Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Také se občas ptáte: Mám teplý hlas?

David Thrope, obyčajný muž žijúci v New Yorku. Ak by ste ho stretli na ulici, nepovedali by ste, že je gay, maximálne tak metrosexuál, pretože sa štýlovo oblieka a stará sa o svoju briadku. Zrazu sa Vám David prihovorí a hneď nám je jasné, že je gay. Prečo je to tak? Chcel to zistiť aj on sám, preto začal natáčať dokument.

Niektorí z gayov sú typický už len pre svoju výšku hlasu. Každý ju má odlišnú. Niekto piští, iní zase rozprávajú veľmi hlbokým hlasom. Svoju výšku hlasu však nijako neovplyvníme. Avšak, existujú faktory, ktoré náš hlas takpovediac zmenia. Alebo aj typické slovíčka ako: ježiši, božinku, alebo typické americké Oh My God. Potom sú tu aj hlásky s, c, f, t ktoré taktiež gayovia vyslovia inak.

Ak si všimnete videá Janka Zelenka, taktiež používa typické znaky gay reči a celkový pohyb tela. Kývanie rukami, hlas, mľaskanie – to je len málo z toho, čo môžeme sledovať.

​David v rámci jeho projektu už tri roky navštevuje známe gay celebrity, logopédov, alebo aj bežne žijúce gay páry, ktoré sa mu ochotne vyspovedajú. Celé to platí z vlastného vrecka.

Počas písania tohto článku mal už David pre projekt nazbieraných necelých 40 000 USD (800 tisíc korun), ktoré budú použité na ďalšie účely pre jeho kampaň „DO I SOUND GAY?“. Do konca mája by chcel, aby jeho projekt dosiahol hodnotu 100 000 USD (2 miliony korun). Tak mu teda aj osobne držíme palce, aby dosiahol svoj cieľ a projekt posunul ostatným nadáciám. 

Máme gaydar: 5 znaků, jak poznat gaye

Titulní foto: © Depositphotos.com/cristovao

Autor článku je mladý komunikativní Slovák, který rád občas píše česky. Snaží se o šmrnc a neobyčejnost.
Onload

3 názory ke článku

19. 05. 2014 v 21:20Off-line Camus  (30/180/-)
no tak sem dejte odkaz na ten kickst**ter ať to chlapci backnou
20. 05. 2014 v 01:46Off-line Honzak  (33/183/65)
Zelenka sám říká, že to přehrává. normálně se takhle nechová...?
20. 05. 2014 v 18:35Off-line DjLuko1996  (27/175/-)
ja som sa raz nahral stacilo mi ale ked hovorim vazne hovorim velmi hrubo :D ale niekedy tak ze uplne jak buznaaa :D a tie moje zachvaty smiechu unikatne
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload