práci hajzlpapír a když má to slavný vzdělání tak obvykle neni troškař a dělá to vychcaně takže se na to kolikrát nepřijde a taky bílý kradou někteří fakt ve velkým takže kolikrát jeden bílej nakrade víc než celej chánov a jirkov dohromady :D viz ty fabriky rozkradený bílýma ředitelama těsně po sametu nebo rozkradený dotace a tunely blanka apod... :D
Nahlásit
Na Blanku nam nesahej ... :-)
Nahlásit
Až se blanka protrhne tak budete fňukat :P
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Petrhor005 (101/-/-)
A co to na věci mění?
A co to na věci mění?
Nahlásit
Já ani žádné neznám...takže nevím, asi ne...
prý u nich je jiný jazyk, trochu jako slovenština- a s tou mám problém...
viz to Kovyho video o jeho příteli...takže spoléhat se na anglinu a pořád?
A taky prý většina na vejšku ani nejde, takže pokec o škole bez šance...:-(
Btw kámoška je ze žižkova a jednou kecala, že je Romka, ale mě by takovej podvod vadil. Není ani chudá, ani z hodně dětí...a tu řeč taky nemůže znát...
umí jen rusky kvůli mámě Rusce / to je taky děs, já bych se to nenaučil.../ a to by jí nepomohlo...
prý u nich je jiný jazyk, trochu jako slovenština- a s tou mám problém...
viz to Kovyho video o jeho příteli...takže spoléhat se na anglinu a pořád?
A taky prý většina na vejšku ani nejde, takže pokec o škole bez šance...:-(
Btw kámoška je ze žižkova a jednou kecala, že je Romka, ale mě by takovej podvod vadil. Není ani chudá, ani z hodně dětí...a tu řeč taky nemůže znát...
umí jen rusky kvůli mámě Rusce / to je taky děs, já bych se to nenaučil.../ a to by jí nepomohlo...
Servus, romaňi čhib hiňi phari.... nojo, skoro jako slovenština :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
19. 04. 2023 v 12:54 Anonym
Nikoho nediskriminuji. Toto téma jsem zde vložil, protože mě moc zajímá názor majo***y. Příspěvek byl směřovaný k mé osobě. Jsem Rom, pracující, vzdělaný, slušně vychovaný a poctivý s celkem dobrými majetkovými poměry a jsem i ze slušné rodiny. Jen už dlouho se peru s tím, že v 85% procentech má většina kluků problém něco mít s Romem myslím vztah. Na různých seznamkám atd... když pošlu foto, tak jdu hned do bloku aniž by mě ten člověk poznal aniž by mě hned odsoudil jen na základě národnosti. A když nejdu do bloku, tak ano popíše si někdo se mnou, ale upřímně mi napíšou, že by nikdy nebyly ve vztahu s Romem. Tak mě zajímalo co je příčinou a proč tomu, tak je. Proč člověk člověka hned odsoudí aniž by se ho snažil prvně poznat. Proč člověk člověka odsoudí jen na základě národnosti a barvy pleti.
Nahlásit
No vidíš, já jsem byl neslušný, nevzdělaný, nepracující, a vegetil jsem na skvotu v opuštěným autobazaru s romskýma kamarádama kteří tam vařili pernik a jednim baronem kterýmu sme řikali baronka nebo jiřina a jednou studentkou z prahy která šlapala za teskem chodnik, z 80 procent byli všichni gayové a nikdy jsem neměl víc chlapů než tehdy když jsem byl na okraji společnosti :D
Nahlásit
@MarSky: špatný odhad, MarSky :D:D
xxx
Před 19 hodinamiOff-line Anonym
MarSky bylo to myšleno, tak že většinou, si každý o Romech myslí jen to špatné....
Souhlasím • Nesouhlasím - 2 Nahlásit
Před 19 hodinamiOn-line MarSky (31/169/85)
Ano já vím, co si myslí většina Čechů. A ty jsi svým příspěvkem ukázal, že se spíše řadíš mezi tyto lidi.
Souhlasím - 5 • NesouhlasímNahlásit
Před 11 minutamiOff-line Anonym
.... Jsem Rom....
xxx
Před 19 hodinamiOff-line Anonym
MarSky bylo to myšleno, tak že většinou, si každý o Romech myslí jen to špatné....
Souhlasím • Nesouhlasím - 2 Nahlásit
Před 19 hodinamiOn-line MarSky (31/169/85)
Souhlasím - 5 • NesouhlasímNahlásit
Před 11 minutamiOff-line Anonym
.... Jsem Rom....
Nahlásit
Rozhodně špatný odhad.
I přesto musíte uznat, že terč hodně kličkoval :D
I přesto musíte uznat, že terč hodně kličkoval :D
Nahlásit
Terč jo? no vida, už to z tebe leze, ty náš malý adolfe... (dělám si p***l :D) :D:D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
To není problém, milej anonyme, nýbrž zkušenost. Za to můžeš poděkovat svým soukmenovcům, kteří ti dělají ostudu.
A co vlastně vy pracující, vzdělaní, slušně vychovaní a poctiví děláte pro to, aby vám ten zbytek nek***il reputaci? Nic.
A co vlastně vy pracující, vzdělaní, slušně vychovaní a poctiví děláte pro to, aby vám ten zbytek nek***il reputaci? Nic.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
A zkoušíš třeba černochy, asiaty nebo jiný strašidla?
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Aji kdyby měl rom 4 tituly před jménem a dva za jménem a číhal na slepce u přechodu aby je bezpečně převedl přes silnici, tak většina bílých gádžů na podpoře zabalených do ruský nebo jiný vlajky vyřvávajících hymnu na náměstích ho stejně nikdy nevezme jako rovnýho a furt si pojedou svoje... a nebude patřit nikam, pro romáky bude cikán co si hraje na gadže - odpadlík a pro bělouše bude cikán co si hraje na bílýho :D btw vim o čem mluvim, toto mi řikala kdysi sylvie, romačka se kterou sem chodil než sem si uvědomil že mi na té romce vadí jistá nepřekonatelná okolnost hraničící s odporem - neměla p**o :D
Nahlásit
Bussterx a proč sis nenašel romáka? Ti mívaj docela velký.
Nahlásit
Jo? a kolik si jich měl že to tak víš? :D to je stejná blbbost jako to klišé že černoši maj velký ptáky... :D někteří jo, někteří ne, stejně jak bílý... největší ptáky co sem viděl měli dva bílí kluci co byli o půl hlavy menší než já :D... ale teda z jinech živočišnejjch druhů byl v sexu nejlepší jeden vietnamec kterýho jsem klofnul v brně v gibonu na jednorázovku, on dělal kuchaře ale z fleku by mohl bejt masér, ten znal nějaký erotogenní nervový zakončení nebo co :D a eště taky romská transka jedna byla dobrá, ta měla ale teda fakt solidní p**o a potvrzuje tim tu pověru s ptákama :D btw v tomto vlákně nepíšu nic novýho, toto všechno jsem tu už psal do poradny před 6 lety cca :D a ještě něco - mně na velikosti něčího ptáka nikdy nezáleželo, to teda fakt ne, preferuju hezkej zadek a xicht, pták nemusí mít metr :D
Nahlásit
Když jsme tak zlí a oškliví tak ať se všichni cikáni seberou a táhnou někam třeba do indie :D ...ale oni neodejdou protože tu sebranku živíme tak se jim tu líbí ikdyž gadža nesnáší.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
V indii maji Indiany ... :-)
Nahlásit
A proč by sem předsudky nepatřily jenom proto že sme teplí? gajové taky mají právo na předsudky, nechceš snad gajům toto právo upírat? -_-
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Petrhorovi uz zrejme nekdo vrazil to kango do kebule ... :-)
Nahlásit
Teplej a ještě k tomu buzik? Neslýchané:)
Nahlásit
Co je to smíšený? a hlavě žádná LGBT..Q++ komunita reálně neexistuje. Je to jen smyšlenej název pro něco imaginárního.
Žádný společný zájmy tady nejsou.
Žádný společný zájmy tady nejsou.
Nahlásit
Zbytečnej dotaz, nikdo takovej neexistuje.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.