Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Minoxidil vypadávání vlasů

10. 03. 2024 v 23:06Off-line Anonym
Ahoj padaj mi vlasy jakože hodně a nemám uplne plešatý ale jde mi dost vidět kůže... bohužel nic se s tím nedá dělat na pic...u geny xd, ale četl jsem dost o Minoxidilu používá někdo? Nějaký zkušenosti? Vedlejší účinky?
10. 03. 2024 v 23:29Off-line Denis36  (62/-/-)
Nejdříve se poraď s lékařem, protože má plno vedlejších účinků.
Pestrá strava, ovoce, zelenina, mohou zastavit či pozastavit vypadávání vlasů.
Vypadávání může způsobit nadměrné užívání léků.
10. 03. 2024 v 23:39Off-line Anonym
Ja byl u lékaře bral mi krev nic mi nechybí .. prostě geny no , a sere mě to ale chci zkusit ten minoxidil
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 03. 2024 v 23:50Off-line R77  (49/-/-)
Jaká je historie “plešatosti” v rodině?
11. 03. 2024 v 00:04Off-line Weave  (38/177/94)
Hele geny geny to je stará mantra, ale vypadávání vlasů má u většiny důvod v hormonech, přesněji ve vysokém kortizolu, který rozjebává v těle na co přijde.. A to se u nás vůbec nezjišťuje, jakou hladinu kortizolu kdo má...
No a pak můžou být na vině i nedostatky vitamínů a minerálů, chce to trochu research, ale prvně si nech změřit u doktora kortizol a pak pokračuj dále podle toho co se zjistí.
11. 03. 2024 v 07:46Off-line Kofolka  (32/-/-)
Tam bude zalezet jak dlouho mas problem s vlasy, vek atd.... koukni se treba na prp plazmu nebo naky oleje

jestli chces vic info tak klidne dej vedet
11. 03. 2024 v 13:56Off-line Anonym
No je mi 21 a začali mi dost padat od 19 ale ještě to šlo ale tedka mi jde dost vidět kůže, byl jsem u kožní kde mi vzala krej nic mi prej nechybí, a prej ze s tím nic neudělám v rodině to máme, tak si říkám že buď zkusím minoxidil a nebo jsem našel ještě vlasovou mezoterapii prej taky pomáhá
11. 03. 2024 v 14:06Off-line Weave  (38/177/94)
No jak říkám, zkus si změřit hladinu kortizolu a podle toho uvidíš co dále, jestli se zaměřit na jeho snižování nebo se podivat po jiném řešení - doplnky s vitamina minerly a možná i změna stravy.
11. 03. 2024 v 16:54Off-line Kofolka  (32/-/-)
Jestli muzes tak tak si nasetri na transplataci valsu pokud ne tak se soustredi na to jak to aspon spomalit
11. 03. 2024 v 17:56Off-line P_edro  (24/190/86)
Na androgenní alopecii lze taky použít finasterid off- label
11. 03. 2024 v 19:21Off-line R77  (49/-/-)
Já to měl podobné jako ty Anonyma… pokud to máš v rodině po generacích tak je opravdu zbytečné vyhazovat na přípravky jež pomáhají “regenerovat - růst”. S rukou na srdce jsou to vyhozené peníze geny jsou geny, a jedině velmi drahá transplantace nebo se s tím smířit.

K té transplantaci, můj ex ji má výsledek je super, ale prodělal to dvakrát. Je to nesmírně drahé pokud je to děláno profesionály a né někde v Turecku.
11. 03. 2024 v 19:24Off-line Benesacek  (25/-/-)
Reknu ti to takhle, pokud je to v genech, a nemas jen obdobi stresu, nebo malo vitaminu apod. tak si v ***i a nezbyva ti nic jineho nez se s tim smi***, sam jsem taky byl v depresich, vyhodil za to desitky tisic a pak mi jedna kolegyne rekla .. myslis, ze kdyby to fungovalo, ze Bruce Willis by mel plesku? .. ono na tom neco bude .. bohuzel .. hele kdyz k tomu budes mi fajn postavu, tak je to i fajn :) casem si zvyknes, chapu ze prechod s mladi do muzneho stavu je v tomto smeru drsny, ale nic s tim neudelas, opravdu ne, takze do sebe neladuj zadne chemie apod. az bude proces dokoncen, tak si muzes vyset*** duvod a pak si v turecku nechat vlasy "nastrelit" uz to neni tak drahe, na druhou stranu neni to ani moc pekne, co jsem videl pokud chces set***.
11. 03. 2024 v 20:06Off-line Francjosef  (69/169/72)
Měl jsem krásné vlnité vlasy - lokny a v 18 se začali dělat kouty po vojně to již byl obchvat a po třicítce náměstíčko až náměstí.
Zkoušel jsem vše, ale geny neočuraš nakonec jsem hlavu oholil a to bylo v době kdy se vlasatý neholili a dnes když je holá hlava běžná to neřeším
Her to tak, že ušetříš za šampon gelu hřebeny a holiče
11. 03. 2024 v 20:23Off-line FILIPEEX  (45/187/75)
U doktora nic nehledej, ti nikomu nepomůžou, pořád jen kecy to je normální-s tím se nedá nic dělat apod... ničemu nerozuměj a ani nechtějí. Všechno má příčinu, ale tu oni řešit nechtějí. Doporučuju alternativní medicínu - např čínskou, akupunktura apod, energie ledvin, horkost v těle, apod. něco tam je rozeštelovaný : ) Ale fakt je že najít fakt odborníka je těžký, ale u západní medicíny je to to samý
11. 03. 2024 v 20:32Off-line Tidudidu  (100/165/54)
Slyšel jsem že minoxidil se používá spíše na vousy, ale nevím, nemám zkušenosti. Ale co se vlasů týče, rozhodně vlasové hnojivo je fajn (tablety jako doplněk stravy seženeš v každé lékárně). Je důležité to podchytit ze začátku. Jednoduše řečeno, čím míň ti toho vypadá teď, tím víc ti toho zbyde na potom a bude mít co růst ;) xdd
11. 03. 2024 v 21:25Off-line WileECoyote  (36/178/-)
Mám podobný problém. Kouty a vrásky pokračují ve speciální operaci a bílé fousy už mají první výsadek. Proto se začínám učit klingonskou logiku i jazyk.
13. 03. 2024 v 00:14Off-line Plemenik  (49/183/103)
Co to je ten Regaine, jaký s tím máte zkušenosti? Není to špatný, nejsou to vyhozené peníze?. Co tu č***ku kazíš renomé osvědčenému léku?!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2026 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload