Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Hustý film s neživými agenty R.I.P.D. Milovníci Mužů v černém zbystřete!

Nick Walker (Ryan Reynolds) byl špičkovým detektivem, který to schytal na jedné akci. Místo smrti na něj čeká odměřená důstojnice (Mary-Louise Parker), která mu jako bývalému skvělému poldovi nabídne práci u URNA: Útvaru rozhodně neživých agentů.

Návrat na Zemi

Vrátí se na Zemi a bude ji čistit od neřádů, kteří už dávno patří na onen svět, ale zuby nehty se definitivě brání. V této chvíli si možná vzpomenete na skvělé „Muže v černém“ s Tommy Lee Jonesem a Will Smithem.

Nick je přidělen k ostřílenému šerifovi Royi Pulsipherovi (Jeff Bridges), který ho začne seznamovat s chodem této policejní jednotky. Dozví se například, že pro pobyt na Zemi má každý mrtvý polda změněnou identitu – Nickovi byla přidělena vizáž čínského důchodce.

Morbidní prostředí

Nick se v poněkud morbidním prostředí bude muset hodně rychle zorientovat, protože celý tým stojí tváří v tvář největší bezpečnostní krizi ve svých dějinách. Mrtví stojí jen krůček od ovládnutí světa živých a jediný, kdo jim to může překazit, je právě URNA ve filmu „R.I.P.D. – URNA: Útvar rozhodně neživých agentů“.

Vypadá to na skvělý mix akce a komedie. Pokud milujete Muže v černém, je to pro vás povinnost. V kinech od 18. července 2013.

Foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload