Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

16 skvělých herních pecek včetně Hitman: Absolution a Deus Ex: Human Revolution za pár korun!

Humble Bundle opět nabízí skvělé herní pecky za pár korun. Za pouhý jeden dolar (cca 20 Kč) získáte šest počítačových her pro Windows: Legendární zlodějskou akci Thief Gold, kontroverzní Daikatanu Johna Romera, Anachronox, Mini Ninjas a první dva díly nájemného vraha „47“: Hitman: Codename 47 a Hitman 2: Silent Assassin, které vytvořily zcela nový herní žánr.

Pokud zaplatíte více jak průměrnou částku, která je v současné době 7,87 USD (cca 160 Kč), dostanete všechny zmíněné herní tituly a těchto pět her navíc: Deus Ex: Invisible War, Deus Ex: The Fall, Nosgoth Veteran Pack, Battlestations: Midway a nejnovější díl Hitman: Absolution

Jestli se rozhodnete zaplatit alespoň 14,99 USD (cca 320 Kč), dostanete všechny výše uvedené hry a navíc si můžete zahrát fenomenální první díl Deus Ex: Game of the Year Edition od geniálního Warrena Spectora. Dostanete také nejnovější díl Deus Ex: Human Revolution Director's Cut, který v herních časopisech sklidil obrovský úspěch. Kromě toho budete mít šílenou akci Just Cause 2, Lara Croft and the Guardian of Light a Kane & Lynch 2: Dog Days.

Seznam her, které můžete získat za pár korun

Kolik zaplatíte, záleží na vás

Výhodou akcí serveru Humble Bundle je, že se můžete sami rozhodnout, kolik zaplatíte. Jestli vám stačí prvních šest her, na konci stránky humblebundle.com zaplaťte jeden dolar a máte je v kapse. Nebo zaplaťte alespoň 14,99 USD, ať získáte všech 16 herRozhodně byste si ale měli pospíšit, jedná se o časově omezenou akci.

Protože část peněz putuje na charitu, můžete v druhém kroku určit poměr, komu chcete svoje peníze věnovat.

Následně zadejte svoji e-mailovou adresu a v poslední kroku zatrhněte „Yes, send me a gift code“, ověřovací kód vám dojde na e-mail, aniž byste se museli na serveru registrovat. Zaplatit můžete přes PayPal, platební kartu a dalšími způsoby.

Potřebujete Steam

Po zaplacení vám dojde odkaz, který potvrdíte a následně uvedete, na jakou e-mailovou adresu chcete poslat licenční klíče – takže znovu uveďte svoji e-mailovou adresu. Na konci už stačí kliknout na každou hru, aby se vám přidala do vaší knihovny na Steamu, bez něj to bohužel nejde.

Která z uvedených her vás nejvíce láká?

Battlefield 3 a The Sims 3 za 90 korun! Jiné pecky od Electronic Arts za dolar

Do počítačové hry Mass Effect 3 se dostala žhavá gay scéna!

Grand Theft Auto V: Sledujte nadupané video přímo ze hry!

The Sims 2 Ultimate Collection: Původní hra a osm datadisků právě teď ke stažení zcela zdarma!

Titulní foto: absolution.hitman.com

Onload

2 názory ke článku

23. 07. 2014 v 10:45Off-line Sense  (31/180/78)
Hry? Na gay stránce? Možná se vrátím ke čtení a bude ze mě ještě větší no-lifer. I když přiznejme si to, pokud chci informace z herního světa, koupím si kupříkladu Score nebo čtu zahraniční, na gaming zaměřené weby, ale hezké, že tu nejsou jen hovadiny o modě :3
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
23. 07. 2014 v 11:11Off-line Tornajs  (25/181/70)
Mám vystaráno na víkend! :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload