Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Film Jack a Jill: Transsexualita povolena

Jako všechny filmy s Adamem Sandlerem, i tento je úžasně nadupaný neodolatelnými scénami a super hláškami. Sandler v dvojroli přímo perlí a dokáže zvednout ze židle snad každého. Ihned po filmu „Machři“ a „Machři 2“ dokáže spousta milovníků komedií říct, že „Jack a Jill“ patří na první příčku jeho filmů.

Jack žije spokojený život a je dobře kariérně postaven. Jeho spokojenost mu však kazí společnost jeho jednovaječného dvojčete, sestřičky Jill, která přijíždí každý rok na Den díkuvzdání. Jill dokáže Jackovi pěkně zamotat jeho realitou. Když se z víkendu stane prodloužený víkend a nakonec týden a z týdne až měsíc, tak se bez sourozeneckých hádek nedá obejít. A tak Jill má svoji hlavu a nechce se hnout od Jacka a jeho rodiny. Jack s toho radost nemá, ale když se mu naskytne příležitost, jak toho využít, tak po ní ihned skočí. Bude Jack tak zlomyslný a využije Jill tak, že se jí to nebude líbit? Nerozbije tím jejich vztah?

Adam Sandler hraje v ohromujících filmech a tento z roku 2011 je názorným příkladem. Nudit se rozhodně nikdo nebude. Dokonalé na sledování s přáteli či s rodinou. Pobaví a zlepši náladu skoro kdykoliv.

Titulní foto: youtube.com

Autor článku miluje dobré filmy, svůj čas rád tráví v reálném světě, ale nepohrdne ani tím virtuálním.
Onload

1 názor ke článku

15. 04. 2014 v 10:41Off-line Rob  (31/193/-)
Človíčku. Přestań proboha psát články o filmech. Ty NEVÍŠ!!! co jsou dobré komedie nebo dobré filmy. Říct že Jack a Jill patří na vrchol komedií Adama Sandlera je vrchol trapnosti. A navíc k tomu na druhé a třetí místo zařadíš ''komedie'' Machři 1 a 2. Fuj! Dal bych ti za to facku. Trestná lavice, 50x a stále poprvé, Klik, Malý Nicky - Satan junior, Španglicky snadno a rychle... to jsou vrcholy jeho kariéry. Jen tak mimochodem, Jack a Jill má třeba na takovém ČSFD 38 procent a na IMDB dokonce jen 35. Získej soudnost a odstup aby jsi filmy mohl hodntit alespoň trochu objektivně (i když to není zcela možné). Hodnoť filmy co jsou právě v kinech, nebo vycházejí na DVD a Blu-Ray, upozorni na zajímavý snímek v TV. To že sem hodíš ''článek'' napíšeš sem svůj značně subjektivní názor a připíšeš k tomu neco jako ''je to ta nejlepší komedie na světě'' je o hovně.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload