Co mladí poslouchají?

Já mám nejradši Evu a Vaška - bílá orchidej
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já jsem vysazený na metal a rock. Hudební skupiny co poslouchám jsou třeba Saltatio Mortis, Sabaton, Powerwolf, Amaranthe, poslední dobou D'Artagnan a Feuerschwanz... No je toho hodně. :-D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Anime opening s hard phonkem.do.fitka, něco jako humble river pak, nebo spanish rap,.pochybuju že jsem ti dal dobrej nápad xd pak kill dyll třeba xd
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Na to se nejlíp zeptej lidí na škole. Nápovědou můžou být příčky nejhranější hudby na Spotify.
V tomhle věku lidi (nebo mi to aspoň vždycky tak přišlo) poslouchají jen to, co je nejpopulárnější. Naprosté minimum bude znát věci jako math rock, drones nebo ambientní rock.
V tomhle věku lidi (nebo mi to aspoň vždycky tak přišlo) poslouchají jen to, co je nejpopulárnější. Naprosté minimum bude znát věci jako math rock, drones nebo ambientní rock.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

3 nepochopili, že se ptá kluků do 19 let mladých, 1 to pochopil a jeden také nad limit je na to upozornil.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Rakosnicek69 (21/186/82)
3 nepohopili, že se ptá kluků do 19 let mladých
+
boy12347 (17/169/57)
Zdar, dotaz především pro mladý do 19 let...
------------
Vazne? Co to "predevsim"? Nic? :-)
3 nepohopili, že se ptá kluků do 19 let mladých
+
boy12347 (17/169/57)
Zdar, dotaz především pro mladý do 19 let...
------------
Vazne? Co to "predevsim"? Nic? :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Mladý do 19 mají poslouchat rodiče :D
Není úplně pravda, že poslouchají jen to nejhranější, děcka přebírají hudební vkus rodičů, pokud se alespoň občas hudba doma pouští. Takže i cucáci znají Nirvánu :)
Feuerschwanz? To si musím poslechnout, v překladu je to ohnivý č***k, nemýlím-li se, na party by to mohlo být přínosem :)
Není úplně pravda, že poslouchají jen to nejhranější, děcka přebírají hudební vkus rodičů, pokud se alespoň občas hudba doma pouští. Takže i cucáci znají Nirvánu :)
Feuerschwanz? To si musím poslechnout, v překladu je to ohnivý č***k, nemýlím-li se, na party by to mohlo být přínosem :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Sice jsem 34-letej elektronkovej analog fosil, ale 20-letý kolega poslouchá hardstyle. Hlavně různé remixy. Sefa & Ivex a tak. Mě se to líbí taky.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Osobně poslouchám rádio stejně jako většina lidí co znám. Takže hraj si co chceš a určitě neurazíš
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Panskrt: Nirvana je populární. Jsou kapely, které zná 150 lidí v Praze, a pochybuju, že se zrovna budou vyskytovat lidi do 19 v téhle skupině.
A že děcka přebírají vkus rodičů? U mně to tak nefungovalo. Táta poslouchá metal, já metal nemůžu ani vystát. Pro mě to je pořád hudba, ze které krvácí uši, obrazně i doslovně.
A že děcka přebírají vkus rodičů? U mně to tak nefungovalo. Táta poslouchá metal, já metal nemůžu ani vystát. Pro mě to je pořád hudba, ze které krvácí uši, obrazně i doslovně.
Nahlásit

I: nebud takovej cita, k metalu se musi dozrat ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Invictus, tak nejsi všichni, na tohle někdo dělal dokonce studii, a třeba u mých neteří to platí, ale mají mne rády, možná je pes zakopán v tom

Tak kolega má čtyři fakany, jeden z nich se potatil a hraje banjo a country, druhej hraje klasiku a akordeon, třetí hraje hard rock a bicí a čtvrtej je levej ten jen posluchá pop a nějaký moderní sračky.... Nejstaršímu je 20.... takže otázka mimo mísu...my třeba děláme retro disko a přijdou tam i mladý a docela dost...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ceskej a americkej rap, z 90% lidi co znam by reklo tohle ;)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ceskej a americkej rap, z 90% lidi co znam by reklo tohle ;)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Panskrt: Já jsem nepsal, že já jsem všichni. Velmi důrazně tam je napsáno, dokonce v samostatné větě, že u mně to tak nefungovalo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Takže i cucáci znají Nirvánu :)
- znát ji asi znají, ale nechcete mi doufám říct, že současní -náctiletí poslouchají muziku, která letěla před 30 lety, že ne?
- znát ji asi znají, ale nechcete mi doufám říct, že současní -náctiletí poslouchají muziku, která letěla před 30 lety, že ne?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ano, normalni nactileti poslouchaji i Nirvanu. Nacttilete buzny ale ne ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

I8051 (52/184/97)
Boy se ptal do 19 let !!!! Na názor nějaké staré tlustice jistě není zvědavej... :-)
Boy se ptal do 19 let !!!! Na názor nějaké staré tlustice jistě není zvědavej... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pugh: musí být přece spousta skvělé současné muziky...
Nahlásit

Power: Tak ty jsi taky mimo dotazovanou skupinu, tak o 20 let.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Dneska jsem se tak náhodou zeptal, protože to co vím že poslouchají tak prostě jako live kapelu neseženeme. A potřebujeme nějak zaujmout aby přišli a zaplatili minimální vstup protože půjčit si na takovou akci bedny není levná věc. Ve většině případů padli Morčata na útěku, což nevím jestli projde přes vedení, na druhou stranu proč ne. Pak se nabízí externí prostor mimo školu což je taky reálný. Budeme dělat taky anketu na školním IG aby jsme věděli přímo od lidí ve škole. Děláme taky akce, v kulturácích, máme 4 rapery a potom DJ co hraje všechno na přání, problém je že nechceme DJ. Chceme to pojmout jako koncert 2 kapel.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Morcata bych rekl, ze neprojdou, ta neprosla ani na festaku nasi obce :-) Pokud mas slusnej rozpocet, tak dobry kapely nejsou problem, pokud jste na drobnych tisicich, tak leda nejaky kapely, co hrajou covery :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.