Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Říct mu to? Mám šanci?

01. 01. 2014 v 23:09Off-line Anonym
Ahojte všichni. Mám takový problém a potřeboval bych radu. Jsem teďka v prváku na střední a hned první týden jsem se seznámil s jedním klukem ze školy. Teda, spíš on si mě našel na fb, přidal si mě, chvilku jsme pokecali a na druhý den jsme šli hned ven. Přidal si mě hlavně kvůli tomu, že jsem se mu prostě líbil. Ptal se, jestli jsem taky gay, řekl jsem, že ne, ale že s ním kamarádit moc rád budu. No, už je to víc než 4 měsíce co se známe a nás "vztah" se vzájemně prohlubuje. Často spolu chodíme ven, máme spolu propsaných 7000 zpráv na fb, voláme si, často se navštěvujem doma, jezdíme na výlety a navzájem jsme si řekli, že jsme jeden druhého nejlepší kamarádi. A můj problém je, že jsem se prostě za tu dobu zamiloval... Což by vůbec nevadilo, kdyby on neměl přítele. Je od něho starší o moc roků, neustále se k němu chová hnusně, ale on to furt akceptuje, a to mě moc bolí. :'( Třeba před pár dny byl z něho opět úplně zdrcený, dojel k nám, podívali se na film pod jednou peřinou a pak prostě... se asi hodinu ze srandy prali. On ležel na mě, já na něm, lechtali se, všechno. A mě se to moc líbilo. ♥ Já nevím, já jsem momentálně do něho strašný blázen, i když on ani neví, že jsem teda gay. Uvědomil jsem si to, až jsem ho vlastně potkal. To on je pro mě ten Pan Božský!
01. 01. 2014 v 23:17Off-line miroslav1318  (25/167/-)
Velmi zaujimave,a to on ma priatela a ten jeho priatel mu robi stale zle??na tvojom mieste by som mu to povedal :)
01. 01. 2014 v 23:26Off-line Anonym
Ano, ten jeho přítel. Jako né že furt, ale prostě furt ho sráží tím, jak maskuje před kamarády, že s ním nechodí, vymlouvá se, když s ním má někam jít atd. A to mě prostě bolí i za něho, protože ho mám vážně moc rád. :( A dokonce mezi náma nějakou tu jiskru cítím, ale nevím... :/
01. 01. 2014 v 23:36Off-line johnj  (40/186/82)
Čistě teoreticky, kdybys mu to řekl, mohlo by to pro něho znamenat ukončení vztahu a začátek nového - s tebou. :)
01. 01. 2014 v 23:44On-line Elias  (33/192/90)
Pokud je to tak jak píšeš tak bych se mu nejdříve být tebou svěřil se svoji orientací - je možné že ten vztah udržuje v podstatě jen protože si myslí, že ty nejsi na kluky a nemá s tebou šanci - samozřejmě nemohu z tvého textu zjistit všechny detaily, je to hodně individuální, ale myslím si že by jsi měl jít s pravdou ven.
02. 01. 2014 v 00:03Off-line chunki  (26/177/66)
Rozhodne mu to rekni - ze diky nemu jsi si uvedomil, ze jsi gay. nejdriv se ho ale mozna zkus zeptat jestli by se s nim nechtel rozejit.. co mu ten vztah prinasi a jestli mu udela taky nekdy neco dobreho.. :) kdyz se s nim rozejde, muze vzniknout riziko, ze pak chvili bude chtit byt sam a nebude chtit vztah. ale zas je tu nadeje na vas vztah. kdyz se s nim nerozejde, rekni mu to i tak :) nebo aspon ze jsi gay, nemusis, ze se ti libi
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 01. 2014 v 00:48Off-line Anonym
Právě že před pár dny měl vážně v plánu se s ním rozejít. Nenápadně jsem ho v tom podporoval, jenže teďka je to zas mezi něma "v pohodě". To je tak vždy na týden, než zas ten jeho přítel udělá něco, čím ho zlomí. :(
Asi mu to řeknu. Jen nevím kdy a při jaké příležitosti! Myslíte, že by to šlo zas při tom jak se někdy budeme "pošťuchovat"? :O Já vážně nevím, navíc, jak dlouho mám ještě čekat?! Měsíc, dva? Už se tím vážně hodně trápím...
02. 01. 2014 v 09:04Off-line onlip  (61/180/84)
Jak to popisuješ, vytvořili jste velmi hezký vztah. Takže bych to odhalení vůbec neodkládal, navíc souhlasím s tím, co psali kluci výše - tvého kamaráda to může vyvázat z dosavadní podivné závislosti na starším. Ptáš se, při jaké příležitosti - já bych to nedělal při tom lechtání. Nehrozí ti, že tě začne shazovat, nemusíš hledat únik do humoru, tak bych spíš využil první vhodnou klidnou chvilku
02. 01. 2014 v 09:10On-line Richard33  (45/185/81)
Vždyť spolu vlastně chodíte, jen mu to řekni, dostaneš za to pusu :-D
02. 01. 2014 v 10:31Off-line igni  (36/192/130)
Pokud s tim svym p***elem neni stastny, pokud mu opravdu dela zle, tak to rikam nerad, ale jdi do toho. Z druhe strany vim, jake to je, kdyz se ti rozpadne vztah kvuli nekomu jinemu, a obvzlast zle to je, kdyz ten vztah funguje dobre. Vazne to dobre promysli, protoze jeho p***eli mozna hodne ublizis a tak jako tak budes za toho kluka, ktery ten vztah znicil.
02. 01. 2014 v 11:00Off-line J20  (31/184/90)
Dle mého názoru, je to téměř jisté, že spolu budete. Určitě není hloupý a ví, že s normálním heterákem by se asi nepral a nelechtal, to dělají malé děcka, ale ne teenageři ve věku 15 nebo 16 let. Jen čeká, až mu to řekneš, protože k tobě cítí to samé a stydí se ti to říct. Hodně štěstí :-).
02. 01. 2014 v 11:13Off-line Sonicboom  (61/173/-)
To zni tak ňuňu!:-)
02. 01. 2014 v 11:26Off-line Anonym
Děkuju za rady. Už jsem se vážně rozhodl, že mu to řeknu. Doufám, že to pro mě dopadne aspoň trošku dobře, protože nevím, jestli bych po tom vyznání s ním mohl kamarádit jako teď. :(
Jenže nejvíc od přiznání mě odrazuje to, jak čas od času toho svého přítele zmíní. Že se k němu jde přitulit, že si koupili společnou večeři atd. A pak za 3 dny je pak na něho zas naštvaný, co mu zas provedl. :( Zřejmě ho asi má ale moc moc rád, a bojím se prostě, že by ho za mě "nevyměnil". :/
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 01. 2014 v 14:25Off-line radomir  (40/183/75)
Jéé, to je tak hezký :-).

Určitě, nečekej a řekni mu to všechno narovinu, že sis svou orientaci uvědomil právě až s ním, že ho máš moc rád a že si třeba v současné době představuješ právě jeho, jako toho, s kým bys dokázal navázat hlubší vztah, ale že samozřejmě chápeš, že on je teď ve vztahu a mrzí tě, že jsi tehdy (když se tě ptal na tvou orientaci) nebyl k sobě více upřímnější, pač by ty zážitky, které má te'ď on se svým přítelem - mohly být vaše... A řekl bych, že si uvědomuješ a respektuješ, že on má přítele, ale i tak chceš, aby to on věděl.

A příležitostí bude několik, kór když spolu leháváte pod jednu peřinu či se i jinak kočkujete :-).

Držím palce, aby tento váš hovor skončil tím, že ti třeba bude ležet na tvém klínu, ty ho budeš hladit ve vlasech a přitom si budete dávat pusu :-).

Hodně štěstí!
02. 01. 2014 v 14:57Off-line igni  (36/192/130)
Jeste si uvedom jedno, to ze zrovna ted myslis na nej, neco bys s nim chtel mit jeste nutne neznamena, ze jsi gay. za A) si nezkousel sex s klukem predpokladam a za B) muzes klidne byt bi, kde se moznost vztahu s klukem projevila az ve chvili, kdy mezi vami vzniklo citove pouto ;)
02. 01. 2014 v 15:10Off-line Anonym
Radomir: Moc díky za tvůj příspěvek, rozhodně mě zas o trochu víc nakopl k tomu, abych mu to řekl. Protože i dané příklady, co jsi uvedl, které bych mohl použít, vážně vystihují to, jak se teď cítím a co hlavně cítím k němu. :P :)

Moc díky za podporu, taky bych si moc přál nějaký takový konec, i když stále se myslím, že to pro mě dopadne špatně. :( Ale máš pravdu, moc rád mu hladím vlasy. Nebo spíš mu je rozhrabuju. :D :)
02. 01. 2014 v 15:13Off-line Anonym
Akio: Napíšu, až se k tomu odhodlám a bude ta pravá chvíle... Snad brzo. :)

iqni: Jojo, to mě taky napadlo, ale já už tak po klukách koukám přes 3 roky. Ale nikdy jsem si nechtěl připustit, že bych byl gay. Až teď. S ním. :)
02. 01. 2014 v 16:53Off-line radomir  (40/183/75)
No tak :-). vždyť vy se k sobě opravdu chováte víc než jen kamarádi :-). Tak jen seber odvahu a až budete mít jednu ze svých pravidelných schůzek, třeba u vás doma, tak mu to v klidu řekni - možná se i neubráníš emocím a nějak ta tvá slzička při tom ukápne, ale to nebude rozhodně na škodu.

Jsem rád, že jsem se ti trefil do toho, co cítíš :-). Na mě to tak z toho, co píšeš, působí - reagoval bych tedy tak, jak jsem napsal výše :-).

Navíc je super, že jste se takto potkali - asi to tak mělo být :-).

Já jsem svého nejlepšího kamaráda/přítele - kdy jsme opravdu víc než přátelé - potkal až na VŠ (na kterou jsem se rozhodl nastoupit později, než je obvyklé pro studium), takže je škoda promarnit tak velikou šanci, jaká se ti nabízí, a ochudit se o spousty krásných společných zážitků - spojených i se vzájemným objevováním se atd :-).

Ještě jednou - držím palce :-)
02. 01. 2014 v 19:15Off-line Anonym
Radomir: Dobře, máš pravdu, prostě tu odvahu budu muset sebrat a říct mu to. A s tím, že neovládnu emoce tak už nějak počítám, přece jen, už při pomyšlení, jak mu to řeknu, mi tekly slzy... :/
A děkuju, taky jsem moc rád, že jsem ho potkal, protože on je moje teďka všechno. Navíc mi zas udělal dneska velkou radost, na facebooku mi nechal přes 20 zpráv, protože jsem na něm od rána nebyl. :D Nevím, ale mám z toho neskutečnou radost. O:)

A Tobě taky přeji všechno nejlepší a ať si s tím, koho máš nejradši! :))
02. 01. 2014 v 19:58Off-line Toms  (27/190/115)
Potom všem co jste prožili už to muselo dojít samo, normálně mu řekni že ho máš rád, pak možná i pusu :) určitě to bude cítit stejně, nebo aspoň dost podobně
02. 01. 2014 v 23:44Off-line radomir  (40/183/75)
Anonym (Mee8991):

To je v pořádku, dej průchod emocím a všemu, co k němu cítíš :-). Moc ti přeji, aby ti to fakt vyšlo a aby ti případné slzičku utřel tvůj protějšek a dal ti pořádnou pusu :-).

Myslím, že i on si je vědom, že spolu jenom nekamarádíte, je od něj naopak velmi ohleduplné, že tě do ničeho nenutil a zkrátka nechal tebe, aby ses postupně projevil :-).

Navíc, máte před sebou minimálně 4 roky společného času, který můžete trávit spolu po všech stránkách :-).

Vidíš, jak na tebe myslí :-).

Tak přeji, abys mu to co nejdříve řekl a dopadlo to pro vás výborně - čili, že budete spolu i za hranicí přátelství, že budete partneři.

JInak i já děkuji - doufejme, je to můj vysněný princ, avšak velmi složitá osobnost, takže není vše jen tak jednoduché s ním, mně však za to stojí a každá chvíle s ním - ať už jsem u něj přes noc, či jsme někde venku, či ve škole, každá sms, každý hovor s ním mě naplňuje a cítím se s ním velmi dobře :-)...

Ale tak to by bylo na samostatnou poradnu :-)
02. 01. 2014 v 23:55Off-line Last33  (31/179/62)
No podle toho cos tu napsal dělá všechno proto, abys mu to řekl - to je snad zřejmé ne ? :D
03. 01. 2014 v 00:32Off-line Anonym
Toms: Ani nevíš jak bych byl nesmírně šťastný, kdyby to tak dopadlo! :))

Marhnyn: Napíšu, až seberu tu odvahu a bude ta pravá příležitost. :P Snad ještě v lednu mu to řeknu, vážně už s tím nechci moc otálet.

radomir: Vážně ještě jednou moc děkuji. O:) Kdyby se tak stalo, byl bych asi nejšťastnější na světě, ale pořád mě prostě vadí ta představa, že já mu to řeknu, on budu třeba reagovat i pozitivně, ale stále bude mít toho přítele! A já nevím jestli se kvůli mě jeho vzdá. Je starší, sice jen ho může nějak zabezpečit. Já ještě ne. :(
A vidím, že také prožíváš něco hezkého, to je dobře! :)) Vážně Ti to přeji, protože už jen tak od těch pár příspěvků, co jsme si prohodili, velice sympaticky! :)

Last33: No já právě nevím, ale asi jo. :D :)
03. 01. 2014 v 10:54Off-line radomir  (40/183/75)
Mee8991:

děkuju, máš taky moje sympatie a to dost velké:-). Moc hezky se mi čte, co píšeš, ten styl, jakým píšeš:-).

Je moc hezké jak na něj myslíš, že vlastně bereš jen to jeho hledisko (zabezpečení partnera) a přitom na sebe nemyslíš v tomto:-).

Tak ještě jednou tfuj, tfuj pro štěstí, vy dva jste opravdu pro sebe jako stvoření-navíc jste vrstevníci, ty mu sice nenabídneš finanční stránku věci, ale nabídneš mu lásku, pochopení, vyslechnutí, rámě na vyplakání a to je daleko víc, než fin. zabezpečení;-).

Tak uvidíš, když budete spolu trávit zase čas, tak seber odvahu a pěkně mu to řekni:-). Podívej, to že je teď zadaný, je možná taky důvod toho, že jsi mu tehdy o sobě neřekl, že jsi gay, ale když to bude o tobě vědět plus jistě z tebe cítí, co k němu ty cítíš, tak si myslím, že to bude pro něj veliký stimul, aby s ním zůstal případně jen v kamarádské rovině a prolomil poslední zábrany mezi vámi a byli jste spolu:-). Takže hodně odvahy a buď připravený na vše, takže i kdyby ho hned nenechal, pořád to neznamená, že třeba do měsíce nebudete spolu... navíc, když mají mezi sebou konflikty a on se chodí k tobě uklidňovat, možná jediný stimul, proč to s ním vždy urovnal, je ten, že si myslel, že nemůže mít tebe.

Takže ještě jednou držím palce, hlavu vzhůru a ať vám to opravdu vyjde:-)
03. 01. 2014 v 14:49Off-line Anonym
Radomir: Jak tak vidím, jsme na tom úplně stejně! Také se mi neskutečně hezky čtou ty tvoje příspěvky, protože v nich nacházím velmi cenné rady a povzbuzování celkově. Moc díky! :)

A ano, jsme vrstevníci, sice on je o 2 a půl roku starší, ale když jsem s ním, vůbec ten věkový rozdíl nevnímám a myslím, že on taky. :) Zároveň jsi mě trochu ujistil v tom, že finanční zabezpečení není všechno, ale rozhodně bych si přál, abych mu i to mohl v budoucnu dopřát. A i on mně. :P :)

A přesně tak. To že jsem gay jsem mu neřekl hlavně kvůli tomu, že už v té době měl přítele, ale taky kvůli tomu, že jsem si pořád nebyl jistý. Navíc to mohla být nějaká drbna. Teď toho trochu lituju, protože teď mu to říct je těžší, když spolu máme takový vztah. :)

Jedinou zábranou v tom, abych vyšel s pravdou ven, vidím v tom, že prostě žárlím na to, jak je zároveň často u toho jeho přítele. Často tam spí a tak. Nevím co si pak mám myslet, protože si vážně nemyslím, že nejsme jen tak kamarádi a i on ke mě něco cítí...
03. 01. 2014 v 18:34Off-line onlip  (61/180/84)
Napadlo mě: a spí tam opravdu? Nechce tě těmi zmínkami jen vydráždit k jasnému vyjádření?
Žárlivostí se nesžírej, to není dobré k ničemu.
A hmotné zabezpečení bych do toho netahal vůbec. Chápu, že mu ho ten člověk může poskytovat, ale to ve skutečném vztahu nemůže hrát roli.
03. 01. 2014 v 18:46Off-line radomir  (40/183/75)
Mee8991:

To jsem moc rád :-). Mně právě tvoje příspěvky též, až se mi nechce věřit, že ti je tak okolo poloviny mého věku :-).

Někdy má člověk pocit, že si píše s nějakým teletem :-), což u tebe v žádném případě nepřipadá v úvahu :-).

2 a půl roku jsou naprosto v pohodě - my jsme od sebe o necelých šest let - přítel má 24 let já 30 let a fakt si rozumíme hodně:-). Děkuji za poklonu - přítel mi též říká, že jej podporuji snad i více, než bude schopen on mě - ale tak mě zase těší jeho přítomnost a to, že má ke mně důvěru, za radou jde ke mně atp.

Finance nejsou všechno, navíc s současné době máte na finance své rodiče :-). Až se postavíte na vlastní nohy - záležitost financí nabude na významu - teď si uživejte, do jisté míry, vaší bezstarostnosti a svojí přítomnosti :-).

Jak říkám, skvělé, že jste se takto brzy (věkově) potkali :-). Já takové štěstí neměl.

Naprosto chápu, že žárlíš:-). Žárlil bych taky, až by mi z toho bylo i do breku při představě, že na tom místě mám být přece já...

Můj přitel v počátcích neměl sakra jasno, jak to má, nebo nemá, takže se dosti (až křečovitě) věnoval holkám, já jsem to v něm (jak to má v orientaci) viděl hned :-). Nechtěl si to připustit, nechtěl :-). Navíc jsem s ním neřešil, jestli holku má, nebo nemá... Tím jsem si ho v podstatě získal a otevíral se mi a otevíral. No a já udělal první krok, abych mu řekl, jak to mám já... A tak to plynulo, až jsme si na Petříně dali první pusu - co pak následovalo, ani nemusím rozepisovat :-).

Je však dobře, že jsi se v tom neunáhlil, jednak jsi neznal jeho úmysly, jednak sám jsi v tom neměl jasno.

Vím, že je těžké mu to říci, ale jelikož znáš již jeho úmysly s tebou, víš, že mu můžeš věřit - o to to půjde líp, avšak chápu, že ti v tu dobu moc do zpěvu nebude.

Přál bych ti, aby ti řekl, že to tušil a opravdu jste spolu skončili. Myslím, že k sobě máte opravdu velmi blízko a když ho ty dokážeš utěšit, doufám, že vám to vyjde :-).

Drž se!
01. 12. 2014 v 20:21Off-line Vendy  (28/167/65)
Jak to dopadlo? Moc rád bych to věděl.. :´)
02. 12. 2014 v 10:38Off-line Pitrsman  (35/185/85)
Taky by me to zajimalo :)
02. 12. 2014 v 10:44Off-line ultimate  (23/-/-)
Ty jo, otevření takhle starý diskuze ... Buhví, jestli tu ještě autor je, předpokládám, že už svoje štěstí našel :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload