Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jste pro zavedení adopcí dětí homosexuálními páry?

06. 10. 2014 v 21:12Off-line Anonym
Jste pro zavedení adopcí dětí homosexuálními páry v ČR. A myslíte si že se toho v ČR dočkáme.?
06. 10. 2014 v 22:41Off-line THX1188  (40/183/90)
Už jsme to tu řešili a za mě NE!

http://www.nakluky.cz/…spravna-vec/#…

Je nutno se na tuto problematiku taky kouknout jinak. Neustále tu chcete nějaká práva pro adopci. Ukřivdění a nerovnoprávní se cítíte/cítíme.

Jenže :

1) Na případnou adopci homo páry tu moc dětí prostě nebude.
Děti jsou především adoptovány rovnou z kojeneckých ústavů. A samozřejmě, že ty lepší kousky. Ano, budu tu mluvit jak to je a jak to chodí. Spousta odložených dětí má mírné retardace, ADHD, oční vady, tělesné vady a atd...ty prostě nejsou chtěné. Dítě je v kojeneckém ústavu do tří let a pak přechází do diagnostického ústavu, nebo rovnou do DD. Jejich psychický stav je mnohdy tristní. A tady začíná neblahá cesta dítěte. Z DD je adopcí minimum v nějakém starším věku do 10 let. Pak už jen zcela ojediněle.

2) Je tu systém pěstounské péče, který se ve světe osvědčil. I u nás funguje. Samozřejmě dostane přednost vždy hetero pár. Ovšem i zde se spousta dětí z pěstounských péči vrací zpět do DD a nemalé procento. Zde by se měl podpořit tento systém, ze kterého je možno pak adoptovat.

3) Proces adopce je neskutečně náročný, zdlouhavý a někdy velice nepříjemný. Zažil jsem několik zrušených adopcí, kdy žadatelé prostě proces neunesli. Nějak si nedokážu moc představit "místní" citlivky jak by to dávaly. To se nechci nikoho dotknout, ale je to skutečně náročné.

4) Je nutno se také zamyslet na dětmi samotnými. Jelikož to mnohdy nejsou andílci, kterým je jen ubližováno. Opak je mnohdy pravdou a výchova takového dítěte je někdy prostě nadlidský úkol.

Pak si položte hlavně sami sobě otázku.

Mám na to a chci svůj život dát dítěti, protože tak to bude. Na nějaké Vaše "já chci" nebo jen "Já" či snad "práva" totiž už žádné místo nebude...
Souhlasím - 12   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
06. 10. 2014 v 22:49Off-line ent  (50/183/100)
Rozhodně jsem za ne! A doufám, že nedočkáme.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 12  Nahlásit
07. 10. 2014 v 00:19Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Su jen pro adopci partnerova biologického dítěte, ale cízího NE
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
07. 10. 2014 v 09:05Off-line colombo  (103/192/90)
Adopce neheterosexuálními páry se řešila snad tisíckrát. Položme si otázku, kdo by byl SKUTEČNĚ schopen vychovávat a řádně vychovat ratolest, pro to musí být, m.j. i dobré zázemí (jak chcete bydlet např. na ubytovně a vést řádnou výchovu ve vhodném prostředí ??), dále jsou k tomu potřeba finance a mnoho dalšího. Ne, nechci tu nikoho poučovat, ale nejsem si jist, zda si toto vše všichni křiklouni uvědomují.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 10. 2014 v 01:30Off-line Charles2300  (32/183/85)
https://www.youtube.com/watch?…
je to v ang. ale da se to pochopit moc dobre........
08. 10. 2014 v 09:45Off-line fogacer  (55/172/61)
THX1188: Souhlasím s tebou. Sám jsem byl jiř od narození vážně nemocen a pak v DD. Nikdo si nedovede představit to, jak tam děti čekají každou cizí návštěvu v domnění, že je to třeba nová rodina. A ano je zájem spíše o novorozeňata a zdravá. Pokud dítě trpí handycapem tak nemá prakticky žádnou možnost adopce. Dost stresující je i to, že dost dětí jde do adopce ale jsou následně vráceni, noví rodiče si jaksi ne vždy uvědomují, že děti z DD vyžadují více trpělivosti a péče. Ne každý to zvládá a v dítěti tak vzniká další nepříjemné trauma. Jinak znám i gaye co buď vychovávají vlastní děti s partnerem nebo sami (stejně jako matky samoživitelky . nebo jen otec) a nebo mají dítě v osvojení. Osobně jsem pro adopce, ale pouze za předpokladu,že stejně jako u adopčního řízení je nutné velmi kvalitní posouzení ovšem nezaujatými specialisty. Ale dávám osobně přednost nejprve např.pěstounství a teprvé poté i adopce. Ovšem je třeba aby pár byl nejen psychicky ale finančně připraven na to, že děti z DD nejsou problém, problém je naučit se s nimi komunikovat a brát v potaz to, že je pro ně nová rodina zprvu něco,nač si i oni musí zvyknout. Je třeba jim věnovat maximální péči i na úkor toho,že se vzdají práce a jak jsem psal, maximální péče. Ne dávat je párům pro něž je život v gay barech životním stylem ale párům jež spolu žijí dlouho a dokážou žít více pro to dítě než jen sami na sebe koukat do zrcadla. bez urážky. byl jsem v DD a nejsem tím postižen nějakou skepsí. Ale je třeba si uvědomit, že pokud by to nový rodič nezvládl, je to pro to dítě mnohdy velmi traumatická zkušenost někdy i na celý život !! Sám jsem svou rodinu poznal až v 16-ti letech a to jen na základě prosby bratra, jež se ženil. Osobně pobytu na DD nelituji. Naučilo mne to být soběstačný a skromný pokud to okolnosti vyžadují. Adopce není volba ale dát velkou část sebe sama tomu dítěti a to mnozí zde jaksi nezvládnou, bez urážky.
08. 10. 2014 v 12:52Off-line Mychajlo90  (34/185/70)
Ale tady přeci vůbec nejde o žádné "právo na adopci". Problém je přece v tom, že současná úprava je naprosto jednoznačně diskriminační, protože výslovně zakazuje registrovaným párům o adopci byť jen zažádat (ale to přece neznamená, že musí nějaké dítě do péče dostat!). Jakýkoliv člověk jako jednotlivec může o adopci dítěte zažádat, ale jakmile vstoupí do registrovaného partnerství (což jaksi předpokládá jistou stabilnost vztahu), tak to má zakázané. To je přece postavené na hlavu. Ať je každý případ posuzovaný ad hoc, ale nemůžeme jednu celou skupinu vyloučit.

A další problém samozřejmě je v tom, že institut registrovaného partnerství nám dává mnoho povinností, ale jenom velmi málo práv. A to i ve vztahu k dětem - pokud vstoupíte do registrovaného partnerství s někým, kdo má v péči dítě z předchozího vztahu, tak k němu máte všechny povinnosti jako jiný rodič, ale z hlediska práva je to cizí člověk.

Nejde o žádná "práva na adopci", ale o to, že současná právní úprava je prostě paskvil, který je akutně potřeba změnit, ta aby byl mimo jiné i v souladu s listinou základních práv a svobod, které nyní jednoznačně odporuje.
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 10. 2014 v 15:08Off-line t-jiand  (27/-/-)
Ano
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
08. 10. 2014 v 18:25Off-line THX1188  (40/183/90)
Mychajlo90:

Tak na vysvětlenou...proto jsem v záhlaví uvedl vlákno jiné diskuze.

Chtěl jsem nabídnout pohled zevnitř a ne jen z homo venku. To, že je zákon o registracích plný chyb víme a beru to prostě jako fakt, ovšem i když se napraví osvojení, pro které já jsem (osvojení dítěte partnera) nic to nezmění na mém postoji k adopcím. A jsem člověkem co s dětmi pracuje, pracoval a měl jsem možnost sledovat průběhy adopce a především život dítěte v DD.

Právo na adopci - jak to říkáš...je něco co by mělo přirozeně vyplynout ze vztahu rodič x dítě...zde je legislativa pozadu s životem, ale homosexuálních párů vychovávajících dítě je mizivé procento.
08. 10. 2014 v 18:47Off-line Mychajlo90  (34/185/70)
A jak se to vylučuje s tím co jsem psal já?

Samozřejmě že adopcí homosexuály by bylo málo, je to náročný proces a dost nafouknuté téma. Ale to přece neznamená, že registrovaní partneři mají mít adopci výslovně zakázanou. To je prostě špatně a tečka (a navíc absurdní když homosexuál jako jednotlivec zažádat může). O tom zdali je konkrétní pár vhodný k adopci se musí rozhodovat v adopčním řízení a pokud v něm někoho vyřadí, tak je to samozřejmě absolutně v pořádku, ale žádný plošný zákaz zákonem.
08. 10. 2014 v 18:53Off-line THX1188  (40/183/90)
Nevylučuje, obojí by se mělo doplňovat...ale otázka je to složitá, jistě nafouknutá, ale složitá...a i v naší komunitě budou prostě rozpory...ani nyní nejde o zákaz pokud vím...prostě to není umožněno...a tím to končí. Či se mýlím?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 10. 2014 v 19:30Off-line paja76  (47/178/72)
Vcera to bylo na ct24 hyde park.Je to v archivu ct,bylo to zajimave tak se podivejte.
08. 10. 2014 v 20:08Off-line Mychajlo90  (34/185/70)
THX1188: Zákon o registrovaném partnerství zní takto:

"Trvající partnerství brání tomu, aby se některý z partnerů stal osvojitelem dítěte."

Hyde park na ČT24 obecně nemám rád, protože to kvůli diváckým "názorům" mnohdy sklouzává do absolutně zbytečné roviny. Včera jsem nicméně viděl kousek a argumentačně to znělo rozumně. Situaci to ale jen těžko změní. Asi nejrozumnější by bylo udělat nějaký radikální řez a ideálně napadnout zákon o RP u ústavního soudu. Nejde jen o adopce, ale i o spoustu jiných věcí, které jsou dost problematické.
09. 10. 2014 v 05:04Off-line BussterX  (103/130/150)
Na toto téma jsem se hádal už mockrát :D Můj názor, vycházející z mého naturelu cynika a skeptika je jednoznačný, osobně jsem proti adopci cizích dětí homoseuálními páry a homosexuály a single žijícími jedinci ať už muži nebo ženami, toto je snad jediná věc ve které jsem konzervativní. Chete dítě? Tak fajn, založte si rodinu se ženou, sploďte dítě, vychovejte ho, a v padesáti letech začněte dohánět co jste zamlada zameškali v sexu s muži... Chcete žít s mužem? OK, fajn, ale zapomeňte na adopci cizích opuštěných děcek na které čekají fronty žadatelů z heterosexuálních rodin... Pokud žijete ovšem s mužem v registrovaném partnerství a ten muž má vlastní biologické dítě ve výchově a potom ten muž zemře, zákon by měl V TOMTO JEDINÉM případě umožnit adopci partnerem zemřelého pokud biologická matka nežije nebo není způsobilá k výchově dítěte. Je to totiž lepší než dětský domov a pravděpodobně se v tomto případě již znají a mají nějaký vztah (tím nemyslím sexuální :D:D)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 01. 2015 v 22:23Off-line ozvien  (73/-/-)
THX je super a ví o čem mluví. Lidská práva jako pojem hlavně zavádějí američané v rámci napadání jiných národů. Univerzální schéma je otec,matka a dítě. V principu svatá trojice. Kdo má uši k slyšení tak rozumí.
21. 01. 2015 v 22:33Off-line vegantronic  (38/186/77)
Ano a myslím si, že se toho dočkáme, ale bude to ještě 5, 10, 20 let trvat.
21. 01. 2015 v 22:38Off-line qwert1  (33/180/74)
Souhlasím s THX1188, navíc mám pocit, že ve většině diskusí slyšíme jen to jaké práva by měli mít homosexuálové, ale na práva samotných dětí se nikdo moc neptá. Často diskuse sklouzávají k pohledu na dítě jako na věc, která je pro každého.

Nevím, jaké by to bylo pro adoptované dítě, které by vychovávali dva muži (otcové). Většina z vás se bojí přiznat si na veřejnosti, ve škole a v práci svojí orientaci, bojí se často přehlížení, opovrhování, zesměšňování a podobných věcí, kterých se hlavně mladším z nás stávat. Nemalá část z vás se veřejně ani nikomu o své orientaci nepřizná. Téměř nikdo neprojeví své city na veřejnosti ve společnosti ke svému partnerovi, ale chcete si osvojovat/adoptovat děti z dětských domovů, kteří se budou muset potýkat hlavně celé mládí tím, že mají dva otce. Vím, že je to možná trochu zjednodušený, ale já jako dítě bychurčitě raději chtěl tradiční rodinu.
21. 01. 2015 v 22:40Off-line vegantronic  (38/186/77)
Jinak nechápu o čem tu je vůbec řeč... Povolení adopce je jen odstraněním diskriminace kdy může vychovávat dítě jen někdo na základě své orientace. Neznamená to, že by LGBT lidi byli jakkoliv zvýhodněni tozn. by pro ně platili úplně stejná pravila jako pro hetero... Tozn. například to, že by dní lidé museli mít kde bydlet, mít stálej příjem, museli by vědět co to obnáí vychovávat dítě a samo by to znamenalo i kontroly jako jsou, nebo měli by být, prováděny u heteropárů co si adoptovali dítě.
22. 01. 2015 v 03:36Off-line BussterX  (103/130/150)
Chcete děcko? udělejte si vlastní a dejte mu všechno co potřebuje včetně normální rodiny s matkou a otcem! Přečtěte si pozorně co napsal uživatel qwert1, nemyslete furt jen sami na sebe jak jste zvyklí, myslete především na to děcko JAK by se mu žilo v gay "rodině" .. nedokážete žít se ženou a to dítě vychovat s ní? OK, kupte si čivavu, děcko není mazlíček domácí.
22. 01. 2015 v 05:23Off-line THX1188  (40/183/90)
A rozlišujme: Osvojení dítěte partnera a adopci! V prvním případě jsem vždy pro, adopci podporovat nebudu. (ani jako gay)
22. 01. 2015 v 06:07Off-line BussterX  (103/130/150)
Souhlasím s THX a cituji sám sebe, sice jsem tam použil ne slovo osvojení ale adopce, ale myšlenka je myslím jasná - " Pokud žijete ovšem s mužem v registrovaném partnerství a ten muž má vlastní biologické dítě ve výchově a potom ten muž zemře, zákon by měl V TOMTO JEDINÉM případě umožnit adopci partnerem zemřelého pokud biologická matka nežije nebo není způsobilá k výchově dítěte. Je to totiž lepší než dětský domov a pravděpodobně se v tomto případě již znají a mají nějaký vztah (tím nemyslím sexuální :D:D)"
22. 01. 2015 v 07:47Off-line galileolevi  (51/187/82)
Já si myslím, proč by nemohli homosexuální páry adoptovat děti.
Na adopci starších (5-8 let) dětí zástupy žadatelů nečekají. Psychologická a sociální testování žadatelů jsou taky velmi náročná a důsledná. Pak spolu žijí děti a náhradní rodiče nějakou dobu na zkoušku, respektive se před samotnou adopcí navštěvují a sžívají.
Že by se jim okolí posmívalo, no to asi jo, děti jsou nechutně přímé, ale pokud by se to stalo běžnou praxí...
No a nakonec: je snad lepší, když dítě vychovává smíšený pár alkoholiků, než slušný pár homosexuálů?
Rodinné poměry nejsou vždycky ideální, ale člověk se naučí žít ve všech podmínkách a tyhle starší děti už si umí říct, jestli s adopcí souhlasí, nebo ne.
22. 01. 2015 v 07:53Off-line BussterX  (103/130/150)
Galileolevi: už jsem o tom mluvil mockrát a nejen tu, znám lesbický pár který společně žil a vychovával syna jedné s žen a ten kluk měl ve škole peklo, nebyla to přímo šikana ale byl neustále vystaven posměchu a nikdo se s ním nechtěl přátelit aby si nezadal před ostatníma děckama... psal jsem i o důvodech proč ho matka nedala na jinou školu nebo proč se neodstěhovali ale to není podstatný stejně... a to bylo přímo biologický dítě jedné z těch leseb... není přípustný a zodpovědný vystavit cizí dítě adopcí této situaci, divil bych se kdyby to dítě po takové zkušenosti své adoptivní homo "rodičeˇnezačalo nenávidět v pubertě
22. 01. 2015 v 08:54Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX: Pokud si děti někoho vyberou, tak si najdou jakýkoliv důvod, aby mu osladili život. Hledej paralelu v přírodě. Slabého jedince často uštvou.
Třeba to, že má dvě maminky je jen záminka.
Já byl na základce v prospěchu stoprocentní outsider, z rozvrácené rodiny. Takže jsme byli opravdu chudá rodina. Matka samoživitelka, dva kluci. Co ti mám povídat. Ale bavil mě hodně sport a co jsem neměl v hlavě, to jsem dohnal fyzicky.
Nikdy jsem neměl problém se šikanou a i o tři roky starší kluci ze školy, si radši vybrali někoho jiného z koho by si dělali legraci.
22. 01. 2015 v 09:10Off-line BussterX  (103/130/150)
Galileolevi: no já byl třídní tlustoprd, v těláku jsem nevyšplhal na laně vejš od země než metr, a v kolektivu jsem byl přijímán kladně, jasně že se mně kluci sem tam uchechtli, ale denně jsme po škole "chodili ven", moje dělovky při vybíjené byly vyhlášené široko daleko a fotbal jsem hrál v botách "pionýrkách" a soupeře jsem jima nemilosrdně nakopával při každém pokusu o výsměch mé tlusté p***li : )) ale myslím že chápeš co mám na mysli - na prvním místě musí být dobro a prospěch děcka, a ne touha kdejakýho buzíka splnit si svůj sen hrát si na mamku a taťku
22. 01. 2015 v 09:26Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX: Já právě myslím, že i teplí rodiče jsou lepší, než chladný ústav. Tak jsem to zase myslel já. Prostě u kojenců preferovat jednoznačně smíšené páry, ale starší děti těžko hledají domov.
22. 01. 2015 v 09:34Off-line BussterX  (103/130/150)
Galeolevi - já ti rozumím ale můj postoj prostě vychází z toho že si myslím o buzerantech jen to nejhorší
22. 01. 2015 v 15:14Off-line Xobul  (46/-/-)
...a aj nejaký názor za adopcie :)
http://www.jetotak.sk/…-kde-je-mama
22. 01. 2015 v 15:25Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: jo, to je klidně možný, sebek***icky musím uznat že adopce dětí není pro mně, mám co dělat abych se postaral sám o sebe, natož ještě o cizí děcko... ale po mé zkušenosti když mně tady napsal týpek toto:

"vynechany nik XY 03. 11. 2014

Pro mě je nejpřitažlivější věk 10-12, tady hledám někoho, komu je 15+ nebo se k tomu aspoň blíží, takže si člověk může počkat, aby nebyly problémy.
15letí se mi ještě často líbí (i když prostě 12letí jsou hezčí), občas i nějaký 18letý, ale to už je vzácné. Sedmiletí jsou na mě moc malí (i když úplně nezajímaví nejsou, ale jsou o dost méně přitažliví)."

tak prostě říkám že buzeranti sou hovada ( jo jasně, jen někteří, ale tady na seznamkách je tolik prasat až je to na pováženou)
22. 01. 2015 v 15:59Off-line LostHere  (36/180/65)
Dvakrát áno. Držím Česku palce!
22. 01. 2015 v 16:01Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: no aji na chlapečky, můžu tě ujistit : )) kde je problém? chceš děcko? ožeň se, a dej mu model rodiny s matkou, otce a dítětem přesně jak má vypadat, dva chlapi ať se prcají do zadečku a na děcko ať sio nechají zajít chuť, děcko až na případy bilologického otcovství nemá ve gay vztahu co dělat, adoptovaný už vůbec ne
22. 01. 2015 v 16:35Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: nevím jestli to pochopíš tu mou odpověď když mně neznáš, ale já se cítím méněcený proto že jsem MÁLO homosexuál, to myslím naprosto vážně a pochopí to jen ten kdo mně fakt dobře zná osobně, kdybych se cítil méněcenný kvůli tomu že jsem gay, tak tu nebudu mít na gayseznamce profil s vlastním obličejem... ale zpět k tématu, děcko má mít a musí mít model klasické rodiny - muž + žena, tady není co řešit
22. 01. 2015 v 17:03Off-line Xobul  (46/-/-)
...viete o tom ,že sú len tri sexuálne orientácie a to homo ,hetero a bi :)
----------------------------------------------------------------------------------
...ostatné sú úchylky :) a majú spoločné to že platia pre všetky tieto tri orientácie ;)

...dokonca aj zoofiilia :) kde ide o to či je preferovaný samec alebo samica ;)
...tak isto pedofilia

...transvetiti
22. 01. 2015 v 17:06Off-line colombo  (103/192/90)
Poučné...
22. 01. 2015 v 17:09Off-line colombo  (103/192/90)
Akri: napsal jsi mu to správně.
22. 01. 2015 v 17:41Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: já jako o buzíkovi mluvím aji sám o sobě, i tady v debatách, myslím že bys to našel... Ty si jistě přidáš děsně nekonzervativní a bez předsudků, tomu rozumím, ale naprosto ses uzavřel mým argumentům o tom, že mám osobní zkušenost s lesbickým párem jehož děcko ve škole bylo centrem posměchu, celou dobu zohledńuju toto, a taky to že společnost funguje na modelu bipolární rodiny tvořené párem muž - žena... toto je klasický model a my jsme a budeme mino***a ať se nám to líbí nebo ne, dítě musí vyrůstat ve standardním modelu rodiny, až začne samo hledat svou sexualitu a dospěje, tak je na něm jak bude žít, jestli standardně nebo jinak, ale výchova a vzory musí být klasické. Přestaň se pokoušet o psychologický rozbor mé osobnosti kterým kontruješ proti mým argumentům a zkus mi oponovat věcně a věnuj se mým argumentům kterými obhajuju svůj názor, zatím jsi to obracel jen do osobní roviny. BTW ani jednou jsem neargumentoval tím, že by homosexuálové vychovali s děcka buzeranta, to jsem nikdy neřekl, nevkládej mi to do huby.
22. 01. 2015 v 17:48Off-line Xobul  (46/-/-)
BussterX ale tak to bolo na začiatku a z gay ludmi čo sa priznali a teraz je to celkom v poriadku ,čii :)
22. 01. 2015 v 17:49Off-line BussterX  (103/130/150)
Xobul: cože? nechápu nějak o čem mluvíš, nedává mi ta věta smysl, sorry. Trochu to rozveď.
22. 01. 2015 v 18:01Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: to si děláš srandu ne? : ))) napřed napíšeš toto:
"Právě proto o sobě i o druhých mluvíš tak rádoby chlapácky vulgárně. Ale sprosté slovo ještě z nikoho chlapa neudělalo." .... A potom v textu napíšeš : "... od d***lního homofoba ..... bránit proti d***lům .... blbeček plný předsudků ...." kurwa samá chlapácká slova, myslím si, že se cítíš být méněcenný proto, že jsi gay. : ))) Hele, tak chlapácky ti řeknu že si d***l, protože jsi nepochopil že mi jde především o to, že na prvním místě je zájem děcka a ne zájem nějaké ufňukané buzny která si chce dokázat že je rovnoprávná tím, že jí společnost umožní adopci
22. 01. 2015 v 18:13Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: protože mám jinej názor než ty, tak mi zcela bezplatně uděláš psychoanalýzu a jejím výsledkem argumentuješ? Hezké ... Naštěstí to, jestli budou teplouši (teď už prostě slovo "gayové" nemůžu napsat z principu) mít možnost adoptovat děcka a vystavit je tím údělu objektu vhodného k šikaně nezáleží na tobě : * řekl bych že jsi skrytý pedofil (tak jako je někdo jiný skrytý homofosexuál) a že hledáš způsob jak si přitáhnout cizí nebohé dítě do svých chlípných pařátů ... (taky umím psychoanalýzu, heč :P : ))
22. 01. 2015 v 18:28Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: ty furt predikuješ s kým bych si rozuměl a jestli jsem vyrovnaný či nevyrovnaný aniž bys mně znal, ale zatím jsi nevyblil jedinej argument co dobrýho by přineslo to, kdyby dva chlapi mohli adoptovat děcko... tak to vyklop
22. 01. 2015 v 18:34Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: trochu konkrétněji specifikovat bys to nezvládl? Na každý vhodný děcko je pořadník heterosex párů... zájem není jen o problémové či handicapované... panebože dva gayové se cítí na to vychovat třeba autistický děcko ? Nebo cikánský děcko kterýmu k tomu že je cikán ještě ve škole předhodí to že je teplouš když má dva tatínky? OMG
22. 01. 2015 v 18:39Off-line galileolevi  (51/187/82)
Mě by se teda jako opravdu hodně líbilo, kdyby mě adoptovali dvě hezké maminky. Měl bych neustále navařeno, čistě a voňavě vypráno, určitě by mě hýčkaly a ani na vlastním pokoji bych netrval. A chtěl bych vidět toho smělce, který by se mim maminkám smál. :)
Nemyslím, že by dnes řešili mladí lidi sexuální orientaci kohokoliv. Tedy těch pár mladých co u mě nakupuje... občas je slyším. Nadávají na všechno, o sexu se baví dost otevřeně a nikdy jsem si nevšiml, že by homosexualitu řešili.
22. 01. 2015 v 18:43Off-line BussterX  (103/130/150)
Galileolevi: tyvoe v roce 2012 jsem se trochu kamarádil s jedním klukem, keterej propadl z tělocviku v deváté třídě... p***l co? a hádej kvůli čemu? kvůli šikaně, když se svěřil holce že je na kluky a ona to kecla všem ve třídě, speciálně v tělocviku mu to dávali sežrat, a on tam kvůli tomu přestal chodit, zdrhal ze školy kvůli tomu
22. 01. 2015 v 18:52Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX? To je docela humus, že si jeho rodiče nedošlápli na zřizovatele školy. Tohle bych nikdy netoleroval. Tělocvikář to přece musel vědět. Bych ho pověsil na kruhy a do zadku mu vyskládal švédskou bednu
22. 01. 2015 v 18:56Off-line BussterX  (103/130/150)
Galileolevi: já sem ti toto ještě nikdy neříkal? hele jasně že se to řešilo, u školního psychologa... a víš jakej byl výsledek? ten studovanej psí cholog vymyslel, že se s tím ten kluk musí vyrovnat, že v sobě musí najít mužský prvek a pstavit se tomu čelem, a nedoporučil změnu školy, a matka andika ho poslechla a kluka tam nechala
22. 01. 2015 v 18:59Off-line alexatak  (58/-/-)
S dovolením, je třeba si taky uvědomit, že děti k adopci, to nejsou zlatovlasí andílci se srdcem na dlani. Ty pohádky o dětech odložených mladými matkami se nevysílají už ani v TV. Ta děcka mají většinou těžkou genetickou zátěž a budou mít potíže samy se sebou a překonávat ještě posměch okolí, no potěš koště. Osobně neberu ty kecy o svátosti rodiny, protože týraná děcka jsou téměř vždy z těch svatých rodin, a přesto s adopcí cizích dětí u homo párů nesouhlasím.
22. 01. 2015 v 19:01Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX: To nemá řešit psycholog, ale policie české republiky. A nemají řešit ty žáky, ale pedagogy, že to dopustili.
Takováhle věc je taky o důvěře v rodině. Jak je možné, že rodiče nezakročili?
22. 01. 2015 v 19:03Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX: Proč se vlastně takový kluk svěří radši kamarádce, nežli rodičům. Tady je něco špatně.
22. 01. 2015 v 19:05Off-line BussterX  (103/130/150)
Galileovi: jen matka, otec se jaksi nekonal... sociálně nic moc, vzdělání nic moc, prostě pan doktor řekl a matka to odkejvala z respektu před auto***ou, asi tak no ...
22. 01. 2015 v 19:13Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX: No tak tady je ale zřejmé, kde se stala chyby
a. Chyby se bohužel dějí.

alexatak: Říkáš správně, genetická zátěž. Tady nic, co se nedá překonat a nic, co by bylo neměnné.
To už si musí daný pár rozmyslet, je li ochoten to podstoupit.
Ale nevidím důvod, to kategoricky odmítat.
No ale zákonodárci to stejně vidí jinak, takže je to jedno. :)
22. 01. 2015 v 19:22Off-line BussterX  (103/130/150)
Galileolevi: je sice zřejmé kde se tehdy stala chyba, nicméně tvoje teze o tom jak je dnešní omladina děsně tolerantní poněkud dostala trhlinu : P
22. 01. 2015 v 19:27Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX: To asi ano. Já mluvím o tom, co pozoruji kolem sebe. Myslím, že Praha je v tomhle ohledu o dost tolerantnější. Nebo nevšímavější. Jak chceš.
22. 01. 2015 v 19:31Off-line alexatak  (58/-/-)
Galileovi : já to právě úplně kategoricky neodmítám, ale mám s adopcemi zkušenost a vím, jak bývají lidé překvapení, protože na problémy nebyli připravení. Pokud jde o vzory - mnoho tradičních rodin dětem nedá vůbec nic a sexuální orientace se taky nedá doma okoukat, ale kombinace problémového, cizího, děcka, netradičních rodičů a netolerantního okolí, to by porazilo i vola.
22. 01. 2015 v 19:31Off-line BussterX  (103/130/150)
Galileolevi: to zcela jistě ano, to máš pravdu, aspoň na ulici a veřejně... brno je druhý největší město u nás, hned po praze, ale když jsme šli s mým klukem předloni po praze tak se po nás nikdo ani nepodíval, zato tady v brně se za náma otáčeli upe stejně jako když jsme byli spolu v jednom malým městečku : ))
22. 01. 2015 v 19:43Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX: Tak v tom bude náš odlišný pohled na věc. Já byl na travestishow s manželkou, s kámošem v Atelieru, kde se schází úchylové všech kategorií, se svou transkou v baru ... Nikdy nikdo nic neřešil.
22. 01. 2015 v 19:47Off-line galileolevi  (51/187/82)
Alexatak: Tak to nech na lidech, kteří si adopci přejí a neřeš jejich starosti za ně. Oni si poradí. :)
22. 01. 2015 v 19:54Off-line BussterX  (103/130/150)
Galileolevi: nemyslím že mám odlišnej pohled na věc, jednak jsem mluvil o ulici veřejně přístupné a ne o baru s ouchylama, a druhak jsem jsem ti stejně přitakal v tom že je to v praze tolerantní v tomto... asi jsem to napsal moc kostrbatě, ale je to tam : ))
22. 01. 2015 v 20:01Off-line galileolevi  (51/187/82)
No já mluvil o podnicích, jako že to jsou vařejná místa a všeobecně se o nich ví. Takže kdyby chtěl někdo prudit, má skvělou možnost. A s V. Ty víš kdo je V., jsme byli v normálním podniku. Žádný gay club, nebo něco podobného.
Ale jinak si tedy rozumíme. Já to vidím z pohledu Pražáka a ty Brňáka. :)
Zajímalo by mě, jak to vidí Češi. :D
22. 01. 2015 v 20:06Off-line BussterX  (103/130/150)
Galileolevi: jasně že vím kdo je V.... V je přece Vona : ))
22. 01. 2015 v 20:12Off-line paul86  (103/-/-)
Dětské domovy jsou sice plné děcek, ale je třeba si od nich odečíst:

- děti, které nejsou pro adopci právně volné - např. jejich biologičtí rodiče stále žijí, nepřerušili s ním styky a dítě je v DD jen kvůli špatné finanční situaci rodičů, vztahy narušeny nejsou; případně jiné právní důvody (biologičtí rodiče nesouhlasí s adopcí a zbavení rodičovských práv nepřipadá v úvahu)
- děti týrané nebo zneužívané - adopce prakticky vyloučena, notabene u homopáru
- děti postižené, které vyžadují zvláštní péči
- dítě samotné "nové rodiče" ani nechce (i takové děti jsou)

Realita je taková, že na jedno dítě vhodné k adopci připadá hned několik uchazečů. A když se o dítě budou ucházet řekněme dva hetero páry a jeden homopár, a všichni budou splňovat zákonné podmínky (materiální zajištění, bezúhonnost, atd.), tzn. homopár nemůže oproti těm dvěma hetero párům nabídnout nic "navíc", tak soud nebude mít žádný důvod ten homopár upřednostnit a svěří to dítě hetero páru.

Je spousta hetero párů, které splňují všechny požadavky a čekají na adopci i několik let, a většina se jich nedočká vůbec. Na adopci neexistuje žádný nárok.
22. 01. 2015 v 20:15Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX: No, a je to v p***li! Jsi to vykecal- :(
:DDD
22. 01. 2015 v 20:18Off-line BussterX  (103/130/150)
Galileolevi: no původně jsem tápal jestli V znamená Von, Vona, nebo Vono, ale jak tě znám tak jsem tipoval něco v krajkách takže spíše mi tam sedí Vona : ))
22. 01. 2015 v 20:35Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX: Dobře jsi to vydedukoval. Když von, tak jedině v krajkách. :D
Ale je to stejně sexy, tyhle "holky". :)
22. 01. 2015 v 21:05Off-line gaysumperak  (24/180/69)
Souhlasim stim chtel bych mit nejakyho toho prcka s p***elem
22. 01. 2015 v 22:31Off-line colombo  (103/192/90)
Koukám, probíhá tady psaní mezi 2 - 3 lidma... :-) Vy odborníci na vše :-)
22. 01. 2015 v 23:14Off-line harpli  (39/175/75)
Jestli dítě adoptuje jedna žena či dvě, jeden nebo dva muži není podstatné, ale že může mýt rodiče, který ho provede životem.
22. 01. 2015 v 23:15Off-line colombo  (103/192/90)
Harpli: oni ho nemyjí, ale mají... :-)
23. 01. 2015 v 03:07Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: kus nahoře jsem napsal jednoznačně vyjádření přesně k té situacci kterou jsi popsal, opisovat furt dokola to neubudu.

colombo: klidně se zapoj do debaty a nebude jen mezi 3 lidma, tvůj problém že akorát umíš držkovat a do debaty samotné se nezapojíš
23. 01. 2015 v 05:42Off-line buttch  (28/-/-)
Já sem přesvědčenej, že kdybych nebyl teplej, tak si v žádnym případě dva táty/dvě mámy, ještě k tomu nevlastní, nepřeju, takže spíš ne, ale ve svý podstatě mi to je jedno, pač i zneužívání od gay fotra je nepochybně lepší, než strava v děcáku. :D
23. 01. 2015 v 10:07Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri:kdoví kolik tetování máš ty, skryt na svém anonymním profilu :P mozkové závity kdekomu počítáš podle toho jestli souhlasí s tvejma názorama ne? : ))) tyvoe to miluju, dospělej chlap kterej nemá koule si vystavit svůj obličej na gyseznamce by nacpal děcka k adopci do gay párů a vystavil je posměchu vrtsevníků vyrůstajícíh v klasické rodině a možná posměchu sousedů, hlavně na malým městě by to muselo bejt fantastický... Tyvoe já si pamatuju živě, jak mi asi v deseti letech kidla sousedka která dělala na matrice a která neměla ráda mýho fotra do xichtu že jsem adopotvanej p******t a upe mi to stačilo jaký dokážou bejt dospělí lidi s***ě na děcko, nedejbože že bych byl v "rodině" buzerantů
23. 01. 2015 v 10:21Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: tak kotě, tady si prostuduj tento argument od jiného uživatele kterej jsi nechal bez povšimnutí a komentu, spočítej mu mozkové závity a vyblej na to protiargument, protože co řekl ten člověk je něco co by si měl uvědomit každej nek***ickej řvoun deroucí se o svá "práva" ...
"S dovolením, je třeba si taky uvědomit, že děti k adopci, to nejsou zlatovlasí andílci se srdcem na dlani. Ty pohádky o dětech odložených mladými matkami se nevysílají už ani v TV. Ta děcka mají většinou těžkou genetickou zátěž a budou mít potíže samy se sebou a překonávat ještě posměch okolí, no potěš koště. Osobně neberu ty kecy o svátosti rodiny, protože týraná děcka jsou téměř vždy z těch svatých rodin, a přesto s adopcí cizích dětí u homo párů nesouhlasím."
23. 01. 2015 v 10:21Off-line buttch  (28/-/-)
Akri: je úsměvný, že dokážeš do jedný věty, ve který se snažíš urazit někoho pro jeho hloupost, vsadit i myšlenku, která tě degraduje na úroveň naprostýho i***ta :D
většina z vás to vidí moc sluníčkově a jen svejma očima, ale nebuďte sobci a představte si to očima toho dítěte, kterýmu tak můžete mezi tou kupou neandrtálců, kterých jsou všude mraky, značně znepříjemnit život
23. 01. 2015 v 10:25Off-line BussterX  (103/130/150)
Buttch : palec nahoru, líp bych to neřekl ačkoliv to samé se jim snažím namlátit do nízkiokapacitních mozečků, zejména akrimu i když tam to asi nemá smysl, mozek už mu zkameněl v poloze "egocentrismus -zapnuto"
23. 01. 2015 v 10:37Off-line buttch  (28/-/-)
Ale tak nemůžem jim to mít za zlý
ne každej umí potlačit svoje otcovský pudy, nebo chtíč po rodince s malou princeznou, či fotbalistou, jak z nějakýho idilickýho americkýho seriálu, nebo čirou sobeckost pro nějaký vyšší dobro
stejně sem si skoro jistej, že když by přišlo na věc, tak půlka z vás by sháněla nějakýho sociálního pracovníka, kterej se zabejvá reklamacema nezvladatelnejch dětí :D
23. 01. 2015 v 10:41Off-line BussterX  (103/130/150)
Doba na toto, na adopci dětí homosexuálními páry ještě není zralá. Jak je to dlouho, co byla homosexualita v Československu tabu? Jak dlouho se otevřeně o ní mluví? kolik z vás se líbalo s klukem na ulici? Kolik z vás se vedlo na ulici s přítelem za ruku? Jediný co můžem udělat, tak postupně budovat v očích veřejnosti lepší mínění o nás samých, ukázat jí že nejsme žádné zrůdy. Polovička z vás nemá odvahu si dát na gayesnamku obličej, proč asi? Nechcete se veřejně deklarovat jako gayové? A druhým dechem tvrdíte že chcete adoptovat do gaypáru dítě? Vylezte z anonymyty a přetvářky, vystupujte otevřeně, a pracujte na našem kladném obrazu ve společnosti, až nás společnost přijme, nebudem se o svá práva muset přít. V situaci kdy je většina společnosti netolerantní je nezodpovědné usilovat o adopci dětí gay páry, není to dobré pro ty děcka, o tom jsem přesvědčen. Je mi na blití z toho jak se tu každý ohání svými právy a na ta děcka nikdo nemyslí.
23. 01. 2015 v 10:50Off-line buttch  (28/-/-)
Buss: co tě tolik žere na tom, že tu někdo prostě nemá fotku?
na tohle narážíš uplně v každym topicu, ať už je o právech, ufonech, nebo třeba nerozhodností mezi marmeládovou, nebo koblihou s krémem :D
nicméně je pravda co si napsal, bohužel pro zdejší spoludebatníky to nebude moc přínosný, protože buďto vůbec nepochopí co si napsal, nebo i bez toho aby to dočetli začnou mávat duhovejma praporkama a ukvičenym hlasem křičet, že sou taky lidi a maj svoje práva! a na ty jim nikdo nešáhne! :D
23. 01. 2015 v 10:55Off-line BussterX  (103/130/150)
Buttch: já jsem žil ve svazku s klukem 13 let, celý okolí to o nás vědělo. Když jsem odjížděl někam, líbali jsme se na rozloučenou na zastávce. Se sousedkama si vyměňoval recepty na buchty, známým jsme hlídali děcka když někam jeli. Většina lidí v našem okolí časem pochopila, že nežerem malý děti a že žijem svejma starostma a jeden pro druhýho jako kterejkoliv jinej pár... TOTO v očích společnosti dělejte, ne že na anonymních profilech budete akorát hledat chlapa kterej vám narve dildo do zadku a podváže koule. Ukažte veřejnosti že jsme normální, pokud jsme. A pak se hlaste o svá práva.
23. 01. 2015 v 11:05Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: co je extrémního na mém apelu, aby gayové pracovali na zlepšení svého image v očích veřejnosti?
23. 01. 2015 v 11:10Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: nedobíhej od tématu čuměním na moje tetování a posuzování mého vzhhledu svou optikou maloměšťáka : )) v profilu mám jasně uvedeno, že si soukromně nepíšu s nikým bez fotek v profilu... nerespektoval jsi to ani po mém upozornění, takže blok... o čem asi tak bych si psal s chlapem který má dost z mých fotek a počítá mi mozkové závity : )) Málokdy tu uvedeš nějaký argument na podporu svých názoru na adopci, zato soustavně posunuješ debatu do osobní roviny k***ikou vzhledu a kdoví čeho... až ti narostou koule, dej si foto do profilu a přilez, možná ti zruším blok : ))
23. 01. 2015 v 11:12Off-line buttch  (28/-/-)
"Stačí mi vidět tvoje fotky a mám dost :))))" - neni tohle jeden z hlavních důvodů, který lidem na buznách dost vadí? ta nechutná povrchnost?
já myslim, že Buss je krásnej příklad toho, že bejt gay nutně nemusí znamenat, že při mluvení plácáme rukama, pištíme u toho a vychloubáme se, kolik jsme si koupili Gucci kabelek, který jsme viděli v nejnovějším Vouge, svejm upištěnejm, stejně rukama rozhazujícím kamarádkám
prostě normální chlap s tetováním (který na charakter člověka nemaj žádnej vliv, jak by si nějakej b***c mohl myslet)
23. 01. 2015 v 11:16Off-line BussterX  (103/130/150)
Buttch: tak tady pár lidí napsalo defakto podobné nebo stejné argumenty které jsem uvedl já proti adopci gaypáry... Akri nereagoval na jedinej z nich, zato mi soustavně počítal mozkový závity a všímal si jenom mně a mých argumentů, vůbec neargumentoval, jen komentoval můj vzhled a osobnost... řekl bych že to bude láska... : ))
23. 01. 2015 v 11:19Off-line buttch  (28/-/-)
Já se fetu a ani alkoholu nějak nebránim a nepřipadam si jako špatnej člověk, kterej by se nějak nezvládal, nebo tak :D
nicméně já bych zas tobě nedal do péče ani štěně, natož dítě, na který by si mohl přenýst něco z tvejch myšlenkovejch pochodů a vychovat tak dalšího magora
23. 01. 2015 v 11:20Off-line buttch  (28/-/-)
Co se škádlívá...:D :D
23. 01. 2015 v 11:22Off-line BussterX  (103/130/150)
Buttch: já ho neškádlím, já bojuji proti adopci nevinných dětí divnejma pánama co mají doma ve skříni sadu vibrátorů : ))) to on mně škádlí... ala klučík který tahá ve třetí třídě holku která se mu líbí za vlasy aby si ho všimla : ))
23. 01. 2015 v 11:27Off-line buttch  (28/-/-)
Na vibrátorech ani nějakejch mírnejch úchylkách, který se ale drží jen doma (ideálně za nepřítomnosti těch dětí) nic nemam, to je každýho věc
akri zas bojuje proti tetování, který dělaj z lidí satanovy vstoupence a potencionální lup**e a vrahy, pochopme ho. přidejme se. :D
tohle je podobně tupej názor jako ten, že když je někdo gay, tak je zároveň pedofil (kterej v týhle zpátečnicky myslící republice vzala za svůj spousta lidí) a to je to, proč by ty adopce povolený bejt neměly.
23. 01. 2015 v 11:28Off-line BussterX  (103/130/150)
Butch, v tvým věku jsem pil taky, těsně před vojnou jsem přestal, a od tý doby defakto nepiju, jednou za 2 měsíce si dám u Indiána ke stejku malý pivo, ale nechutná mně to jak je hořký, ale k tomu masu se to hodí docela... a kamošce občes ucucávám vaječný likér co má do cukroví : )))sem tam si dám špeka, ale kvalitní trívu jsem měl naposledy před roikem a půl z vodice, nějak mi to nesedlo a od tý doby sem na to neměl chuź : )) hele, v tvým věku je to celkem jasný že si chceš užít, důležitý je vědět kdy přestat... a hlavně nezačít s tvrdým svinstvem
23. 01. 2015 v 11:31Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: ty nejsi vůbec divnej, ty si akorát maloměš´ták a neumíš absoluntně uvést žádnej argument v debatě, zato umíš jen k***izovat vzhled který neoidpovídá tvým představám spořádaného člověka, kloužeš po povrchu... maloměšťák, nic víc
23. 01. 2015 v 11:31Off-line buttch  (28/-/-)
Zdá se mi to, nebo si nechal nějaký maďarskýho imigranta aby to za tebe napsal? :D
já trávu nejedu, nechutná, škrábe, uspavá a navíc ubalit brko je pro mě asi jako složit trička do komínku, prostě neuskutečnitelná věc :D
já to nemam z nějakejch světskejch důvodů, kdy bych si chtěl užívat života, jen si ho prostě dělam snesitelnej
na detox a abstinenci už sem si vyhradil datum :D
23. 01. 2015 v 11:33Off-line buttch  (28/-/-)
Buss: tobě na vzhledu taky dost záleží, když odmítáš lidi, ať sou sebevíc super jen proto, že nemaj fotku. :D
jinak musim jen souhlasit. ty nejsi divnej, ty si prostě jen hňup :D
23. 01. 2015 v 11:37Off-line BussterX  (103/130/150)
Buttch: važ slova, 31.1 se stěhuju natrvalo z brna, a budu ti celkem blízko :P hele, víš kolikrát se mi kdysi stalo že jsem naletěl nějakýmu křivákovi s vymyšlenýma údajema v profilu? Na seznamkách je tolik křiváků vydávajících se za někoho jinýho až je to k neuveření, prostě bez fotky veřejně ten človek pro mne neexituje, kdo nemá co skrývat a má koule tak má foto v profilu, nepotřebuju si psát s nevyrovnanýma ustrašenýma týpkama žijícíma v přetvářce.
23. 01. 2015 v 11:37Off-line buttch  (28/-/-)
Nemůžu se zbavit pocitu,že když Franz nevyhrál prezidentský volby, tak ti spadl kámen ze srdce, protože lidi s tetováním by se měli zavírat do basy preventivně, protože to zlo je v nich prostě zakořeněný
a ještě seš za tyhle názory rád..:D
23. 01. 2015 v 11:39Off-line BussterX  (103/130/150)
Buttch : tady těm křupanům soudícím lidi podle tetování můžem poděkovat že máme prezidnenta dementního alkoholickýho kundologa : ))
23. 01. 2015 v 11:41Off-line buttch  (28/-/-)
Fotka na profilu ti sice nezajistí, že to neni fake, ale to je každýho věc asi
já tu hledam jen kamarády a někoho s kym bych se mohl normálně pobavit (což je tady dost těžký, když většina lidí má vyjadřování někoho, jehož rodiče sou sourozenci) a tak mi fotka nepřijde vůbec důležitá, ale jestli hledáš píchání, pak to chápu :D
23. 01. 2015 v 11:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Buttch: každý hledá píchání, ale ne každý si to uvedomuje a ne každý to přizná :P když se chci s někým bavit, chci vědět s kým.... kdo má v profilu foto veřejně, obvykle má jiné vystupování než schovanej anonym, to sis možná všiml... pokud má někdo v profilu jediný foto tak je to divný a ověřím si ho programem jestli není fake... tebe sem neověřoval, tvoje foto mi nepřipadá jako fake : ))
23. 01. 2015 v 11:46Off-line buttch  (28/-/-)
Bohužel to tak dopadlo no
to že mluví jak traktorista z horní dolní mi ani tak nevadí. to mě víc rozčílilo, jak se bouřily davy kvůli pár urážkám co byly řečený v přímáku (i když by se to samozřejmě stávat nemělo), ale víc jak 3/4 z nich se ani nepozastavili nad tym, jak odkejval za celou republiku, že souhlasíme se zabráním Tibetu Čínou a uznáváme to, což mě třeba dostalo do kolen
23. 01. 2015 v 11:47Off-line THX1188  (40/183/90)
Tak do toho vstoupím ještě jednou. Tahle debata je zářný příklad, jak my gayové umíme věcně diskutovat.:) Směšné. Pro milého Akriho pár čísel. V ČR je v DD asi kolem 7500 dětí, z toho asi 4500 má nařízenou ústavní výchovu, v 80% za kriminalitu, drogy....atd. Ten zbytek jsou děti zneužívané, či žijící v nevyhovujících podmínkách a odebrané státem na základě šetření sociálních odborů. Ten velmi malý zbytek dětí je skutečně bez rodičů.

Ústavní výchova má své neduhy, jenže jestli něco velmi záhy zjistíš, když v ní děláš, tak třeba to, že je to jediné místo, kde děti dostanou pravidelně najíst. Každopádně jejich opětovná socializace a začlenění do společnosti není tak růžové jak si představujete. Bohužel jich většina skutečně směřuje zpět do krimu. Jednoduše tu je velmi málo dětí vhodných pro adopci a tím méně pro homo páry. Radši bych se věnoval napravení chyb v zákoně o RP a vyřešil otázku osvojení a na adopce bych kašlal....nemáte na to, buzny!
23. 01. 2015 v 11:48Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: chápu, Pussiny jsou tetované a dělají bordel v kostelíčku, že? že vystupují proti Putinovi který v rusku pronásleduje homosexualitu, a že za to seděli v krimu přestože mají manžele a děti, to ti asi je jedno, vypadají prostě divně tetovaně, že? Maloměšťák a ještě tupej....
23. 01. 2015 v 11:50Off-line buttch  (28/-/-)
Nazývat obyčejný holky, který i přes režim jakej je v Rusku, našly "koule" k tomu, aby nějak bojovaly a upozorňovaly na porušování lidskejch práv, póvlem ?
Co si pro lidský práva udělal někdy ty? Ty holky si zaslouží respekt a podporu a ani zmíňka o siru Wintonovi, ať zní sebevíc intelektuálně, tě nevytáhne ze škatulky "I*****L"
23. 01. 2015 v 11:52Off-line buttch  (28/-/-)
Akri: ty soudíš snad podle něčeho jinýho?
23. 01. 2015 v 11:54Off-line BussterX  (103/130/150)
Butch: to jeho vystoupení ( Zemana ) nebylo samoůčelné... on je ryzí pragmatik, a přestože se mu rozpadá osobnost stářím a chlastem, tak je geniální politik - manipulátor, on je chytrej chlap... všechno co dělá je vypočítaný na efekt (pokud teda zrovna není nalitej) ... proč asi použil v přímým přenosu vulgarizmus kterýho so všimla světová média včetně The New York Times? Kdo by si jinak ve svvětě všiml toho, co mele nějakej zeman někde v Lánech kdyby to neokořenil k***ama? On se tím nacpal do zadku Putinovi, v rozporu s oficiální politikou naší vlády a UU jíž jsme členy... a zárověń tím odlákal pozornost od svýho extemporé v číně
23. 01. 2015 v 11:55Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: že jsi tupý maloměš´ták je zřejmé, a přestože mně neznáš a že jsem jasně řekl že jsem téměř abstinent tak tu meleš furt něco o chlastu... pane vy jste p**a
23. 01. 2015 v 11:57Off-line buttch  (28/-/-)
Ať to bylo cokoli, tak Zeman je po módě ledvinek, doplněných o ponožky v sandálech, ideálně oblčených na pořád hojnym počtu fanoušků (pořád nechápu kde se stala chyba?) Michala Davida další ranou, za kterou by sme se měli jako Češi proklatě stydět. :D
23. 01. 2015 v 11:59Off-line buttch  (28/-/-)
K lidským právům patří taky nepochybně právo držet hubu, který bych ti doporučil využít, aby ses tu dál nezesměšňoval a nezahrabával se těma výrokama do sociálního bahna, kde už na tebe čekaj neonacisti, rasisti, komanči a jinej lidskej odpad
23. 01. 2015 v 12:01Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: meleš hovna, psal jsem že jsem byl na squtau a že znám fěťáky, to za prvé, za druhé chlast mi prostě nedělá dobře, nechutná mi to .. takže tak asi... takže ty, místo abys argumenty podpořil svoje tvrzení pro adopci gaypáry, su tu pokoušíš ze mně udělat norka... ty jsi totální krysa a ještě hloupá když neumíš argumentovat a jen vést atak v osobní rovině :P
23. 01. 2015 v 12:03Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: hele, ty seš tupý zoufalec prostě, ukvičená hloupá pomlouvačná teta
23. 01. 2015 v 12:08Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: LOL ... no před dvaceti lety se asi ožral někdy každej z nás ne? ty si p**a : )))
23. 01. 2015 v 12:10Off-line buttch  (28/-/-)
Toho že si hloupej jsem si všiml, ale ty neumíš ani číst? tym se dost vysvětluje
možná kdyby sis vyndal prsty ze zadku a na chvíli odtrhnul oči z profilovky chlapa, kterym ty si možná vůbec nikdy nebyl a proto si tu vylejváš zlost, jak nějakej zamindrákovanej pošuk, tak by ses dočetl, že on už nepije. osle :D
23. 01. 2015 v 12:14Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri, i kdybych si denně šlehnul kilo kokainu a vychlastal demižon slivovice ty blbe tak by ti po tom bylo kulový a nijak by to nesouviselo s tím, že adopce dětí buzerantama je totální výkřik do tmy dokud nás společnost nepřijmě... proti tomuto argumentuj, ty tele, umíš akorát ječet "jááááá chci svoje práááááva" nic víc, furt ti nedošlo že sereš na práva těch děcek žít v normální rodině
23. 01. 2015 v 12:16Off-line BussterX  (103/130/150)
Kdo chce světce, zde je jeden volný - akri ... na silvestry a na narozky pije výhradně limonádu, toho si vemte za vzor, hovada : ))
23. 01. 2015 v 12:17Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: tak znova - kdybych si denně šlehnul kilo kokainu a vychlastal demižon slivovice ty blbe tak by ti po tom bylo kulový a nijak by to nesouviselo s tím, že adopce dětí buzerantama je totální výkřik do tmy dokud nás společnost nepřijmě... proti tomuto argumentuj, ty tele, umíš akorát ječet "jááááá chci svoje práááááva" nic víc, furt ti nedošlo že sereš na práva těch děcek žít v normální rodině
23. 01. 2015 v 12:19Off-line buttch  (28/-/-)
Po dvou hodinách, co tu očekávam od tebe alepsoň záblesk nějaký inteligence, se dostavila jen lítost nad tvojí zoufalou existencí, kterou ti zpříjemňuje asi jen ta tvoje kočka, která je jedinym tvorem, kterej je schopnej s tebou vydržet a jestli se mejlim, tak si pudu pobrečet nad tym, že takovejch exotů je na světě víc
pak že se stářím příchází moudrost :D
23. 01. 2015 v 12:21Off-line buttch  (28/-/-)
Akri: seš taková slečna drsňák trochu, viď? :D
pro příště, zabal to hned jak ti dojdou argumenty a ne až po hodinách ustavičnýho blití nesmylů.
23. 01. 2015 v 12:22Off-line BussterX  (103/130/150)
Butch: jinak jako akri nevypadá špatně, odmyslíme-li tupost
23. 01. 2015 v 12:23Off-line buttch  (28/-/-)
"jejda, profil neexistuje"
asi dostal rozum :D
23. 01. 2015 v 12:23Off-line BussterX  (103/130/150)
LOL
23. 01. 2015 v 13:03Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri no to je spíše tím, že zdejší server neumožňuje zveřejnit adresu fotky poslané soukromně... leč nezoufej, dám si tvou sexy fotku na jedny ze svých webových stránek, to pak zveřejnit pude : *
23. 01. 2015 v 13:14Off-line BussterX  (103/130/150)
Nene, nad tvou nevyžádanou fotkou o kterou sem se tě neprosil si bude honit p**o někdo jiný, hned jak si stáhnu plugin na otevření souboru PHP... když tu můžeš jen tak plácat o člověku kerýho neznáš že je fěťák jen proto že nejsi schopnej argumentovat v debatě o něčem uplně jiným, tak já můžu bez uzardění tvé foto vycmrndlého neduživce zveřejnit na svým webu :P křivák seš akorát ty, a ještě fakt hloupý, a to myslím vážně, jsi prostě hloupý, v plným významu toho slova
23. 01. 2015 v 13:17Off-line BussterX  (103/130/150)
Chlap kterej se třese aby ho neviděli a nepoznali sousedi na gayseznamce je největší bojovník za práva gayů na to, aby si mohli adoptovat do gay vztahu dítě a vystavit ho tak veřejně na pospas posměchu... chce se mi z toho akriho blejt
23. 01. 2015 v 13:23Off-line buttch  (28/-/-)
Taky sem si jako malej vydupával zmrzku ať se děje cokoli a chtěl bych jí koupit i kdyby to znamenalo, že druhej den nebudeme mít prachy na oběd.
holt někoho to přejde, ale pár zastydlejch blbečků, ze kterých se po práci (pokud nějakou maj) stává internet hero,znající odpověď na všechny otázky lidstva, se vždycky najde
nejhorší je, že on je na to jak je blbej snad ještě i pyšnej :D
23. 01. 2015 v 13:29Off-line BussterX  (103/130/150)
Buttch: já jsem schopnej o té adopci kecat s někým normálním, kdo mně přesvědčí že to vidím špatně a že je adopce dobrá věc, to se nastalo.. nikdo takovej tady není, jedinej argument kromně ječení o právech gayů tady nezazněl... naopak tu zaznělo pár argumentů proti adopci... a akri tomu dal korunu když debatu proměnil v handrkování totálně od věci.. prostě co čekat od pedofila akriho... čumí mu to z očí, je to jasný
23. 01. 2015 v 13:34Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: sklapni pedofile, dětiček se ti zachtělo, co?
23. 01. 2015 v 13:38Off-line BussterX  (103/130/150)
Typickej pedál twe
23. 01. 2015 v 13:47Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: sem myslel že su feťák a ochlasta, máš v tom zmatek pedíku :*
23. 01. 2015 v 13:53Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: skvělý argument, už jsi mně skoro přesvědčil že adopce dětí buzerantama má svůj smysl... trochu tu svou myšlenku rozveď neboj se toho, di do toho, pedofilní slize :"*
23. 01. 2015 v 13:55Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: to není vyblitek, to je totálně stejá kategorie jako tvoje keci o feťákovi... s tím rozdílem že ty asi pedál fakt seš... jak se ti líbí tvoje fotka na mým webu?
23. 01. 2015 v 13:58Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri, málem jo : )) a tebe ojel nějakej feťák potetovanej že z každýho s tetováním děláš feťáka, blbe?
23. 01. 2015 v 14:00Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: to děláš vééélkou chybu... akorát tam pak ještě dopíšu tvuj profil, teď se mi nechce
23. 01. 2015 v 14:08Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: já jsem se přiznal akorát k tomu že od vojny nepiju ty blble, a že se jednou za čas napiju, to ze mně dělá notorika když mám spotřebu tak flašku na rok? občas špeka, to jako OBČAS, to su jako feťák? ty si nikdy na silvestra neměl ani kapku? to řekneš o někom jen tak že je ochlasta? no OK, ty mně prostě připadáš jak uchylnej pedofil, a proto tady nejsi schopnej vyblít jediný argument proč povolit buznám adopce
23. 01. 2015 v 14:12Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri, a co nemůžeš ty blbý uchyle pochopit na tom že tím to děcko vystavíš šikaně a posměchu, to se ti na lásku vysere když na něj budou děcka pořvávat buziku
23. 01. 2015 v 14:19Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: k***t seš tady akorát ty, já mluvím právě o nebezpečí šikany a ty řekneš že sikanujou k***ti jak já, kde to má logiku ty tele? začni žít s chlapem veřejně jako jsem žil já, přestań se schovávat a dělej gayům dobrou pověst veřejně, a pak přilez že chceš nějaká práva
23. 01. 2015 v 14:20Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: ty argumentuješ víš jak? jak baba, totálně babská logika postavená na hlavu... ty seš typická teta... povrchní uštěpačná bez logiky
23. 01. 2015 v 14:27Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: no to děcko šikanovaný možná zesrané až za ušima bude
23. 01. 2015 v 14:34Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: támhle v tý chodbě je klubko hadů... to děcko tam nebudu posílat, i když je možnost že si ho hadi ani nevšimnou a nic mu neudělají, nebudu ho prostě vystavovat zbytečně tomu riziku, ale pošlu ho vedlejší chodbou kde žádní hadi nejsou... chápeš to? ty prostě cpeš děcko do chodby s hadama když by tam vůbec nemuselo protože existuje hned vedle chodba bez hadů...
23. 01. 2015 v 14:36Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: to je od tebe hezké že uděláš coming out jejímu synovci, určitě tě bude mít za to rád
23. 01. 2015 v 14:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: no kdybys měl foto veřejně jako spousta ostatních tak bys tak nešílel ze zveřejnění fotky, ani by vlastně nebylo PROČ něco zveřejňovat... sereš se ukázat obličej, ale bojovník za práva na adopci seš teda statečně uřvanej... je to smazaný ta tvá fotka dávno, věčně bych si ji na webu nenechal to buď klidnej
23. 01. 2015 v 14:47Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri : jak taky? jak taky se ráda napije? taky jako ty? to si děláš srandu ne? : ))
23. 01. 2015 v 15:25Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: jedinej kdo tady mele o pití a drogách seš ty, až mně uvidíš osobně potácejícího se v alkoholovém oparu přes moje daklarace že chlast nemusím moc,tak si mně vyfoť, do tý doby drž hubu pedofile ....
23. 01. 2015 v 16:20Off-line BussterX  (103/130/150)
Eště furt si mně nepřesvědčil že je dobrej nápad dát ti právo na adopci, pedále : *
23. 01. 2015 v 16:36Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: těžko přesvědčit pedofila kterej se třese na to jak si adoptuje vlastní dítě k ošoustání, že...
23. 01. 2015 v 16:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: p***l je že jsem adoptovaný nebyl, akle krásně to demomstruje jaké dokážou být lidi s***ě a co dokážou děcku hodit do xichtu... to je totéž jako když pedofil s pleší začínající na čele a končící na zádech o mně mele že sem fěťák, je to stejný druh křivule jako ta tupá sousedka
23. 01. 2015 v 16:48Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: ty o urážíš aktivistky z Pussy Riot který vystupujou proti fašoidnímu Putinovi kterej utlačuje v rusku homosexuály, a tady se můžeš posrat jak řveš o právech gayů na kdeco... schíza nebo pouhá tupost?
23. 01. 2015 v 16:51Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: no jasně že seš pedofil, stejně jako já ochlasta a feťák.. tvrzení proti tvrzení, mám na to stejný důkazy jako ty o mým fetování, ale prostě seš mi krajně nesympatický tak z tebe udělám pedofila... tak to funguje, ne? ... seš uchylný pedofil a hotovson :P
23. 01. 2015 v 17:01Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: tyvoe četl si nějakej text od Pussy Riot? víš ty co se děje v rusku? já viděl video o ruských strategických bombardérech ve kterém patriarcha pravoslavné církve mluví o potřebě strategických jaderných nosičů... kruci víš vůbec co se děje v rusku když tady napadáš politický aktivistky vystupující proti Putinovi a spol? Ty napadáš všechno a všechny kteří čímkoliv nesplňují tvou představu jak má vypadat spořádaný občan, ale cizí děcko do páru buziků cpeš bez mrknutí oka
23. 01. 2015 v 17:09Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: jeho se zastávat nemusím, o něm tady nějakej lojza nekdáká kraviny na rozdíl od tvýho držkování na Pussy Riot ... šedá myš průměrnosti tady kdáká o svým vidění světa, pose*ru se
23. 01. 2015 v 17:12Off-line BussterX  (103/130/150)
Akri: no naše slavná římskokatolická církev svoje kostely za tučné peníze pronajímý zahraničním filmovým štábům, v kostelech se š**á i střílí, ovšem není to levná záležitost, cirkev nepronajímá kostelíčky lacino
23. 01. 2015 v 17:18Off-line BussterX  (103/130/150)
Abych to nějak zakončil akri... hele, vklidu si nastuduj něaké rozumné argumenty čím by byla adopce dětí homosexuály přínosem v situaci, kdy na každé vhodné dítě čeká několik heterosexuálních párů, pěkně si to sepiš a pak to sem pleskni, pokud to bude mít hlavu a patu budu reagovat... debata se mnou tě evidentně naplňuje blahem, ovšem nejsi hoden...
13. 10. 2015 v 10:09Off-line term800  (40/202/95)
Prave kvoli takym typkom ako je busterx, akri, a este dalsi ktori sa do kazdej diskusie miesaju v kuse rypu do kazdeho, v kuse su mudri a aku maju svoju pravdu...preto vsetka snaha inych prave kvoli nim vyssie uvedenych vyjde nanivoc...

Skor ako zacnete rypat aj do mna a prepierat vsetko okolo mna zamyslite sa najprv nad mojimi slovami...aj ked ta diskusia uz je 10 mesiacov starsia :) :) :)
13. 10. 2015 v 11:53Off-line BussterX  (103/130/150)
Term800 : nerýpej do mně :P a přečti si, co jsem napsal v této debatě výše, přes to nejede vlak: ".... myslím že chápeš co mám na mysli - na prvním místě musí být dobro a prospěch děcka, a ne touha kdejakýho buzíka splnit si svůj sen hrát si na mamku a taťku"
13. 10. 2015 v 12:06Off-line esthetique  (41/-/-)
K 4esku k tomu bohu6el nikdy nedojde, na to jsou české buzny moc přizdisráči a česká většinová společnost příliš konzervativní aneb "mámo, pojď se kouknout, co to tam dělaj?!? ... ale takhle obráceně?!? .... velebnosti!!!!, já bych to hlásila"...
ledaže by si Esthetique se svým starým pořídili v Irsku děti a pak dali zasrané česko k Evropskému soudu pro lidská práva, s tím, že chceme uznat adopci i v zemi, které máme občanství a že jsme rodičovských práv nabyli v jiné zemi EU a v rámci rovnosti práv chceme v česku to samé....
CHU´T MI TEDA ROZHODNĚ NECHYBÍ (za těch 5 ukradených Lancií by česko mělo pykat, hahahhahahahhaha)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload