Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Video z Mr. Gay Czech Republic a přihláška na další ročník

Pořadatelé soutěže Mr. Gay Czech Republic vyhlásili 2. ročník o nejkrásnějšího gaye České republiky. Hlavním tématem druhého ročníku bude projekt  - VYSTUP Z ŘADY! Rádi bychom poukázali na to, že se nemusíme bát vystoupit z řady a ukázat, že jsme jiní, ukázat své pravé já a svou individualitu. To, že jsme na kluky, neznamená, že jsme nestvůry a měli bychom žít v kanálech, či se za svou osobnost, cit a chtíč snad stydět. Vystupme z řady, nebuďme jak ovce, které jdou se stádem.

Tím to začíná! Podmínky pro přihlášení do soutěže: Muži (gayové) ve věku od 18 do 39 let s trvalým pobytem na území ČR se mohou přihlásit a zajistit si tak účast na castingových kolech, které budou probíhat koncem letošního léta a podzimu. Na jaře 2015 bude probíhat týdenní soustředění finalistů ve slunné Itálii.

Dvorním kadeřníkem finalistů bude Tomáš Kislinger, který patří mezi celebritami k nejoblíbenějším kadeřníkům vůbec. Účastnil se mnoha soutěží už v juniorských letech. Působil na mnoha módních přehlídkách včetně Top Secret Josefa Klíra.

Na vítěze budou opět čekat ceny jak věcné tak i finanční v desítkách tisíc. Vítěz soutěže bude prezentovat Českou republiku na světových soutěžích Mr. Gay Europe a Mr. Gay World.

Nadále budou odborným garantem soutěže nadační fond Šťastná hvězda, Občanské sdružení Česká společnost AIDS pomoc (ČSAP) a Dům světla.

Video z prvního ročníku Mr. Gay Czech Republic 2014

Fotoreport: Poslední ohlédnutí za Mr. Gay Czech Republic 2014

Titulní foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload