Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Honzova hračkárna: Tenga Cool Edition Cup

Jestliže už jste znuděni tradiční masturbací a nemáte po ruce nějakého hezkého kluka, se kterým byste si mohli užít, tak buďte rádi, že žijeme v 21. století a udělejte si hezky třeba s Tengou Cool Edition Cup, který jsem si nedávno odzkoušel i já.

Oproti oblíbeným Tenga vajíčkám má tato tenga Tega Cup několik výhod. Výrobce ji stejně jako Tenga Eggs doporučuje na jediné použití, ale při správném zacházení vám Tenga Tube Cup vydrží mnohem dále, zatímco vajíčko na špicce po několika použitích praskne, protože je vyrobeno z velmi měkkého materiálu. Zároveň je Tenga Tube Cup větší a lépe sedne do ruky.

Tenga Cool Edition Cup (Foto: youtube.com)

Produkty ze série Cool Edition jsou dodávány s chladivým lubrikačním gelem, který je zaveden uvnitř Tengy, takže ho nemusíte odnikud přelévat. Okamžitě po vybalení z modrého obalu a otevření vstupního otvoru je připravena k použití. Pokud se rozhodnete tengu používat vícekrát, bude vhodnější přidat vlastní lubrikant.

Uvnitř tengy najdeme množství různých výstupků, které stimulují celý penis. Tím navíc vůbec nemusíte hýbat – stačí tengou jezdit nahoru a dolů, otáčet ji doprava a doleva nebo různě mačkat. Doporučuji používat bez kondomu, protože dráždění je více intenzivnější. Pokud chcete zažít pocit jako při sexu, jednoduše tengu položte na postel a vjíždějte do ní, aniž byste se dotýkali jí či svého mužství. Pocity při používání této tengy jsou opravdu krásné a jelikož je vše (doslova) ve vašich rukách, sami si rozhodnete, kdy se dovedete k vrcholu.

Pokud máte v záměru Tenga Tube Cup použít vícekrát, zakončení raději proveďte mimo ní. Nedá se totiž otevřít a vymývání by bylo velmi složité. Proto doporučuji těsně před vyvrcholením tengu odložit. Já jsem si s ní zatím užil sedmkrát a pořád je skvělá, a to jsem ji opravdu nešetřil. Tenga Tube Cup je oproti vajíčkám také dražší, zde ale cena odpovídá kvalitě – zážitek je opravdu o třídu výš.

Zároveň se jedná o skvělý dárek, ať už chcete potěšit přítele, kamaráda, rodinného příslušníka nebo v podstatě kohokoliv, kdo má penis. Vězte, že za ty hodiny rozkoše, které s touto tengou zažijí, vám budou opravdu vděční.

Titulní foto: Ilustrační foto © Depositphotos.com/49915939

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

3 názory ke článku

20. 05. 2015 v 09:11Off-line Katarak03  (27/180/77)
no comment
20. 05. 2015 v 13:03Off-line Vegantronic  (38/186/77)
Omg. Koho zajímá co dělá Červenka, když nemá po ruce chlapa...
12. 08. 2019 v 03:09Off-line Ozvien  (73/-/-)
Kdo zná elektro tak ví co je nejlepší.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload