Rozešli byste se?

Tvl cože? o.O
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Asi....bych to uklidil? Nebo jestli v tom chceš pak spát...proti gustu, víš co
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Může se to stát každému, takže pokud ho miluješ tak bych to neřešil a když ne, tak prostě co bylo bylo a jde se dál
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vždyť jde o hovno. Prostě ho nauč, jak se vyplachovat.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je tak, když se kluk vysere na výplach. No asi bych se z toho neposral, uklidilo by se to a on by se snad ze své chyby pro příště poučil :s)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Urcite, co taky s posrankem, vid? A poprej mu, at si najde normalnejsiho kluka ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pugh - souhlasím s tebou
Jen bych dodal že záleží i proč se pokadil,pokud byl špatně vyčištěn tak je to nemilé, ale muže se stát
Druhá možnost je, že měl střevní potíže, které se dostavily náhle po nějakém jídle, ale stalo se to v nevhodné době. I to se muže stát každému a on měl smulu,Mže se to stalo při sexu.
Mě se ne při sexu stalo něco podobného po vlašským salátu asi nebyl nejčerstvější a než jsem doběhl že zahrady tak sem měl plné kalhoty
Takže pokud se máte rádi tak bych to rozchodem neřešil
Jen bych dodal že záleží i proč se pokadil,pokud byl špatně vyčištěn tak je to nemilé, ale muže se stát
Druhá možnost je, že měl střevní potíže, které se dostavily náhle po nějakém jídle, ale stalo se to v nevhodné době. I to se muže stát každému a on měl smulu,Mže se to stalo při sexu.
Mě se ne při sexu stalo něco podobného po vlašským salátu asi nebyl nejčerstvější a než jsem doběhl že zahrady tak sem měl plné kalhoty
Takže pokud se máte rádi tak bych to rozchodem neřešil
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ne. nerozešel. proč taky? akorát pokakánek je v naší rodině náš hafan. xxddd nejvíc mě sere, že sere na olejovanou dubovou podlahu, na který ty srajdy se pak nasáknou a jsou vidět. vynesl bych ho v zubech do pekla. hafana. miláčka! xxddd
Nahlásit

Tak to rozmatlej misto toho oleje vsude a mas to taky naolejovany. Nebo nahovneny vlastne. Ale zase dalsi bobek nebude uz videt. A to se vyplati ... :-)

Jako twl nevíš, co říkáš! naposledy ten malej zmetek se vykadil přede dveřma do chodby, já si troho nevšimnul a jak jsem otevřel ty dveře, tak jsem to tím křídlem rozmatlal v úhlu 90 stupňů. nebudu tě napínat, úplně jsem hořel xxddd a ten malej trouba se tvářil, že se ho to netýká. kkt malej :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Trampoty se psím výkalem :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Proste debata o hovne no ... :o)
Nahlásit

Co máte za plemeno? Abych měl představu o jak velkých hovnech tady mluvíme..
Nahlásit

Musíš si najít kluka, co nemá řítní otvor, takže se logicky nemůže pokadit, jeden takový tu donedávna byl :-)
Nahlásit

Freude: xxddd i malý howno udělá velkej smrad xd
Nahlásit

Zase malej pes se vejde do trouby, velkej ne ... :-)
Nahlásit

Velkej pes se vejde do velký trouby...
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No ale to uz je lepsi mit ty dva maly, druha pulka velkyho by musela zbytecne do mrazaku. Zatimco druhej malej muze zatim behat a tloustnout ... :-)
Nahlásit

Tak si pořiďte Univerzálního Ptakopyska, ten vydrží čerstvej i bez nožiček :)
Nahlásit

Nepoznám väčší dôkaz lásky ako nasratá kopa v posteli :))
Nahlásit

Stejně si myslím, že takhle vcelku se hodí víc na gril. Ačkoliv v troubě ho můžeš vyplnit třeba nějakou veverkou :)
Nahlásit

Pes plnený hrdzavým deprivantom, to už by len bola šmakota :))
Nahlásit

3/4 kilovej steak z krkovice, pečený brambory ve slupce s bylinkovým tvarohem s česnekem, pečený papriky a glazovanou mrkev. k tomu láhev těžkýho španělskýho vína. šlo by to? ;-)
Nahlásit

A to není náhodou ten anální orgasmus po kterým tady všichni tak touží?:)
Frederd**ku ty vždycky takhle mícháš nemíchatelný a i sebelepší věc znehodnotíš tím že tam naplácáš všechno co najdeš?
Frederd**ku ty vždycky takhle mícháš nemíchatelný a i sebelepší věc znehodnotíš tím že tam naplácáš všechno co najdeš?
Nahlásit

Bombo: jo? chceš mi radit kolem vaření, ty trubko? tak pojď! xxddd
Nahlásit

A já jsem si říkal, že jsem divnej, když po sexu mě tlak v zadku donutí na záchod a obvykle ze sebe vše prdnu:D ...ale tohle je úlet
Nahlásit

Radit ne jen se ptám:)
Nahlásit

Bombo: ale klidně ke mě doraž na žrádlo, myslím, že zažiješ něco mnohem většího, než obyčejnej orgasmus. ale i tak tě mám rád, draku xdd
Nahlásit

Stačilo by pouhý ano nebo ne. Na tvoje školy sem se fakt neptal:)
Nahlásit

A kvůli žrádlu fakt necestuju toho stejka zvládnu i já:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To ja klidne prijedu a muzu vzit i sousedy ... :)
Nahlásit

Nejlepší by bylo spíš veverku vyplnit stejkem se zeleninou a pak dozlatova rožnit.
Někdo prožívá orgasmus při vaření a jiný jen v posteli.
Někdo prožívá orgasmus při vaření a jiný jen v posteli.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonym: tak to je nepríjemná skúsenosť. Daj tomu čas, možno sa to znovu vyrieši a znovu ťa začne partner priťahovať aj po tomto incidente :)

No co, vyhlásíme Hnědý Poplach a hurá do sprchy a povlečení do pračky. Experimenty jsou občas celkem na hovno, ale p***l musí bejt!
Já to ale nevyhledávám, mě pusou a rukou stačí.
Já to ale nevyhledávám, mě pusou a rukou stačí.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.